MetiLu
|
Čer! Midva sva tudi dones sama, ker je ati šel s šihta direkt na bratovo fantovščino in bo spal doma (pri starših). No, kolikor bo pač spal Mali že pančka, jaz sem stuširana, še neki v želodček vržem, pa sem zmagala Sva se pa danes tudi cel dan potepala, sva bila skoraj skoz zunaj. Pri stricu smo imeli piknik, pa je cela žlahta bila na kup, še dobr, da nas je bolj malo Smo se imeli fajn, pa še tamalga sem za pol urce dala mami v varstvo, da sem šla po novo srajco za možeka k sreči so imeli še eno isto... mater sem jezna, ker sem praktično skor 40 € v smeti vrgla pa se imam za precej sposobno gospodinjo, pa zmeri tok merkam, kako perem, ne vem kako sem ga lahko tako posrala ... Bamby, sej pol sem jo oprala z venišem, pa ni šlo stran, pol sem pa še enkrat vrgla v stroj pa dodala varekino, se je pa super spucalo, pa sem bila že ful vesela, pol se je pa posušila, je bila pa še vedno flekasta, ampak od preveč varekine kramp babji, draga šola je bla tole Jest rabim dopust, ker sem že čist preveč živčna in blesava Še dobr, da je vsaj tamal tak srček, pa še spat mi pusti Jaz Janeza sedaj tudi oblačim samo v tanko bombažno pižamico brez stopalc, pa pokrijem ga s tankim kovtrčkom, pa še to samo čez noge, ker itak ven zleze oz. se razbrca. Imamo pa tudi mi v spalnici skoraj 25 °C sama pa itak skoz spim v gatkah in mikici, ne glede na letni čas. Pižame ne prenesem pa sedaj imamo tudi mi v spalnici čez noč okno na kip odprto, ker se drugač ne da živet Februarka, če se ti tamala ne razkrije ponoč, se mi zdi dovolj oblečena tolk, koker si napisala Mary lou, kar pogumno, pridna si Suzi za parcelo Jutri gremo pa na krst in mi ne bo treba kuhat