Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 4.6.2008 20:03:51
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: srki Letnik 1980. Avto prodajaš, ali kaj? Aja, jaz pa antikvitete... 1966
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 4.6.2008 20:03:52
|
|
|
|
kjava
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 4.6.2008 20:06:40
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Aja, jaz pa antikvitete... 1966 Ti boš mastno zaslužila, stara moja. Kar nekaj si že vredna.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 4.6.2008 20:07:43
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Aja, jaz pa antikvitete... 1966 Ti boš mastno zaslužila, stara moja. Kar nekaj si že vredna. Zara, a si ti mene blokirala ali imaš poln kaslc
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 4.6.2008 20:09:13
|
|
|
|
Marogica
|
Ne bom nikoli pozabila, ko sem drugič rodila in sem imela cimro, katere mama je bila stara toliko, kot jaz (takrat 39). TOrej babica, jaz pa "mlada" mamica....
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 4.6.2008 20:11:49
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Zara, a si ti mene blokirala ali imaš poln kaslc Bokirala sem te. Sita sem te na orto, ti uporabnica Voljga. Mlada Marogica
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 4.6.2008 20:12:54
|
|
|
|
Marogica
|
Vidim, da VOlga smeti temo...
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2008 20:14:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 4.6.2008 20:14:43
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Vidim, da VOlga smeti temo... Pa non stop mi neke ZS je pošilja.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 4.6.2008 20:15:21
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Vidim, da VOlga smeti temo... Ja, pa sploh ne paše sem, ker se je ne dolgo nazaj vpisala na RR
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 4.6.2008 20:15:49
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI Eeee, starine moje, samo da vas malo pozdravim. ZDRAVO! OJla, srce!!
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 4.6.2008 20:16:27
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Ja, pa sploh ne paše sem, ker se je ne dolgo nazaj vpisala na RR Pašeš, ker si kjava.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 4.6.2008 20:18:04
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: kjava Ja, pa sploh ne paše sem, ker se je ne dolgo nazaj vpisala na RR Pašeš, ker si kjava. Pravim, da Volga ne paše. ZARA, jest pišem brez napak, kako lahko narobe prebereš?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 4.6.2008 20:18:19
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Vidim, da VOlga smeti temo... Ja, pa sploh ne paše sem, ker se je ne dolgo nazaj vpisala na RR Da si ne boš kaj naredila Pejte mi raje pomagat rešit problem. Resno. Tam na temi "sosedje" na čveku od awaye sem ga napisala in me res zelo, zelo muči, ko ne vem, kako in kaj.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 4.6.2008 20:20:54
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Pravim, da Volga ne paše. ZARA, jest pišem brez napak, kako lahko narobe prebereš? Joj, pa res... skjuzmi.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 4.6.2008 21:05:04
|
|
|
|
Udb
|
ČER! Moj otrok pa spi!!!!!!!!!! Men se pa ne da učit! Jao.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 4.6.2008 21:06:55
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb ČER! Moj otrok pa spi!!!!!!!!!! Men se pa ne da učit! Jao. Vse enako, samo da dva otroka spita.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 4.6.2008 21:14:04
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb ČER! Moj otrok pa spi!!!!!!!!!! Men se pa ne da učit! Jao. moj otrok tudi že spi meni se pa ne da v posteljo zavlečt, pa knjigo brat
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 4.6.2008 21:14:23
|
|
|
|
Udb
|
A se moraš učit? No, vsaj nisem edina! Mah, kako se boš spravla k opravilu?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 4.6.2008 21:25:58
|
|
|
|
Freycha
|
za začetek je fajn ugasniti računalnik, ali pa vsaj RR
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2008 21:29:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 4.6.2008 21:31:16
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha za začetek je fajn ugasniti računalnik, ali pa vsaj RR Sm pol se bom res morala....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2008 21:31:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 4.6.2008 21:32:30
|
|
|
|
Udb
|
...glasba...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2008 21:33:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
katero ime vam je od navedenih najbolj všeč?paloma33Izberite samo eno ime od spodaj navedenihIZA (
47%)
VITA (
41%)
OTA (
10%)
PERINA (
2%)
Število vseh glasov: 307Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!