|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
31.5.2008 21:26:20   
dolenjka
Mogoče je pa mal o tudi od user posted image  odvisno, kolk švica user posted image  Meni pri 25 stopinjah kar fajn, zato spi samo v bombažni pižamici, ki je v 1 kosu in pokrita je samo s kapno od kovterčka, pa je zelo topla kadar preverim če jo zebe user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
31.5.2008 21:38:34   
ella79
jas sem mela še ta teden našo oblečeno ponoči v bodi + pižamco, sedaj jo imam samo v bombažni pižamici, pa kovterček čez, pa ima v sobici 24C user posted image pomoje ji čist nič ne fali, glede na to da spi v kosu 12h user posted image

februarka user posted image user posted image za peš okrog Bleda user posted image

mary lou naša ima tudi na vrtiljaku te zvezdice, da se po stropu rišejo, pa je res lepo za vidit, sam naša ponavadi zvečer takoj zaspi, čez dan pa ni efekta user posted image tako da sam muzika špila in medvedki plešejo user posted image pa mal na baterijah prišparamo user posted image user posted image ma pa na postljci enga zajca prvezanga, pa ga zdej k ga zna že sama potegnt, zjutraj navira k user posted image tako nas zjutraj zbudi user posted image user posted image prav paše, sej če bi bilo prej kot ob osmih, mi pa ne bi user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
31.5.2008 21:40:36   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Mogoče je pa mal o tudi od user posted image  odvisno, kolk švica user posted image  Meni pri 25 stopinjah kar fajn, zato spi samo v bombažni pižamici, ki je v 1 kosu in pokrita je samo s kapno od kovterčka, pa je zelo topla kadar preverim če jo zebe user posted image

pa od mami tudi, jaz sem navajena spat v pižami, pa mi je potem samoumevno, da user posted image tudi user posted image no sej poleti, če je res vroče, mam sam spalno majčko, drugač pa brez hlač sploh ne morm spat user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
31.5.2008 22:01:29   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

pa od mami tudi, jaz sem navajena spat v pižami, pa mi je potem samoumevno, da user posted image tudi user posted image no sej poleti, če je res vroče, mam sam spalno majčko, drugač pa brez hlač sploh ne morm spat user posted image

Mene je moj navadu spat brez vsega, se ve zakaj user posted image  user posted image  user posted image
Sam od kar sem rodila sem bla stalno v pižami po 5ih letih user posted image  Zadnje dni, k je tko vroče sem pa v tangah in modrcu, še mal pa bom spet brez vsega in pol se moram pazit, da mi "nešto ne uđe" user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
31.5.2008 22:08:09   
ella79
men je pa ful čudn, če mam gola ledvica, se skoz zbujam in pokrivam user posted image pač stvar navade user posted image
daj nej bo ena zdej pametna in pove, al 'lahko' jemo paradižnik, papriko, breskve, marelce, jagode.. user posted image jaz bi tako eno dobro šobsko solato user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
31.5.2008 22:08:55   
MetiLu
Čer!

Midva sva tudi dones sama, ker je ati šel s šihta direkt na bratovo fantovščino in bo spal doma (pri starših). No, kolikor bo pač spal user posted image

Mali že pančka, jaz sem stuširana, še neki v želodček vržem, pa sem zmagala user posted image

Sva se pa danes tudi cel dan potepala, sva bila skoraj skoz zunaj. Pri stricu smo imeli piknik, pa je cela žlahta bila na kup, še dobr, da nas je bolj malo user posted image  Smo se imeli fajn, pa še tamalga sem za pol urce dala mami v varstvo, da sem šla po novo srajco za možeka user posted image  user posted image  user posted image  k sreči so imeli še eno isto... mater sem jezna, ker sem praktično skor 40 € v smeti vrgla user posted image  pa se imam za precej sposobno gospodinjo, pa zmeri tok merkam, kako perem, ne vem kako sem ga lahko tako posrala ... Bamby, sej pol sem jo oprala z venišem, pa ni šlo stran, pol sem pa še enkrat vrgla v stroj pa dodala varekino, se je pa super spucalo, pa sem bila že ful vesela, pol se je pa posušila, je bila pa še vedno flekasta, ampak od preveč varekine user posted image  user posted image  kramp babji, draga šola je bla tole user posted image
Jest rabim dopust, ker sem že čist preveč živčna in blesava user posted image  Še dobr, da je vsaj tamal tak srček, pa še spat mi pusti user posted image

Jaz Janeza sedaj tudi oblačim samo v tanko bombažno pižamico brez stopalc, pa pokrijem ga s tankim kovtrčkom, pa še to samo čez noge, ker itak ven zleze oz. se razbrca. Imamo pa tudi mi v spalnici skoraj 25 °C user posted image  sama pa itak skoz spim v gatkah in mikici, ne glede na letni čas. Pižame ne prenesem user posted image  pa sedaj imamo tudi mi v spalnici čez noč okno na kip odprto, ker se drugač ne da živet user posted image  Februarka, če se ti tamala ne razkrije ponoč, se mi zdi dovolj oblečena tolk, koker si napisala user posted image

Mary lou, kar pogumno, pridna si user posted image  user posted image  user posted image

Suzi user posted image  za parcelo 

Jutri gremo pa na krst in mi ne bo treba kuhat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
31.5.2008 22:09:00   
kati kati
čer,
naš user posted image pa spi v samo v bodiju,ker je njemu že od nekdaj vroče, pokrit pa je z lahko odejico...danes se bova sama dva cartala, ker moja ne bo domov 3 dni pa boma kr skup spala-..
lahko noč

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
31.5.2008 22:10:09   
pina-1

Mene je moj navadu spat brez vsega, se ve zakaj user posted image  user posted image  user posted image
Sam od kar sem rodila sem bla stalno v pižami po 5ih letih user posted image  Zadnje dni, k je tko vroče sem pa v tangah in modrcu, še mal pa bom spet brez vsega in pol se moram pazit, da mi "nešto ne uđe" user posted image  user posted image  user posted image

no še ena skupna točka.user posted image user posted image user posted image
Sta Stipe in Pino isto taktiko ubrala... No sam jaz sem že en lep čas samo v modrcu ponoči, pa še to komi čakam da dol s see vržemuser posted image user posted image user posted image

aja, ČER.
Mi smo doma, skopani, nafutrani in v deželi palčkov. Samo jaz in PIno sva še pokonci. Se pa zdravstvenos tanje malo zoljšuje. samo ušesa mam tako zamašena, pa ne vem kako jih odmašit. Mi gre to full na živce.

Pino se je pa popoldne kar hitro zudu in me pustu a sem malo počivala, zvečer je pa še vrt od tašče zalil, pa cunje pobral..Nisem več tako jezna nanjuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
31.5.2008 22:11:05   
MetiLu

men je pa ful čudn, če mam gola ledvica, se skoz zbujam in pokrivam user posted image pač stvar navade user posted image
daj nej bo ena zdej pametna in pove, al 'lahko' jemo paradižnik, papriko, breskve, marelce, jagode.. user posted image jaz bi tako eno dobro šobsko solato user posted image

Ella, jaz od naštetega nisem jedla samo še paradajza in jagod, marelice pa lihkar bašem user posted image  

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
31.5.2008 22:11:43   
kati kati

js jem že vse pa ni več panike-edino zelena solata-po tistem pa ga šraufa..drgač pa vse

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
31.5.2008 22:12:31   
dolenjka

evo, priznam, da sem danes požrla 2 šniti paradižnika in sem mi je kr v riti smejal od veselja user posted image  user posted image  user posted image
Smo imeli včeraj pri pediatru mal govora o uvajanu GH in sem še mal z mojo hrano zatežila in je rekla da naj postopoma vse začnem jest, pol bom pa vidla kaj dogajal. Sam počas in ne velik novih stvari naebkrat, ker pol ne bom vedla kaj sproži alergijo, če do nje pride. Še vedno pa mi je vsaj do polnega 6. meseca odsvetovala koščičasto sadje, jagode pa kar za celo sezono user posted image  Tko da jaz jagod ne bom jedla, si bom pa mal v skrinjo jih dala, da jih bom pozimi s sladoledom zobala user posted image  Breskve bom pa pač v kompotu jedla, ker te pa lahko user posted image
Sem pa jaz zadnjč tudi mal sveže kumarice pojedla (ene 2 cm debelo šnito), pa rumeno papriko (danes spet) user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
31.5.2008 22:13:06   
jencili
čer,

evo, mi smo bli dons cel dan zunaj na sončku. Najprej smo šli na fuzbal turnir, pol pa smo se kolegi tko naključno zbrali pri nas in smo se zunaj pred hišo sončkali, Taj pa je prov užival, k je bil šunder okol njega. Mi je spal 2 uri v kosu, kar čez dan nikoli ne user posted image
Pol se je pa zbudil, sva se podojila, sem ga previla (mi je med previjanjem praktino spal user posted image ) in sem ga sam položila v zibko in spet spi. No sej, ati pa zraven njega v svoji postlici.
Zgleda nas je tale sonček prov zdelal, ker sm tud sama kr mal zmatrana, pa še prejšnja noč je bla kratka user posted image (samo ne zaradi Tajevega nespanja user posted image user posted image user posted image )

Nč punce, bodite pridne, pa se jutri kej tipkamo.

nočko

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
31.5.2008 22:16:50   
kati kati

evo, priznam, da sem danes požrla 2 šniti paradižnika in sem mi je kr v riti smejal od veselja user posted image  user posted image  user posted image
Smo imeli včeraj pri pediatru mal govora o uvajanu GH in sem še mal z mojo hrano zatežila in je rekla da naj postopoma vse začnem jest, pol bom pa vidla kaj dogajal. Sam počas in ne velik novih stvari naebkrat, ker pol ne bom vedla kaj sproži alergijo, če do nje pride. Še vedno pa mi je vsaj do polnega 6. meseca odsvetovala koščičasto sadje, jagode pa kar za celo sezono user posted image  Tko da jaz jagod ne bom jedla, si bom pa mal v skrinjo jih dala, da jih bom pozimi s sladoledom zobala user posted image  Breskve bom pa pač v kompotu jedla, ker te pa lahko user posted image
Sem pa jaz zadnjč tudi mal sveže kumarice pojedla (ene 2 cm debelo šnito), pa rumeno papriko (danes spet) user posted image

?????kaj pr nas so rekl da naj jemo vse, razen oreščov,zlo kislih stvari pa fižola.....

js sm dobila v P.-drug dan ko sm rodila--pomarančo za zajterk, za kosilo tud zeleno solato...drug dan pa hruško za zajterkuser posted image user posted image user posted image pa naj bi blo to najhuje za user posted image -.... potem pa kaj nrdiš?...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
31.5.2008 22:16:57   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Pino se je pa popoldne kar hitro zudu in me pustu a sem malo počivala, zvečer je pa še vrt od tašče zalil, pa cunje pobral..Nisem več tako jezna nanjuser posted image

Evo stara, zdej ga pa sam drž, da ti ga katera ne spiz** k je tko priden user posted image  user posted image  user posted image

Ste pa vse naenkrat na plano pricapljale user posted image  Jaz sem prej 45 min likala in sem pošteno utrujena. Kaj pa Stipe dela, mi pa verjetn ni treba posebej razlagat a ne? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
31.5.2008 22:17:59   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

js jem že vse pa ni več panike-edino zelena solata-po tistem pa ga šraufa..drgač pa vse

sej mene ne skrbi šraufanje, k to vem da jo ne bi user posted image pojem ogromno solate, jabolka, pa češenj sem se tudi že ful najedla, pa je bilo OK. No, sej par koščkov paradižnika in paprike sem že pojedla, sam sem preveč požrešna da bi pri tem ostalo user posted image vem, da so mnenja glede tega deljena, tako da...

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
31.5.2008 22:19:22   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

sej mene ne skrbi šraufanje, k to vem da jo ne bi user posted image pojem ogromno solate, jabolka, pa češenj sem se tudi že ful najedla, pa je bilo OK. No, sej par koščkov paradižnika in paprike sem že pojedla, sam sem preveč požrešna da bi pri tem ostalo user posted image vem, da so mnenja glede tega deljena, tako da...

paradajz si jedla, pa mi nisi povedala, jaz ga pa že cel teden tko ogledujem user posted image  user posted image  požrešni, sej jaz bi svojga jedla, ne tvojga user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
31.5.2008 22:19:26   
pina-1

jaz sem pa že jedla tako kumare kot papriko. Paradižnika ne jem.
Od sadja sem pa jedla tudi jagode in češnje. Pa tudi Ani sem dala cucat bio češnje in je nora nanje. Ona bi kar jedlauser posted image  Aja pa llubenico tdui pridno sesa. Očitno bo rada papala kot mama.
Marelic ein brskve pa še nisem jedla, ampak čim bo prilika bom.

Aja pa nobene reakcije ni imela, tako da po moje lahko vse ješ. No jagodam se je res bolje izogibat, sam to ne pomeni da nobene ne smeš jest. Vsaj tako je meni alerogologinja rekla.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
31.5.2008 22:21:27   
dolenjka
No, Tara ni cuzala lubenice, sem se jo pa jaz že pošteno nažrla user posted image  user posted image  user posted image
Zdej pa pogledujem za kako dobro melono user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
31.5.2008 22:21:38   
MetiLu
Pinči user posted image  za G. Pinota. Men se je dones dopoldan tud že na izbruh vulkana pripravljalo, pa sem se pol pomirila še preden sem kaj zinla. Mater, me je čist pogrel, jaz prala ko zmešana, tamalga dajala na jošk, kosilo rihtala, cunje obešala, ... dela tolk, sam moj ga nič ne vidi. Sem ugotovila, da zadnje cajte samo kdaj kakšen stroj cunj zloži (pospravi ne, ker ne najde poti do omar user posted image ), pospravi posodo iz pomivalca, pa smeti redno odnaša. S sesalcem se nista srečala že en lep cajt, praha itak ne vidi, kopalnice pa tako še nikdar ni zribal ... Važn, da njemu igrce delajo user posted image  jest ne vem, ti dedci bi pomojem v takih svinjakih živel, če ne bi bilo nas - SUPERMAM user posted image
Mah, sej jest mam tud mal problem, ker tko težko gledam, če ni lepo pospravljeno user posted image  Sej ni čudn da se mi fuclja, če bi pa kar vse rada mela pošlihtan, pa največkrat ne morem imet, ker je Janez seveda absolutno na 1. mestu user posted image

Ah, pa sej če pomislim, mi možek niti ne more kaj dost pomagat, ker je skoz na šihtu user posted image  bemti, pa ta policija ...

Drug teden gre pa tko na "moški dopust" user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
31.5.2008 22:22:19   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Evo stara, zdej ga pa sam drž, da ti ga katera ne spiz** k je tko priden user posted image  user posted image  user posted image

Ste pa vse naenkrat na plano pricapljale user posted image  Jaz sem prej 45 min likala in sem pošteno utrujena. Kaj pa Stipe dela, mi pa verjetn ni treba posebej razlagat a ne? user posted image

ni straha da bi mi ga kera vzela. Mam v verandi 2 psa, pa jaz sem v hiši, tako da...user posted image user posted image user posted image

A likala si??? ti si pa pridna. Jaz bom jutri, ker danes sem še bolanauser posted image user posted image

Sitpeta pa kar pusti. Je naporna noč za njim.... pa malo mora za zimo poskrbetuser posted image user posted image user posted image

Pino ne kaže še znakov da bi šel na čvek s stipetom... Ga je popoldne čaku pa se nista zadela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
31.5.2008 22:23:30   
ella79
in potem naj bomo pametni, pri vsem tem user posted image tok različnih mnenj in to tudi od strokovnjakov user posted image
kaj potem sam jagode črtamo user posted image no, to bi še šlo, čeprav jih imam noro rada user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
31.5.2008 22:25:23   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Pinči user posted image  za G. Pinota. Men se je dones dopoldan tud že na izbruh vulkana pripravljalo, pa sem se pol pomirila še preden sem kaj zinla. Mater, me je čist pogrel, jaz prala ko zmešana, tamalga dajala na jošk, kosilo rihtala, cunje obešala, ... dela tolk, sam moj ga nič ne vidi. Sem ugotovila, da zadnje cajte samo kdaj kakšen stroj cunj zloži (pospravi ne, ker ne najde poti do omar user posted image ), pospravi posodo iz pomivalca, pa smeti redno odnaša. S sesalcem se nista srečala že en lep cajt, praha itak ne vidi, kopalnice pa tako še nikdar ni zribal ... Važn, da njemu igrce delajo user posted image  jest ne vem, ti dedci bi pomojem v takih svinjakih živel, če ne bi bilo nas - SUPERMAM user posted image
Mah, sej jest mam tud mal problem, ker tko težko gledam, če ni lepo pospravljeno user posted image  Sej ni čudn da se mi fuclja, če bi pa kar vse rada mela pošlihtan, pa največkrat ne morem imet, ker je Janez seveda absolutno na 1. mestu user posted image

Ah, pa sej če pomislim, mi možek niti ne more kaj dost pomagat, ker je skoz na šihtu user posted image  bemti, pa ta policija ...

Drug teden gre pa tko na "moški dopust" user posted image

Meti, a te mal potolažm? Danes tvoj ni samo igrc špilal, je tut z mojim čvekal vmes user posted image  user posted image  user posted image

Pa zakaj si kdaj za vikend kakega poceni kosila zunaj ne omisliš in takrat pa tvoj kuha user posted image  Tam gor npr. k smo bli mi zadnjič. Mi3je smo bili danes spet gor, ker je pretoplo za za šporgetom stat in sva pila in jedla za 9.20 EUR, pa jaz sem še kornet pojedla! Se mi zdi, da bi blo foma dražje, pa še ful dela user posted image
Tko pa ste vsi 3je skupaj, na zraku, pa še ti se ne zmatraš user posted image  Mal nase misli punca user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
31.5.2008 22:26:14   
pina-1
ella delaj po svoji pameti. NE oziraj se tolko na to kar drugi govorijo, ker se stvari fulll spreminjajo. ČE ti zapaše jagoda jo pojej sam ne jih glih vsak dan jest. Čeprav če Zoja ma alergijo na jagode se bo hitro vidlo. In lahko jo ma tudi če ti ne ješ jagod.
Ko smo mi bili dojenčki smo pri 3 mesecih tudi jagode jedli pa na m nič ne fali. Danes samo komplicirajo vs ti znanstveniki....

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
31.5.2008 22:26:42   
dolenjka

in potem naj bomo pametni, pri vsem tem user posted image tok različnih mnenj in to tudi od strokovnjakov user posted image
kaj potem sam jagode črtamo user posted image no, to bi še šlo, čeprav jih imam noro rada user posted image

Jaz se tolažim, da je to samo letos, sam moram v hlačkah spat, da ne bo drugo leto ista pesem user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
31.5.2008 22:27:59   
pina-1

Jaz se tolažim, da je to samo letos, sam moram v hlačkah spat, da ne bo drugo leto ista pesem user posted image  user posted image  user posted image

čaki a nisi rekla da greste kamlu po carjauser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?