kajsica
|
Babe, pa vam se je resno utrgalo! Pa saj vas je nemogoče slediti!!! Gigi, hvala za povabilo na kavo, ampak sem šibala na GK, pa sploh nisem videla posta prej, ampak vseeno hvala. No pa da vam povem štorijo. Grem na GK dati kri in UZ, pa sem bila že ob 7.00 not, ker ni bilo nobene gužve, parkir placov pa tolk da sva lahko izbirala. No pa me sestra vidi in pravi, da mi bo kri vzela, OK. Pa sledi procedura, pa išče ona žilo, pa me tolče poi roki, pa morem stiskat pest.....žile nikjer, no pe enih 5 minutah se pokaže neki malega, mi zapiči iglo vanje.....kri ne teče, gre globje, kri ne teče in me ženska samo gleda in me vpraša kam sem žile in kri skrila. Tako da na koncu sploh nisem dala krvi in imam napotek za ponedeljek, da morem preden pridem spiti konjsko dozo kofeta, da mi bo kri po žilah pognalo, da vidimo, če bo sploh šlo. Mi je moj rekel, da sem kar bleda ratala ko sem iglo zagledala, tako da punce, vsaka vam čast tiste, ki se same pikate, res meni ne bi uspelo, ko samo vidim tega hudiča.......aj jaj jaj.....ne gre.... No endometrij pa imam zelo zelo lep (Zorn pohvalil) in je že 9 dan ciklusa 9mm, samo foliklčki pa so ful ful mali... Punce neki mi povejte, jaz sem do sedaj pila čaj iz malinovih listov in ne vem ali je on tako vplival na endometrij. Mislite da bi bilo bolje, da prekinem in ga pijem mogoče samo na 2 dni????? AQli pa še to ne???? Ne bi rada da se endometrij preveč zadebeli!?
|