vaney
|
Ati nama je pobegnil v službo, midva sva pa zdaj jedla kašico marelica-hruška, se je skoraj zadavil z njo Ni dohajal z odpiranjem ust, kolk mu je bila dobra samo nabrž so bila notri kakšna poživila, ker po sadju vsakič brca potem pol ure kot da je naspidiran senčnik Pepeny stane v Pikapolonici 20,90€ (cenejše kot pri Sončku) No, zdaj je pa uradno, 1.9.2008 grem delat, dobila sem oddelek 2-3leta, enkrat avgusta si moram prit pa igralnico uredit. Po eni stranisem zelo vesela, ker sem dobila podaljšano kljub temu, da ima 2 zaposlena preveč, ker je občina zavrnila 1 oddelek in me je vseeno vzela, ker imam ustrezno izobrazbo, po drugi pa vem, kaj delo vzgojiteljice prinese za sabo in da bom kljub 6,5 urnemu delavniku delo nosila še domov in bila zato manj z Anžetom, sploh ker seem malo izven dela že in bom morala precej nadoknaditi (lani sem bila v Romskem oddelku, kjer je delo čisto drugačno, potem pa sem zanosila in sem samo po 4 ure pomagala v razl. oddelkih). Ampak bo že, glavno, da služba je, ne triš, dopoldne sem bila že 2x v Črnomlju, potem sem šele videla tvoj odgovor. K tvoji tašči sem poslala svojo dobro kolegico, upam, da nisem kaj zaj.....in bo zaradi tega kaj narobe. Zdaj namreč do ponedeljka ne bom šla nič v Črnomelj, ker mi je avto vzel za v službo, brez klime pa Anžeta ne bi rada vlekla okrog. Upam, da ne zameriš, ker nisem šla jaz sama tja majra, ste nabavili senco?