|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA 2008
29.5.2008 14:47:43   
marty5
Madona klepetate user posted image . Dajmo še malo, da bo dež in bo malo ohladilo user posted image .

Tudi jaz pridno kuham - polnjene paprike in pire user posted image . Če vam zapaše, se samo na Markovec zapeljite user posted image .

Sem pa tudi jaz danes prvič klimo prižgala, ker je tako vroče....sem gledala tudi vremensko napoved in nič ne kaže na kaj nižje temperature user posted image . Uh, se bomo kuhali to poletje - zavidam vsem, ki ste v hiši in imate vrtek user posted image . Ravno zaradi tega, sem jaz celo poletno sezono pri mami v Izoli user posted image .

Nič, glede na to, da je zaradi RRja že kako kosilo šlo po gobe, grem malo preverit stanje na štedilniku, da ne bo kaka carbonara za kosilo user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
29.5.2008 14:49:21   
marty5
aja, punce hvala za pesti in ker mislite name. Zlate ste user posted image user posted image user posted image

Katera pa pride na vrsto za mano za odštevanje in držanje pesti?

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
29.5.2008 15:12:03   
Azzurra
ma, sem jezna. sem napisala eno klobaso in pol ko sem oddala, mi je ni hotelo objavit. ke bala.

skratka, naslednja je menda tasha23

sem napisala v prejšnjem postu, da sem skočla do bate in famile po ene sandalčke za liama in nekaj darilc, ker grem jutri obiskat prijateljco (smo skupaj hodle na ctg po PDP, ko sem jaz čakala Liama ona pa drugo hčerkico - zdaj ima ona že tretjega otroka, sinčka). Daša se mi je v lupinici skuhala. Ne vem kaj še bo.

Pa še to, da nimam kaj zaboga oblečt, za v gledališče pa še najmanj. kar imam je nosečniško, preveliko ali premajhno. IN KAJ ZDAAAAAAAAJ???????????????

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
29.5.2008 15:34:38   
amaya
Pejdi naga: sej je 5moških.com user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
29.5.2008 15:37:08   
Azzurra
Sirenetta - jaz sem tudi prešaltala na simobil, čeprav imam še vedno številko 051itd., tako da me lahko kdaj poceni pokličeš user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče oblačenja, Daša je oblečena v:

- majčko s kratkimi (spodaj nima bodija ali kanotjere)
- tanke poletne hlače
- nogavičke

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
29.5.2008 15:38:04   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Pejdi naga: sej je 5moških.com user posted image user posted image user posted image user posted image

Ehe he heeeeeeeeeeeeee, naga, oblečena samo v moje naravno krzno, ki mi je po porodu pognalo sto na uro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
29.5.2008 16:03:42   
aleži
O ooo!! Sirenetta te vidim!! Danes pa res smo čvekice!!

Leni ti se kar ofreškaj v vodi, ti prav zavidam če greš v bazen. Moja je končno zdaj zaspala, ma okrog 17h jo grem zbudit, ker če ne zvečer ne gremo nikamor!!user posted image user posted image
Pozabila sem te vprašat, koliko ima zdaj kg in koliko je dolga?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
29.5.2008 16:40:43   
amaya
Ja mene tudi zanima. Ma sem rekla da bom šla skupaj z njim na vago, potem pa sama...ampak mi ni gljih za it sama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
30.5.2008 8:50:19   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Ma Aleži, tebi je res vročina udarla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ha, ha!!!! Morem te malo pohecat!!! in se potožit!!!!

Ti javim za zvečer. Azzurra ti greš lahko z nami če želiš, pustimo samo Žigca pri mojih in gremo naprej!! Uapm, da mi bo sara zaspale med 19.30-20.00 uro!! Pomavadi ko smo šli kam, ker čutijo, ni hotel zaspati kot bi mogel!!!
Azzurra, jaz sem bila prejšnji teden v Bati in niso imeli nič, največ pa imajo v Cicibani in je ista cena!!!

No tako je bilo kot sem vam napisala. Preden smo šli je imel Žiga vročino 38.3 in ponoči ob 2h je imel 38.6. Na srečo sem dala mojim svečke in mu je padla. Kaj je vzrok ne vem?
Sara pa je rekla tašča, da se je zbudila ob 21.30 in ni zaspala do 22.30 (že dolgo časa se ni zbudila in je spala do 1h-3h), ampak je bilo krivo to, da mi spet grozno kašlja kot da jo boli grlo in levo oko ima vneto.
Ni kaj, prvič in zadnjič ki smo šli ven!! More še malo zrast, pa bomo šli con calma ven.
Jaz pa sem kot povožena kokoš, ker sem jo dvigovala, mi je spala na ramenih,.... danes pa počitek user posted image  doma!!

Lepo se imejte.

< Sporočilo je popravil aleži -- 30.5.2008 8:53:30 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
30.5.2008 10:48:27   
aleži
Sara je končno zaspala, zdaj pa čakam Žigo da pride domov.
Amaya: imam en problem: kako se pravilno sklanja Žiga? help
Marty: če že cartaš čestitke,  če ne pa  D I H A M O  S  T E B O !!!!user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
30.5.2008 14:18:45   
leni5
Aleži, upam da ste boljši. Če rabiš tobrex za učke imam eno tubo viška. Ma sej verjetno ste šli k zdravnici. Sem ti pozabla povedat, da je Taja bla potem strašno navdušena nad imenom Sara in je rekla, da če bo imela še kakšno sestrico bo ji dala ime Sara(a kaj, ko je ne bo dočakalauser posted image ) .

žiga
žige
žigi
žigo
z žigo
pri žigi...malo preverjam znanje, ma sem sigurno kaj falila, ne amaya?

Kako ste se imele včeraj?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
30.5.2008 14:56:33   
Azzurra
ojla.

jaz sem močno utrujena, močno tečna in moooočno živčna in nestrpna v čakanju na martyjin sms!!!!!

včeraj sem se imela kar fajn, edino "pozno" je bilo ko sem prišla domov (to vam govori ena, ki so starši klicali anka policijo, ker je ob 6..7..zjutraj še ni bilo domov...user posted image ), preden sem se stuširala in ostalo, je pasalo še pol urce tik tak, potem nisem mogla zaspat, spala sem z enim ukom, nonstop sem se zbujala v nekem polsnu, kar sem spala sem grdo sanjala...skratka...bljakkk od noči.

pol pa sem šla danes še k prijateljci v Prestranek, pa vožnja, pa vroče....no, me je prav hitlo dol.

Aleži, kako je kaj žiga danes? Samo po moje se kaj kuha, ker je čudno, da bi imel samo včeraj vročino...hmmm...ne vem, no. upajmo, da ni nič...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
30.5.2008 15:46:09   
amaya
Evo mene od šetnje. Danes je bilo znosno. Je pihalo. Sem srečala Leni in njeno Vito in Tajo...ma ke kokoline so obe. No, vse tri user posted image .

Leni5: sedi 5 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma jaz sem včeraj našla mojo mamo spat v dnevni, ker brižna ni vedla, da lahko baby call neseš kamor češ...mamma mia je res bjonda user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
30.5.2008 15:47:32   
amaya
Ma kaj je z Marty??????????????????????? Žena dihamo in se potimo s tabo....tazadnje ziher

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
30.5.2008 15:50:16   
Azzurra
ma po moje je že rodila, samo mora odležat tiste 3 ure, potem pa preden pride do gsm-a, da začne pošiljat sms-je user posted image user posted image user posted image  verjetno ima zdaj polne roke dela, vsaj upam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
30.5.2008 15:53:42   
Eviii
čakte, bom šla čez cesto mamo od marty vprašat, če je že kej... sm radovedna postala user posted image ...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
30.5.2008 15:59:32   
Eviii
nisem je nič vidla. tako, da se ne ve nič o marty. oglasi se nam, če si tle. drugače pa pridno dihaj!!!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
30.5.2008 16:04:29   
sirenetta
Ej punce hvala za včeraj za modne nasvete, jaz bi ga če ne po moje skuhala, ki vedno pretiravam glede oblačenja...

Aleži, kako sta tvoja dva drobižka, upam, da vam gre na bolje...

Eviii, glej da javiš čimprej, če je kaj novega z Marty... Držim pesti, da se že gledata in cartata user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
30.5.2008 16:18:22   
aleži
amaya: veš zakaj te sprašujem, ker ne vem kako je prav Žigu za 3.leta ali Žigi za 3. leta! Eni mu govorijo da je pravilno Žigu za 3.leta!!!
Uboga tvoja mama, drugič ji povej, da gre lahko spat!!!

Moja škratka sta kar v redu. Žiga je kopt nov, brez vročine, pol energije... pravijo, da je lahko kakšna viroza, ki pride in gre z vročino.... mah!!
Sara pa še kašlja in danes smo bile cel dan doma.

Azzurra: sem vidla, da si klicala, ma smo spale od 13h-16h (jaz z vmesnim vstajanjem), ker sem mogla dati še Žigo spat, ker s tatijem NE! Malo boljše je, ker sem se naspala.

Ma Marty je pa res čudno, da ni še rodila!! Tudi moja sestrična mi ni še poslala sms!! Še dihamo s tabo!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
30.5.2008 16:37:17   
Eviii
evo, sem zdej srečala očeta od marty. je rodila prej. bravo matija user posted image user posted image user posted image  in marty in jernej in očka d user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
30.5.2008 16:47:15   
amaya
GO MARTY, GO MARTY, GO MARTY user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
30.5.2008 16:49:13   
amaya
Alora: Žigi za 3. roj.dan.....Žigu je po naše user posted image user posted image user posted image user posted image ....Žigi dam, torej je to 3.sklon (dativ) in je to to!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
30.5.2008 16:49:21   
aleži
ČESTITTKE!!! Veselo cartanje in čestitke  vsem4 za Matijo!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
30.5.2008 16:49:53   
amaya
Ma dejte mi kaj več podatkov o Marty....ne morete vršt kost in jit ča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I want more!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
30.5.2008 16:50:34   
Eviii
špijunske 2: matija ima 4100 g, dolg 57 cm, marty pa ni bla nič šivana. rodila je pa malo pred štiro. bo že sama napisala, ko pride domov.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.