|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
29.5.2008 10:37:55   
katja_p
user posted image  vsem za dobro opravljeno NS user posted image

Js grem pa jutri ... bom poskušala ne bit živčna user posted image

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
29.5.2008 11:10:01   
Jullija
Ančica - sožalje še z moje strani! user posted image Vem kako se počutiš! user posted image

Katja P - držim pesti za jutrišnji pregled in še za vse ostale, če katera še ni imela NS.
Jaz sem včeraj dobila domov izvid, pa vidim, da se je G zmotila v moji starosti - in to tako, da sem na izvidu za 4 leta starejša. Ne vem, kako ji je to uspelo! user posted image

No tudi moje počutje se je bistveno izboljšalo. Slabosti so skoraj v celoti minile, utrujenost tudi. Proti prejšnjim tednom se počutim ODLIČNO! Pa še to poletno vreme!  Trebušček pa se mi je ta teden res izrazito povečal, tako da bi ga od sedaj naprej lahko kar imenovali trebuh! V službi me vsi kar očitno najprej pogledajo v trebuh, kar me sploh (še ne moti). Čeprav je že zdaj velik in me kar malo skrbi, kako bo v 8. ,9. mesecu.

Upam, Da ste tudi ostale v redu na ta lep sončen dan.

A katera mogoče ve, kako je s kožo v drugi nosečnosti? Lahko pričakujem več ali manj strij? V prvi sem jih dobila samo nekaj malega okrog popka.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
29.5.2008 13:49:42   
Sulfinija
Evo decemberke,pa sem doma iz pregleda od abrazije naredila mi je UZ i histološki izvid je vse ok lepo spucano,...Mi je pa rekla takole,da takoj ko zanosim takoj k njej,ker sem imela nekaj tekočine preveč ki je značilna za nosečnost ne želodčno kislino in zato obstaja zdravilo in,da me bo nslendjič ful pazila kaj se glede tega tiče in dala takoj na zdrvila in nato upama obe,da speljema do konca nosčenost in da končno objamem najinega user posted image .Sedaj počakam M po abraziji nekje drugi teden ali nslendji naj bi prišla nato pa se mi midva podama v nove boje,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
29.5.2008 14:57:21   
katja_p
Sulfinija veliko sreče ti želimo user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
29.5.2008 15:11:04   
miskajus
Pozdravljene punce!

Končno sem se odločila, da se vam tudi jaz pridružim. Tako da je še ena decembrska user posted image  več.
Stara sem 26 let, prva nosečnost. Prvi pregled je že mano. Vse je super. Ultrazvok nuhalne svetline imam 9.6., kar z možekom že komaj čakava. Moj naslednji pregled pa bo 30.6. Aja, še to- pdp je 18.12.

Punce, bodite pozitivne, optimistične in naj vas vročina ne matra preveč!!user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
29.5.2008 15:39:39   
Lyla
Najprej en lep pozdrav, danes prav cvetim od veselja. Sem imela prvi pregled in sem videla mojega user posted image . Sem v 9,5 tednu, vse ok. Mal mam pomanjšan hemoglobin a ni panike. Naslednji pregled je 10.07. Na NS se moram še naročit - sporočim naknadno.

Ančica user posted image  misli pozitivno.

Tejci01 vse naj boljše za rojstni dan! user posted image

Sulfinjia ful mi je všeč tvoja pozitivnost. Kar tako naprej. Navijam zate.

lepo se mejte v senčki!

(odgovor članu miskajus)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
29.5.2008 15:41:06   
Lyla
Miskajus in Splet.Ka DOBRODOŠLE!

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
29.5.2008 17:22:04   
katja_p
Dobrodošle nove decembrke user posted image  lepo user posted image  vam želim

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
29.5.2008 21:27:46   
ninica04
Miskajus dobrodošla med nami. Nas bo pa kar nekaj v dec, ne? Lepo, lepo.

Kako ste preživele dan? Super vreme, mi smo ga super izkoristili, malo sprehoda, malo obiskov....

Vsem ki imate jutri pregled želim vse ok.

Sulfinija - res te občudujem, ful si faca, tako pozitivna. Sicer pa tako je treba. Tudi meni se je isto zgodilo dec. 2007, pa nisem vrgla puške v koruzo, pa poglej me zdaj. Sicer vem, da se lahko do konca še marsikaj zgodi, samo sem ful pozitivka in si stalno govorim, da se meni kaj takega ne bo več zgodilo, da bo sedaj vse ok... Upam da bo.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
30.5.2008 7:43:31   
nanaa
Dobro jutro punce,

kako ste kaj, danes je že bolje ko je petek.user posted image  
Jaz imam še vedno tako veliko izcedka, sedaj uporabljam ta Canasten 3, ki mi jih je napisal G. zardi slabega urina. Me kar malo skrbi, ker imam res veliko izcedka. Kako pa je pri vas?

Glede morja, jaz bi šla že 28.6. pa kar ne upam rezervirati, saj imam 12.6. šele NS. Šla pa bova verjetno kar kam blizu, KRK, Rab.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
30.5.2008 7:51:21   
katja_p
Jutro!

Js sm že kr mal živčna glede preglda dans .... user posted image  Punce držte prosim pesti zame, da bo NS ok in da bo v bistvu s tem krvnim izcedkom v maternici vse OK. Js upam, da moje telo to kri lepo absorbira vase, če že ven ne gre ... Uf, me je strah ... NS niti ne, ampak bolj tega, kaj je s to krvjo in upam, da se otroček še dobro drži. Glede na to, da mi trebuh raste upam, da je vse OK user posted image

Se javim, ko pridem domov - imam pa ob 11.

Lep dan vsem, mojim sotrpinkam pa tud veeeeellllliiiikkkk user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
30.5.2008 7:54:49   
nanaa
Katja p, danes bomo tako držale pesti, da bo sigurno vse okuser posted image . Drži se.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
30.5.2008 8:07:40   
ajda26
Dobro jutrov semuser posted image
.
Včeraj zvečer sem imela NS in rezultati so OK (1:640 oz 1:2489).

No v torek 3.6. imam pregled še pri svoji G. Spola pa mi ni povedala , češ da je še prezgodaj in da se na vidi sem točno 12 tuser posted image . No sam da je zdrav.

Katja_p in nanaa brez panike, G vedo kaj delajo in kar pogumno na pregled saj bo vse uredu, skrb in stres na koristi otroku.
Javi kako bo držimo pesti user posted image .

Pozdravček user posted image user posted image in uživajte v user posted image .

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
30.5.2008 8:12:05   
tejci01
Punce hvala vam za čestitke.
Včeraj ob voščilu tašče sem ji pa še jaz čestitala, ker bo postala nona. Bila je zelo vesela in mi je rekla, da končno sva se tudi midva odločila za ta korak. Ko sem povedla tastu, pa je začel kmalu jokati od veselja. Tako da sedaj bo zvedla kmalu cela vas.

Katja_p vso srečo ti želim danes na pregledu

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
   RE: decembrke 2008
30.5.2008 8:16:00   
jabi babi
dobro jutro
včeraj sem imela nuhalno svetlino in rezultati so fenomenalniuser posted image user posted image user posted image .najprej bi pohvalila dr.strahovo v domžalah,ker tako prijazne dr.in njene sestre še nisem srečala!!!!nama je kar nekaj začela razlagat od svojih otrok.res je super...
no sploh pa sem presrečna da je vse super ok,da sva lepo videla najinega pikota,rok poroda pa so mi prestavili za en t in sicer na17.12.
dobila sem tudi 3 slikce,na eni zgleda tako kot bi se smejal...
zdej bi šla pa najraje že po nakupih,ampak sem vraževerna in bom na to raje počakalauser posted image user posted image user posted image user posted image lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
30.5.2008 10:23:50   
_sanja_*
Dobro jutro!

Najprej... dobrodošle nove decemberke! user posted image user posted image

katja, mislimo nate in držimo pesti, da nam prineseš dobre novičke!

ajda in jabibabi, čestitke za dobro opravljen pregled!

No, jaz se počutim superuser posted image

Lep dan!

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
30.5.2008 11:24:17   
*nina*
pozdravljene

katja p držim pesti zate!!!

ostalim čestitam za dobre preglede...pa še veliko takih

kako ste kaj ve!!!!

a vas tud kdaj popade grozna tečnoba????a so to hormoni a kaj!!!ker včasih sem jezna za stvari ki prej nikoli nisem bila!!!!grozno je to!!!se mi zdi da svojga spravljam ob živce pa sem šele v 10tuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
30.5.2008 13:11:50   
CIPRESA
katja držim pesti da bo na NS vse O.K.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem novim nosečkam decemberkam pa DOBRODOŠLE MED NAMI!!!!

Jaz sem zadnjič pozabila povedati da mi je tudi rok prestavila na 2.12., bo pa malo prej, vsaj upam da mi nebo treba spet čakat 14 dni čez rokuser posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
30.5.2008 14:55:56   
katja_p
Evo mene nazaj user posted image

Vse  user posted image  pa kar lepo povrsti:

- kar se tiče tiste krvi - se je v enem tednu zmanjšalo za polovico in je rekla, da niti ni nujno, da je vse kri, ampak je kaj vode. Je pa nasproti posteljice in ne ogroža ploda, ki ima ful velik mehur in brez težav plava in se giblje.

- user posted image  sem 13t in imam nov PDP - 5.12., plod je velik 66 mm, kar ustreza nosečnosti

- kar se pa tiče NS: 1,5 mm, verjetnost je 1:12000, tiste kromosomske napake pa 1:18000 - torej vse lepo in prav

- je pa lepo se premikal in odpiral usta pa požiral vodo user posted image  pa vse prstke sem videla na rokicah in nogicah, srček mu lepo enakomerno bije, možgani so lepo vidni, obraz tudi super, pa popokovnico sem vidla, mehur je izmerila, trebuh OK .... v glavnem vse štima

- naslednji pregled imam 20.6.

- morm pa še mal počivat, vendar že lahko grem na sprehod, pa 5 dni morm še Dabroston jemat

Hvala, ker ste držale pesti in mislile name - je pomagalo user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
30.5.2008 15:07:44   
*nina*
čestitam katjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
koliko časa boš pa še na bolniški?????

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
30.5.2008 15:11:12   
*nina*
joj zdaj je pa mene že strah ko imam ns 18.6. kje je šele to!!!!pa ns so ponavadi vredu a ne???
punce kakšno hrano največ zaužijete...ali pazite kaj pojeste ali ne!!!ali česa sedaj namerno pojeste več nap. sadje zelenjava....manj sladkega itn....

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
30.5.2008 15:15:45   
CIPRESA
user posted image user posted image user posted image user posted image katja.

Naslednji pregled imava pa na isti danuser posted image , jaz ga imam tudi 20.6. in to že ob 7:45, še pred službouser posted image . Upam da bo vse vredu potem pa 22 gremo  na MORJE user posted image user posted image user posted image komaj čaaaakaaaammmm

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
30.5.2008 16:18:00   
vrtnica21

user posted image

(skupaj nas je
66 srečk user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi       spol

user posted image  x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30          UZ             ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23      UZ 16.4.         ?
user posted image x.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        ?       UZ 28.5.        ?  user posted image
user posted image x.12.   mini80        (?. user posted image?.user posted image )       ?            UZ               ?
user posted image x.12.   Nincica1     (1. user posted image0.user posted image )     30       8.5./NS12.6.  ?  user posted image
user posted image x.12.   mavrica72  (4. user posted image0.user posted image )       ?         UZ  28.5.       ?  
user posted image x.12.   jagodinka   (3. user posted image0.user posted image )        ?          UZ               ? 
user posted image x.12.   tejka**       (?. user posted image?.user posted image )        ?          UZ               ? 
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?           UZ                ?
user posted image 1.12.  1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31       UZ  21.4.         ?  user posted image
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )    31       UZ 18.6 (NS)  ?  user posted image
user posted image 2.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29      UZ 20.6.(NS)  user posted image  user posted image
user posted image 3.12.   Jullija          (?. user posted image , ?. user posted image )       ?  UZ11.6./NS20.5. user posted image
user posted image 3.12.   Splet.Ka        (2. user posted image , 1. user posted image )     ?        UZ   (NS)          user posted image
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27       UZ 8.5.             ?  user posted image
user posted image 4.12.   Otika            (?. user posted image , ?. user posted image )       ?          UZ                 ?
user posted image 4.12.   tasa.m        (1. user posted image0.user posted image )      25      UZ (NS)           ?  user posted image
user posted image 5.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25    UZ 20.6. (NS)     ?  user posted image
user posted image 5.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24      UZ  29.5.          ?  user posted image
user posted image 5.12.   Ana Luna      (2. user posted image , 0 user posted image )      28     UZ 23.6.(NS)    ? user posted image
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?         UZ                    ?
user posted image 5.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     UZ 21.7.(NS)    ? user posted image
user posted image 5.12.   roal              (2. user posted image , 0. user posted image )      26   UZ 3.6./NS3.6   user posted image
user posted image 6.12.   MoonEve     (2. user posted image , 1. user posted image )     28    UZ 3.6. (NS)      ? user posted image
user posted image 6.12.   miracleme   (2. user posted image , 1. user posted image )      ?        UZ      (NS)       ? user posted image
user posted image 6.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      31     UZ 16.6. (NS)   user posted image  user posted image
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?        UZ 15.5.          ?
user posted image 8.12.   Tajka          (2. user posted image , 1. user posted image )     27    UZ16.6./NS26.5.user posted image
user posted image 9.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )     34        UZ/NS 3.6.      ? user posted image
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )     29         UZ 8.5.            ? user posted image
user posted image 10.12. lollypop      (1. user posted image , 0. user posted image )      29        UZ/NS6.6.       ?
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?    UZ 11.6/NS5.6.  ? user posted image
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,0user posted image )        29      UZ 12.5           ?
user posted image 11.12. Suni             (1. user posted image ,0user posted image )       27       UZ                    ? user posted image
user posted image 12.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28     UZ18.6./NS2.6. ?
user posted image 12.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31        UZ 2.6.           
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26      UZ/NS 9.6.      ? user posted image
user posted image 12.12.  robidka        (1. user posted image , 0.user posted image )     30      UZ                     ?  
user posted image 12.12. mami 1979  (4.user posted image , 3user posted image )       28     NS 02.06
             ?
user posted image 12.12.  ajda26        (2. user posted image1.user posted image )     29     UZ 3.6. (NS)         ?  user posted image
user posted image 13.12.  miši             (2.user posted image  , 1user posted image )        
?               ?                   ?                     
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )       22       UZ/NS 31.5       ?
user posted image 13.12.   JAPE           (2. user posted image , 1. user posted image )      27       UZ 15.5.           ? user posted image
user posted image 15.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )       37      UZ 6.6/NS2.6   ? user posted image
user posted image 15.12. Anonim   user posted image (2. user posted image , 1. user posted image )      ?     UZ 5.5.                ?
user posted image 15.12. tejci01         (1. user posted image , 0. user posted image )     26       UZ 17.6              ? user posted image
user posted image 15.12. Puella           (2. user posted image , 1. user posted image )    31       UZ 26.5.               ?
user posted image 16.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )    26        UZ                       ? user posted image      
user posted image 16.12. martka         (2. user posted image , 1. user posted image )     36        UZ   8.5.             ?  user posted image    
user posted image 17.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27         UZ (NS)               ?  user posted image                                      
user posted image 18.12. nadya            (1user posted image  ,0 user posted image  )      26   UZ 28.5/NS 10.06 
?  user posted image  
user posted image 18.12. miskajus        (1user posted image  ,0 user posted image  )      26   UZ 30.6./NS 9.06   ?  user posted image          
user posted image 20.12.  neisha80       (2. user posted image1.user posted image )  
28   UZ10.6./NS 12.06  ?  user posted image    
user posted image 20.12.   mettyy        (2user posted image , 0user posted image
)          31           UZ 3.6.            ?
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )    27         UZ/NS12.6.       user posted image user posted image
user posted image 21.12.  nanaa          (2. user posted image0.user posted image )     
29     UZ 28.5./NS 12.06 ?      
user posted image 22.12. ninica7         (1. user posted image0.user posted image )      32  UZ  22.5/ NS 12.6    ?  user posted image
user posted image 22.12. uršula83       (2. user posted image0.user posted image )     24  UZ  8.7./NS10.6      
?  user posted image
user posted image 24.12. ninica04       (3. user posted image1.user posted image )     27       UZ  20.5.              ?  user posted image
user posted image 24.12. _sanja_*     (1. user posted image , 0. user posted image )     22      UZ10.6./NS12.6.   ? user posted image
user posted image 24.12. MIAAA30     (2. user posted image1.user posted image )       ?         UZ                          ?
user posted image 27.12. jesensko listje (2user posted image  , 0 user posted image )   
21       UZ 11.6                ? user posted image
user posted image 28.12. abi              (2. user posted image1.user posted image )      ?         UZ  19.5.                  ?  user posted image
user posted image 28.12.  Lyla             (2. user posted image1.user posted image )      ?       UZ 10.7.                  
?   user posted image
user posted image 29.12. *nina*          (2. user posted image0.user posted image )     23     NS 18.6                  
?  user posted image

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ančicauser posted image
ani76user posted image
faka user posted image
Sulfinija  user posted image
metuljcek27 user posted image
nanika* user posted image
S@nta user posted image
becky user posted image
Anonimna 4 user posted image
potička user posted image

DRAGE VSE DECEMBERSKE user posted image  PREGLEJTE SEZNAM IN GA POSKUSITE DOPOLNIT IN POPRAVIT ALI PA NAPIŠITE POPRAVKE

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 30.5.2008 16:19:03 >

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
30.5.2008 16:21:50   
vrtnica21
Bravo Katja in vsem ostalim za dobre izvide NS.  user posted image user posted image user posted image

Dobrodošle nove srečke user posted image . Tale december bo res veseli december.

Samo nimamo pa nobenih dvojčkov??? Čudno. Novemberke jih imajo kar nekaj. Mogoče se pa še kje skrivajo user posted image user posted image user posted image .

Lep in miren vikend vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 1599
30.5.2008 18:38:32   
*nina*
sem že celi dan doma in sedaj sem pogledala vn in vidim da je vse črno in da lije kot iz škafa!!!pa sem glih mislila iti malo na zrak,pa očitno ne bo nič iz tegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.