|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mi ne pričakujemo junija!!!
1.6.2008 0:08:42   
*Junona*
No, pa smo dočakale junijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj bo ta mesec zmagovalenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in že čakamo na prve rozikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 1.6.2008 0:09:04 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 776
1.6.2008 0:14:30   
Anonimen
Juhuhu junij je tu! user posted image user posted image user posted image

Še 24 dni do dneva D - zame, pa upam, da ta mesec res kaj uspe, če se bo tale moja M poslovila - še kar ni nehala tečt. Nič je pač tolk navezana name, da je slovo za naslednjih 9 mesecev boleče in malo daljše. user posted image user posted image user posted image Ampak če jo pač ne bo tolk časa na obisk ji je dovoljeno, da se izlije. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
1.6.2008 0:15:58   
Anonimen
Tolk časa sem packala, da sem kliknila na potrdi, da me je *Junona* prehitela. user posted image Očitno sva dve nočni sovi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
1.6.2008 9:39:33   
sonček85
junij is here:jeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

zakasnele majske borke se bodo javljale in seveda čakamo prve junijske borke,ki bodo seveda same rozik,ker jih je v maju bilo tako malo-nono nas je bilo.sama je ne pričakujem v sredini junija -no če pride je pa julija res ne.

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 779
1.6.2008 9:55:49   
diamantina

user posted image

user posted image

user posted image user posted image   JUNIJSKE BORKE ZA user posted image  user posted image   user posted image

· xx.06. - diamantina
· xx.06. - fragola
· xx.06. - srecna_zvezda
· xx.06. - Še ena T

· xx.06. - crvicek
· xx.06. - athina
· xx.06. - nejkag (16.krog)
· xx.06. - db
· xx.06. - Barbk
· xx.06. - miklarom
· xx.06. - mama_milchy
· xx.06. - Arual (9.krog)
· xx.06. - anci banci
· xx.06. - boma2
.  xx.06. - dreja81
.  xx.06. - Majch (6.krog)
.  xx.06. - piamaria (9.krog)
.  xx.06. - M1987(4.krog)
.  xx.06. - evica23(8.krog)
· xx.06. - Lopona (4.krog)
.  01.06. - Binchyka.k
· 02.06. - sunny24
· 02.06. - katalina (11.krog)
· 03.06. - Bivy
· 03.06. - darja30 (9.krog)
· 03.06. - oktoberka
· 04.06. - *Pikyca*
· 04.06.  - Jernejav
· 04.06.  - Pikicaa25 (6.krog)
· 05.06. - lily32
· 05.06. - pin
· 05.06. - ziva1
· 07.06. - micamuca(2.krog)
· 09.06. - KatkaT
· 09.06. - boma2
. 10.06. - andre3a
· 11.06. - Tiki55 (9. krog)
· 12.06. - KOKICA32
· 12.06. - METULJ1 (16.krog)
· 13.06. - loveforever
· 13.06. - brkn83 (1.krog)
· 13.06. - tropical (2.krog)
· 14.06. - becky
· 15.06. - sonček85
· 15.06. - Anya22 (6.krog)
. 17.06. - mala_pupika(1.krog)
. 17.06. - KulGirl(6.krog)
. 18.06. -  glen
. 22.06. - janaja
. 23.06. - spps(9.krog)
. 23.06. - limonita(3.krog)
. 23.06. - ...Martina...
. 24.06. - EnaNobena(9.krog)
. 25.06. - D.Mateja
. 26.06.  - anonimnauser posted image (2.krog)
. 26.06. - Še ena T
. 27.06.  - anonimnauser posted image
. 27.06.  - ursa30
. 28.06. - Arwenko (3.krog)
· 29.06. - šnucika
. 29.06. - anci banci
. 29.06. - fragola

user posted image user posted image

user posted image  Navijačice: user posted image

Navijačice: user posted image

· uršika*** user posted image
· isa  
· murkica 
· Rosi* 
· bambina 
· tany83 user posted image
· bastian111 user posted image
· pikica5 
· urskaj 
· little angel  
· Sasa78 user posted image   
· Polynesia user posted image   
· katalina 
· TODY78 
 · _ ancica_    
· anci
· _sanja_* user posted image   
· Tiki55
· lunica24
· sonček85
· EnaNobena
· Orhideje
· *kinnie*
· tane
. nmag
. Anonimnauser posted image
. Me to you
. *Junona*
. BEBIII

user posted image user posted image user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image
FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk user posted image
MAREC...................20,9% srečk nosečk user posted image
APRIL..................... 23,7% srečk nosečkuser posted image
MAJ ....................... X % srečk nosečkuser posted image

JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČKuser posted image
-------------------------------------------------

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 780
1.6.2008 10:13:24   
mala_pupika
bravo!!! junij je!!!!!se že veselim user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! do takrat pa kar pridno se met radiuser posted image user posted image user posted image user posted image

majevke!!! kaj novic??

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 781
1.6.2008 10:14:50   
TEDIGO
jaz sem v maju (2 krog) zagledala user posted image , zato zdaj močno navijam, za moje bivše soborke (borke v mesecu maju), katerim maja ni uspelo zagledat user posted image  in seveda za vse ostale juniske borke!
Gremo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image ....želim vam,da junija zagledate user posted image , kar pomeni, da boset julija in avgusta na dopustu imele malce nosečniških user posted image ... glih malce saj vem ne želim veliko slabosti!!!

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 782
1.6.2008 10:17:07   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Tolk časa sem packala, da sem kliknila na potrdi, da me je *Junona* prehitela. user posted image Očitno sva dve nočni sovi. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 783
1.6.2008 10:18:50   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: TEDIGO

jaz sem v maju (2 krog) zagledala user posted image , zato zdaj močno navijam, za moje bivše soborke (borke v mesecu maju), katerim maja ni uspelo zagledat user posted image  in seveda za vse ostale juniske borke!
Gremo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image ....želim vam,da junija zagledate user posted image , kar pomeni, da boset julija in avgusta na dopustu imele malce nosečniških user posted image ... glih malce saj vem ne želim veliko slabosti!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. PA tudi če non stop bruham, samo da bo sedaj vse ok in da čimprej objamem mojega sončka, ki ga že sedaj tako ljubim, čeprav ga še ne poznam...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 784
1.6.2008 10:19:34   
*Junona*
Tedigo, hvala za lepe besed.

Lepo in zdravouser posted image ti želim.

papauser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 785
1.6.2008 11:05:19   
~Biba~
Naš mesec je tukaj; naj vsaka dobi svoj paketek srečeuser posted image

Ne računam dnevov, se hočem odklopit..tako da bi prosila, če me daste na seznam pod xx.7 (11. kroguser posted image )

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 786
1.6.2008 11:06:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: TEDIGO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. PA tudi če non stop bruham, samo da bo sedaj vse ok in da čimprej objamem mojega sončka, ki ga že sedaj tako ljubim, čeprav ga še ne poznam...user posted image user posted image user posted image

se strinjam z junono ,pa če tudi samo bruham ,samo da bom imela bebico čez 9 mesecec  zdravo in veselo v svojem naročju.
tedigo
:še naprej lepih 8 mesecev

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 787
1.6.2008 11:37:49   
spps
oj!PUNCE,junij je tuuser posted image user posted image user posted image joj,kako bežijo ti meseci....
Vrjamem,da bodo,naslednji trije meseci nam vsem bolj naklonjeni in,da bo v teh mesecih seznamček v bolj veselih barvah. In zakaj tako mislim? Ker so to meseci,ko sonček sije,hodimo na dopuste in zarad tega same ne bomo tolk obremenjevale z datumi ,ipd.
Jaz sem odločena ,da bom v teh mesecih zanosilauser posted image user posted image user posted image user posted image če,pa slučajno ne uspe,sem pa itak vedno bližje klomifenu,tako da vem,da bo v vsakem primeru kmalu tudi moj dan,ko bom lahko javila kakšno lepo novičkouser posted image user posted image user posted image

Vsem soborkam želim,da se vam kmalu uresničijo želje in da zagledate svojeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  punce,čimbolj uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 1.6.2008 11:38:32 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 788
1.6.2008 11:47:53   
~Biba~
spps o kakšnem klomifenu govorišuser posted image nosečnice ja ne smejo jest klomifena user posted image

Zdaj  ko je čas brezkrbnih dopustov,user posted image user posted image user posted image ; pa bo nam ja uspelo.
V tej vročini, pa nam hormončki tak delajo, 100 na uro...no vsaj meniuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 789
1.6.2008 12:32:19   
sunny24
Evo nas junijke! Kako smo? Ja, moja M naj ne bi prišla jutri, pa tudi upam, da ne pride, ker če ne jo bom pretepla! Za katero boste navijale?

Tko, držim pesti, da nam ta mesec rata!!!!!!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 790
1.6.2008 12:36:59   
mala_pupika
dajmo sunny24!!!! mi smo s tabo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 791
1.6.2008 12:49:00   
sunny24
Danes čakamo rezultate od Binchyka.k. Upam, da bo prišla z dobro novico!!!
Pozdravčke!!!!

(odgovor članu mala_pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 792
1.6.2008 12:52:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Evo nas junijke! Kako smo? Ja, moja M naj ne bi prišla jutri, pa tudi upam, da ne pride, ker če ne jo bom pretepla! Za katero boste navijale?

Tko, držim pesti, da nam ta mesec rata!!!!!!

sploh ni dvoma za katero navijamo-seveda zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 793
1.6.2008 12:53:20   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Danes čakamo rezultate od Binchyka.k. Upam, da bo prišla z dobro novico!!!
Pozdravčke!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 794
1.6.2008 12:57:13   
*Junona*
gremo junijkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 795
1.6.2008 12:59:40   
piamaria
user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image veliko takšnih in čim manj bork v julijo...gremo naši!!!!
Piamaria ne pričakuje...23. junija.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 796
1.6.2008 13:13:12   
*Junona*
Kje ste junijke? Js bi čvekala...user posted image

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 797
1.6.2008 13:15:36   
Anonimen
Tista, ki bo urejala seznam bi jo prosila, da me izbriše iz navijačic, ker sem tudi med borkami. Hvala. user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 798
1.6.2008 13:18:32   
sonček85
hip hura za prve dve borke ,ki je ne pričakujeta danes in jutri.

ja spps kako se pa pogovarjaš.,normalno da bova -bomo v roku treh mesec zanosile,pa če se svet podre.ne smemo obupat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

junona jst sem tukaj sam kr bežim naprej -kosilo se kuha ,da kaj ne zacmarim.user posted image user posted image user posted image user posted image

me pa nekaj zanima in bom kar tukaj ?Danes ko sva z mojim slončkala me je bolelo ko sva slončkala in že kake 3 dni me kar nekaj špika.a je to mogoče da šele sedaj v tretjem krogu klomifena čutim O in ko jemljem matični mleček?hvala že v naprej

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 799
1.6.2008 13:18:51   
spps
punce,bodite ta mesec zeeeeeeeeeelo pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
men že zdaj vročina zdeluje,kaj šele bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in kaj počnete v tem lepem nedeljskem dnevu?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?