|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako naj uspavam otroka v zakonski postelji
30.5.2008 16:10:02   
Paštetka
problem je, da do zdaj nikoli še ni spala pri nama v zakonski postelji, ampak se je prišla zjutraj samo cartat z nami.

Danes sem se hotela in upala 1. malo pocartat z njo v postelji in skupaj zaspati na zakonski se malo stisniti in ni vedela kaj naj počne. Je mislila, da se je prišla cartat in igrat, kot vsako jutro. Plazila se je, vstajala, plezala, smejala... poskušala sem vse in čeprav mi je pred tem skoraj zaspala v avtu in sem mislila, da bo pa zdaj uspelo, ni in ni. Stara je 10 mesecev. Pa sem ji pela uspavanko in se mi je režala in mi ploskalauser posted image . Ful si želim se tudi z njo malo stisnit in ne samo s sinom, pa ne uspeva. Aja, 1x sem že prej probala ponoči in ni hotela med nami spati. Sem jo morala nazaj odnesti v svojo sobico.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako naj uspavam otroka v zakonski postelji
30.5.2008 16:15:59   
Naja31
Sorry , ampak ne razumem zakaj na vsak način hočeš, da spi s teboj.
Če noče, noče.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.5.2008 16:17:16   
lemavrica
Ne silit otroka da se stiska s tabo. Če ji ne paše ji ne paše.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.5.2008 16:21:03   
kaja02
paštetka- bodi vesela, da noče spati pri vama v postelji. Jaz sem svojo komaj odvadla od tega, je spala med nama do skoraj 4. leta, čeprav sem jo vsako noč odnašala v njeno posteljo, vendar je po nekaj minutah prišla nazaj. HB da sedaj spi v svoji postelji

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.5.2008 16:21:25   
Paštetka
saj ne da noče ali ji ne paše. Kje ste pa to razbrale? Saj se ne joče user posted image . Ne zna zaspati tam. Ker se igra.
Ne hočem na vsak način, si pa želim tudi malo stisnit k njej, ne samo k sinu, in z njo zaspati kakšno opoldne. user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 30.5.2008 16:22:45 >

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.5.2008 16:22:11   
lemavrica
Eni otroci pač niso crkljivčki, naš tudi ni.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2008 16:25:16   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Eni otroci pač niso crkljivčki, naš tudi ni.

Oja, pa še kakšen crkljivček je.

A me ve slišite? NE ZNA ZASPATI. Sem mislila, da bo kdo napisal kakšen  trik, glede na to, da majice več ne morem dvigniti.

Neposredna povezava do sporočila: 7
30.5.2008 16:26:25   
Naja30
Moja se tudi ne carta takole sredi dneva. Na kavču med odmorom pri igri že user posted image  da bi pa na veliki postelji zaspala, pa ni šans. Se tako kot tvoja igra, ploska, smeji, na koncu pa že dol beži, da se bo naprej igrala.
Ne sili je, pač ni tak tip človeka. Ali pa še pride cartanje.

Neposredna povezava do sporočila: 8
30.5.2008 16:30:47   
Paštetka
Pa kdo koga kaj sili user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.5.2008 16:35:18   
Anonimen
paštetka a ti dons mal dogaja?user posted image
sej je prov k je lih petek, ti se kr sprosti.user posted image

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.5.2008 16:37:55   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: tancy

paštetka a ti dons mal dogaja?user posted image
sej je prov k je lih petek, ti se kr sprosti.user posted image

ok, prej sem se hecala in malo nagajala, samo zdaj pa resno mislim, ker se mi smili, da se mi stiskamo v eni postelji, ona pa sama v svoji sobici. user posted image  

Rabim tudi njene brce v glavouser posted image .

Poleg tega se pa bliža dopust in ne vem kako bomo jo tam na postelji uspavali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.5.2008 16:44:29   
Anonimen
pomojem je pol najbolš, da jo daš prej spat v zakonsko postlo, pol pa k zaspi pa hop zravn, pa upaš na brceuser posted image

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.5.2008 16:48:21   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: tancy

pomojem je pol najbolš, da jo daš prej spat v zakonsko postlo, pol pa k zaspi pa hop zravn, pa upaš na brceuser posted image

ja in kako jo naj tam uspavam, ne da pade dol?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.5.2008 17:01:30   
lojzika
Ja po mojem je pa navajena, kje se spi. Mi tudi ne spimo na mizi. Ve kje se spi, kje pa se igra. Brihtna punca

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.5.2008 17:17:34   
rija
te pa ti k njej v petlek zlezi, pa se kontra obrni, verjemi, brce ne uidejo user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.5.2008 17:45:04   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: lojzika

Ja po mojem je pa navajena, kje se spi. Mi tudi ne spimo na mizi. Ve kje se spi, kje pa se igra. Brihtna punca

seveda, je punca brihtna, to ne dvomim.

A če bi pa spraševala, kako jo naj navadim zaspati v otroški posteljici, bi mi pa verjetno ne bi odgovorjale, da dete ve, kej se spi? In da kao, da je naj ne silim spati v otroški posteljici, če noče. Ali? user posted image   Otrok zaspi tako kot ga naučimo, navadimo. In jaz bi jo tudi rada navadila, da zna zaspati še poleg koga drugega in kje drugje kot sama v sobici.

Rija, hvala, tvoj predlog je še najbolj uporaben user posted image

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.5.2008 21:00:42   
ThinkPink
Ko zaspi v svoji posteljici, jo prestavi v vajino.

Ko se midve včasih popolne skupaj vleževa, jo z eno tetra pleničko božam po obrazeku, potem se ona sama malo boža s pleničko, se obrne stran in zaspi.

Imamo pa obratne težave. Prve 4 ure prespi v svoji postelji , potem pa noče več nazaj zaspati v svoji ,dokler je ne dam med naju. Potem zaspi takoj. In sledijo brce. Enkrat smo se zbudili tako, da sva midva bila stiščana vsak v svojem kotu, ona pa počez med nama, nogo pa je tiščala atiju v usta. Kaj takega je res greh zamuditiuser posted image .

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.5.2008 21:22:27   
black jack
Pastetka, kot, da bi opisovala našega lumpa..Namreč pri enem mesecu se ga je dalo še stisnit in pocartat med nama, potem nekje pri treh pa kar ni hotel zaspati med nama in sva ga dala v posteljico..Ja, vse lepo in prav, sedaj pri desetih pa tako, kot opisuješ..se zbudi ob 6h in razgraja po svoji posteljici, se dviguje, naju klice, pa bi ga vzela, da se se malo pocrkljamo..pa naju začne najprej nagajivo cukat, nato zarine prstek v očkov nos, odkrije, da imam ušesa, ki jih je super vleči in odpira omarice nad nama ter ven "zlaga "obleke..Če ga hočeva stisnit trmasto protestira in se že izmuzne novim vragolijam naproti.Tko, da sedaj, ga pustiva v posteljici in se pridno igra dokler se kateri od naju ne premakne v postelji in ko zasliši najine vitalne znake je spanca za vse konec..Ampak, se mi zdi, da bomo čez nekaj let tole brali seveda med postavljanjem vprašanja, kako otroka odvaditi kampiranja v najini posteljiuser posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.5.2008 21:39:01   
CatJa
Plazila se je, vstajala, plezala, smejala... poskušala sem vse in čeprav mi je pred tem skoraj zaspala v avtu in sem mislila, da bo pa zdaj uspelo, ni in ni.

Mi smo enkrat zaradi take akcije ob treh zjutraj spakirali in šli iz Portoroža domov. Smo bli pri sestri na obisku in nenačrtovano ostali čez noč in ker ni bil navajen spat z nama, smo imeli celo žurko. Ker nihče ni spal (malo stanovanje), smo se spokali domov. Danes je zgodba malce obrnjena user posted image  

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.5.2008 21:49:21   
taška30
Vzemte na dopust prenosno (zložljivo) posteljico.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.5.2008 22:26:42   
Sisy
mi imamo isti problem.

Pa gremo drug teden na dopust in bo morala spančkat v tavelki postelji v prikoli, sicer sama, ampak  bo vseeno  problem ker ni navajena takih "razsežnosti"user posted image

Jst razmišljam tkole: če je fejst zaspana mi zaspi tudi v naročju tako da kar bo bo. Ko bo pupa zmatrana bo dol padla kjerkoliuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.5.2008 23:03:59   
sandra85
paštetka, te razumemuser posted image Enej je spal z nama vse do 3.meseca (ker se je do 2. meseca dojil na 1 ali 2 uri), pol sva ga dala v svojo posteljico in je brez problema zaspal. problem je bil pri meni, sa sem pogrešala njegovo bljižino in cartanjeuser posted image zjutraj sem večkrat poskušala, da bi spal naprej z nama po tem ko se podoji, pa ni želel. zaspal je šele, ko sem ga dala v posteljico. meni je blo kr malo hudo, ampak sem se navadila. zdaj ko ima 9m pa ni šans, da bi zaspal z nama, saj bi on norel po postelji-pa stikalo za luč mu je tako zanimivouser posted image
za dopust pa uporabljamo prenosno posteljico, ki se 1. ni obnesla in je dragi pristal na kavču, Enej pa z mano v posteljiuser posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.5.2008 23:31:32   
nananaja
IZVIRNO SPOROČILO: black jack

se zbudi ob 6h in razgraja po svoji posteljici, se dviguje, naju klice, pa bi ga vzela, da se se malo pocrkljamo..pa naju začne najprej nagajivo cukat, nato zarine prstek v očkov nos, odkrije, da imam ušesa, ki jih je super vleči in odpira omarice nad nama ter ven "zlaga "obleke..Če ga hočeva stisnit trmasto protestira in se že izmuzne novim vragolijam naproti.Tko, da sedaj, ga pustiva v posteljici in se pridno igra dokler se kateri od naju ne premakne v postelji in ko zasliši najine vitalne znake je spanca za vse konec..

user posted image user posted image user posted image user posted image tole mi je znano... pa tko se zabavajo, k to počnejo.

sicer je pa dons pr nas ob 5h, ko je šel mož delat, gledala ko sova. si je pa mela oči in zehala. a bi se vseeno igrala, kot vsako jutro. sem ji pustila, da je ležala na meni, čeprav se je dvigovala in obračala. pa je uspelo, fda je zaspala nazaj do 8h, ko vsak dan vstane.

(odgovor članu black jack)
Neposredna povezava do sporočila: 23
31.5.2008 8:02:50   
Paštetka
Hvala za odgovore, tudi tiste po ZS-jih user posted image .

Kar se pa tiče prenosne posteljice... ta nima trdega dna in nam ne pride v poštev zaradi dihalne blazinice na kateri Maša spi. Zato sem pa tudi mislila, da bi spala med nami, da ne bi rabila skoz s postelje vstajati in preverjati, če še diha.

Kar se pa tiče raziskovanja po postelji, smo pa že vajeni od starejšega sina. Ampak to še prehitro mine. Zato bi pa rada tudi se z malo včasih pocartala. Saj je res prečudovito, da zna otrok sam zaspati v svoji postelji in tam ostati do jutra (tega pri 2,5 letnem sinu še nismo doživeli user posted image ), vendar bi se vseeno rada opoldne z njo spravila spat in jo gledala. user posted image

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
31.5.2008 8:07:50   
Paštetka
black jack počakaj, da bodo še znali govoriti user posted image .

Naš user posted image  je skoz plezal po meni, ker sem 1. odprla oči. Ati se je pa delal, da spi. Potem sem pa rekla, da naj gre po atiju plezat. Mi odgovori, da pa ati spi. In mu pravim, da ga naj za nos stisne in da če ne spi se bo nasmejal. In mali še zdaj to počne. user posted image user posted image user posted image  Leti k njemu ga stisne za nos: ata, spiš? user posted image user posted image

Ali pa ko te bo pobožal in rekel: ata, jaz sem vstal! In se bo vsedel na sredino postelje ob 5. zjutrajuser posted image . Sledi: MAMI, MLEKA!!!

Ampak kaj češ, včasih skoraj popizdim, ko sem zmatrana, večinoma mi je pa fajn in uživam. Še prehitro rastejo.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?