Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 13:39:17
|
|
|
|
*Junona*
|
Meni se nič ne da, učiti bi se morala pa ne najdem motivacije Sonček, možno, da čutiš O. Če je ne pričakuješ 15., je v teh dnevih, mogoče celo danes O. Srečno
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 13:47:02
|
|
|
|
~Biba~
|
sonček 85... mogoče pa da res komaj zdaj čutiš Nekje na RR sem prebrala, da klomifen deluje še pozneje 3 mesece. Pač vsako telo drugače reagirala na klomifen. Mogoče se je tvoje telo, ta ciklus prebudilo iz spanja, se navadlo na klomifen; in komaj zdaj deluje tako kot bi moralo. spp...veš da smo pridni;nas ta vročina prisili, da smo pomanjkljivo oblečene..pa že zmešamo glave svojim lubijem *Junona* maš dolg nick ...js ti bom pravla kr JU Smem? Drugače pa, danes je res prevroče...edino kar lahko naredim je; da sedim v zatemnjeni sobi z vžganim ventilatorjem..in tipkam..namesto da bi se učila
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 13:49:12
|
|
|
|
~Biba~
|
J u komaj zdaj sem videla, tvoje zadnje sporočilo...če najdeš motivacijo, je pošlji prosim, nekaj še k meni
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 13:50:56
|
|
|
|
spps
|
sonček,samo realna sem in ne obupujem,daleč od tega....sem pač ovca po horoskopu in se ne dam
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 13:59:52
|
|
|
|
mala_pupika
|
punce! dejmo se zdele učit! potem ob otroku se vam bo še manj dalo!!! pa jeseni ko boste nosečke.... bomo rajš šopingerale kot pa se učile, ne????
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 14:05:14
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pupika punce! dejmo se zdele učit! potem ob otroku se vam bo še manj dalo!!! pa jeseni ko boste nosečke.... bomo rajš šopingerale kot pa se učile, ne???? Ej to pa je fenomenalna motivacija Hvala ti, zdaj bom pa res ugasnila rač. in se šla malo učit. Vse za naše bebice
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 14:07:47
|
|
|
|
sonček85
|
spps:hahahha sva že dve ovce po horoskopu,prave male trme hvala junona,kleja za vajine odgovore!Tudi sama mislim da sem se šele zdaj odzvala in se je moja O šele zdaj ornk pojavila-prebudila,zato ker ve da zdaj pa ni več heca in da mora biti junij -julij moj mesec da bom srečka ,se me je mal ustrašla tečka in O tudi. gleda moto Kaj počnemo v tem vročem vremenu-ja sedim za računalnikom medtem ko gleda motoGP-šport.Zdaj ma dve ure premora potem pa greva mal na kolo ko se bo sonček malo umiril potem pa spet potrees. sam mi gre po glavi.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 14:10:13
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Meni se nič ne da, učiti bi se morala pa ne najdem motivacije Sonček, možno, da čutiš O. Če je ne pričakuješ 15., je v teh dnevih, mogoče celo danes O. Srečno hvala za srečo.in res je ja tudi ko sem si sama računala dneve O sem si izračunala od 30.5 naprej potem j pa itak 16.6 ne pričakujem več.jupi
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 14:20:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sonček,samo realna sem in ne obupujem,daleč od tega....sem pač ovca po horoskopu in se ne dam Jaz sem tud ovca . Dejmo punce, pridno "telovadite". Midva sva vedno aktivna zvečer, saj imava doma že enega sončka in čez dan res ni časa. anonimna
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 14:29:51
|
|
|
|
Rakica_80
|
sem pač ovca po horoskopu in se ne dam [/quote] Jaz sem tud ovca . Jaz pa sem opica Navijam za vse da bojo padali sami+++++++++++++++++++++++++++
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 14:45:01
|
|
|
|
sonček85
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 14:58:29
|
|
|
|
spps
|
je pa res ,kar nekaj ovc
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 15:00:21
|
|
|
|
mala_pupika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps je pa res ,kar nekaj ovc
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 15:24:40
|
|
|
|
*Junona*
|
Kleja, seveda me lahko tako kličeš. Motivacijo ste mi pa že dale dobro in vidim, da si se že šla učit, grem se še js. Ja, res je tudi, da se našim meša, ko nas vidijo takole bom rekla slečene, ne oblečene
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 16:14:52
|
|
|
|
sonček85
|
uh to pa ja sam kratke hlače mam gor pa majico pa ga že zmeša.kaj bo šele polet ko bomo v kopalkah skakale okol,pol bo šele pokal pol bojo pa res sami
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 19:54:12
|
|
|
|
sunny24
|
Kaj zdej, nobenega + danes? No, bo pa v naslednjih dneh boljše!!!! jst sem bla pa celo popoldne pri Soči, na hladnem,... Tu v Gorici je full toplo, za ckrnt!!!! Lep večer vsem, jst moram pa po 7 dneh dopusta ponoči spet delat...Se mi ne da!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 20:30:28
|
|
|
|
diamantina
|
Kaj nobenega pluska da ni, se mlo pritožujete kaj? NO, da vas malo razveselim, M sem pričakovala pri majčicah 29. 5., pa je ni in ni bilo od nikoder in sem se rpeselila k vam pod datum XX. Pred kakšnimi tremi urami, pa sva s fantom naredila test in glej jo, črtico na pravem mestu, sicer je bolj bleda, ampak sigurno je!!!!!!!!!!!! Še zdaj ne moreva verjet!!!!!! Sva čisto iz sebe!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 20:33:48
|
|
|
|
sunny24
|
TO, BRAVOOOO!!!!!! Črtica je, zdej se pa samo lepo poahtaj in najlepših ti želim!!!! Pa seveda čimmanj !!!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 20:45:36
|
|
|
|
Rakica_80
|
Diamantina.... Zdej pa lepo grej pikico in lepih
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 20:51:17
|
|
|
|
diamantina
|
Hvala punci, sem resnično zeloooo vesela.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 21:12:03
|
|
|
|
spps
|
diamantina čestiiitam
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 21:46:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps diamantina čestiiitam Tudi jaz se pridružujem čestitkam!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 21:50:20
|
|
|
|
mala_pupika
|
čestitam!!!!!!! super začetek meseca!!!!! diamantina!!!! prihajamo za tabo!!!!!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 21:52:02
|
|
|
|
Barbk
|
Diamantina iskrene čestitke in uživaj ob rastočem bušiju, pa zravo bebico ti iz srca želim. Zdaj pa gremu junijke...v roza, da se razumemo.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 1.6.2008 22:58:48
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk Diamantina iskrene čestitke in uživaj ob rastočem bušiju, pa zravo bebico ti iz srca želim. Zdaj pa gremu junijke...v roza, da se razumemo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?