arneja
|
Pozdravljena Shadow, soletnica moja žlahtna . Abra, misliš, da Prometrij redi ? No, upam, da mene ne bo poredil, nimam nobene želje po tem . Dejzi, jaz še prdim ne . Si bila pa dobra, da si 20 km prekolesarila . Vidiš, takšnega podviga se pa jaz ne bi lotila zdajle. Sem včeraj gledala zaprašene rolerje in pomislila, če jih sploh še kdaj nataknila . Grethy, dobra ideja ta tvoj Kumrovec. Jaz sem bila nazadnje, ko sem bila še osnovnošolka, tako da je zdaj res že čas za ponoven obisk . Meni je bilo pa tkao fino, ko smo bile Titove pionirke . Sem bila takšna drobna pika, pa sem prav ponosno vedno recitirala . Me je bilo pa vedno strah, če bom imela dovolj močen glas, da me bodo slišali . Marjetka, je kar prav, da si napihnjena, ker to pomeni, da se notri nekaj dogaja. Jaz nikoli nisem in potem je tudi rezultat bolj born . Rubin in Julija, sta že ponosni nosečkici ? In ti Zorica, je bilo veliko jajčk ? Upam, da bomo imeli ta teden res razlog za skakanje, ker bova midve z Dejziko pluska zagledali . Ja, Mismis, naša Lučka se bo rodila in bo obvladala že vsa gospodinjska opravila . Je tako zabavno, ker pišem, kot da bi bila ne vem kakšna gospodinja, sem pa bolj antigospodinja, vse delam po liniji najmanjšega odpora . Si pa cunje dvakrat naložim in odnesem na balkon, da ne bi slučajno pretežko dvignila.