Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 13:32:41
|
|
|
|
lonapo
|
D.anna in Polly- ni bilo zlonamerno, pa tud nibla nobena tolažba, sočustvujem z vama ker vem kako se počutita in kakšen beden filing je ko čakaš kdaj bo, pa vsako rundo ko prideš v P te dam pošljejo. Groza. Upam da mi ne bo treba še enkrat skoz to! Tul in Marty- ful sta luškana . Ninazwerina- tud jest sem imela simple porod pred očmi, pa sem se mal zaj....; ni tko simple kokr govorijo- boli ko stoo . Preživiš pa. Lepo da si se oglasila. Lepo se cartajte. Romy- držim pesti za jutri, dobro opravi . Grem k familiji na kosilo, pa po mulca v varstvo pa se zvečer še kaj oglasim, čebom še v enem kosu-sem dons škatle nosila po stopnica pa pol litra malinovega čaja spila .(če verjameš v dedka marza da bo kej)
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 13:35:34
|
|
|
|
Anonimen
|
.(če verjameš v dedka marza da bo kej) Jst verjamem , sam v tem letnem času ga boš težko našla
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 13:37:24
|
|
|
|
polly80
|
tako,pa sem se najedla.. in me je zvijalo v trebuhu,sem mislila,in sedaj se začenja..je bla pa sam še ena tortica za narest.. ja,očitno se čistim.. ninazverina-super,da si se prišla javit .. blagor vsem vam,ki ste že dale to skos..mene je vedno bolj strah..
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 13:39:00
|
|
|
|
polly80
|
D.anna in Polly- ni bilo zlonamerno, pa tud nibla nobena tolažba, sočustvujem z vama ker vem kako se počutita in kakšen beden filing je ko čakaš kdaj bo, pa vsako rundo ko prideš v P te dam pošljejo. Groza. Upam da mi ne bo treba še enkrat skoz to! vem,vem,malo sma te hecali..saj jaz sem se tudi 12 dni bolj pozno rodila..pa jaz sem itak ziher,da so se zmotili pri PDP za kak teden,tako da ni panike..bo že
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 13:41:15
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 in me je zvijalo v trebuhu,sem mislila,in sedaj se začenja..je bla pa sam še ena tortica za narest.. ja,očitno se čistim.. Potem boj pr nama na klistirju sigurno pršparali. Mene pa danes malce boli v trebuhu tako kot par dni pred menstruacijo. Še en zanak, da se nekaj pripravlja ali kaj? Ali lažen alarm?
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 13:44:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan. Jaz sem še v 1 kosu, zaenkrat. Pa brca res zelo močno, že celo dopoldne. Edino spet me malo na trenutke špika spodaj, po mojem se MV mehča.
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 13:54:35
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 IZVIRNO SPOROČILO: polly80 in me je zvijalo v trebuhu,sem mislila,in sedaj se začenja..je bla pa sam še ena tortica za narest.. ja,očitno se čistim.. Potem boj pr nama na klistirju sigurno pršparali. Mene pa danes malce boli v trebuhu tako kot par dni pred menstruacijo. Še en zanak, da se nekaj pripravlja ali kaj? Ali lažen alarm? na to tut ne računi preveč, jst sm bla zadnje dneve skos na vcju pa so mi ga vseen nardil -no ja sej čene bi se pa še kkšna tortica znašla na mizi ane
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 13:54:41
|
|
|
|
polly80
|
Potem boj pr nama na klistirju sigurno pršparali. Mene pa danes malce boli v trebuhu tako kot par dni pred menstruacijo. Še en zanak, da se nekaj pripravlja ali kaj? Ali lažen alarm? mene je včeraj cel dan,do kakih 18h,kar naenkar pa nič več ..tako da lahko da je lažni..če je pa pravi alarm,pa držim pesti ..pa če nama bo klistir prišparan,bi blo pa tud ful fajn
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 13:56:08
|
|
|
|
polly80
|
na to tut ne računi preveč, jst sm bla zadnje dneve skos na vcju pa so mi ga vseen nardil -no ja sej čene bi se pa še kkšna tortica znašla na mizi ane eh,pa si nama podrla upanje eh,pa ta klistir bomo že dali skos,je vse drugo po moje hujš,a ne nina???
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 13:56:20
|
|
|
|
*anamor*
|
Vidim, da ste se nekaj umirile glede čvekanja. Ste kar nekam pobegnile, jaz tudi grem zdaj horizontalno. Se slišimo kasneje.
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 14:03:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 na to tut ne računi preveč, jst sm bla zadnje dneve skos na vcju pa so mi ga vseen nardil -no ja sej čene bi se pa še kkšna tortica znašla na mizi ane eh,pa si nama podrla upanje eh,pa ta klistir bomo že dali skos,je vse drugo po moje hujš,a ne nina??? klistir pa res ni nič hudega,boste videle kako paše ko se na wc usedeš
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 14:04:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 Vidim, da ste se nekaj umirile glede čvekanja. Ste kar nekam pobegnile, jaz tudi grem zdaj horizontalno. Se slišimo kasneje. zgleda, da smo vse lačne
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 14:10:54
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
mene še neki zanima a ste že odprle temo za mamice in kje je ker jst sm zasledila sam tisto z majskimi hroščki sam jst bi vseen z vami ustala tut če smo prehitel, k ste res fajn
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 14:12:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da je še ni odprte-lahko pa jo ti odpreš na starši čvekamo, pa se bomo me počasi ko rodimo tam priključile.
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 14:15:46
|
|
|
|
Anonimen
|
evo,smo se najedli....romy za jutri...kak je to zanimivo,vsaka ko rodi napiše da bomo zmogle da ni noben bav-bav,nas mal potolažijo,pol čez par dni pa privrejo kake take podrobnosti...evo pa je šla tolažba ...punce no...strahhhhh nas jee ampak jst mam že res pol kufer tega...vsak dan isto...sam čakaš da bo cajt...pa ko bi se človek vsaj spočil vmes lahko,pa še to ni šanc,sploh če si tak kot kit...jap jst srčno upam da bo moj anestezist v P ko bo cajt it...totalni shit,tolk reklamirajo to ea pa ultivo čist brezveze,k ti pol itak ni vedno na voljo... .nevem jst si ne predstavljam rodit s takimi mbolečinami...pa sej vem da se da,samo.... no pa gremo mal lepšo temo....
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 14:28:16
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa evo,smo se najedli....romy za jutri...kak je to zanimivo,vsaka ko rodi napiše da bomo zmogle da ni noben bav-bav,nas mal potolažijo,pol čez par dni pa privrejo kake take podrobnosti...evo pa je šla tolažba ...punce no...strahhhhh nas jee ampak jst mam že res pol kufer tega...vsak dan isto...sam čakaš da bo cajt...pa ko bi se človek vsaj spočil vmes lahko,pa še to ni šanc,sploh če si tak kot kit...jap jst srčno upam da bo moj anestezist v P ko bo cajt it...totalni shit,tolk reklamirajo to ea pa ultivo čist brezveze,k ti pol itak ni vedno na voljo... .nevem jst si ne predstavljam rodit s takimi mbolečinami...pa sej vem da se da,samo.... no pa gremo mal lepšo temo.... SEJ BO ŠLO!! nč paničart,boli ja sam ene bolj ene manj, mene so že menstruacijski krči čist izžel zmeri-ker sm mela tok boleče da sm enkrat clo skp padla, ampak ni pr vseh tko,zato misl sam na to da bo vse ok in da dobiš najlepši daril na celmu svetu ga ni lepšga kokr takrt k ti dajo tvojga zdravga bejbija na trebuh!!!jst sm bla čist zadeta tko da sm rabla neki sekund da sm dojela da jo mam na seb ampak takrat je blo pa najlepš
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 14:39:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ninči sej vem da bo šlo-more it...veš to je ta strah pred bolečino in sploh strah pred neznanim...jst sem že cela izmozgana k tolk študiram na to,kaj bo in kako bo...se pa tud veselim otročka,sam se mi zdi da sploh ne morem več normalno funkcionirat,da me je ta strah čist zamznu ...sej nevem niti kak bi opisala...pol si pa čist dpresivn...ful fajn da je to vse že za tabo...mi se veselimo cartanja pa to,sam do tja pridit ..ja moglo bo it,če ne zlepa,pa zgrda...sam res si ne predstavljam,da se cel dan mučiš s popadki,pol pa še rodit...res si ne predstavljam...si ja pol čist hin,pa zmatran pa nimaš energije... ???ja jst bom tko kot alea,2x prdneš pa je zuni...al pa v najslabšem primeru kot ninny
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 15:19:11
|
|
|
|
Anonimen
|
No, evo me nazaj. Operacija musaka se je zavlekla za 45 minut, ker je vsake 5 minut zmanjkalo elektrike . Tko da, vmes je tud deževalo, bom šla z mojim v mesto, ker se je malce ohladilo.
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 15:29:19
|
|
|
|
babysolza
|
Ola, sem prišla sam mal počekirat, če kaj novga dogaja.
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 15:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč ne dogaja - lunca še ni začela delovat
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 15:33:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Šele ob 21.24 začne
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 15:37:30
|
|
|
|
babysolza
|
babysolza- bi se dalo kaj zmenit glede peciva . Lahko pošljem po pošti, sam mislim da bi poštarji pojedli Ne, ne, ne bodo nč poštarji pojedli. Bom prišla iskat. Saj veš, poštar pozvoni sam dvakrat, pa nas ne bo doma, pa...
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 15:39:09
|
|
|
|
babysolza
|
Šele ob 21.24 začne A lunca? Ja jst močno računam nanjo. Sam mam filing, da mojga nč ne gane. Pa mu vrtim tiste reklame od Lune po TV, pa tud nič. Jaz sem pa danes skuhala - NIČ. Sem mojmu kar povedala, da danes hočem na pico. Ker potli dooolgggg ne bom mogla it.
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 15:40:13
|
|
|
|
babysolza
|
Jaz sem pa danes skuhala - NIČ. Sem mojmu kar povedala, da danes hočem na pico. Ker potli dooolgggg ne bom mogla it. Aja - pico sem si pa zaslužla zato, ker sem uspešno izpeljala operacijo postriženi nohti na nogah. To pa je podvig a ni? Je trajalo, ma je ratalo.
|
|
|
|
RE: junijčice 2008 5-del 3.6.2008 15:42:25
|
|
|
|
babysolza
|
Mislim, da je še ni odprte-lahko pa jo ti odpreš na starši čvekamo, pa se bomo me počasi ko rodimo tam priključile. Ja ninazwerina, ti kar odpri. Mogoče pa naši rabjo prav to - da se bomo začele lahko pogovarjat o njihovih in ne več naših problemčkih. Vsaka spodbuda prav pride jaz pravim.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?