Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 8:21:00
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro..ne, prva???
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 8:22:05
|
|
|
|
misar
|
kva pa pol ve delate??? se stiskate. naša dva v postelji palčke štejeta, mamica pa pre pc-jem afne gunca...danes bo pester dan, tako, da grem, da vse opravim..lep dan želim
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 9:14:25
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Danes bo pa zgleda dan za abstinenco, sam miška se je pofočkala No, midve s carico sva preživeli sami doma celo noč (sva še vedno sami)! Carica je moja prijateljica in je spala do 5.30 pojedla in spala do 8.30 Se pokakala in še mal popapcala in šla nazaj ajat, mami pa na kofi in RR Moj se mi ni še nič javil, se ga je zgleda kr pošten nadelal in še žaga pri bratih hrvatih No upam, da bo danes enkrat doma
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 9:42:39
|
|
|
|
dolenjka
|
KU KU Meti, vidim te Ti pa mamo v šolo prpel, pa klobase naj prinese, da vsaj tvoj izostanek od RRja opraviči
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 9:54:46
|
|
|
|
vrtnica76
|
Dan! Sem mal prilezla poferbcat.Spet je teden naokrog,jest na nisem imela cajta prit na RR .Z Janezom sva se pošteno potepala ta teden .Sva obiskala kolegice,pa še eno nosečko sodelavko,ki ima avgusta rok in se more bogica ful merkat,ker ji pošteno nagaja in hoče na vsak način prej prit na svet. Včeraj je pa Janez končno dobil posteljico. Je spal razkomotek ko car .Ga je bil že čist poln koš,zibke pa tut. Joj,dons bo spet vroče,da bomo ,tko da bo idealna priložnost za tle gor bit .
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 9:58:13
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka KU KU Meti, vidim te Ti pa mamo v šolo prpel, pa klobase naj prinese, da vsaj tvoj izostanek od RRja opraviči Ojej Dolenjka pa ne Meti ku..at za izostanek.A jest že pol dobim ukor pred izključitvijo al kaj
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 10:00:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka KU KU Meti, vidim te Ti pa mamo v šolo prpel, pa klobase naj prinese, da vsaj tvoj izostanek od RRja opraviči Ojej Dolenjka pa ne Meti ku..at za izostanek.A jest že pol dobim ukor pred izključitvijo al kaj Res je, tko da se popravi!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 10:03:20
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka KU KU Meti, vidim te Ti pa mamo v šolo prpel, pa klobase naj prinese, da vsaj tvoj izostanek od RRja opraviči Ojej Dolenjka pa ne Meti ku..at za izostanek.A jest že pol dobim ukor pred izključitvijo al kaj Res je, tko da se popravi! Me je kr skenslal dol iz RR-ja sam,da sem ukor omenla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 10:03:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka KU KU Meti, vidim te Ti pa mamo v šolo prpel, pa klobase naj prinese, da vsaj tvoj izostanek od RRja opraviči Ojej Dolenjka pa ne Meti ku..at za izostanek.A jest že pol dobim ukor pred izključitvijo al kaj Res je, tko da se popravi! Me je kr skenslal dol iz RR-ja sam,da sem ukor omenla No, a vidš da se moraš popravit?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 10:04:23
|
|
|
|
dolenjka
|
Marička, dobro jutro
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 10:06:07
|
|
|
|
vrtnica76
|
No zdele se pa morm opravičit,ker grem iskat Tamaro na plavalni tečaj.Janezek bo pa kr pri babiki počakal,da se mu ne bo od vročine skisal .
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 10:22:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 No zdele se pa morm opravičit,ker grem iskat Tamaro na plavalni tečaj.Janezek bo pa kr pri babiki počakal,da se mu ne bo od vročine skisal . Brzo učiš punca Opravičilo sprejeto!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 10:38:28
|
|
|
|
mlavla
|
ojla pupe... vidim,da je dolenjka danes zelo aktivna..ni kaj če je pa carica pridna.. Neža pa tud zdele pridno pančka..
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 10:49:57
|
|
|
|
dolenjka
|
Jp, naša še vedno spi Ta bo pol življenja prespala očitno Je pa Stipe domov prišel in sem mu dobra ženka še skuhala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 12:18:18
|
|
|
|
MetiLu
|
Mah, dones sem tak ****is fasala, da me je skor razneslo... včeraj sva po mukah končno dobila oranžno Labodovo srajco za moža, ker jo rabi za ohcet in jaz butara sem jo danes uspela zaprat, da je vsa flekasta ****, ko da sem prvič kaj prala, ne glih takrat ko ti gre neki narobe, ti gre res oreng Tko da dan sem si že zjutraj pokvarila, za RR pa žel res ne nejdem časa zadnje dni, tako da se opravičujem No, vsaj janez se drži svojega nočnega ritma papamo ob med tretjo in četrtko uro zjutraj Moram it, sirena...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 15:19:46
|
|
|
|
pina-1
|
dan. Se gloko opraičujem, ker zjutraj nisem prišla voščit dobro jutro. Je blo preveč vsega na kupu. 1. noč je bla super. Ana je zaspala ob 20:30 in je spala do 5. pojedla in spala do 8. Edino Mia je poniči s postelje tresnila, da sva oba letela gledat kaj se je zgodilo, ker je tako zaropotalo 2. moji punci sta me pustili spat do 8 pol je bla akcija: ana ni in ni hotela zaspat, mia je pa skozi neki hotla... Jaz sem bla pa sitna ko hudič, ker se še vedno slabo počutim, ampak tega noben v naši familiji ne zastopi in vidi. Dolenjka a ti lahko malo Pinota pošljem v šolo, ker me je res skuru danes... No sej dopoldne je bil še kar priden, ampak zdej on drva žaga jaz pa kot nora po hiši letam in pospravljam, pa cunje obešam... Mater a nisem jaz bolana? A nebi morala jaz ležat???? Uhh zdej sem se v doo zaprla, pa ne vem kdaj bi šrišla ven... Škoda da Ana spi, ker če ne bi punci popokala in bi šle od hiše. Ko bi se zbudu pa nas nebi bilo. pa tak dedc Danes bo definitivno samo slika brez tona
< Sporočilo je popravil pina-1 -- 31.5.2008 15:21:21 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 15:52:25
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jutro Danes bo pa zgleda dan za abstinenco, sam miška se je pofočkala No, midve s carico sva preživeli sami doma celo noč (sva še vedno sami)! Carica je moja prijateljica in je spala do 5.30 pojedla in spala do 8.30 Se pokakala in še mal popapcala in šla nazaj ajat, mami pa na kofi in RR Moj se mi ni še nič javil, se ga je zgleda kr pošten nadelal in še žaga pri bratih hrvatih No upam, da bo danes enkrat doma dan pa sem ti rekla, da bo tok spala tudi Janezu in Ani k tok pridno spančkata pina naši itak vedo, da smo Supermame je pa res, da kdaj bi se jim pa mogle pustit razvajat sej oni to dobr znajo, sam mal jih je treba kdaj spomit mi smo bili kot vedno ob sobotah v mestu na kavici, jaz sem si še tortico prvošla v novi kavarni zdej se mal doma skrivamo, potem pa spet vn
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 16:41:12
|
|
|
|
bamby
|
uuuu meti, hudo tole s srajco . Ti jo bo uspelo na tir spravit ali ne? Probaj malo v vanish namočt al pa kar po mokri srajci z njim potrest, pa pol jo še enkrat oprat. Če bo šlo dol, bo OK, drugače bo treba pa verjetno po novo . Ti pa čist verjamem, in te zastopim,da se ti je tlo kar zmešat. Najraje se pa kaj takega naredi, ko je najmanj treba . Anaja je sinoči tudi pridno spala. Sem ji šla pa flašo dat ob 5h zjutraj, da je sploh 5. obrok od včeraj pojedla . Mah, naši sploh ni za jest no. Danes je tudi šele 2x jedla. Okoli 5h ji bom spet dala, zdaj pa spi. Smo bili prej zunaj in se je Tim končno navadil na kolo brez koleščkov, potem nas je pa dež pregnal . Anaja je ravno dobro zaspala .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 17:26:28
|
|
|
|
srečka nosečka
|
pozdravljene, pina - , oh ti moški. Upam, da se kmalu pogovorita. Tole res ni fajn. Mi smo bili tudi od včeraj brez tona, in bi bili še sedaj, če dragi ne bi začel komunicirat. Očitno je uvidel, da ga je vsral. Zdaj je malecko zrihtal in sta šla ven, jaz pa na kavču, ker me glava boli za pop..... meti - si te znam predstavljat. Jaz sem tako nekaj let nazaj cel stroj dresov zaj... , pa sem s soljo K2R (mislim, da se tako reče) kar veliko v normalno stanje spravila. bamby - pohvale Timu, ki je tako uspešen kolesar na samo dveh kolesih
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 17:33:28
|
|
|
|
Suzi*
|
dan. jaz grem pa zvečer na koncert od mojga , ker si moram glavo mal spucat, pa se dat na off . drugač se mi zna od tamalih kar sfuzlat. moja mami bo pa varuška. dopoldne smo šli pa parcelo pogledat. prvi vtis je srednje dober, bomo šli jutri še enkrat čekirat. groba lokacija je super, parcelo bi blo pa treba kar precej dvignit (navozit material), da bi bla super. je kot ena dolinica. sam ne vem kolk velik strošek je to, da ti tolk kamna in zemlje navozijo. naša tamala pa danes ful malo spi.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 17:39:36
|
|
|
|
srečka nosečka
|
suzi - za parcelo, ki vam ugaja. Kar se pa materiala, ki vam manjka na parceli tiče, pa bi bilo najbolje, da kje najdeš koga, ki se želi zamlje znebiti. To pomeni, da jo ima on viška zaradi izkopov oz. takšnega terena. Potem pa ti samo za prevoz poskrbiš.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 18:12:43
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka suzi - za parcelo, ki vam ugaja. Kar se pa materiala, ki vam manjka na parceli tiče, pa bi bilo najbolje, da kje najdeš koga, ki se želi zamlje znebiti. To pomeni, da jo ima on viška zaradi izkopov oz. takšnega terena. Potem pa ti samo za prevoz poskrbiš. trenutno naju skrbi, da je preveč materiala za navozit. zato morava it še enkrat pogledat, pa se po parceli sprehodit, pa poslikat. danes smo samo na hitro s ceste pogledali. je pa kar velika jama.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 19:26:21
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, mi smo se napotepali je blo super fino, sonce me je pa tud fest ožgal. IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Mal resnosti prosim. Ne, sam zanima me, če je naša mala dost oblečena k je sam v bodiju in nogavičkah šla spat? Pa še, če katera ve kolk km je okrog Blejskega jezera? Jest še nism bla nikol , jutr mamo pa namen pa da vidm če nam bo ratal. Hvala in nočko. men se zdi to čist premal oblečena jaz ji bi namesto nogavičk žabice dala okrog bleda maš zelo počasne hoje 2 uri, tako da ni panike kako nisi šla še nikol okrog bleda jaz sem šla z zojo že pomoje skor 10x Ella, mi je kar mal vroče ratal, ko sem tole prebrala glede oblačenja. Sam ko se je tamala prvič zbudila, je bla bolj vroča, zato sem ji dala žabice dol. Pol je pa lepo spala. Tako da ne vem. Je pa res, da mamo v spalnici 25 st. pa mam cel dan rolete dol. Res ne vem več kako jo oblečt da ji bo prav... Ja, nisem bla še nikol okol Bleda, zdej mi je pa žal, ker je blo res fino in bomo še šli. Smo hodil urco pa pol, pa še čaja vmes pili in kupčke podirali. Pol smo šli papcat pa še v Milerja in Tuša dinarčke zapravljat in je bil dan okol. Jutr pa očija ni, tako da sva sami cel dan in se greva spet potepat za cel dan do moje mami. Zdej morm princesko dat v pižamo, potem pa spet nočni ritual... upam, da ne bo trajal predolgo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 21:09:52
|
|
|
|
mary_lou
|
Caw bejbe kako ste kej? Midva sva kul, jest se sicer na polno ucim mam zdej 2 izpita in ce nardim je pol konc za vse vecne case!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no se diploma ampak to je pice of cake, sam ta fizikalna me jebe v ziv mozeg drugac sm pa dons Taiju kupla zvezdico zaspanko, no zdej pa mam jetra sam v to buli in sploh nece zaspat. No sej ni vazn sej je tiho pa zvezdice gleda ko plesejo po stropu sej je res lepo za vidt no vas sam pozdravm pa grem pod tus pol pa za knjige
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 31.5.2008 21:13:26
|
|
|
|
bamby
|
februarka, jaz sem se včeraj z ello tudi kar strinjala, ko ti je rekla, da je Larisa zaenkrat premalo oblečena za spanje . Ampak 25° je pa tudi too much. A nimaš nič okna odprtega ponoči? Mi ga imamo te dni cel dan in celo noč odprtega, pa tudi če Anaja spi v isti sobi. Saj je njej ravno tako vroče kot meni. Je pa res, da imam tudi roleto potem spuščeno. Včeraj sicer ni bila čisto do dna, nocoj bo pa ziher, ker je tudi zunaj malce hladneje. Je pa Anaja oblečena v body dolg rokav in bombažne žabice, ki se jih zapne na ramenih, pokrita pa s tanjšim kovterčkom.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?