|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
5.6.2008 11:12:00   
taček
Hojla!

Ma ti user posted image zobki! Pa tako lepo je začel spati, sedaj se pa full zbuja ponoči in jokauser posted image user posted image user posted image !
user posted image Ali so tudi vaši malčki jokali, ko je bil zobek že zunaj?
Mogoče mu pa še kakšen sili ven!

Sandra sicer si spraševala Heleno, vendar ti lahko tudi jst odgovorim, da ko sma se nehala dojit, mi je ponoči boljši spal! Jst sem mu dala samo šlukec vode in je takoj zaspal nazaj! Sedaj bi pa tut verjetno spal celo noč, če ga ne bi jezili zobki!

Tianna sem ti poslala na ZS geslo, če te še zanimajo slikice!

LP

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
5.6.2008 11:21:11   
123a
Punce eno vprašanje mimo naše temeuser posted image ima katera kakšno dobro prošnjo za zaposlitev?

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
5.6.2008 11:23:31   
taček
A mi lahko prosim ena pove, kako zmanjšaš sliko za avtar? Sej vem, da ste o tem že pisale, ampak jst tega ne najdem!

Jst se tut priporočam za kakšno dobro prošnjo!

LP

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
5.6.2008 11:25:05   
dreamz
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

V petek imam razgovor za službo, bomo vidli... me že črviči v želodcu..user posted image user posted image user posted image

bomo držali pesti......kje pa-če ni skrivnost?user posted image

A veš, da sem jaz tud hotla vprašat, pa sem si rekla...ne bodi tolk firbčnauser posted image user posted image  

Ma tam kamor je poslalo prošnjo pol obale in okolica: Diners. Baje so dobili okoli 800 prošenj za 120 delovnih mest. user posted image  
Sej mi ni full pomembno, sem poslala bolj za provat, ampak vseeno me črviči... se vidi da sem bila 1 leto brez skrbi, sedaj pa ena malenkost me spravi ob živčke. user posted image

Sandra: Odkar mu dajem flašo namesto dojenja, spi ponoči enako... Se zbuja 2x redko 1x.
bravo za kahlo! Kako si ga prepričala? user posted image

Tianna: Za mojo podlago ti ne morem rečt, da dela čudeže. Ko zaspi v avtu, še posebno ko je bila ta vročina, je imel malo potno glavo. Vseeno pa se ne poti tako kot v jajčku. Jaz original od Maxi cosi nisem kupila, ker je v bistvu material kot brisača. Nevem kaka je od Romerja.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
5.6.2008 11:26:20   
dreamz
IZVIRNO SPOROČILO: taček

Jaz tudi!! user posted image user posted image user posted image
Alo punce, ki delate v kadrovskem sektorju! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
5.6.2008 12:10:39   
annie
Pozdravljene!

Noč je bila super, saj se je samo 1x zbudil user posted image . Pa spala sva vse tja do 8.00h, kar je zame pravi luksuz user posted image . Zdaj pa se mali igra na puzlah, jaz pa kuham kosilo.

Taček moj je samo jokal, ko je zobek šel ven, pol ko je bil že zun ni bilo več problemov.

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Hojla

Mariborčanke pomoč potrebujem.
Grem danes pogledat nečakinjo v tamkajšnjo porodnišnico. ker nimam varstva gre mali z mano, zato me zanima, kako je dostopna, lako vzamem voziček, ali je bolje da ga nosim na rokah?
verjetno me na oddelek ne bodo spustili z vozičkom?
Zanima me še če se zelo striktno držijo ure določene za čas obiskov?
Pri nas se niso, niso nič komplicirali kdaj si prišel/odšel...

Hvala za pomoč.

Komot lahko greš z vozičkom, saj ko sem jaz rodila, je takrat k meni prišla kolegica z dojenčkom in ga je pripeljala z vozičkom, s tem, da je voziček pustila pred sobnimi vrati. Tudi glede obiskov vsaj takrat niso komplicirali. Če je kdo prej prišel ali pa bolj pozno odšel ni noben nič rekel.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
5.6.2008 12:12:10   
annie
...aha še tole...prej sem končno dobila preko sončka avtosedež user posted image . Nik ga je že stestiral in je užival...komaj čakam, da se bomo kam peljali user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
5.6.2008 12:15:04   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

IZVIRNO SPOROČILO: taček

Jaz tudi!! user posted image user posted image user posted image
Alo punce, ki delate v kadrovskem sektorju! user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi.user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
5.6.2008 12:16:16   
guppy

Primeri prošenj in CV, napotki itd... vse o iskanju zaposlitev
http://www.mrezakadrov.com/jobc.asp

< Sporočilo je popravil guppy -- 5.6.2008 12:18:11 >

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
5.6.2008 12:19:36   
lemavrica
Hvala user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
5.6.2008 12:39:21   
NalLa
Punce če katero zanima imajo v Čatežkih ugodno ponudbo v hotelu z štirimi zvezdicami tri nočitve + polpenzion (plača eden- bivata dva) za 207 eur. Za dojenčka ni doplačila

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
5.6.2008 12:55:08   
guppy
Oooooooooooooo!!!!!!
How I need that!!!

taček, ja, še vedno sta jokala, tudi ko je zobek pogledal ven.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
5.6.2008 13:02:40   
helenav
dan

u čveke....meni gredo tej dnevi tako hitro mimo.....cel dan smo okoli...sedaj je postala pridna tudi v trgovskih centrih, tako, da smo kar pogosto okoli..zvečer ko gre pa spat,pa seveda ostane en kup stvari za zrihtat..kosilo za naslednji dan...počistit, oprat, zlikat..itd.....

sandra mi spimo občutno bolje,od kar je ne dojim več....ampak to zato, ker se zvečer z mlekom več napapca iz flaške, kot pa prej pri meni....kajti ona,od 7 meseca naprej, ni več jedlaponoči..tudi ko smo na joški ble...se je pa prej zbujala za jutranji obrok....sedaj pa ne je 12 uruser posted image user posted image user posted image ..zbudimo se pa, ker se včasih spoti in potrebuje malo vode....Danes je ob 23 prvič nekaj zanjurla, pol pa spala do 5h....pol pa ob 7h budnica-ampakmeni tako zgodaj paše..ker gremo hitro ven....

lina31ma sej tvojemu dečkotu, se vidi da je poln energije....ti boš kmalu rešena-pravijo klegice, d aje najhuje prehod do samostojne hoje...-ko bi oni radi hodili in potrebujejo našo pomoč..pri tem pa hrbet boli kouser posted image user posted image ..ko shodijo je pa ful lažjeuser posted image

Mi smo danes imeli NFTH, jo bom imela še dvakrat, pol pa do septembra nič...jutri pa vseeno oddam prošnjo....kar bo pač bo..

aja..nevem kdo je spraševal za kahlico...ja mi pridno kakamo v njo...če smo doma..če ne pa v pleničkeuser posted image user posted image itakuser posted image user posted image

jutri pa nazaj v shopping, grem v Torri v Trst nabavit kopalkeuser posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
5.6.2008 13:09:18   
Rožica*
annie hvala!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
5.6.2008 13:10:56   
guppy
Evo, kako preživljam dni...
(VIDEO)

http://www.youtube.com/v/XuHeMbQ0Njk&hl=en

< Sporočilo je popravil guppy -- 5.6.2008 13:11:34 >

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
5.6.2008 13:15:47   
NalLa
a je bla to Maja? Vidm, da skrbi za mamicino linijo. He-he, najbrž tud 5 min ne moreš pri miru sedet, ampak za njima skakat kaj? Reš maš cukrauser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
5.6.2008 13:18:42   
123a
guppy-prava cukrauser posted image user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
5.6.2008 13:21:11   
guppy
Marko user posted image
bom še Majo kaj posnela in dodala

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
5.6.2008 13:31:30   
annie
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MARKO!!! user posted image user posted image

Ne morem verjet očem...super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
5.6.2008 13:34:02   
annie
Guppy kje si pa kupila take nogavičke ali štrample (sej ne vem kaj je user posted image )? So z abs, da ne drsi, a ne?

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
5.6.2008 13:38:06   
nana 27
Marko je pa frajer user posted image  kar lepo na kavč pride..naša Maja ima za to kakšno kilco preveč user posted image  Helenav, ne vem, če je kaj lažje, ko začnejo hodit user posted image  potem je zanimivo vse in na sprehodu hodiš s polžjo hitrostjo, ker je treba vsak kamen ali pa list v usta dat user posted image   Taček, ja ko pride zobek ven, lahko še malce jokajo, ker se morajo navadit na nov občutek v ustih in jih malo nervira. 

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
5.6.2008 13:54:12   
guppy
annie, kupila sem jih par mesecev nazaj v Lidlu ali Hoferju za 0,5€ ali nekaj takega. Spodaj imajo bremzice.
Nekaj podobnega sem zadnjič videla v Mullerju.

Zjutraj sta v teh nogavicah, popoldan sta pa kar bosa. Se mi zdi najbolje.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
5.6.2008 14:02:24   
andreja32
MARKO, user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
5.6.2008 14:10:55   
LINA31
Bravo Marko.user posted image  Naš Žan si zaenkrat ogleduje kako na sedežnouser posted image ...še ne gre, čeprav nogice dvigujeuser posted image . Meni so zdaj taki carji ratal. Sem ga danes po trgovini v nakupovalnem vozičku vozila...se je smejaluser posted image .

Pri nas še kar dežujeuser posted image .

dreamz...baje je novi direktor dinersa, moj bivši šefuser posted image  Se je moja sestra tud prijavila. Tako bolj za foro, čeprav ona je taka, da bi se pol takoj dol na Obalo preselilauser posted image .

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
5.6.2008 14:27:11   
dreamz
Guppy: Marko je res priden, ma tudi Maja seveda! Res sta gibčna!!user posted image user posted image
Ma moj mail s slikami si dobila, jaz sem ti že poslala nekaj dni nazaj?
Hvala za tvoj mail, slike full lepe! Ke lepo, da ste pol šle še na sprehod po VP, to mi je manjkalo!

Lina31: In kakšen je tvoj bivši šef? Ma jaz tudi nisem oslal prošnjo z velikimi pričakovanji... bolj tako če bo bo, če ne pa nič, ena izkušnja razgovora več. Ma tvojo sestro so že klicali? Mene so včeraj in so me spraševali v italijanščini.

Sem skoraj pozabla: od včeraj zna tudi Sebastien končno pomahat Ciao-ciao! user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?