Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 31.5.2008 15:13:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUBICA17 Najlažje se je norca delati z vseh ljudi. Jaz se ne delam norca.
|
|
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 31.5.2008 15:16:00
|
|
|
|
rija
|
bubica, pa kaj ne kužiš? jaz sprašujem, predvidevam ti pa z zagotovostjo trdiš? a je tu kakšna razlika?
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 31.5.2008 15:19:40
|
|
|
|
BUBICA17
|
Nikogar ne obtožujem, da se dela norca...na splošno sem mislila. Imam navado, da se borim za zatirane in potem tudi sama dobim ta svoje...vseeno mi je, ker vem, da sem imela dobre namene in da imam čisto vest. Oprosti Rija, ker sem te izpostavila...tega ne bi smela.
|
|
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 31.5.2008 15:24:02
|
|
|
|
rija
|
veš kaj jaz pa nikomu NE DOVOLIM, da z zagotovostjo trdi, da sem slaba mati. sploh ne neki virtualni psihologinji. in zame je to večja žalitev, kot pa če me nekdo vpraša, če sem preko postelje prišla do službe...... ....ker sem......
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 31.5.2008 15:27:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ....ker sem......
|
|
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 31.5.2008 15:42:28
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija sploh ne neki virtualni psihologinji. Jaz te enostavno MORAM ljubiti Rija
|
|
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 31.5.2008 15:44:00
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: rija sploh ne neki virtualni psihologinji. Jaz te enostavno MORAM ljubiti Rija ne seri, nisam ja laka devojka.....
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 31.5.2008 15:54:18
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
off topic, a si že šla po kovčke, raho?
|
|
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 31.5.2008 16:00:50
|
|
|
|
April
|
lenča, a si dobila odgovor?
|
|
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 31.5.2008 16:01:37
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie off topic, a si že šla po kovčke, raho? ja ti si pa res off topic
|
|
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 31.5.2008 18:35:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Bi mi kdo razložil smisel dvojnih kratkih rokavov? Debata za par strani...
|
|
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 31.5.2008 18:35:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: pavlyna ko je vroče si segret in...ni glih prijetno za naša ledvica,da jih hladi hladen veter. Kateri veter pa je hladen, če je 30 *C?? ja, če se voziš s kolesom, ne. Ti pa res nič ne veš. Ali pa s Cabriom. Mogoce je dober tudi Maxi Cosi Cabrio.
|
|
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 31.5.2008 19:01:54
|
|
|
|
benika
|
karmy85, kaj pa tebe žuli
|
|
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 31.5.2008 19:37:44
|
|
|
|
vaney
|
uf, tole je ratalo pa čist brezveze
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 31.5.2008 20:06:02
|
|
|
|
pavlyna
|
upam,da ste tiste ta pametne poleg svojih otrok tud sebe v vrtec vpisale, ker se obnašate kot,....OJOJOJ! dejte bit mal bl odrasle no!že zaradi svojih otrok!
|
|
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 31.5.2008 22:53:59
|
|
|
|
sandra85
|
mislim, kaj so moderatorji na dopustu??????
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 31.5.2008 23:23:10
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Dashenka.
|
|
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 31.5.2008 23:28:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama54 IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka Pardon no, sem pač poklicala P, ker naš je bil namreč v bodiju brez rokavčkov, pa so me vsi tako čudno gledali, češ, da je to premalo za pol leta starega dojenčka, zato sem šla poklicat P, da sem jim zaprla usta. Ker potem je bilo pa v redu, češ če je pa pediatrinja rekla, potem pa že lahko. Matr vola, ampak to je pa res toooooooooo much. In potem se čudimo, zakaj imamo eno najvišjih prispevnih stopenj za zdravstvo in rekordne čakalne dobe. Folk se obnaša, kot, da ne premore več kot čajno žličko pameti. Če bi nadlegovanje dohtarije s takimi in podobnimi bedarijami, zaračunali grem stavi, da se ljudje nehali obnašat kot jata kokoši, in spraševat, ali si lahko pri +30st slečejo jopico . Ženske zakon ste. Ja, res. Sem prebrala vse skupaj......
|
|
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 31.5.2008 23:38:56
|
|
|
|
barika
|
vidim, da smo že na strani 6...pa se dejmo hecat do strani 200 samo da oblečeš otroka vremenu primerno, ti ni treba biti psiholog, zdravnik... ali pač?? pa hladen veter...vam jst povem: ko ful, ful, ful (sam res ful) piha. pa imaš otroka direkt v veter obrnjenega, pa poletje more bit...pa minus 30° zunaj...raho in rija, zdej vesta, ne
|
|
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 1.6.2008 15:10:31
|
|
|
|
Naja30
|
Če bomo pa o dvojnih kratkih rokavih 200 strani naklofale, smo pa direkt za v ginesovo knjigo!
|
|
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 1.6.2008 15:11:26
|
|
|
|
rija
|
ni dvakrat za rečt čakaj, da jutri pridejo akterke na šiht.....
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 1.6.2008 15:15:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika samo da oblečeš otroka vremenu primerno, ti ni treba biti psiholog, zdravnik... ali pač?? Ti si pa res cist za luno
|
|
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 1.6.2008 15:17:20
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: barika samo da oblečeš otroka vremenu primerno, ti ni treba biti psiholog, zdravnik... ali pač?? Ti si pa res cist za luno Mogoče vsaj FamilyLLab ali kaj že?
|
|
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 1.6.2008 15:20:20
|
|
|
|
rija
|
a ni pri tem Labu bolj tak, da je po otrokovo smo je potem zopet smotana situacija, ker se moj nikoli ni pustil oblečt
|
|
RE: dvojni kratki rokavi? 1.6.2008 15:28:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija a ni pri tem Labu bolj tak, da je po otrokovo Ne vem se. Zaenkrat sem se naucila to, da je treba reci podjebavanju podjebavanje. Se oproscam za izraz, samo povzemam...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?