Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje oddati oz. dobiti vlogo za rezervacij... 3.6.2008 20:17:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Vlogo dobiš v vrtcu, v katerega želiš vpisat otroka. Eni imajo tudi na internetu.
|
|
|
|
RE: kje oddati oz. dobiti vlogo za rezervacij... 3.6.2008 20:18:36
|
|
|
|
LUNA06
|
To ne gre za vlogo za vpis v vrtec, ampak za vlogo za rezervacijo v poletnih mesecih.
|
|
|
|
RE: kje oddati oz. dobiti vlogo za rezervacij... 3.6.2008 20:26:29
|
|
|
|
benika
|
Mi smo jo zadnjič dobili v vrtcu.
|
|
|
|
RE: kje oddati oz. dobiti vlogo za rezervacij... 3.6.2008 20:35:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 To ne gre za vlogo za vpis v vrtec, ampak za vlogo za rezervacijo v poletnih mesecih. Aja, to pa ne vem, predvidevam, da v vrtcu. Saj vrtec ureja vse tehnične zadeve.
|
|
|
|
RE: kje oddati oz. dobiti vlogo za rezervacij... 3.6.2008 20:48:42
|
|
|
|
lukec
|
Men bi blo logično, da dobiš in oddaš vlogo v vrtcu, ta pa jo potem posreduje občini, ki ti vrtec subvencionira. Pa mimogrede, danes sem izvedela, da se v primeru, da gre za drugo občino prebivališča, plača rezervacija od polne cene.
|
|
RE: kje oddati oz. dobiti vlogo za rezervacij... 3.6.2008 20:52:31
|
|
|
|
Sandra*
|
Vlogo dobiš v vrtcu, reči vzgojiteljici. Lahko pa ga začasano izpišeš (rezervacija) za največ en mesec, baje po novem.
|
|
|
|
RE: kje oddati oz. dobiti vlogo za rezervacij... 3.6.2008 20:55:57
|
|
|
|
lukec
|
Pri nas je še vedno možnost rezervacije za dva meseca.
|
|
RE: kje oddati oz. dobiti vlogo za rezervacij... 3.6.2008 21:02:44
|
|
|
|
LUNA06
|
Rezervacija je možna za en mesec minimalno, pri nas samo za julij in avgust. Plačal bomo pa še vedno dosti, ker živimo v občini, ki je najdražja, akr se vrtcev tiče, baje pa se plača samo 30%. A je kšna taka, ki ima vrtec v drugi občini in je oddala vlogo za rezervacijo?
< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 3.6.2008 21:03:07 >
|
|
|
|
RE: kje oddati oz. dobiti vlogo za rezervacij... 3.6.2008 21:19:05
|
|
|
|
LUNA06
|
Najdla!!!! Evo, če bo še ktera rabla.... Opozorilo: starši, ki nimajo stalnega bivališča v Ljubljani, se za možnost koriščenja rezervacije pozanimajo na svoji občini!
|
|
|
|
RE: kje oddati oz. dobiti vlogo za rezervacij... 3.6.2008 21:56:48
|
|
|
|
Naja31
|
Pri nas v vrtcu piše, da je možno maksimalno 2 meseca v času julij, avgust in je potrebno oddati pisno v vrtcu vsaj 14 dni pred koriščenjem rezervacije. Plačaš pa 30% od cene, ki jo ponavadi plačuješ.
< Sporočilo je popravil Naja31 -- 3.6.2008 21:57:17 >
|
|
|
|
RE: kje oddati oz. dobiti vlogo za rezervacij... 4.6.2008 16:39:52
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Pri nas v vrtcu piše, da je možno maksimalno 2 meseca v času julij, avgust in je potrebno oddati pisno v vrtcu vsaj 14 dni pred koriščenjem rezervacije. Plačaš pa 30% od cene, ki jo ponavadi plačuješ. U to je pa pol točno tko k pr nas!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?