MetiLu
|
Jutro! Suzi, ne vem kaj naj ti rečem, na dudico sem ga uspela navadit pred 1 mesecem, ko je začel prste cuzat, pa sem malo vztrajala, da je pogruntal, da jo more zaugat da pa zdej jemo samo 1x na noč pa tud ne vem, začel se je ko sem kupila AC, pa ko smo zadnjič od dolenjke prišli, ko mu je dala navodila Zaspi mi ob 21. zvečer, pa spi do 3. ali 4.ih zjutraj, poje in spi do sedmih, tudi več... Zvečer mi jeprej rud do onemoglosti na zizah visel, z dudico mam pa ta problem rešen, če mi že med hranjenjem ne zaspi, ga dam čist živahnega v posteljo, pa dudico in uspavanko, pa zaspi. Samo moram malo pri njemu posedet, pa ga malo božat, pa parkrat mu dudiko popravim, ker mu ven pade... Za lase mi pa ne govort, ker se mi meša. Sej plešasta ne bom, ker mam dost goste, sam sem že čist živčna, ker so po celem stanovanju, dones sem 2 najdla pri tamalmu v plenici, ko sem ga zjutraj razvila mater, kako sta ke notr zlezla mi tud ni jasn res pa je ogromno las po najini postli (ki se naberejo vsako noč) pa tamalga dam zjutraj k sebi, ko jeva in očitno sta zlezla notri res že popizdevam, kamor pogledam so moji lasje mater sam z metlo okol letam Pina, za vrtec sem pa tud jaz popizdila, ker ga nismo dobili zdej se je že moja mama (star mama) javila, da ga bo pazila, ker je že navajena je zdele par let tamaladva od strica merkala. Pol sem pa že pomislila, da mogoče bi se pa izšlo, sploh ko bi bil moj kakšen dan med tednom frej in bi ga on pazil, tko, da zanjo ne bi bilo prehudo. Čeprav imava še vedno privat varstvo v iskanju Buči hitro se pocajtajte. Zdele je pa tamal zaspal, pa grem smeti odnest, pa po spalno vrečo v klet, da jo dam malo zluftat. Dones moram še možeku spakirat, ker gredo jutri na morje. Mater sem mu fovš Pa še par srajc in mikic mam za speglat A se ta teden kaj dobimo?