|
Rekla sem, da se ne bom vmešavala, vendar... 18.2.2005 21:36:00
|
|
|
|
Pepa-2
|
jaz pa nisem čisto razumela, kaj te sedaj jezi... to, da ne more kupiti, (če seštejemo dva borni plači in odštejemo vse stroške, jima verjetno res ne ostaja zlata) ali to, da te je še za kaj prosila? ali pa mogoče to, da se ji ne zdi potrebno kupovati, če ni treba? jaz sem veliko stvari tudi dobila, a vseeno kupila kompletek za iz bolnišnice...zakaj? zato, da bi moj otrok bil oblečen v nove stvari? ne, pač pa zato, ker se nam nekako zdi, da moramo kupiti novo, lepo,...stvar za iz bolnišnice. če pa pomisliš, ali to sploh kaj pomeni? ma prav nič, razen tega, da je mogoče mamici zadoščeno. pa tudi to se mi nekako ne zdi... če nimaš 100 kvadatneka, super, nobel opremljenega stanovanja, še to ne pomeni, da se naj ne bi odločal za otroka, pa saj kot praviš je to druga zgodba. no, moja sestrična živi v 60 kvadratnem stanovanju (no, bomo rekli, eno solidno stanovanje za mlado družino, a ona ima 5 otrok, pa jim je prav lepo, le z neumnostmi se ne ukvarjajo).no sem se razpisala. ampak tako mislim. aha, pa še to... eh ne bom več nakladala. pa nisem te mislila niti slučajno užaliti, le mnenja so deljena. lp
|
|
|