|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
30.5.2008 21:46:22   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

user posted image  teče na UZ: Tinka, Minka, Pinka  ... 

A mislš, da je pozna? user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
30.5.2008 21:48:02   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Dajamaja, mogoče jo lahko pa miš prilima na seznam. Samo ne vem h kateri kategoriji bi pasalo... user posted image user posted image user posted image

Jst močno verjamem v Mismis sposobnosti. Tale paše gor .. men se vedn zdi kolk so velike, ko sem na igli. Tko, da tja nekam med tedenske opravke ... user posted image  teče na UZ: Tinka, Minka, Pinka  ... 

bom jutri, a prav k moram iti na ta drugo mašino...moja mozilla ne podpira copy/paste variante. To je ena večjih šlamparij, služba ti da notebooka in potem ti zaklene internet explorer, da ne moreš dostopati do neta, seveda razen če delaš za službo, potem se pa da..

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
30.5.2008 21:48:34   
Grethy
a si probala za tečko rdeče vino in aspirin, kot smo že svetovali tukaj

MISMIS ... to je pa neki zanimivega user posted image user posted image ...

obljubim da bom pol ko končam pecivo konzumirala to...

prej ne upam, ker sem itak koj zadeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo še navodilo rabim, al ga ne rabim user posted image ?, nč drobit, nč mešat sam tabletka pa poplaknt s teranom ?????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
30.5.2008 21:49:16   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

mogoče pa teče za čem dobrim, npr: Gigine jagode, tvoj Milič...user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
30.5.2008 21:50:55   
mismis
grethy

ne vem točno meni tega ni bilo treba probavati...

ampak ti kar negni, nič dobit...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
30.5.2008 21:51:13   
dajamaja
OK, jaz mam Bavario že na delovni temperaturi. Bemti paše po tak sparnem dnevu. Pa še pizza je padla opoldan. Mmmmm .. super dan, pes je mislil, da je v nebesih.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
30.5.2008 21:51:45   
Grethy
joj tale tekačica me tako spominja na moje odbojkarske čase, ko noben modrc ni mogu zadržat teže mojih "dojkic" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sva ble dve take srote dobr okepane spredej user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ko se je blo treba  ogrevat, je vse gugalo sem in tja, gor in dol ... ni fajn ... zna orng bolet ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
30.5.2008 21:51:58   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

mogoče pa teče za čem dobrim, npr: Gigine jagode, tvoj Milič...user posted image

Neee miš, k tvojmu dr. D laufa. user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
30.5.2008 21:52:04   
mismis
Dajamaja,

kok je pa zdej vašemu kužonu vroče?

Moj čez dan samo leži in se po malo smili samemu sebi...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
30.5.2008 21:53:55   
mismis

Neee miš, k tvojmu dr. D laufa. user posted image user posted image user posted image user posted image

oh, ta bo pa težka, take prešvicane sploh ne bo hotel vzeti...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
30.5.2008 21:53:58   
DaisyE
Grethy tkole bomo naredili z njo, pol ko prideuser posted image

Pol je ziher kako leto  ne bo naokoli.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
30.5.2008 21:55:29   
DaisyE

user posted image  teče na UZ:

Če prilaufa u ordinacijo, se ziher ne bo dolgo obotavljal.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
30.5.2008 21:56:31   
mismis

user posted image  teče na UZ:

Če prilaufa u ordinacijo, se ziher ne bo dolgo obotavljal.user posted image user posted image user posted image

če bo z mano v ordinaciji, verjemni da se bo....user posted image user posted image user posted image

ok zdej grem pa enga na balkon povlečt...pridem nazaj

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
30.5.2008 21:56:59   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

joj tale tekačica me tako spominja na moje odbojkarske čase, ko noben modrc ni mogu zadržat teže mojih "dojkic" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sva ble dve take srote dobr okepane spredej user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ko se je blo treba  ogrevat, je vse gugalo sem in tja, gor in dol ... ni fajn ... zna orng bolet ...

Ja grethy saj v tem je bla v štartu poanta. Sem želela, da bi sotrpinke začutile, da joške bolijo. Meni se je to tud dost boleča slikica zdela. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
30.5.2008 21:57:04   
mlinčka

Deluje že tko, da teče neki pregrehi naproti. Sam je res opasna. Kot je ena že rekla, jaz tud pri četvorčkih ne bi dosegala tovrstnih kapacitet.

A pol mislte, da bi se jaz tud kazga vinčka poslužila? Aspirina glih nimam pri roki. No, sej vina pa tud ne user posted image . Hja, zgleda, da bo res treba po mojmu poseč, za kako posteljno rekreacijo. Kako sem zdaj to napisala, user posted image  nekako vdano v usodo. Mogoče bi pa res kaj poskočila. Tko kot una teta tam gor, sam brez posebnih efektov opletanja user posted image .  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
30.5.2008 21:57:49   
dajamaja
Mismis, naš je kr trpežen. V glavnem čez danspi . Zjutraj sem ga zdaj 2 dni vozla na sprehod po hladnem (sem mela dopust). Zdaj pa močno razmišljam, da bi tudi pol tolk prej vstala, da ga peljem shladit. Ker pol po službi je še prevroče, čeprav greva za Savinjo. Danes ga je sine peljal ob 6 ih zvečer ven, pa je tko zadihan pišel nazaj. Ampak ob 9ih pa že spi - je še mali. Kako pa ti premaguješ?

Mlinčka, po moje ni pozna, sam dopade se ji guncat. Kaj se ji ne bi, sej jo še me rade pogledamo? Kaj bi šele dedci delal? Če moj en bi bil v kom na kavču bi ga anketirala.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
30.5.2008 22:01:19   
mismis
Dajamaja,

midva greva s kužonom vsak dan ob 6-ih zjutraj na sprehod, tolk da se fajn prešvicam pred službo, potem pa šele ob pol osmih, osmih...da revež ni čisto hin od vročine

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
30.5.2008 22:03:01   
mlinčka
Namesto mojga user posted image sem izbrala ena kozla v zeleni flaški. Sam ga bova skupi spila pa bi to lahko služil kot ene vrste predigra, ne? Pa uno grem delat, kar mišmiš zdele dela user posted image .

I'll be back!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
30.5.2008 22:03:01   
DaisyE
Pol bo pri dr. D tekma med  user posted image  in user posted image ?

Ja, jaz bi bla tud zmešana na njegovem mestu. user posted image user posted image user posted image

Grethy in mlinčka najprej aspirin poplaknjen s teran pol pa miganje in posteljne radosti. To bodo dedci srečni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
30.5.2008 22:04:10   
mismis
Gigi

pozabil povedat, da sem pa danes fasala tri naenkratuser posted image user posted image user posted image

Je moj polovni še dva pripeljal na sestanek, nas je hotel spoznati. Nekako mu je bilo hitro jasno, da jih že poznamuser posted image Potem pa komentar od sodelavke, da jaz itak že vse dece poznam

No potem so se pa trije vrteli okoli mojega dekolteja, tako da sem morala kar po mizi udart in rečt, da je meni sicer čisto všeč, če se vsi trije vrtijo okoli mene, ampak da se morajo pa tudi z ostalimi ženskami na sestanku malo ukvarjati, da ne bo fovšije

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
30.5.2008 22:05:05   
dajamaja

Dajamaja,

midva greva s kužonom vsak dan ob 6-ih zjutraj na sprehod, tolk da se fajn prešvicam pred službo, potem pa šele ob pol osmih, osmih...da revež ni čisto hin od vročine

Naš ma zjutraj logistične probleme. Zjutraj namreč okol šiba smetiščni avto, tisti, ki pometa. No in našega je na smrt strah. Ga sploh ne dobim mimo tega stroja. Danes sem ga mal na silo zvlekla. Ampak ko je obrnil proti nama, sva šla v šprintu ... Drugač, ga od vrat sploh ne odlepim user posted image  Pa smo mal obupal nad jutranjimi podvigi.  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
30.5.2008 22:06:27   
mismis
Zato pa je dobro življenje na vasi, ljubi mir, nobenih smetiščnih avtov, ki strašijo majhne kužke

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
30.5.2008 22:07:13   
DaisyE
Kaj pa če pride tako oblečena? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
30.5.2008 22:08:42   
dajamaja
Pa ne mi zdej lušt s cigareti delat. Sem v tko labilni fazi, bi ga s takim užitkom v enem dihu do filtra zvlekla. Pa zdej že 4 leta ne kadim več.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
30.5.2008 22:09:08   
mismis

Kaj pa če pride tako oblečena? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ok tukaj se pa tudi jaz predam, ta bi me pa premagala.
Pismuza tole bi paše jaz laufala iz ordinacije

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?