|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
2.6.2008 10:24:25   
nizy
pozdravljene,

jaz letos nisem nič oddajala za vrtec  za nobeno user posted image ,...... tudi februarja ,ko začnem delat  bo tavelka itak v 2.razredu , Adna  pa Azra bosta pri moji mamici user posted image user posted image user posted image ,če ne bi bilo tako ,lahko kar knižco vzamemuser posted image , ker sva oba v izmenah ,..... pri nas pa popoldanskega vrtca ni  ,pa še ta je menda samo do 19h ,mi2 sva odsotna do 21h user posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
2.6.2008 10:36:01   
MetiLu
Jutro!

Suzi, ne vem kaj naj ti rečem, na dudico sem ga uspela navadit pred 1 mesecem, ko je začel prste cuzat, pa sem malo vztrajala, da je pogruntal, da jo more zaugat user posted image  da pa zdej jemo samo 1x na noč pa tud ne vem, začel se je ko sem kupila AC, pa ko smo zadnjič od dolenjke prišli, ko mu je dala navodila user posted image  Zaspi mi ob 21. zvečer, pa spi do 3. ali 4.ih zjutraj, poje in spi do sedmih, tudi več... Zvečer mi jeprej rud do onemoglosti na zizah visel, z dudico mam pa ta problem rešen, če mi že med hranjenjem ne zaspi, ga dam čist živahnega v posteljo, pa dudico in uspavanko, pa zaspi. Samo moram malo pri njemu posedet, pa ga malo božat, pa parkrat mu dudiko popravim, ker mu ven pade...
Za lase mi pa ne govort, ker se mi meša. Sej plešasta ne bom, ker mam dost goste, sam sem že čist živčna, ker so po celem stanovanju, dones sem 2 najdla pri tamalmu v plenici, ko sem ga zjutraj razvila user posted image  mater, kako sta ke notr zlezla mi tud ni jasn user posted image  res pa je ogromno las po najini postli (ki se naberejo vsako noč) pa tamalga dam zjutraj k sebi, ko jeva in očitno sta zlezla notri user posted image  user posted image  res že popizdevam, kamor pogledam so moji lasje user posted image  mater sam z metlo okol letam user posted image

Pina, za vrtec sem pa tud jaz popizdila, ker ga nismo dobili user posted image  zdej se je že moja mama (star mama) javila, da ga bo pazila, ker je že navajena user posted image  je zdele par let tamaladva od strica merkala. Pol sem pa že pomislila, da mogoče bi se pa izšlo, sploh ko bi bil moj kakšen dan med tednom frej in bi ga on pazil, tko, da zanjo ne bi bilo prehudo. Čeprav imava še vedno privat varstvo v iskanju user posted image

Buči user posted image  hitro se pocajtajte.

Zdele je pa tamal zaspal, pa grem smeti odnest, pa po spalno vrečo v klet, da jo dam malo zluftat. Dones moram še možeku spakirat, ker gredo jutri na morje. Mater sem mu fovš user posted image
Pa še par srajc in mikic mam za speglat user posted image

A se ta teden kaj dobimo?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
2.6.2008 11:02:21   
lillchy123
Ojla!
Bejbe, ne me kregat, ker vem da ste o tem že pisale in plizz ne me ganjat naj najdem kje, ker pol sem do božiča 2010 za pcjem... user posted image Kako mate malčke oblečene ponoč? Pa s čim pokrite?
Ker mojmu user posted image  je skoz vroče. user posted image Pa jst nimam nobenga občutka, kako nej ga zrihtam, sploh ker sem bolj zmrznjene sorte. Zgleda bo mali po fotru, ki še pozim v kratkih rokavih zuni leta....user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
2.6.2008 11:03:24   
mary_lou
Jest bi se dobila v cet al pa pet ce ste za? v sredo mam namrec izpit, sm ze cist zivcna. Dons je tai sov na celodnevni izlet z lubijem me prov zanima kam sta sla se nista vedla k sta sla od doma. kok je zlat moj lubi jest se pa ucim pa vsake tok f5 prtisnem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
2.6.2008 11:06:10   
mary_lou
lillcy mi mamo cca. 22 stopinj v flatu in ma cist tanko pizamco dolgi rokavi in dolge nogice. mamo pa celo noc okn odprt nastezaj  tko da se tud shladi ponoc do 18 stopinj. pokrijem ga zvecer z tankim kovtrckom samo to traja natancno sekundo 20 in je spet odkrit tko da prakticno ni pokrit

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
2.6.2008 11:08:36   
dolenjka
Evo mene!

Prilezla na hrib in uspela pridet nazaj pred peklensko vročino, čeprav mi dol teče povsod user posted image

Carica seveda panka zunaj v vozičku med ptički, jaz si pa žejo gasim user posted image

Jaz sem bolj za četrtek, ker ju3 imava telovadbo, v sredo bo baje slabo vreme, tko da je četrtek čist fajn, v petek se bom pa že za user posted image  pripravljala in če bo vse po sreči, se bom od sobote zvečer, 7.6. pa do 25.6. odvajala od RRja v Dalmaciji user posted image  user posted image  user posted image  Sploh vam ne znam povedat kako komaj čakam user posted image
Pravkar sem v BC spletni trgovini naročila še fredov obroč za mojo carico, da bo lahko čofotala user posted image  user posted image  user posted image

Lilchy, naša spi samo v pižamici (pa seveda plenički user posted image ), pokrita pa je samo s kapnico od kovterčka, ker je tut bolj po očiju in je vroča punca user posted image  Ima pa v sobici 25 stopinj ponoči user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
2.6.2008 11:08:51   
lillchy123
aja.. mi mamo notr 26 stopinj...

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
2.6.2008 11:15:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

aja.. mi mamo notr 26 stopinj...

poskusi samo z bodyem, če se ti seveda ne razbrca user posted image  Naša se zelo hitro razbrca in sem že o poletni spalni vreči razmišljala, samo se bojim, da bi ji bilo prevroče user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
2.6.2008 11:20:33   
pina-1
lilči jaz jo mam oblečeno tako kot večina: samo v pižamici in pelenički. Pa o kmalu šla samo v body ker je vroče.

Dolenjka, tinas boš pa prov pogrešala v dalmaciji.Ko bo carica spala in o Stipe lovu ribe bo tebi dolgčas in se ti bo tožlo po nasuser posted image user posted image user posted image

jaz om šla pa ta obroč za Ano še kupit v Mullerja verjetno.. Znajo bit cenejši kot v BC.

Marička nisi samo ti pridna, jaz sem eno žehto pa pol že zlikala in grem naprej peglatuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
2.6.2008 11:23:00   
dolenjka
Pina, a ta rdeče za od 3 m naprej imajo? Ker ostali so ful večji, taje pa od 3m do 3 leta user posted image
Jaz sem v Müllerju videla samo od Intexa rumene user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
2.6.2008 11:30:53   
dolenjka
Evo Pinči, sem klicala v Müllerja in sploh nimajo Fredovih obročev, samo od Intexa user posted image  Tko da jaz čakam zdej BC, da mi ga pošlje user posted image

Pa tok da veš, da se bom trudla, da te ne bom pogrešala, ker je Stipe reku da se mi bo velik posveču in da bova vadla, kako se carja naredi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
2.6.2008 11:39:01   
pina-1
hvala ti rožica da si mi povedala. Bom pol tudi jaz šla v BC. Ne vem zakaj sem mela v glavi da sem jih tudi tam vidla...user posted image

Ja pa ja de... Tam ti bo vroče pa spet ne boš Stipeta zraven pustila... ČE ga pa že boš, boste ziher prišli v 4 domov, ker tam v dalmaciji je drugačen zrakuser posted image user posted image user posted image

sam sem pa full žalostna ker me ne boš pogrešalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
2.6.2008 12:21:28   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

hvala ti rožica da si mi povedala. Bom pol tudi jaz šla v BC. Ne vem zakaj sem mela v glavi da sem jih tudi tam vidla...user posted image

Ja pa ja de... Tam ti bo vroče pa spet ne boš Stipeta zraven pustila... ČE ga pa že boš, boste ziher prišli v 4 domov, ker tam v dalmaciji je drugačen zrakuser posted image user posted image user posted image

sam sem pa full žalostna ker me ne boš pogrešalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OOO NEEEEE, za 4 pa še ni čas user posted image  user posted image  user posted image

sej čist mejčkn te pa ziher bom pogrešala, bova pol notr prnašale ene 3 tedne, pol bom šla pa spet mal plavat user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
2.6.2008 12:28:51   
Suzi*
evo nas tudi nazaj. je res vroče že. žana se je zdaj najedla in spi.

dolenjka, ne mi ti o morju, naš še sploh na vidiku ni, ti mi pa skomine delaš. lumpa. user posted image  

pina, hudo tole z vrtcem. upam, da kaj privat najdeš. naša Žana bo šla kar v privat varstvo, tukej kjer je zdaj anžej. nam je všeč. bomo pač plačali, pa vemo, da bomo zadovoljni. za vrtec pa itak vprašanje, če bi ga dobili, ker je tud pri nas fuul naval zdej.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
2.6.2008 12:36:03   
dolenjka
Naša se je tut zbudila, najedla, posrala, zdej pa Anobanano obdeluje user posted image

Suzi, kolk pa ti plačaš privat varstvo, če ni skrivnost?

OK, ne bom ti več nagajala in delala skomin z mojim odhodom na user posted image  za 16 dni user posted image

Kje je pa Ella izdajalka? Se je kej opravičla za danes? Kolkor jaz vem, ne user posted image  gorenjski user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
2.6.2008 12:45:06   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Suzi, kolk pa ti plačaš privat varstvo, če ni skrivnost?

OK, ne bom ti več nagajala in delala skomin z mojim odhodom na user posted image  za 16 dni user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

varstvo plačamo 200 eur.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
2.6.2008 12:54:24   
dolenjka
To je pa ugodna cena, a ne? Pa hrana je verjetno vključena, ostalo pa sama prineseš al kako user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
2.6.2008 12:57:48   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

To je pa ugodna cena, a ne? Pa hrana je verjetno vključena, ostalo pa sama prineseš al kako user posted image

je kar ok, nam je ceneje kot jasli. prinesla sem samo plenice, zdaj je pa pač že brez 1 leto.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
2.6.2008 13:17:31   
dolenjka
Se moram pozanimat tle pri nas, ker so 3 ki pazijo malčke, samo ne vem kaka je cena user posted image  Prej kot marca je jaz itak ne bi dala verjetno...
Zdaj sem jo vposteljo nesla, ker je tečka, sam mam filing da ne bo zaspala user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
2.6.2008 13:20:03   
Suzi*
dolenjka, kako pa kej tvoj job???

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
2.6.2008 13:21:34   
Suzi*
jaz se pa sladkam s čokoladnim kapučinom iz mullerja. kolk je dober. pa piškotke jem zraven.user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
2.6.2008 13:28:04   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

dolenjka, kako pa kej tvoj job???

29.5. mi je potekla porodniška in zdaj imam do 30.11. starševski dopust, potem pa računam, da bom decembra lahko koristila letni dopust, ker od 23.12. naprej imamo do 5.1.2009 kolektivca user posted image  Pol bomo pa še vidl, je reku slep user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
2.6.2008 13:28:48   
vrtnica76
Hoj!
Mi bomo šli tut v privat varstvo,sam tiste tetke še nisem nič za ceno vprašalauser posted image Pa sej nima veze za ceno,važno,da ima varstvo.
Tut naš mali je neki tečko danes.Sem ga prejle kr mal ležat pustila in se je umiril,zdej pa tle z mano mal RR čekera. Tiuser posted image ,se je že naveličal.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
2.6.2008 13:29:20   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

jaz se pa sladkam s čokoladnim kapučinom iz mullerja. kolk je dober. pa piškotke jem zraven.user posted image

ti boš mela pa veliko ritko user posted image

jaz pa vodo pijem user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
2.6.2008 13:42:52   
vrtnica76
Voda je zakon!Pa še nč ne rediuser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?