|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšna je cena privat varušk na uro?
1.6.2008 20:15:06   
TIA22
no, saj že naslov pove vse. Koliko plačate tiste, ki imate otroke v privat varstvu? Ali plačate na uro? In koliko je to?
Sem dala na čvek temo, ker bo prej kaj odgovorov.
Hvala

< Sporočilo je popravil TIA22 -- 1.6.2008 20:21:09 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšna je cena privat varušk na uro?
1.6.2008 20:33:32   
NRMM
Na uro niti ne vem kolko pride,je pa na mesec 188 eur za eno.Imata pa zajtrk,malico,kosilo.Sta pa zaenkrat tam od 8-15.
Plenice in robčke dajemo starši.

< Sporočilo je popravil NRMM -- 1.6.2008 20:34:13 >

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2008 20:59:20   
Cacka02
Jaz naši varuški plačam 5€na uro, pride pa dvakrat na teden dopoldne za 5 ur. Kosilo in malico pripravim sama.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2008 22:48:43   
Lunc_a
na uro 2,50  .prihaja občasno,cca 3 x na teden

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.6.2008 12:27:58   
Drnula
Ja, mene tudi zanima koliko dajete za privat varstvo.
Se dogovarjam. O ceni še nismo nič rekli, ker nam je voda tekla v grlo in to ni bilo najbolj relevantno user posted image

Tia22 - si kaj raziskala in imaš kako info še zame?

< Sporočilo je popravil Drnula -- 3.6.2008 12:28:25 >

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.6.2008 13:06:03   
*raci*
250 eru na mesec, 3-5 obrokov, plenice damo sami

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.6.2008 13:10:27   
Splet.Ka
Naša soseda za otroke, ki so še v plenicah, računa 15 evrov na dan, za večje 10 evrov na dan. Ena, s katero smo se mi menili in to ne počne zaradi denarja, ampak za zabavo, nam je postavila ceno 10 evrov na dan.

Povsod bi naša punčka dobila zajtrk, kosilo, vmes sadno malico in po potrebi po kosilu še eno malico. Plenice in vse ostalo bi prinesli sami.

Cvetim...

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.6.2008 13:40:41   
emaa
Dajte mi povedat kje se najde varuške, sploh take, ki računajo do 250€ po otroku, ker glede na vse, ne verjamem, da bomo dobili kakšno varstvo v vrtcu (nm ni pojavljanje na Tedniku nič pomagalo zaenkrat). ker cena 400€ po otroku pri dvojčkih je previsoka zame. 

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.6.2008 13:54:07   
sazi
Dajte mi povedat kje se najde varuške, sploh take, ki računajo do 250€ po otroku,

Mah, kaj pa vem. Mislim, da je polno raznih gospa, ki takole čuvajo otroke. Najti pa jih je zelo težko, ker gre vse samo od ust do ust - pač ne poznajo nterneta, ne dajejo oglasov in podobno, ker so itak ves čas zasedene. Naša je taka. Zdaj, ko je podražila nas na mesec pride 270 EUR, sem jo pa "rezervirala" že v začetku nosečnosti. Žal nimam nobenega drugega kontakta ali informacije, kje najti tako varuško. Pri naši je bil prej že nečak, dobili smo jo pa tako, da smo vsi (sestra, starši, jaz) povsod omenjali, da iščemo varuško, pa so se našli eni znanci od znancev, da so s to varuško zadovoljni, da gre njihova mala v vrtec in da lahko zasede njeno mesto. Vso srečo pri iskanju.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.6.2008 14:59:59   
pikica*
Naša računa 270€/mesec, za nove otroke pa mislim, da 300€/mesec (LJ). Sporoči, če rabiš številko.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.6.2008 15:05:25   
bvlgari
user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?