|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
3.6.2008 13:32:41   
lonapo
D.anna in Polly- ni bilo zlonamerno, pa tud nibla nobena tolažba, sočustvujem z vama ker vem kako se počutita in kakšen beden filing je ko čakaš kdaj bo, pa vsako rundo ko prideš v P te dam pošljejo. Groza. Upam da mi ne bo treba še enkrat skoz to!

Tul in Marty- ful sta luškanauser posted image user posted image user posted image .

Ninazwerina- tud jest sem imela simple porod pred očmi, pa sem se mal zaj....; ni tko simple kokr govorijo- boli ko stoouser posted image user posted image . Preživiš pa.  Lepo da si se oglasila. Lepo se cartajte.

Romy- držim pesti za jutri, dobro opraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Grem k familiji na kosilo, pa po mulca v varstvo pa se zvečer še kaj oglasim, čebom še v enem kosu-sem dons škatle nosila po stopnica pa pol litra malinovega čaja spilauser posted image user posted image user posted image .(če verjameš v dedka marza da bo kej)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 276
3.6.2008 13:35:34   
Anonimen
.(če verjameš v dedka marza da bo kej)

Jst verjamemuser posted image , sam v tem letnem času ga boš težko našlauser posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
3.6.2008 13:37:24   
polly80
tako,pa sem se najedla..

in me je zvijalo v trebuhu,sem mislila,in sedaj se začenja..je bla pa sam še ena tortica za narest..user posted image ja,očitno se čistim..user posted image

ninazverina-super,da si se prišla javituser posted image user posted image user posted image ..

blagor vsem vam,ki ste že dale to skos..mene je vedno bolj strah..user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
3.6.2008 13:39:00   
polly80
D.anna in Polly- ni bilo zlonamerno, pa tud nibla nobena tolažba, sočustvujem z vama ker vem kako se počutita in kakšen beden filing je ko čakaš kdaj bo, pa vsako rundo ko prideš v P te dam pošljejo. Groza. Upam da mi ne bo treba še enkrat skoz to!

vem,vem,malo sma te hecali..saj jaz sem se tudi 12 dni bolj pozno rodila..pa jaz sem itak ziher,da so se zmotili pri PDP za kak teden,tako da ni panike..bo žeuser posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 279
3.6.2008 13:41:15   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

in me je zvijalo v trebuhu,sem mislila,in sedaj se začenja..je bla pa sam še ena tortica za narest..user posted image ja,očitno se čistim..user posted image

Potem boj pr nama na klistirju sigurno pršparali. Mene pa danes malce boli v trebuhu tako kot par dni pred menstruacijo. Še en zanak, da se nekaj pripravlja ali kaj? Ali lažen alarm?

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 280
3.6.2008 13:44:02   
Anonimen
Dober dan. Jaz sem še v 1 kosu, zaenkrat.user posted image  
Pa user posted image  brca res zelo močno, že celo dopoldne.user posted image  

Edino spet me malo na trenutke špika spodaj, po mojem se MV mehča.user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
3.6.2008 13:54:35   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Potem boj pr nama na klistirju sigurno pršparali. Mene pa danes malce boli v trebuhu tako kot par dni pred menstruacijo. Še en zanak, da se nekaj pripravlja ali kaj? Ali lažen alarm?

user posted image user posted image na to tut ne računi preveč, jst sm bla zadnje dneve skos na vcju pa so mi ga vseen nardiluser posted image -no ja sej čene bi se pa še kkšna tortica znašla na mizi aneuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 282
3.6.2008 13:54:41   
polly80

Potem boj pr nama na klistirju sigurno pršparali. Mene pa danes malce boli v trebuhu tako kot par dni pred menstruacijo. Še en zanak, da se nekaj pripravlja ali kaj? Ali lažen alarm?

mene je včeraj cel dan,do kakih 18h,kar naenkar pa nič večuser posted image ..tako da lahko da je lažni..če je pa pravi alarm,pa držim pestiuser posted image user posted image user posted image ..pa če nama bo klistir prišparan,bi blo pa tud ful fajnuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
3.6.2008 13:56:08   
polly80
na to tut ne računi preveč, jst sm bla zadnje dneve skos na vcju pa so mi ga vseen nardil -no ja sej čene bi se pa še kkšna tortica znašla na mizi ane

eh,pa si nama podrla upanjeuser posted image
eh,pa ta klistir bomo že dali skos,je vse drugo po moje hujš,a ne nina???

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 284
3.6.2008 13:56:20   
*anamor*
Vidim, da ste se nekaj umirile glede čvekanja. Ste kar nekam pobegnile, jaz tudi grem zdaj horizontalno. Se slišimo kasneje. 

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 285
3.6.2008 14:03:43   
Anonimen

na to tut ne računi preveč, jst sm bla zadnje dneve skos na vcju pa so mi ga vseen nardil -no ja sej čene bi se pa še kkšna tortica znašla na mizi ane

eh,pa si nama podrla upanjeuser posted image
eh,pa ta klistir bomo že dali skos,je vse drugo po moje hujš,a ne nina???

klistir pa res ni nič hudega,boste videle kako paše ko se na wc usedešuser posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
3.6.2008 14:04:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

Vidim, da ste se nekaj umirile glede čvekanja. Ste kar nekam pobegnile, jaz tudi grem zdaj horizontalno. Se slišimo kasneje. 

zgleda, da smo vse lačneuser posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
3.6.2008 14:10:54   
nInAzWeRiNa
mene še neki zanima a ste že odprle temo za mamice in kje je ker jst sm zasledila sam tisto z majskimi hroščki sam jst bi vseen z vami ustala tut če smo prehitel, k ste res fajnuser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
3.6.2008 14:12:41   
Anonimen
Mislim, da je še ni odprte-lahko pa jo ti odpreš na starši čvekamo, pa se bomo me počasi ko rodimo tam priključile. 

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
3.6.2008 14:15:46   
Anonimen
evo,smo se najedli....romy user posted image user posted image user posted image za jutri...kak je to zanimivo,vsaka ko rodi napiše da bomo zmogle da ni noben bav-bav,nas mal potolažijo,pol čez par dni pa privrejo kake take podrobnosti...evo pa je šla tolažbauser posted image ...punce no...strahhhhh nas jee
ampak jst mam že res pol kufer tega...vsak dan isto...sam čakaš da bo cajt...pa ko bi se človek vsaj spočil vmes lahko,pa še to ni šanc,sploh če si tak kot kit...jap jst srčno upam da bo moj anestezist v P ko bo cajt it...totalni shit,tolk reklamirajo to ea pa ultivo čist brezveze,k ti pol itak ni vedno na voljo...user posted image .nevem jst si ne predstavljam rodit s takimi mbolečinami...pa sej vem da se da,samo....user posted image
no pa gremo mal lepšo temo....

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
3.6.2008 14:28:16   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

evo,smo se najedli....romy user posted image user posted image user posted image za jutri...kak je to zanimivo,vsaka ko rodi napiše da bomo zmogle da ni noben bav-bav,nas mal potolažijo,pol čez par dni pa privrejo kake take podrobnosti...evo pa je šla tolažbauser posted image ...punce no...strahhhhh nas jee
ampak jst mam že res pol kufer tega...vsak dan isto...sam čakaš da bo cajt...pa ko bi se človek vsaj spočil vmes lahko,pa še to ni šanc,sploh če si tak kot kit...jap jst srčno upam da bo moj anestezist v P ko bo cajt it...totalni shit,tolk reklamirajo to ea pa ultivo čist brezveze,k ti pol itak ni vedno na voljo...user posted image .nevem jst si ne predstavljam rodit s takimi mbolečinami...pa sej vem da se da,samo....user posted image
no pa gremo mal lepšo temo....

SEJ BO ŠLO!! nč paničart,boli ja sam ene bolj ene manj, mene so že menstruacijski krči čist izžel zmeri-ker sm mela tok boleče da sm enkrat clo skp padla, ampak ni pr vseh tko,zato misl sam na to da bo vse ok in da dobiš najlepši daril na celmu svetu ga ni lepšga kokr takrt k ti dajo tvojga zdravga bejbija na trebuh!!!jst sm bla čist zadeta tko da sm rabla neki sekund da sm dojela da jo mam na seb ampak takrat je blo pa najlepšuser posted image user posted image user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 291
3.6.2008 14:39:07   
Anonimen
ja ninči sej vem da bo šlo-more it...veš to je ta strah pred bolečino in sploh strah pred neznanim...jst sem že cela izmozgana k tolk študiram na to,kaj bo in kako bo...se pa tud veselim otročka,sam se mi zdi da sploh ne morem več normalno funkcionirat,da me je ta strah čist zamznuuser posted image user posted image ...sej nevem niti kak bi opisala...pol si pa čist dpresivn...ful fajn da je to vse že za tabo...mi se veselimo cartanja pa to,sam do tja pridituser posted image ..ja moglo bo it,če ne zlepa,pa zgrda...sam res si ne predstavljam,da se cel dan mučiš s popadki,pol pa še rodit...res si ne predstavljam...si ja pol čist hin,pa zmatran pa nimaš energije...user posted image ???ja jst bom tko kot alea,2x prdneš pa je zuni...al pa v najslabšem primeru kot ninnyuser posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
3.6.2008 15:19:11   
Anonimen
No, evo me nazaj. Operacija musaka se je zavlekla za 45 minut, ker je vsake 5 minut zmanjkalo elektrikeuser posted image . Tko da, vmes je tud deževalo, bom šla z mojim v mesto, ker se je malce ohladilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
3.6.2008 15:29:19   
babysolza
Ola, sem prišla sam mal počekirat, če kaj novga dogaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 294
3.6.2008 15:32:30   
Anonimen
Nč ne dogajauser posted image  - lunca še ni začela delovat

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
3.6.2008 15:33:58   
Anonimen
Šele ob 21.24 začne

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
3.6.2008 15:37:30   
babysolza
babysolza- bi se dalo kaj zmenit glede peciva . Lahko pošljem po pošti, sam mislim da bi poštarji pojedli

user posted image  user posted image

Ne, ne, ne bodo nč poštarji pojedli. Bom prišla iskat. user posted image user posted image  Saj veš, poštar pozvoni sam dvakrat, pa nas ne bo doma, pa... user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 297
3.6.2008 15:39:09   
babysolza
Šele ob 21.24 začne

A lunca? Ja jst močno računam nanjo. Sam mam filing, da mojga user posted image  nč ne gane. Pa mu vrtim tiste reklame od Lune po TV, pa tud nič. user posted image

Jaz sem pa danes skuhala - NIČ. Sem mojmu kar povedala, da danes hočem na pico. Ker potli dooolgggg ne bom mogla it. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 298
3.6.2008 15:40:13   
babysolza
Jaz sem pa danes skuhala - NIČ. Sem mojmu kar povedala, da danes hočem na pico. Ker potli dooolgggg ne bom mogla it.

Aja - pico sem si pa zaslužla zato, ker sem uspešno izpeljala operacijo postriženi nohti na nogah. To pa je podvig a ni? user posted image  Je trajalo, ma je ratalo.

Neposredna povezava do sporočila: 299
3.6.2008 15:42:25   
babysolza
Mislim, da je še ni odprte-lahko pa jo ti odpreš na starši čvekamo, pa se bomo me počasi ko rodimo tam priključile.

Ja ninazwerina, ti kar odpri. Mogoče pa naši user posted image  rabjo prav to - da se bomo začele lahko pogovarjat o njihovih in ne več naših problemčkih. user posted image  Vsaka spodbuda prav pride jaz pravim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?