bambi14
|
Danes sem prepričevala dragega, da bi šla rada na ALTERMED v Celje, pa pravi, da je ful zmatran in ne gremo,.. Sem želela kupit podlogo za otroško posteljico, ki nevtralizira negativno energijo v prostoru. Tam, kjer bo moja pupa spala je namreč največje sevanje in bioenergetik je že nama odsvetoval spanje v tem kotu ampak žal nama sedaj ne preostane drugega kot da postavima postlco ravno tja.A je še kera tak malo na alternativo,.....? Sem pa bila včeraj na prireditvi Z GLASBO DO SRCA cccccceli dan, ker je moj vrtel ozadje preko projektorja. Jaz pa sem se prištulila zdraven in dva dni pohajkovala po Kidričevem pri Ptuju in se dolgočasla. Tamala v trebuščku pa je veselo brcala ob poslušanju popevk,...hehe. Komentarji: - RH-/ pojma nimam kako je s tem, ker na srečo nisem med temi %,.....se pa vse isto porihta, tako da punce brez panike- zdravniki že vejo kako in kaj. - nell,cebrca, in ostale prfokse - to šolstvo je pa res en , pa folk vedno misli kako je fajn, ko pa ste lahko poleti 2 meseca na dopustu in vam zavidamo. No jaz sem spremenila mnenje in sem vesela, da nisem v šolstvu in želim, da se res kmalu spremeni zakon v vašo korist. - sandra123- tud meni bi se postavili lasje pokonci in nabrale solze in pihala bi kot mala mačka,....pa kaj ko s tem nič ne dosežeš- poooopi..IDEJAa: pošlji mail odgovorni osebi in ji vse lepo napiši, kdaj je bil dogovorjen rok dobave(upam, da imaš kako potrdilo) in kdaj si dejansko to dobila in bla bla, da ni bilo dostavjeno in zahtevaj znižano ceno, ker si zaradi tega morala spreminjat cel potek obnove in si izgubila ostale delavce,....mah sem se razpisala- ko pa me te stvari razkurujo. Tejka- sobico prosim... Erin- kje se skrivaš? anaya glede pokanja kapilar na nogah...naj ti povem, da so se meni naredile prave žile. V prvi nosečnosti ne, sedaj pa. Pravijo, da je to dedno. Kupila sem si kompresijske nogavice, ki pa jih v tej vvročini ne morem nosit. Imam en gel od Justa za masažo, po porodu pa dojenju, mi je pa zdravnica svetovala kuro s tableti eeeee.....Detrex? se mi zdi (saj jih imajo v lekarni). imenuje se DETRALEKS,..po nosečnosti- jaz tega ne bi zdaj jemala. Jaz si namažem moje lepe plave pahljače na kračah z izdelki iz divjega kostanja in knajpam kračice, ko se spomnim. no pa lep dan,...
|