dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu napišem cel roman, pa me ven vrže Dolenjka, najina možeka mata kar dostikrat pomojem precej "konstruktivne" debate Mal pomoči pa mal možgane na off bi mi pa res že pasalo. In namesto da bi šla jest ali pa vsi, gre moj naslednji teden na dopust, jaz pa s tamalim sama doma Ja, danes sem nekaj ujela, pol mi je blo pa kar žal Mi je moj omenil tale doipustek od tvojega, pa sem mu povedala da je sam kriv, ker že prej ni nikamor hodil, razen z mano (ko sva se še "skrivala" po Hvaru in Dalmaciji ), tko da je treba stare navade ohranit Sam pri tebi je pa glih kontra Ne vem kaj bi ti svetovala, ampak vsaj kak dan off-a si pa zato zaslužiš in kar zaropotaj in naj on ene parkrat "kuha" zato Pa da ne boš rekla, da sem te jaz tega našuntala Ne bom Sem pa tud jest zadnjič uč vrgla na njune poste na MSN-ju, pa sem mojga hitr pohladila, da nej ne klafedra tja v tri krasne, da ne bo kakšnega vzgojnega ukrepa fasal mah ti deci... tle se dela, da me šteka, pol pa jambra naokol kok sem tečna ITD... me je kar groza kaj se vse s sodelavci pogovarja, glede na to, kaj jaz vse slišim o njih od njega pa še dva sodelavca bosta zdej postala očka in majo vsi po vrsti težave s svojimi nosečkami... jaz sam pravim, kaj šele bo Mater jim, deci nikol ne bi bili sposobni tega kar smo me, zato je pa mati narava samo nas obdarila z rodili in materinskimm čutom mu to že skoz razlagam, pa še ni dojel. Škoda, ker si ne morem nič mleka napumpat, bi mu jest dala sam en vzgojni popoldan s tamalim, pa še da me kosilo čaka, ko pridem domov, pa da ga vidim junaka Ne zdrži dolg tak vzgojni ukrep, sem že 2x sprobala, verjem! Bo treba it za 2 dni, pol bo pa za veke vekov vse rešen Še fu*** ne bodo več upal