|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mi ne pričakujemo junija!!!
1.6.2008 13:39:17   
*Junona*
Meni se nič ne da, učiti bi se morala pa ne najdem motivacijeuser posted image

Sonček, možno, da čutiš O. Če je ne pričakuješ 15., je v teh dnevih, mogoče celo danes O.
Srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 801
1.6.2008 13:47:02   
~Biba~

sonček 85... mogoče pa da res komaj zdaj čutiš user posted image
Nekje na RR sem prebrala, da klomifen deluje še pozneje 3 mesece. Pač vsako telo drugače reagirala na klomifen. Mogoče se je tvoje telo, ta ciklus prebudilo iz spanja, se navadlo na klomifen; in komaj zdaj deluje tako kot bi moralo.

spp...veš da smo pridni;nas ta vročina prisili, da smo pomanjkljivo oblečene..pa že zmešamo glave svojim lubijem user posted image

*Junona*  maš dolg nick ...js ti bom pravla kr JUuser posted image
Smem?

Drugače pa, danes je res prevroče...edino kar lahko naredim je; da sedim v zatemnjeni sobi z vžganim ventilatorjem..in tipkam..namesto da bi se učilauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 802
1.6.2008 13:49:12   
~Biba~
J u user posted image   komaj zdaj sem videla, tvoje zadnje sporočilo...če najdeš motivacijo, je pošlji prosim, nekaj še k meniuser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 803
1.6.2008 13:50:56   
spps
sonček,samo realna semuser posted image user posted image user posted image in ne obupujem,daleč od tega....sem pač ovca po horoskopu in se ne damuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 804
1.6.2008 13:59:52   
mala_pupika
punce! dejmo se zdele učit! potem ob otroku se vam bo še manj dalo!!! pa jeseni ko boste nosečke.... bomo rajš šopingerale kot pa se učile, ne????

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 805
1.6.2008 14:05:14   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pupika

punce! dejmo se zdele učit! potem ob otroku se vam bo še manj dalo!!! pa jeseni ko boste nosečke.... bomo rajš šopingerale kot pa se učile, ne????

Ej to pa je fenomenalna motivacija user posted image
Hvala ti, zdaj bom pa res ugasnila rač. in se šla malo učit. Vse za naše bebiceuser posted image

(odgovor članu mala_pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 806
1.6.2008 14:07:47   
sonček85
spps:hahahha sva že dve ovce po horoskopu,prave male trmeuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala  junona,kleja za vajine odgovore!Tudi sama mislim da sem se šele zdaj odzvala in se je moja O šele zdaj ornk pojavila-prebudila,zato ker ve da zdaj pa ni več heca in da mora biti junij -julij moj mesec da bom srečka user posted image ,se me je mal ustrašla tečka in O tudi.
gleda moto
Kaj počnemo v tem vročem vremenu-ja sedim za računalnikom medtem ko user posted image gleda motoGP-šport.Zdaj ma dve ure premora potem pa greva mal na kolo ko se bo sonček malo umiril potem pa spet potrees.user posted image user posted image user posted image sam user posted image mi gre po glavi.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 807
1.6.2008 14:10:13   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Meni se nič ne da, učiti bi se morala pa ne najdem motivacijeuser posted image

Sonček, možno, da čutiš O. Če je ne pričakuješ 15., je v teh dnevih, mogoče celo danes O.
Srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala za srečo.in res je ja tudi ko sem si sama računala dneve O sem si izračunala od 30.5 naprej potem j pa itak 16.6 ne pričakujem več.jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 808
1.6.2008 14:20:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

sonček,samo realna semuser posted image user posted image user posted image in ne obupujem,daleč od tega....sem pač ovca po horoskopu in se ne damuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tud ovca user posted image user posted image .

Dejmo punce, pridno "telovadite". Midva sva vedno aktivna zvečer, saj imava doma že enega sončka in čez dan res ni časa.

anonimna user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 809
1.6.2008 14:29:51   
Rakica_80
sem pač ovca po horoskopu in se ne damuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote]

Jaz sem tud ovca user posted image user posted image .

Jaz pa sem opicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijam za vse da bojo padali sami+++++++++++++++++++++++++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 810
1.6.2008 14:45:01   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 811
1.6.2008 14:58:29   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa res ,kar nekaj ovcuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 812
1.6.2008 15:00:21   
mala_pupika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa res ,kar nekaj ovcuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 813
1.6.2008 15:24:40   
*Junona*
Kleja, seveda me lahko tako kličeš.user posted image
Motivacijo ste mi pa že dale dobro in vidim, da si se že šla učit, grem se še js.user posted image

Ja, res je tudi, da se našim user posted image meša, ko nas vidijo takole bom rekla slečene, ne oblečeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 814
1.6.2008 16:14:52   
sonček85
uh to pa ja sam kratke hlače mam gor pa majico pa ga že zmeša.kaj bo šele polet ko bomo v kopalkah skakale okol,pol bo šele pokaluser posted image user posted image user posted image user posted image pol bojo pa res samiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 815
1.6.2008 19:54:12   
sunny24
Kaj zdej, nobenega + danes?user posted image  
No, bo pa v naslednjih dneh boljše!!!!

jst sem bla pa celo popoldne pri Soči, na hladnem,... Tu v Gorici je full toplo, za ckrnt!!!!

Lep večer vsem, jst moram pa po 7 dneh dopusta ponoči spet delat...Se mi ne da!!!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 816
1.6.2008 20:30:28   
diamantina
Kaj nobenega pluska da ni, se mlo pritožujete kaj? NO, da vas malo razveselim, M sem pričakovala pri majčicah 29. 5., pa je ni in ni bilo od nikoder in sem se rpeselila k vam pod datum XX. Pred kakšnimi tremi urami, pa sva s fantom naredila test in glej jo, črtico na pravem mestu, sicer je bolj bleda, ampak sigurno je!!!!!!!!!!!! Še zdaj ne moreva verjet!!!!!! Sva čisto iz sebe!!!!!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 817
1.6.2008 20:33:48   
sunny24
TO, BRAVOOOO!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Črtica je, zdej se pa samo lepo poahtaj in najlepših user posted image  ti želim!!!! Pa seveda čimmanj user posted image !!!

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 818
1.6.2008 20:45:36   
Rakica_80
Diamantina....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej pa lepo grej pikico in lepihuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 819
1.6.2008 20:51:17   
diamantina
Hvala punci, sem resnično zeloooo vesela. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 820
1.6.2008 21:12:03   
spps
diamantina čestiiitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 821
1.6.2008 21:46:16   
Anonimen

diamantina čestiiitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se pridružujem čestitkam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
1.6.2008 21:50:20   
mala_pupika
čestitam!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image super začetek meseca!!!!! diamantina!!!! prihajamo za tabo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 823
1.6.2008 21:52:02   
Barbk
Diamantina iskrene čestitke in uživaj ob rastočem bušiju, pa zravo bebico ti iz srca želim. user posted image  Zdaj pa gremu junijke...v roza, da se razumemo. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 824
1.6.2008 22:58:48   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Diamantina iskrene čestitke in uživaj ob rastočem bušiju, pa zravo bebico ti iz srca želim. user posted image  Zdaj pa gremu junijke...v roza, da se razumemo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?