|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
30.5.2008 20:37:46   
*Mojca*
Pri nas pa se enemu fajn dogaja...že pol ure nabija evrovizijske komade. Kot da ne bi bilo dovolj...evo zdaj je na sporedu Rebeka user posted image

Anja če te bo mož tako zabaval tudi med porodom boš lažje izstrelila user posted image ven user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
30.5.2008 20:43:57   
D.anna 76
No jaz grem tud mal v ležečega pred TV da vidim kaj bo danes novega na BB. Se beremo in pišemo jutri, če ne bo slučajno že danes ponoči kaka akcija.

Sedaj imam namreč pa res že vse pripravljeno za v P, ravno sem si spakirala osebne potrebščine. Prej sva pa z dragim pod jogi rjuho dala eno plastično foljio pa brisačo, če bi mi slučajno onoči voda odtekla, da ne premočim jogija.

Nočko vsem skupaj; pa pridno božajte bušije, novopečene mamice pa cartajte svoje bebike. 

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
30.5.2008 20:44:48   
Anonimen
Pri nas pa se enemu fajn dogaja...že pol ure nabija evrovizijske komade.

Ja to so pa ocvirki življenja v bloku (predvidevam) user posted image  A povem še eno hujšo? Tle v Kranju se mamice z vozički med bloki sprehajajo v krogih (en krog cca 200 m ali mičken manj). To je dobesedno kot tisti vic zakaj dolenc plava v krogu ko pride na morje (ker se je v škafu plavat učil user posted image ) šala, šala user posted image

V porodni pa ne bo šale Mojca user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4028
30.5.2008 20:49:11   
*Mojca*
super za nabiranje kilometrine user posted image

nič, jaz grem tudi dat noge v luft ker imam hlebčke...lepo čvekajte še naprej in se tipkamo jutri

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
30.5.2008 21:04:16   
tul
Da se še jst pofočkam. Imamo Ožbeja ki se je rodil 26.5. ob 14.01. Težki je bil 3000 g in dolg 50 cm. Porod je bil sprožen zaradi predhodnega mrtvorojenega otroka in mojega strahu da bi bilo kej narobe. lp

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
30.5.2008 21:07:57   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: tul

Da se še jst pofočkam. Imamo Ožbeja ki se je rodil 26.5. ob 14.01. Težki je bil 3000 g in dolg 50 cm. Porod je bil sprožen zaradi predhodnega mrtvorojenega otroka in mojega strahu da bi bilo kej narobe. lp

No še ena srečna mami,tudi tebi,vama,vam,iskrene čestitke za uspešno opravljeno devet mesečno nalogouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tul)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
30.5.2008 21:10:42   
lunca14
Mojca....kar se nasvetov tiče jih je ogromno na internetni strani na MON-u,pod rubriko dojenje,res ogromno uporabnih stvari in praktičnih,drugače pa res delamo največ po instinktu.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
30.5.2008 21:16:34   
lunca14
Mojca.....še enkrat glede nasvetov greš na MON,spisek forumov-starševstvo in medsebojni odnosi-dojenje-iskanik najpogostejša vprašanja.Res ogromno informacij.

Tako jaz grem tud horizontalo,zaradi nog......

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
30.5.2008 21:19:44   
Teya*D.
IZVIRNO SPOROČILO: tul

Čestitke čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tul)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
30.5.2008 21:29:20   
busybee882006
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke Tul!

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
30.5.2008 21:57:14   
Anonimen
tul čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tul)
  Neposredna povezava do sporočila: 4036
30.5.2008 22:25:26   
polly80
pa kaj je zdaj to..pišem,pa me rukne ven????????????user posted image user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
30.5.2008 22:29:54   
polly80
torej:

annnna-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo in čestitke obema z očkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ful lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image

tul-čestitke!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

očitno so res sami user posted image tu,tako da glede na statistiko junijčic,bom dobila user posted image user posted image ..bomo videli..user posted image user posted image user posted image   upam kmalu ....

pa komentar: tudi jaz prisegam na mlajše moškeuser posted image ,kot mojca-mlado meso,sladko meso,ne???user posted image user posted image user posted image user posted image moj je tudi 2 leti mlajšiuser posted image   user posted image user posted image user posted image

ok,lahko noč!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
30.5.2008 22:33:08   
D.anna 76
TUL - ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
30.5.2008 22:33:21   
Anonimen
tul - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

annnna - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

marty5 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem mamicam, očkom in malim junijskim češnjicam, ki jih ne damo majskih hroščkom.

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4040
30.5.2008 22:37:34   
polly80
d.anna,ti še kar tu???pa spakirajma se že v P...user posted image kaj boma????baje pomaga topla kopel,hmuser posted image user posted image user posted image
aja,ti si rekla,da bota kar s user posted image probala..user posted image no,upam da ti rata..user posted image jaz se tega ne bom poslužla..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
30.5.2008 22:45:32   
polly80
user posted image user posted image user posted image nobene ni,grem spančkat,lahko noč

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
30.5.2008 22:47:47   
Anonimen
Jst sm tle, pa mam eno vprašanje - kako sterilizirat flaške, dude...

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4043
30.5.2008 22:54:44   
Anonimen
Mislm, če vse skupaj dam v mrzlo vodo al dude, pa cuclje posebej, flaške pa posebej??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4044
30.5.2008 22:55:40   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jst sm tle, pa mam eno vprašanje - kako sterilizirat flaške, dude...

Samo prekuhaj v vodi,ki ji dodaš malo kisa,da nimaš gor potem vodnega kamna,ampak to naredi takrat,ko jo boš uporabila,ne en teden prej,ker jo boš mogla še enkrat stelizirat,ali pa ,če jo potem zapreš v vrečko,samo pazi,da bo čisto suha,da se ti potem ne nabere plesen.
N o sedaj pa grem res spat,bom pa verjetno ponoč prečekirala,če se kaj dogaja tu goruser posted image .........nočkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
30.5.2008 22:58:35   
lunca14

Mislm, če vse skupaj dam v mrzlo vodo al dude, pa cuclje posebej, flaške pa posebej??

Ja flaško čist rastaviš.....potem pa hitro spet sestaviš........kot v vojski.........mal te hecam,v glavnem jo rastaviš in daš vse skupaj prekuhat v lonec,lahko pa si kupiš tudi sterilizator za flaške.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
30.5.2008 23:02:23   
Anonimen
Nisem še nikol tega počela, pa ne vem. Dudo bom dala v škatlico za dudo, ker jo nameravam nest v porodnišnico. Sem pa nabavila takele dude.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4047
30.5.2008 23:03:18   
Anonimen
user posted image  

< Sporočilo je popravil nya -- 30.5.2008 23:04:12 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4048
30.5.2008 23:08:12   
lunca14

Nisem še nikol tega počela, pa ne vem. Dudo bom dala v škatlico za dudo, ker jo nameravam nest v porodnišnico. Sem pa nabavila takele dude.

Čisto v redu,ampak bodi pripravljena tudi na to,da je mogoče ne bo maral,kar je po moje še boljše,čim manj dud in flašk,vem sliši se grozno,a je kasneje veliko lažje,pa še zobkov nima deformiranih in gnilih.Maj je imel dudo in flaško,ga je bilo zelo težko odvadit od tega,ponoči je včasih spil tudi po tri litre tekočine-ne zezam......Enej ni maral ne dude ne flaške,smo takoj prešli na kozarec,nikoli ne pije ponoči....vse ima svoje pluse in minuse....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
30.5.2008 23:09:23   
lunca14

user posted image  

Mi je šele sedaj jasno,zakaj si dala obe barvi,ker je za nekatere še vedno skrivnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zelena plodovnica je znak, da je porod nujen
Zelena plodovna voda oziroma amnijska tekočina je znak, da je otrok prenošen in da je porod nujen. Kako do tega pride in...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.