Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2008 8:34:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Jurčki rastejo-v vednost 5.6.2008 8:34:35
|
|
|
|
caillou
|
Ja, a ni tole mal zgodaj ?
|
|
RE: Jurčki rastejo-v vednost 5.6.2008 8:40:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ljubavi,ne vem a jaz trobim v luno,ko sem pred dnevi že povedala,da rastejo,da je bilo celo v časopisu objavljeno Madona do sedaj so jih gobarji že pobrali.
|
|
|
|
RE: Jurčki rastejo-v vednost 5.6.2008 8:40:48
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Ja, a ni tole mal zgodaj ? ne, nič ni zgodaj. To so spomladanske gobe.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2008 8:46:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jurčki rastejo-v vednost 5.6.2008 8:48:10
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ljubavi,ne vem a jaz trobim v luno,ko sem pred dnevi že povedala,da rastejo,da je bilo celo v časopisu objavljeno Madona do sedaj so jih gobarji že pobrali. ja, pa a ti veš, da v različnih krajih rastejo v različnem času? Damonca, no, na DOlenjskem oz. v našem koncu so začeli zdaj, včeraj, dva dni nazaj. Na Primorskem pa so že prej, no v Ilirski Bistrici ga je en kazal že pred enim mesecem. Jurčka, mislim.
|
|
|
|
RE: Jurčki rastejo-v vednost 5.6.2008 8:50:22
|
|
|
|
srki
|
Ja, včeraj sem videla tiste, ki ob cesti stojijo in jih prodajajo. Je bilo na relaciji Pijava Gorica-Ribnica. Bog si ga vedi, kje jih je nabral, mogoče res na Primorskem, ker naš, zagriženi gobarji, še niso začeli. Komaj čakam, da kakšnega z jajcem zmažem . Volga, kakšen pa je bil tisti jurček? Velik al majhen, debel al suh?
|
|
|
|
RE: Jurčki rastejo-v vednost 5.6.2008 8:50:59
|
|
|
|
muki1
|
Volga, sploh mi nič ne govori, v ponedeljek se je pri nas ena ustavila, ki jih je mela 15. Jaz sem po službi takoj šibala na svoje place, pa nisem našla nič od nič. Evo, danes naša praktikantka prijavi, da je včeraj našla dva. Majke mi, da danes spet grem gledat .
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2008 8:52:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2008 8:55:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jurčki rastejo-v vednost 5.6.2008 8:57:03
|
|
|
|
caillou
|
No, bom šla pogledat. Samo pri nas smo komaj regrat jedli .
|
|
RE: Jurčki rastejo-v vednost 5.6.2008 8:58:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Na Primorskem pa so že prej, no v Ilirski Bistrici ga je en kazal že pred enim mesecem. Jurčka, mislim. Evo prav njega sem omenjala.
|
|
|
|
RE: Jurčki rastejo-v vednost 5.6.2008 9:00:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou No, bom šla pogledat. Samo pri nas smo komaj regrat jedli . Ma ja?pa pri nas je že zgodovina,kdaj že je bil regradko je pri vas še snežilo.
|
|
|
|
RE: Jurčki rastejo-v vednost 5.6.2008 9:08:46
|
|
|
|
Dream
|
Joooj, kolk bi šla v gozd, pa se tle vsake tolk cajta ta prekelti dež ulije. Ko da se nima kam drugam spravit...
|
|
|
|
RE: Jurčki rastejo-v vednost 5.6.2008 9:14:58
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou No, bom šla pogledat. Samo pri nas smo komaj regrat jedli . U mater, potem si ti še v večjih rovtah, kot mi
|
|
|
|
RE: Jurčki rastejo-v vednost 5.6.2008 9:21:40
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Super jih bom šla kupit. Čeprav po koledarju jih seje sv. Primož, to pa je 9.6, tazgodnji mutanti so pa najbrš res že zunaj. Koledar je eno, narava pa drugo. Pred leti sem jih našla že 9. maja, ko Primož še nikjer ni billo.
|
|
|
|
RE: Jurčki rastejo-v vednost 5.6.2008 9:28:28
|
|
|
|
nuala
|
Me je že oče obvestil. Samo so mu na najboljši parceli drevesa podrli in nekaj razkopali. Uh, na žalost bo moralo gobarjenje počakati do avgusta. Takrat pa evo mene vsak dan v hribu!
|
|
RE: Jurčki rastejo-v vednost 5.6.2008 9:31:24
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala Me je že oče obvestil. Samo so mu na najboljši parceli drevesa podrli in nekaj razkopali. Uh, na žalost bo moralo gobarjenje počakati do avgusta. Takrat pa evo mene vsak dan v hribu! kako pa mene to pojezi! Banda rušilna najlepše gozdove zradirat, zato , da se tovarna postavi. Ali pa neke glupe mini šminki pinki hišice pa to ne moreš verjet
|
|
|
|
RE: Jurčki rastejo-v vednost 5.6.2008 9:43:07
|
|
|
|
srki
|
Oh, Volga, takih je pri nas vse več. Iz večjih mest si pridejo v gozdove vikende gradit, da si živce spočijejo.
|
|
|
|
RE: Jurčki rastejo-v vednost 5.6.2008 10:09:44
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga ampak bom šla danes popoldne po mojih placih, pa magari če ošpičene preklje padajo. Ooooooooooooooooooooo, jaz bi šla tudi!
|
|
|
|
RE: Jurčki rastejo-v vednost 5.6.2008 10:31:25
|
|
|
|
Mišni
|
U, Volga, da se ne boš pozabila proti klopom našpricat, pa otroka, če ga boš s seboj vzela. Ker po dežju (najbrž tudi med deževanjem) so klopi najbolj aktivni. Prasci!!!!!
|
|
|
|
RE: Jurčki rastejo-v vednost 5.6.2008 10:34:13
|
|
|
|
čokoladka
|
ta vikend v napad za njimi
|
|
|
|
RE: Jurčki rastejo-v vednost 5.6.2008 10:50:20
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni U, Volga, da se ne boš pozabila proti klopom našpricat, pa otroka, če ga boš s seboj vzela. Ker po dežju (najbrž tudi med deževanjem) so klopi najbolj aktivni. Prasci!!!!! Dobr, da si me spomnila, moram it še kupit eno zadevo proti golazni, nimam nič več doma. Mišni, greš z mano? tebi bi pokazala moje place
|
|
|
|
RE: Jurčki rastejo-v vednost 5.6.2008 18:05:18
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Volga, al je blo kej? Tu Gorenjska naveza...A ima ktera info, če so pr nas že?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?