|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
3.6.2008 13:43:27   
maya2
evo čedalje lepše!!!
user posted image me je klicala iz Mod Arta da imam probo 1. julijauser posted image to je torek pred poroko, v četrtek pa prevzemuser posted image , sem se pritoževala, da je blo rečeno dve probi, pa ona men da sem narobe razumelauser posted image ... men se zdi to tko poznuser posted image user posted image user posted image kako mate druge to??? Grem brat pogodbo!!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
3.6.2008 13:44:52   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

bubica meni je karavan mal prevelik user posted image

moj pa prav, da mora met karavana.....user posted image

men ga pa itak ni čez mojo bubo ....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
3.6.2008 13:45:08   
baguSka

jaz mojga avtočka pa ne dam user posted image

jaz dam svojga TAKOJ!!!!!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
3.6.2008 13:45:18   
NATAŠI
maya to je res pozno... no poglej, moja kolegica ki se poroči 14.06. (naslednjo soboto) je imela včeraj probo da so ji pobrali mere s šiviljo.... potem v četrtek pred poroko pa pride in proba ter prevzame... tako da tole je res pozno

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
3.6.2008 13:46:21   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

evo čedalje lepše!!!
user posted image me je klicala iz Mod Arta da imam probo 1. julijauser posted image to je torek pred poroko, v četrtek pa prevzemuser posted image , sem se pritoževala, da je blo rečeno dve probi, pa ona men da sem narobe razumelauser posted image ... men se zdi to tko poznuser posted image user posted image user posted image kako mate druge to??? Grem brat pogodbo!!

pogodbo si preber....!!!!!! user posted image   banda

jaz sem imela 3 probe....user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
3.6.2008 13:46:45   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

bubica meni je karavan mal prevelik user posted image

moj pa prav, da mora met karavana.....user posted image

no saj to je pa tako kot pri mojmu, sem mu rekla itak ga boš ti vozil tako da je to to... ko bom jaz menjala bo pa čist po mojem okusu user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
3.6.2008 13:46:51   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

kaj že prodajaš??? pa kaj kupuješ??? user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
3.6.2008 13:47:24   
baguSka
Kolk bo lep tvoj

Ja on ce nebi mene mel, bi sam v gatah okol hodu.. al pa se to ne!user posted image  Ne cist zares.. sovrazi stacune.. in pol grem jst kupit in ce mu ni prav, moram se nazaj zamenjat.. user posted image  On me pa po rokah nosi pol doma... user posted image  Se splaca!! Raj tko, kot da rinem z njim v stacuno in sva pol oba slabe volje se 10 dni... user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
3.6.2008 13:48:29   
NATAŠI

user posted image   user posted image   user posted image  saj bo za tebe tud prišel ta pravi avtoček .... a nebi imela ti takega kot ga imajo pri bubici doma

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
3.6.2008 13:49:19   
baguSka
midva imava pa kar tko da jo on meni

aja? a samo financno al tud tko? user posted image

sej men da moj potem finance nazaj.. jaz samo namest njega po stacunah laufam.. ampak je fino, ker je potem vsaj oblecen po mojem okusu!!user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
3.6.2008 13:49:38   
NATAŠI
baguska dobr imata to zmenjeno z nakupovanjem, ampak mal je problem ko moraš potem menjat in nazaj hodit pa se gužvat .. ampak ok, če se splača je itak potem vseeno ali greš nazaj user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
3.6.2008 13:52:28   
NATAŠI
ne baguska veš kako je to ... gremo v autleta pa jaz majčke gledam jih naberem in grem probat .. on mi spotoma še kakšno v košaro vrže, gremo na blagajno in pravi "pa daj saj bom dal jaz"  ... pa lepo pusti tam 70 eur... Pol smo bili pa v nedeljo na Bledu in gremo okrog jezera pa se meni natikači odprejo spredaj user posted image  in kaj čmo, gremo v trgovino, mi kupi japanke od HH in spet "saj bom jaz" pa lepo gre 55 eur.. .. In to je to ... Pa saj veš kako je, jaz pa kakšne druge stvari kot so vrtec, pa ko kupujem za timoteja če grem sama med službo pa jaz kupim .. . itak imava nekako skupaj denar in zaenkrat lepo funkcionira user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
3.6.2008 13:53:07   
NATAŠI

ampak je fino, ker je potem vsaj oblecen po mojem okusu!!user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
3.6.2008 13:54:00   
baguSka
kaj že prodajaš??? pa kaj kupuješ???

Prodajam fiat punto user posted image  in kupujem karkoli.. samo da se pele.. user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
3.6.2008 13:58:10   
baguSka
ampak mal je problem ko moraš potem menjat in nazaj hodit pa se gužvat ..

sej to se zlo redko zgodi... user posted image  skor nikol no.. prejsnji teden slucajno.. ker sem mu mal premajhne srajcke kupila, pa ene hlace mu niso ble vsec... pa mi cist na zacetku ni hotu povedat, da kao jst nebi bla uzaljena... user posted image  pa mi je povedu sele cez 3 dni... ko sem sla srajce zamenjat... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
3.6.2008 13:59:15   
NATAŠI
no vidiš kako je uvideven user posted image  user posted image  user posted image , lepo vama to laufa.. .prav zanimivo user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
3.6.2008 14:00:54   
baguSka
imava nekako skupaj denar in zaenkrat lepo funkcionira

ja sej super dokler funkcionira.. user posted image

pr nama pa funkcionira loceno.. user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
3.6.2008 14:01:03   
Bubamaraa
ja te zgodbe tud sama poznam.....

kot je baguska rekla..če mu ne bi jaz kupovala cunj bi dobesedbo nag hodu al pa raztrgan...user posted image

pa sej saj ima cunje na rit, ki so meni všeč....

sem mu prejšnji teden kupla nove čevlje in sončna očala.....user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
3.6.2008 14:02:09   
Bubamaraa

imava nekako skupaj denar in zaenkrat lepo funkcionira

ja sej super dokler funkcionira.. user posted image

pr nama pa funkcionira loceno.. user posted image user posted image

glede tega pa tko;

najprej njegovo, pol pa vsak svojee.....user posted image user posted image user posted image user posted image

sej nee...midva kr mava tko; da kdo ima plača...user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
3.6.2008 14:03:26   
maya2
na pogodbi piše: 'za natančnejše termine pomerjanj (običajno dve pomerjanji) se dogovorimo okvirno 4-6 tednov pred datumom poroke.' ne vem mogoče res nisem čist prav razumela, ampak po telem imam najmanj dve pomerjanjiuser posted image
Je začela bluzit kao da za mojo obleko ne gre drugač
user posted image user posted image user posted image punce jest mam že skoz tko slab feeling tle, ko da bom tle pršla pa bo en zmazek od obleke... ker očitno je skoz zuni... jo imajo skoz v obtoku in ne gre drug terminuser posted image user posted image user posted image ne vem kaj naj zdaj najrajš bi jih poklicala, sklela in odpovedala vso zadevo

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
3.6.2008 14:05:01   
fragola

evo čedalje lepše!!!

verjetno jo ma ena pred tabo lih v soboto, ma lej v torek boš pomerila in si bojo označile kaj morajo popravit, v četretk boš še enkrat pomerila in boš vidla da bo vsse ok!
Jaz sem bla tam 22.05, si je označla kaj mora popravit in v četrek pa jo grem iskat kot veš pa se v soboto poročim

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
3.6.2008 14:06:09   
fragola

na pogodbi piše: 'za natančnejše termine pomerjanj (običajno dve pomerjanji) se dogovorimo okvirno 4-6 tednov pred datumom poroke.' ne vem mogoče res nisem čist prav razumela, ampak po telem imam najmanj dve pomerjanjiuser posted image
Je začela bluzit kao da za mojo obleko ne gre drugač
user posted image user posted image user posted image punce jest mam že skoz tko slab feeling tle, ko da bom tle pršla pa bo en zmazek od obleke... ker očitno je skoz zuni... jo imajo skoz v obtoku in ne gre drug terminuser posted image user posted image user posted image ne vem kaj naj zdaj najrajš bi jih poklicala, sklela in odpovedala vso zadevo

nehi, nehi, mojo jo tud majo skozi zunej ma se ne sikiram, ker vem , da bojo zrihtale da bo vse ok!!!!!!!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
3.6.2008 14:08:41   
fragola
ena kolegica k se je lani poročila je lih tako imela provo pred poroko titi teden in je blo vse v redi, boš vidla da bo vse ok!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
3.6.2008 14:09:02   
NATAŠI
maya izbrala si si tako obleko ki je full in.. ampak oni so pa smotani do konca in bi morali obleko imeti 14 rezervirano le za tebe ne pa da jo vsak teden lifrajo ven ... ne vem jaz sem bila pri njih na probi pa mi niso bil všeč

saj se ti bo vse lepo izšlo kar verjemi v to user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
3.6.2008 14:17:17   
maya2

ampak oni so pa smotani do konca in bi morali obleko imeti 14 rezervirano le za tebe ne pa da jo vsak teden lifrajo ven ...

sej ravno te me razkuri... rezervirala sem jo 12. januarja, imeli so dve rezervaciji na obleko za maja to je blo pa to!!! tko da bi moral uredit razpored... sam itak sam da kar največ zaslužjo!

Pa itak da ni ok, če se nekaj dogovoriš, potem pa začnejo spreminjat zadeve, trenutno res nimam več dobrega občutka glede obleke.... Si ne morem niti predstavljat kaj bom če pridem tja in se izkaže da je obleka čist uničenauser posted image user posted image in to tri dni prej...
Pa še nekaj me je zmotilo.... samo dopoldan lahko pridem... zdaj pa nimam nikogar za s sabouser posted image , pa še jaz ne vem če bom lahko prostauser posted image

Ma se je že začelo...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.