dojenč
|
matajka-nič se ne boj zaradi brcik, pravijo da naj bi čutili med 8-17 uro 10 krat,moramo pa vedeti, da naši mali tudi spijo, kar se nam seveda ko jih ne čutimo par ur, zdi nemogoce, imajo že tudi malo manj placa zato brcike niso več tako izrazite.dokler jo čutiš vsaj parkrat na dan,s e ne rabiš bati.tvoj , se veselo počiva. pa upam da si kupila komodo, in da i zadovoljna erin-sem tudi jaz vesela da si boljša, kar se pa tice tvojega črevesja, poskusi, z donatom, ali pa kako svečko, morda bo bolje. linaK, vika1,, cicmic, muklla sandra123,gajka, DA BOSTE DANES DOBRO OPRAVILE S PREGLEDI, IN DA SLIŠITE SAME POZITIVNE STVARI,PA HITRO JAVITE ASTREA, NEZA-TUDI VAMA VSO SRECO NA 3D, ANDREJABORIS-kaj pa je narobe z urinom, da bi tole lahko povzročlo prezgodnji porod? zojamiša-sem ti poslala še enkrat. MAJA-T-HB,da je vse vrede, pa drzimo pesti , za današnji pregled, sladkarijam pa se le odreči upamo da se res ne boš znašla v bolnici, ce pa že, vedi da je to v dobro tebe in tvojega ja sayuri, zakaj pa se skrivaš, bi te bilo prav lepo videt na televiziji se mi prav smiliš, da ne moreš domov , ampak glej na to kot na pozitivno stvar, jaz vedno rečem, je že tako usojeno,....sicer pa še velikooooooooooo let boste skupaj in še velikoooooooo RD, IMA FILIP pred sabo.drži se. SANDRA123-NE BIT ŽALOSTNA,...SAJ JE TVOJA PUNČKA,...res pa je da so to neponovljivi občutki. za tvojo pupu, in odlične špotrne dosežke,ja sandra,mi je kar težko ko prebiram da si imela slabo noč, ti krci so res zoprni , jaz se jih kar bojim ko zdrabi, zgrabi