_sanja_*
|
Dobro jutro! Danes je pa malo oblačno, saj mi kar paše, da si malo oddahnem od vročine. No, drugače se počutim super. V teh dneh mi še jest ni pasalo, sem jedla samo sadje in ribe. Drugače sem pa kar naprej lačna, ampak pojem zelo malo. Jem res kar naprej, ampak samo kakšen sadež ali jogurt,... Če pojem kaj večjega, me potem stiska v želodcu oz. me cel trebuh boli. Vas tudi? Včeraj je imel moj dragi nogometno tekmo in sem šla navijat. No, tam je bila tudi ena sovaščanka, ki ima rok septembra, pa imam seveda večji trebuh od nje Zdaj me že malo skrbi kakšen bo decembra Na začetku sem mislila, da je to samo napihnjenost, samo zdaj mi pa res ni nič več jasno, ker je moj trebuh vsak dan večji. Aja, moram povedat, da imam normalno postavo, ITM 21. Mogoče se bo pa nazadnje ugotovilo, da sta res dva JAPE A ve še vedno jemljete folno kislino? Do kdaj naj bi jo jemale sploh? Do 12 tedna ali dlje? Jaz še jemljem folno. Priporoča pa se odvisno... Nekateri G jo priporočajo samo prve 3 mesece, drugi celo nosečnost... Najbrž je res tako, kot je napisala Katja, da Tifola ti najbrž ni treba jesti celo nosečnost, kar se tiče pa drugih vitaminov pa to sploh ni slabo. No, jaz jemljem Centramed Mami. Imam še nekaj tablet, potem si bom kupila še eno škatlico - tako da jih bom jemala nekje do 16.,17. tedna. (Mogoče si do takrat premislim in jih bom jemala celo nosečnost ). Potem bom verjetno naredila kakšen mesec pavze, nato pa jemala to, kar jemlje Katja - Neovin - ker naj bi vplivale na otrokovo inteligenco. Nekje sem prebrala, da se v tretjem trimestru dokončno razvijajo možgani in da naj bi Omega3 kisline precej koristile le-temu.
|