|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
31.5.2008 13:30:15   
anaya
Dan...

LinaK: zdaj pa nič več ne razumem, tudi sama sem Rh-, in ker sem v 26 tednu imela ICT test pozitivn so vsi zagnali paniko. Ne da bi te strašla, ampak ta test mora bit negativn, pomeni pa da se ne tvorijo protitelesa, ki pa lahko da sploh niso nevarna. daj povprašaj ti malo to tvojo G kaj je s to pozitivnostjo. Sicer pa če je UZ kazal vse ok, potem je hvala bogu vse ok. Lahko pa da so samo pri meni zagnali paniko in ponavljali test dokler ni bbil negativnuser posted image user posted image user posted image . Kakorkoli že želim ti vso srečo.

Pa kaj ni rečeno da je samo 15% populacije Rh-, se mi zdi da tu pri avgustovkah je že vsaka drugauser posted image .

Ima slučajno katera kakšen nasvet kaj naredit ko ti pokajo kapilare na nogah??user posted image user posted image Zdaj se mi je to začelo dogajat in prav nič lepo ne zgleda pa ravno pred poletjem.

Uživajte v vročini user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
31.5.2008 14:42:07   
LinaK
anaya hvala za opozorilo.
Meni so rekli, da ne potrebujem enekcije, ker imam že sama dovolj protiteles.
Da pa me bodo dali verjetno kasneje šeenkrat testerat.
Sem pa pisala Pušenjaku, tko da upam da kmal dobim odgovor.

Lep dan!

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
31.5.2008 15:26:24   
Krysia
Še enkrat lep pozdravček!

nell, ne moreš se zbunit in zahtevat zaposlitve za nedoločen čas, ker je podaljševanje pogodb dovoljeno (šolstvo je izjema ....). Sem tudi jaz že razmišljala o tem, ampak tako pač je. Mislim, da je celo v načrtu, da se bo to spremenilo, ampak zaenkrat ti lahko mirno podaljšujejo pogodbo za določen čas ... brezveze ....

cebrca, po porodniški mi bodo verjetno ponudili kakšno skrajšano varianto (npr. 50% zaposlitev), ampak bom resno razmislila o tem, če se mi sploh splača vozit 40 km v eno smer za 2 uri na dan (v povprečju). Verjetno bi lahko kakšno tako varianto našla tudi v Lj, pa ne bi rabla vsak dan 80 min zgubljat za vožnjo ... No, bomo videli. Skratka, še 3 tedne službe, potem pa ... dopust, porodniška in user posted image ! In potem itak ne bo časa za razmišljanje o službi ...

No, zdaj grem pa naprej domače naloge pregledovat - imam še kakšnih 20 ...

Lepo se imejte in lep dan ...

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
31.5.2008 15:33:37   
kaja02
nell- dopusta ne morem koristit, ker delam v šolstvu, mi lahko koristimo dopust le med počitnicami, med letom pa lahko koristiš le dva dni. tako da jaz nastopim porodniško 25.6., pogodba mi poteče 30.6., ves ostali dopust pa gre v maloreuser posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
31.5.2008 15:52:41   
nell
Kaja02 tud js delam v šolstvu, ampak mi pripada dopust!!!!!! Če ti poteče pogodba 30.06. ti je delodajalec dolžan zagotovit sorazmerni delež dopusta in ti MORA omogočit, da ga izkoristiš, al pa ti ga mora plačat. Punce ne se pustit za nose vlečt....mal se na sindikat obrn. SIGURNO GA LAHK KORISTIŠ!!!!!

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
31.5.2008 17:44:59   
sandra123
Lep pozdravček...sem že od zjutraj ful slabe volje...mi internet ni delal, pa še jezna sem ko user posted image ...pridejo montirat vrata in kaj se je zgodilouser posted image ...še zdaj nisem ta prave volje...namreč "štoki" za vrata so prekratki in preširoki za 2 cm...in seveda ni bilo nič z montažo (pa najhujše je to, da so delavci sami prišli meriti te štoke)...sem bila tako jezna, da so se mi od jeze kar solze ulile user posted image ...moj user posted image me je miril in tolažil, ampak razočaranja v meni ni moge pregnati...sem popokala Tino in sem jo peljala k frizerju, ker si je zaželela krajše laskeuser posted image ...res ji je bilo vroče, revici, še čopki in kitke niso pomagali pri tej vročini...zdaj pa ima kratki pažek in je vsa veselauser posted image ...no potem sva šli še malo v šoping po "fasngo", da bo nekaj časa mir pri hiši glede hraneuser posted image ...Ja, pa ful so me krči napadli v trebuhu, verjetno zaradi razburjenja...sem ležala celo popoldne, komaj sem kosilo pripravila...spila sem magnesol, je malo boljše.... Skratka, zdaj samo bog ve, kdaj bom ta vrata končno imela zmontirana...upam, da bodo še preden rodimuser posted image ...
Sem malo zatežila, ampak sem morala to jezo in razočaranje spraviti iz sebe...pa brez zamereuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
31.5.2008 18:29:05   
Odette
Miškolinček - ja midve sva govorili o MŠ na Jesenicah. Sem ti zelo hvaležna za informacijo. Nisem se še povsem odločila ali bom prišla. Sem se zadnjič malo zamislila, ko je ena tukaj na forumu ful skritizirala njihovo MŠ. Res ne bi rada poslušala, kako pride do zanositve,... No če se odločim in pridem, pa tudi jaz pridem sama.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
31.5.2008 20:36:32   
naty13
Čer.

Se vidi, da je poletje in lepo vreme, tukaj pa zatišje. Pa še vikend po vrhu. user posted image  Mi smo bili skoraj cel dan skupaj po dolgem času. user posted image  Malo smo šli z vozičkom na sprehod in mal peš, da se je Nejc mal zmatral, pa v peskovniku se je igral. user posted image  Dopoldne pa smo šli v Baby Center, potem pa k moji mami na češnje. Nejc jih je tako hrustal. user posted image  Vmes pa še pančkat in kosilo.

Sandra lahko si jezna ko user posted image . Teli delavci, naredijo vse na pol.

Tejka povej nam kako sta uredila sobico. Pa še mal poslikaj. user posted image

Erin kje si pa ti. Te že pogrešam par dni. A je vse v reduuser posted image

pa pa

(odgovor članu Odette)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
31.5.2008 21:12:02   
m@j@
anaya glede pokanja kapilar na nogah...naj ti povem, da so se meni naredile prave žile. V prvi nosečnosti ne, sedaj pa. Pravijo, da je to dedno. Kupila sem si kompresijske nogavice, ki pa jih v tej vvročini ne morem nosit. Imam en gel od Justa za masažo, po porodu pa dojenju, mi je pa zdravnica svetovala kuro s tableti eeeee.....Detrex? se mi zdi (saj jih imajo v lekarni).

Sicer pa nimaš kaj, gledaš in se smiliš sam sebi.

Pa čim manj žilic ti želim.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
1.6.2008 8:06:43   
sandra123
Jutro, pošiljam ravnokar kuhano user posted image , upam, da vas prežene iz posteljeuser posted image ...Danes ponoči sem spala kot dojenček, ni bilo nič nočnih pohodov do wc-ja, moja sončka sta šele zdajle začela z akcijouser posted image .
Upam, da bo današnji dan kaj boljši od včerajšnjega...user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
1.6.2008 9:37:39   
Neža7
user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
1.6.2008 9:40:01   
Neža7
Dobro jutro punce user posted image

Evo! in je uspelo dati moj buši na forum user posted image

Kako je danes spet tako lep dan. Z možem greva danes malo na Šmartinsko jezero po kosilo user posted image

Želim vsem lep dan user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
1.6.2008 9:58:04   
cebrca
linaK user posted image za pregled!

bella02 
jaz sem kronično nagnjena k vnetjem mehurja, pa me rešuje tea tree krema, ko se dobro umijem, se samo namažem z njo pa je zadeva rešena.
Ti se kar pridno uči in se ne sekiraj, te bomo počakale! Za sestrico pa user posted image da bo šlo vse po utečenem scenariju!
Suhomesnati izdelki
prblem je za toxo neg (to sem tudi jaz), sem dala domače klobase zmrznit, pa si lahko privoščim par koleškov, več pa ne, ker ful pospešijo zatekanje!
Za trebušček, pa mogoče malo domačega žganja, čez pa hitro mastno kremo, da se koža preveč ne posuši! Pa še naravni parfum boš imela user posted image user posted image user posted image !

košuta živijo in user posted image za pregled, za težo bo pa že G povedala, če bo kaj preveč narobe. Estriharja pa kar za ušesa pocukaj!

anaya hitro kakšno kremo za krčne žile z veliko divjega kostanja, stene žil v nogah postajajo vsak dan bolj obremenjene in jim moraš pomagat, da bodo močnejše. Pa večkrat na dan malo dvigni noge!

sandra ti se kar potoži, zato pa smo tu, da poslušamo! user posted image . Tiste mojstre pa kar oreng zagrabi in ne jim dat dihat, so si privoščili zelo hudo napako, kar naj dajo v peto prestavo in zadevo rešijo kakor vejo in znajo! user posted image user posted image pa le pomiri, da te G ne pošlje na prisilni počitek! Hvala za kavico in user posted image za mirno noč!

m@j@ najbrž imaš gel Neovida, jaz ga uporabljam že od začetka nosečnosti v kombinaciji z eteričnim oljem limone. Imam dedne krčne žile (že pet let) pa so se mi zmanjšale in sem ful vesela, ker me nić ne bolijo! Moja stara mama jih je imela, da jih preštet nisi mogel (kaj me še čaka)user posted image

Neža7 user posted image za uspelo slikico trebuščka, pa bravo za izlet popoldne.

Jaz grem pa v "švico" na pospravljanje mrve user posted image user posted image user posted image .

Lepo nedeljo vsem skupaj

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
1.6.2008 10:00:56   
cebrca
Srečanje Ljubljana
14.6 (sob)
(City park/Supernova-Rudnik) cca. ob 16:00
ALI
15.6 (ned) (Čolnarna Tivoli) cca. ob 16:00

(natančno se uskladimo kakšen dan prej)

cebrca
tejkaz
Zoja Miša
- ned
m@j@
majah
Krysia
- ned

Pri tistih, kjer ni napisan dan, lahko pridejo v soboto ali nedeljo!
(očitno se tehtnica nagiba k nedelji)

Dajmo avgustovke se malo okorajžit za srečanje, Ali še nimate planov narejenih tako daleč in bodo padale prijave naslednji teden?

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
1.6.2008 10:04:03   
cebrca
Erin te tudi jaz že nekaj časa pogrešam. Če si zato bolj malo gor, ker pridno počivaš in se pustiš polno razvajati, ti je vse odpuščeno pa še privoščim ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa upam, da se je tudi tvoja prebava zdaj unesla in te ne matra več. Hitro nam pošlji kakšnega smajlija, da bomo vedele, da si OK!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
1.6.2008 10:28:35   
Maja T.
Hallo !

Samo toliko javim, da sem ok in da nimam nosečniške sladkorne user posted image user posted image user posted image , samo malo sladkor niha je pa še vse v mejah normale (zgornja meja). Se moram pa pazit pri hrani in sem sladkor črtala iz jedilnika...

Neža lep buši user posted image user posted image user posted image

Sandra user posted image za dobro prespano noč in user posted image in za vrata. To si morala biti jezna. Ko si človek lepo vse splanira, potem pa nič od tega user posted image .

Cebrca in še nekatere, vidim, da uporabljate Justove izdelke, meni so zakon. Brez Ognjiča in Tea tree kreme si sploh ne znam več prestavljat, da bi bila user posted image .

Vilika mislim, da si me ti spraševala, kako zgleda trdenje trebuha. Pa ena je tudi že odgovorila. Mene ne boli, samo tak krč čutim in trd trebuh rata in je v bistvu neprijeten občutek, ki pa po parih sekundah popusti. 

Me je na CTG prvo vprašala, če imam bolečo otrdevanje, verjetno to pomeni, da gre takrat zares...

M@j@ user posted image za krčne žile, mi jih imamo tudi v družini in gledam, če kaj nastaja, na srečo ni panike in molim, da bi bilo ok. Moja mami jih je dobila v 2. user posted image

Anaya glede kapilar so se meni tudi malo pojavile, take tanke rdeče, samo še ni hudega, se niti ne vidijo prav, če jih dobro ne pogledaš, upam da bo ostalo tako....

Gajka vidim, da te full pozno naročila, ej mislim user posted image , zdaj bi morali biti pregledi na 14 dni. Ma imam srečo, ker nas naš G. na 14 dni naroča, pa še 2 UZ mi bo naredil, svaka mu čast user posted image .
Daj pokliči še enkrat in zahtevaj prej pregled, reči da greš na morje ali nekaj podobnega...

Bella02
za srbeči trebušček meni pomaga mandljeva krema od L´occitane je zelo vlažilna, pa tudi Justova ognjičeva lepo kožo pomiri...

user posted image user posted image user posted image za vse uspešne preglede...

Lepo nedeljo user posted image user posted image user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
1.6.2008 10:34:48   
Maja T.
Oj se še malo potožim, od danes in to petka sem sama, mi je šel user posted image na službeno pot v Nemčijo user posted image . Eh kak brezveze..., bom drug teden večinoma pri mami, tak je prazno stanovanje, ko ga ni...

Dar10 sem na tebe včeraj mislila, nič se ne oglasiš je vse ok...

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
1.6.2008 10:43:37   
cebrca
Maja T ja prav imaš, jaz sem že zasvojena z justom. Moja svetovalka pravi, da imam doma že celo kolekcijo in bi lahko začela kar prodajat, ker že tako veliko vem user posted image user posted image ! Si pa res ne predstavljam, da bi ostala brez tega. Že moj mož hodi za mano in sprašuje, s čim sem ga mazala in kakšno kopel sem mu pripravila, ker mu je vse tako pasalo. (delo na kmetiji, prinese, boleče mišice, žulje, otiščance in še kaj, pa mu vse hitro z Justom pozdravim) user posted image user posted image , jaz pa vesela, da ga lahko fino pocrkljam, ko mi tako pridno vsak večer noge masira! user posted image user posted image user posted image Pa njihovi izdelki za sončenje so  ZAKON! Mož ima alergijo na sonce, ampak ko ga namažem z Justovo kremo, je lahko brez mikice na soncu!

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za super opravljen test, mene pa čaka jutri ali pa v torek!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
1.6.2008 11:36:54   
Maja T.
Uporabniki na tej temi: Maja T., Tamy30, bambi14

Hi, hi, hi..., tri Mariborčanke na kupu... user posted image

Bambi prideš jutri na MŠ. Jaz bom sama user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
1.6.2008 11:38:01   
bambi14
Dan, dan,
vidim da smo 3 štajerke trenutno na forumu,....heheuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
1.6.2008 11:39:25   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Dan, dan,
vidim da smo 3 štajerke trenutno na forumu,....heheuser posted image user posted image user posted image

...jaz ne vem kaj te  ponavljam za tabo.....Maja T.

E..si sama ta teden, boma šle kaj na sprehod in na tortico, pa še kaka se naj pridruži.user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
1.6.2008 11:49:36   
Maja T.

Dan, dan,

...jaz ne vem kaj te  ponavljam za tabo.....Maja T.

E..si sama ta teden, boma šle kaj na sprehod in na tortico, pa še kaka se naj pridruži.user posted image

user posted image user posted image user posted image sva obe v mali časovni razliki poslale... Je zanimivo, da sva obe hkrati opazili Štajerke na kupu user posted image ...

Malena reci, prideš jutri še na zadnjo MŠ?

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
1.6.2008 11:59:14   
Tamy30
ojla se ena Mariborčankauser posted image
Kak ste kaj punce?

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
1.6.2008 12:02:37   
bambi14
Danes sem prepričevala dragega, da bi šla rada na ALTERMED v Celje, pa pravi, da je ful zmatran in ne gremo,..user posted image Sem želela kupit podlogo za otroško posteljico, ki nevtralizira negativno energijo v prostoru. Tam, kjer bo moja pupa spala je namreč največje sevanje in bioenergetik je že nama odsvetoval spanje v tem kotu ampak žal nama sedaj ne preostane drugega kot da postavima postlco ravno tja.A je še kera tak malo na alternativo,.....?
Sem pa bila včeraj na prireditvi Z GLASBO DO SRCA cccccceli dan, ker je moj vrtel ozadje preko projektorja. Jaz pa sem se prištulila zdraven in dva dni pohajkovala po Kidričevem pri Ptuju in se dolgočasla. Tamala user posted image v trebuščku pa je veselo brcala ob poslušanju popevk,...hehe.

Komentarji:

- RH-/ pojma nimam kako je s tem, ker na srečo nisem med temi %,.....se pa vse isto porihta, tako da punce brez panike- zdravniki že vejo kako in kaj.
- nell,cebrca, in ostale prfokseuser posted image - to šolstvo je pa res en user posted image , pa folk vedno misli kako je fajn, ko pa ste lahko poleti  2 meseca na dopustu in vam zavidamo. No jaz sem spremenila mnenje in sem vesela, da nisem v šolstvu in želim, da se res kmalu spremeni zakon v vašo korist.
- sandra123- tud meni bi se postavili lasje pokonci in nabrale solze in pihala bi kot mala mačka,....pa kaj ko s tem nič ne dosežeš- poooopi..IDEJAa: pošlji mail odgovorni osebi in ji vse lepo napiši, kdaj je bil dogovorjen rok dobave(upam, da imaš kako potrdilo) in kdaj si dejansko to dobila in bla bla, da ni bilo dostavjeno in zahtevaj znižano ceno, ker si zaradi tega morala spreminjat cel potek obnove in si izgubila ostale delavce,....mah sem se razpisala- ko pa me te stvari razkurujo.
Tejka- sobico prosim...
Erin- kje se skrivaš?
anaya glede pokanja kapilar na nogah...naj ti povem, da so se meni naredile prave žile. V prvi nosečnosti ne, sedaj pa. Pravijo, da je to dedno. Kupila sem si kompresijske nogavice, ki pa jih v tej vvročini ne morem nosit. Imam en gel od Justa za masažo, po porodu pa dojenju, mi je pa zdravnica svetovala kuro s tableti eeeee.....Detrex? se mi zdi (saj jih imajo v lekarni).
user posted image imenuje se DETRALEKS,..po nosečnosti- jaz tega ne bi zdaj jemala. Jaz si namažem moje lepe plave pahljače na kračah z izdelki iz divjega kostanja in knajpam kračice, ko se spomnim.user posted image

no pa lep dan,...
user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
1.6.2008 12:42:44   
bambi14
erm imela telefon,...me je ata klical, ki ima 2,5 let starega sinčka( oz. jaz polbratca) in smo malo debatirali in ste že vse štajerke popihale,...
MajaT- Ne ju3 jaz ne grem na MŠ,...morem še nekaj naredit za torek in se mi danes tako ne ljubi, pa še čez 20 min greva na piknik k kolegu, ki ima bazen in se bom kopala.user posted image user posted image user posted image . Lahko pa se kaki drugi dan dobiva in malo predebatirama aktualne teme- hehe saj veš katere: politiko, stranke, svetovne nemireuser posted image user posted image user posted image .
Nič lep dan vsem skupaj,user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?