|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
30.5.2008 18:52:15   
nadya
Ja ta vreme.. Gledena to da je jutri zadnji dan za davek oddati sem hitela kot norec, da bi pravočasno vse naredila, sem ravno zaključke na računalniku delala, potem pa zmanjka elektrike....user posted image ...sem šla kar spat, sem se ravno zbudila, zdaj pa v nove boje.

Včeraj sem petnajst do osmih laufala v trgovino po kislo zelje. So se mi full sline cedile po joti... in sem jo skuhala (šele okoli enajstih zvečer) in takoj tri krožnike pojedla, dons pa tudi že cel dan joto jem, sploh nism še nič druzga jedla, razn mal čokolade user posted image .

A mogoče katera ve do kdaj te joške bolijo? A te celo nosečnost, prvo trimesčje...?

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
30.5.2008 19:11:45   
*nina*
nadya mene so začele boleti tam okoli 6t,pa sem sedaj konec 10t in me vsak dan manj bolijo!!!!mislim da tam do 12t bolijo pol se pa to malo umiri!!!!

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
30.5.2008 19:12:27   
december28
Hej, pozdravljene!

Slučajno sem zatavala na forum - zaenkrat sem na ringa raja brala le članke ipd.
Ne morem verjet, da ima 7 punc na isti dan PDP kot jaz; in sicer 12.12.2008.
Ha ha ha, lustno! Koliko strelčkov bo...user posted image

Kakorkoli, tudi sama se psihično pripravljam na pregled nuhalne svetline - v pon. v Dravljah.
Zaenkrat bilo z mojo nosečnostjo vse ok, razen totalne utujenosti in slabosti, tako, da upam, da gre še to skozi, da grem bolj "brezskrbno" v 2/3 nosečnosti.  user posted image

Lep vikend vsem!!!!

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
30.5.2008 20:49:21   
katja_p
Ja moja G je dans rekla, da je začetek decembra čisto poln in da že dolg ni imela tolk decembrk user posted image

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
   RE: decembrke 2008
30.5.2008 20:52:31   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

čestitam katjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
koliko časa boš pa še na bolniški?????

Nimam težav s tem, ker sem študentka user posted image

Sem ravno zdle opazla rjav izcedek na hlačkah, sam me to ne skrbi. Najbrž zarad tega, ker sm dans prvič po dolgem času bla velik na nogah in mogoče se je celo tist del stare krvi zdaj s tem izcedkom sčistu.

Aja, sem pozabla povedat, da me je G dans poslala na dozo "cukra" user posted image  je bla fora, da se user posted image  nikakor ni hotu premaknit tako, da bi bil lepo v profilu in bi mu lahko izmerila NS. In potem sem mogla najprej telovadit - beri: delat počepe, pol je pa rekla, da naj grem v slaščičarno na tortico, da dobi mal energije user posted image  pol je blo pa kul, ko sem prišla nazaj user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
31.5.2008 9:26:20   
tejci01
En lep pozdravček s Primorske!
Čeprav vreme ni prav lepo, ker se nam sonček noče prikazati.
Kako ste kaj danes?
Z mano je super, zdaj moram malo pospraviti po stanovanju in kaj očistiti. Nato sledi kosilo, ampak ne vem kaj bi skuhala, ali ima katera kakšen predlog?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
31.5.2008 9:57:13   
pike
pozdravljene,
Ja tudi jaz ne vem kaj bi kuhala. Mesa sem sita. Zdaj že dva dni kuhamo juhce in pa kakšne testenine brez mesa. Zelo dobri so mi kuhani špagetki in polivka iz 1 dcl olivnega olja, not daš česen, ko porumeni ga nato ven vzameš, nato pa dodaš žličko čilija in premešaš z špagetki, gor pa fino naribaš paramezan.
Se je katera že kaj poredila do konca 12 t?  Jaz se danes tehtam in vidim, da je 1 kilca šla že goruser posted image pa sem nosečka 12t in 1 dan. Komaj že čakam na NS, ki pa je šele v četrtek. Lep sončen pozdravčekuser posted image .

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
31.5.2008 10:09:44   
JAPE
Ojla!
Tudi mene veseli, da je december poln....user posted image

Slabost se me še kar drži, sem v 12t in komaj čakam, da mine. Ali je kateri že nehalo biti slabo? Ali uporablja katera še kakšno drugo sredstvo proti slabosti, razen svečk Torecan?
Kaj pa na morje, ali se boste šle kopat? S tamponi, ali brez?

Drug teden imam NS in že komaj čakam. Trebuh imam že kar precejšen, ne morem več zapeti nobenih hlač. Sem šla včeraj v C&A in sem pomerila nekaj nosečniških hlač, pa so vse spodaj raven kroj, pol pa izgledaš kot en balon v trebuh. V glavnem nisem še nič kupila. Kaj pa ve, a ste že šle kaj v nabavo?

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
31.5.2008 11:47:29   
*nina*
ahoj!!!!jaz bom pa za kosilo delala čufte pa pire krompir!!!

jape meni niti ni tako slabo bilo že od začetka ne!!!razen zvečer mi je kdaj!!tako se mi slina nabira!!jaz sem si v mangotu zadnjič kupila ene fajne hlače ki sploh niso za nosečnice ampak zgledajo pa glih tako,tak da jih bom lahko nosila vse tja do konec septembra!!!meni se trebuh še ni kaj pretirano izbočil,tak malo...jaz opazim!!sem pa konec 10t!!!

kdaj se je pa vam začel večati trebušček???

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
31.5.2008 12:54:43   
*Mateja
Zdravo punce. Sem obljubila _Sanji_ da se javim po NS.
Sem lih domov pršla. Vse je ok, bejbek je velik že 5,6 cm, srček je bbil 158 udarcev na minuto....NS je 1,5mm tk da je vse normalno. sm res ful vesela. pa še slikic mi je velik nardila, tk da zdj mam moč da se učim za izpite.
Lepo se imejte, pa lepo soboto še naprej.
PAPA

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
31.5.2008 14:56:07   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

kdaj se je pa vam začel večati trebušček???

Meni se pozna trebušček. Ti bom pokazala sliko. Sedaj že vsi opazijouser posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
31.5.2008 14:57:10   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: *Mateja

Zdravo punce. Sem obljubila _Sanji_ da se javim po NS.
Sem lih domov pršla. Vse je ok, bejbek je velik že 5,6 cm, srček je bbil 158 udarcev na minuto....NS je 1,5mm tk da je vse normalno. sm res ful vesela. pa še slikic mi je velik nardila, tk da zdj mam moč da se učim za izpite.
Lepo se imejte, pa lepo soboto še naprej.
PAPA

Bravo, Mateja! user posted image user posted image user posted image Zdaj pa pogumno na izpite, bom držala pesti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
1.6.2008 8:07:33   
CIPRESA
user posted image user posted image user posted image user posted image Mateja za uspešno opravljeno NSuser posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
1.6.2008 8:17:50   
tejci01
Mateja čestitke za dobre rezultate NS. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
1.6.2008 17:39:09   
*nina*
kje ste babuške!!!
ste vse uzuni na svežem zraku???user posted image
kako ste kaj danes???a katero jutri čaka pregled???no če jo pol vam želim da bo vse dobro!!!!

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
1.6.2008 17:54:25   
katja_p
Js mam pa dans en tak zaspan dan . Sem včeri bolj pozno pršla domov in sm dans cela švoh .... kr spala bi.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
1.6.2008 22:19:41   
Suni
pike: jst imam tudi v četrtek NS - v Dravljah... kje pa ti?

Mene pa zadnje dni sredi dneva popade strašna utrujenost, včeraj in danes sem šla kar spat za pol ure...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
2.6.2008 9:06:49   
lonja
Jutro,

kako ste kaj drage souser posted image ?

Mi smo pa končno dočakali tale teden, jutri imamo tudi mi NS in moram priznati, da že komaj čakam. Smo pa začeli 13. teden. Slabosti zdele ene 2 dni ni več, prej je bilo pa še prejšnji teden grozno. Utrujena sem bla za popuser posted image , sem ponavadi hodila kar s tamalo spat, tako da user posted image  ni imel nič od mene (he, he..). Upam, da se bodo stvari zdej res malo umirile.

A smo že govorile o tem, iz katerega dela SLO ste, imam občutek, da imamo full Celjank. Je mogoče katera iz Vrhnike, ali okolice?

Lep dan vsem!

(odgovor članu Suni)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
2.6.2008 9:16:15   
Puella
Ej, Lonja, jaz živim na Vrhniki. Sicer nisem domačinka, a živim tu že nekaj let. Mogoče sva se že videli na kakšnem otroškem igriščuuser posted image  Če hodiš k dr. Koželj-Ilijaš, se morda kdaj tam srečava, ko imava rok tako blizu.

Lep teden in vesele dneve brez slabosti vsem user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
2.6.2008 9:43:45   
katja_p
Jutro souser posted image

Kako ste danes? Mislim, da ne bomo imele tolk sončka kot prejšnje dni, a bo vseeno en le nosečniški dan user posted image

Celjank nas je kr dosti, ja. Pa tud Primorke sem že zasledila. Sicer je pa moja G zadnč rekla, da je prva polovica decembra čist polna in da bodo očitno sami porodi user posted image  Menda že dolg ni blo tolk nosečk na kupu. Torej, porodnišnice, pripravite se! user posted image

A se že kej kremčkate s kremami proti strijam? Js se zaenkrat še sam z navadnim mlekom za telo mažem. Še nisem uspela prit do lekarne user posted image

(odgovor članu Puella)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
2.6.2008 9:43:56   
JAPE
lonja super, da ti je slabost že minila, komaj čakam da tudi meni. Si mi dala veliko upanja, da bo res kmalu.
A ve še vedno jemljete folno kislino? Do kdaj naj bi jo jemale sploh? Do 12 tedna ali dlje?

Jaz sem iz Gorenjske? A je še katera? Kranj in širša okolica...?

(odgovor članu Puella)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
2.6.2008 9:52:06   
lonja
Puella, ne hodim h G na Vrhniko, tako da se tam en bova videli. Smo pa tudi mi redni obiskovalci otroških igrišč. A ti imaš tudi že enega user posted image  doma? Kolk pa je star (-a?). No, sej če si pa z Vrhnike, potem se bova pa itak dobili na kakšni kavici, če boš za stvar. Mi se bomo sicer pozno jeseni (upam, da do poroda) preselili v novo hišo, ki jo gradimo na Strmici (proti Logatcu), a bom na Vrhniki vseeno pogosto.

Tolk za zdej!

(odgovor članu Puella)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
2.6.2008 9:55:44   
katja_p
Js folno še kar jemljem. SIcer imam NEOVIN + DHA - vitaminske tablete, ki vsebijejo tudi Omega3 in pa folno kislino, sam tega menda nimajo v vseh lekarnah. Na škatlci piše, da naj bi se to jemalo celo nosečnost in mogoče še potem v času dojenja - ker pač gre za vitamine. Če pa katera jemlje samo Tifol (ali kaj podobnega) pa ne vem. Po navadi se priporoča vsaj prvo trimesečje. Mogoč pametno vprašat G, če v navodilih nič ne piše.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
2.6.2008 10:56:12   
pike
Zdravo nosečke
Suni jaz sem iz okolice Ptuja in imam NS kar pri svojem G, ki ima licenco -  dr. Milan Lukman.
Glede folne kisline; jaz sem zdaj nosečka 12 t in 3 dni in je en teden ne jem več. Komaj sem zdržala, da sem jo sploh lahko jedla. Tablet skoraj ne morem požreti. Kupila pa sem si tablete Elevit, ki so zeloo veliko in ko sem tableto vsak dan zgrizla mi je pošteno slabo gratal. Upam, da tudi s pravilno prehrano pridobič nekaj železa in folne. Kaj se že lahko kopam v toplicah po 13 t. Tako se mi plavanja lušta. Moj bi že pred mescem dni šel na kopanje pa nisem upala, da ne bi okužbe kake staknila. Aja pa s kremicami se že mažem, ker me prsi pošteno srbijo, zgleda, da se koža razteza. Jaz za zdaj uporabljam DOVE mleko in kremo Sanosan. Kupila si bom še Mandljevo olje. Lepo se mejte in se pišemo.user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
2.6.2008 10:59:47   
_sanja_*
Dobro jutro!

Danes je pa malo oblačno, saj mi kar paše, da si malo oddahnem od vročine. No, drugače se počutim super. V teh dneh mi še jest ni pasalo, sem jedla samo sadje in ribe. Drugače sem pa kar naprej lačna, ampak pojem zelo malo. Jem res kar naprej, ampak samo kakšen sadež ali jogurt,... Če pojem kaj večjega, me potem stiska v želodcu oz. me cel trebuh boli. Vas tudi?

Včeraj je imel moj dragi nogometno tekmo in sem šla navijat. No, tam je bila tudi ena sovaščanka, ki ima rok septembra, pa imam seveda večji trebuh od njeuser posted image Zdaj me že malo skrbi kakšen bo decembrauser posted image Na začetku sem mislila, da je to samo napihnjenost, samo zdaj mi pa res ni nič več jasno, ker je moj trebuh vsak dan večji. Aja, moram povedat, da imam normalno postavo, ITM 21. Mogoče se bo pa nazadnje ugotovilo, da sta res dvauser posted image

JAPE
A ve še vedno jemljete folno kislino? Do kdaj naj bi jo jemale sploh? Do 12 tedna ali dlje?

Jaz še jemljem folno. Priporoča pa se odvisno... Nekateri G jo priporočajo samo prve 3 mesece, drugi celo nosečnost... Najbrž je res tako, kot je napisala Katja, da Tifola ti najbrž ni treba jesti celo nosečnost, kar se tiče pa drugih vitaminov pa to sploh ni slabo. No, jaz jemljem Centramed Mami. Imam še nekaj tablet, potem si bom kupila še eno škatlico - tako da jih bom jemala nekje do 16.,17. tedna. (Mogoče si do takrat premislim in jih bom jemala celo nosečnostuser posted image ). Potem bom verjetno naredila kakšen mesec pavze, nato pa jemala to, kar jemlje Katja - Neovin - ker naj bi vplivale na otrokovo inteligenco. Nekje sem prebrala, da se v tretjem trimestru dokončno razvijajo možgani in da naj bi Omega3 kisline precej koristile le-temu.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.