|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
5.6.2008 8:38:40   
bt08
Ja jaz tud,skoz sem zaspana,brez energije,skoz nekej iščem za papcat....user posted image user posted image user posted image user posted image .Včerej ko sem kofetkala popoldan,grem domov pa mi v gužvi in največjem nalivu dol pade brisalc user posted image user posted image user posted image ,sem misnla da se mi bo obrnil,brez dežnika,domov sem prišla premočena kot da bi pod tušam stala in dans sem že mal nahodna.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
5.6.2008 8:39:57   
Bubamaraa
me zanima če se bo keri dons kofetkal????

dejte povedat...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
5.6.2008 8:40:36   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Ja jaz tud,skoz sem zaspana,brez energije,skoz nekej iščem za papcat....user posted image user posted image user posted image user posted image .Včerej ko sem kofetkala popoldan,grem domov pa mi v gužvi in največjem nalivu dol pade brisalc user posted image user posted image user posted image ,sem misnla da se mi bo obrnil,brez dežnika,domov sem prišla premočena kot da bi pod tušam stala in dans sem že mal nahodna.

tega ti pa nisem nič fovš...user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
5.6.2008 8:41:18   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

jaz sem ti že povedala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1954
5.6.2008 8:43:02   
NATAŠI
barbara ja si imela pa res smolo ... energije ti pa manjka od žuranja ... daj kakšen red bull popij user posted image

bubica daj povej ti si jemala tiste vitaminske zadeve (sem pozabila kako se imenujejo user posted image ) a ti je kaj pomagalo

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
5.6.2008 8:46:33   
Bubamaraa
Nataši jst sm jemala Ekolostrum in morm rečt, da je ful dobr vplival na organizem.... res sem se fajn počutila.... sam kaj ko je tako drago...user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
5.6.2008 8:50:27   
sepetalka
Dobro jutro,
evo 2 močni user posted image da se mal zbudimo iz tega vremena!
Sem spala celo noč ko top, mi prija hladno vreme za spat, ampak sedaj bi pa lahko že sonček bil. V petek ima moj ati piknik in nekam slabo kaže.
Danes pa nisem sanjala porokoeuser posted image user posted image user posted image user posted image !
Sem pa sanjala Predinauser posted image user posted image user posted image user posted image Pa neke rakete novoletna, jaz res ne vem kaj mi dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

Neposredna povezava do sporočila: 1957
5.6.2008 8:50:42   
NATAŠI
o točno Ekolostrum ... no evo barbara to vzemi user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1958
5.6.2008 8:52:10   
NATAŠI
šepetalka bomo držale pesti za petkovo vreme... v soboto pa za našo fragolo user posted image  user posted image  user posted image   ... a zdaj si pa že pri predinu  user posted image  user posted image  samo da se ti dogaja user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
5.6.2008 9:05:33   
bt08
Sepetalka ti pa maš sanje!Jaz sem ne dolgo nazaj mela tud burne sanje,da ne govorim kaj!user posted image user posted image user posted image

Nisme navajena žurat tok,pa sem čist zmozgana,sploh nimam ta teden občutek da se čez 16 dni poročim.Čist mirna sem,nič živčna.

A se to kupi v lekarni?Kaj je to vitaminske tablete,al kako?

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
5.6.2008 9:06:42   
Bubamaraa
barbara tuki se mal preber... je dober link... sam pride škatla 40€.

http://www.ekolostrum.com/

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
5.6.2008 9:07:28   
bt08
Vedno najdete take dneve ko jaz ne morem kofetkat,pa tko mi je dober mal čvekat!Jaz mam nego obraza.Po poroki pa obljubim da pridem na kofetek.

Ka če bi se enkrat dobile nekeje zunej na kofetku,ko majo igrala zraven,da mamo mal mira mamice?

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
5.6.2008 9:25:55   
ankabananka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

bubica saj je lep avtek user posted image  user posted image  .. a to bosta vzela rabljenega

ankabananka dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in čestitke. Ja stroškov je kolikor jih hočeš in kolikor se preseravaš ... pri prstančkih lahko prihraniš kar dosti in so še ostale stvari. Kako pa da nimaš še obleke rezervirane?? Ker to je kar prva stvar za katero se zmenimo... pa civilni obred, kje ga imata? (no tukaj se da tud privarčevat) ... naju bo po okvirnem izračunu prišlo kar okrog 10.000 eur

Hvala za dobrodošlico! Bomo probal šparat, v mejah normale seveda. Poročiva se 4. oktobra, v Preddvoru, obleko pa mi bo za poročno darilo naredila od mojega sestrična, tako da še zbiram ideje. Si kar govorim, da je oktober še daleč, pol mi bo časa zmankal, bom pa mela.... Kje bo ohcet tudi še zbirava, sva bolj po LJubljani gledala zaenkrat, pa sva videla, da bo treba kar malo ven pogledat... Vas bom obvestila, ko končno rezervirava! user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
5.6.2008 9:49:36   
pikovit

Ja seveda al kako?Saj se nas je zadnjič kar nekaj javilo.No pa se dajmo zmenit.

Neposredna povezava do sporočila: 1964
5.6.2008 9:50:28   
NATAŠI

Vedno najdete take dneve ko jaz ne morem kofetkat,pa tko mi je dober mal čvekat!Jaz mam nego obraza.Po poroki pa obljubim da pridem na kofetek.

Ka če bi se enkrat dobile nekeje zunej na kofetku,ko majo igrala zraven,da mamo mal mira mamice?

barbara po poroki itak saj nam boš pokazala album user posted image  user posted image

ja jaz sem tud za tak kraj kjer imajo igrala (in to ograjeno pa ne prevelika) ker naš raztura na toboganu user posted image  user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
5.6.2008 9:52:21   
NATAŠI
ankabananka potem je pa lepo darilo obleka in se ti res ne mudi tako full, pejt mal po salonih da najdeš svoj stil potem pa hop šiviljo in gasa šivanje user posted image ... o lepo je v preddvoru, te bo tvoj nosil po potki v drevoredu user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
5.6.2008 9:53:42   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ja seveda al kako?Saj se nas je zadnjič kar nekaj javilo.No pa se dajmo zmenit.

Bubamaraa
Pikovit

?????

katera še???

baguska se je javila se mi zdi ... pa lan.....user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
5.6.2008 9:58:39   
NATAŠI
Jaz mogoče s Timotejem mal na hitr ... ampak to je res mogoče

Neposredna povezava do sporočila: 1968
5.6.2008 10:11:17   
baguSka
V glavnem dol je navada, da ima nevesta šopek iz UMETNIH ROŽ

user posted image user posted image user posted image  wau!?

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
5.6.2008 10:27:54   
pikovit
Čak Bubica grem iskat un seznam

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
5.6.2008 10:28:17   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

barbara po poroki itak saj nam boš pokazala album user posted image  user posted image

ja jaz sem tud za tak kraj kjer imajo igrala (in to ograjeno pa ne prevelika) ker naš raztura na toboganu user posted image  user posted image

Ja jst sm tud za nekje drugje - tko da ni BTC.user posted image  ne zarad tobogana... user posted image

Ceprou dons itak dezuje, tko da... jst moram se ene dve kave spit da mal k seb pridem, pol bom pa vedla za naprej.. user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
5.6.2008 10:30:43   
Bubamaraa
baguska sej men dež tud ne diši...sam bi pa vseen vas rada vidla na kaki hitri kavici....user posted image

pa City je men res najbližji....user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
5.6.2008 10:30:43   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Super potem je zmenjeno za ČETRTEK ob 15:30?
-Baguska
-Pikovit
-Lan
-Bubica

Še katera?
A mesto bo isto kot zadnjič?BTC-CITY PARK-POD VODO?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
5.6.2008 10:33:00   
pikovit
No dejmo se zmenit,ker drugače mam jaz plan Buser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
5.6.2008 10:33:31   
bt08
No se bomo pa enkat nekej drugje zbrale,men je v Mengšu v Oranžeriji ful dober.Zunej si lahko na sončku senčki,če pa dež pada pa noter.Zunej majo igrala za naše tamajčkene,ko nočjo bit pri miru!Seveda če boste za!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

meso
čevap

katero meso va je bolše

na žaru (66%)

v pečici (10%)

k kotličku (3%)

v ponvi (4%)

na ražnju (8%)

pohane (9%)

Število vseh glasov: 77

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!