|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
29.5.2008 21:50:15   
bella02
Zoja Miša in Erin, tudi jaz vama pošiljam user posted image user posted image user posted image ! Ker je tolk enih informacij in skrbi, sem pozabila, da je bila o tem debata s Sayuri. Pa še enkrat HB za ta forum, saj mislim, da vse laže prenašamo user posted image , ko si lahko izmenjujemo izkušnje in prigode. Še malo, pa bomo konec. Sem se tega zavedla zdaj, ko je za mano 30 tednov in pred mano le še 10, pa še to se ne ve. Kam čas beži!

Tejkaz, mala je res luštna!

Sayuri, če ti predlagajo počitek, jih kar ubogaj. Brez veze te ne držijo notri. Je vseen bolš, da si pod kontrolo. Dva user posted image user posted image sta le dva in je user posted image drugačna. Še malo, pa jih boš pestovala!

Nočka vsem skupaj!

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
29.5.2008 21:59:33   
bambi14
andreaboris- danes sem te videla v mestu, kako si se prehajala z malim princom. Jaz sem sedela v kavarni s sošolkami in sošolci in se malo sončila.   Lahko bi šle kaj na drink, ko boš naslednjič v mestu,..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
29.5.2008 22:06:37   
bambi14
vsaj mislim, da sem te. A se motim?

Drage babike res iskrena hvala vsem za voščila za roj. dan,..imela sem ga 14. aprila amoak sem pozabila javit spremembo in hahaha sem že skoraj skočla 1 mesec in pol nazaj v mislih. Face ste - res-user posted image user posted image user posted image . Je pa vseeno fajn poslušat čestitke. Hvala vsem,....MajaT( sms- da bi bil porod super lahek user posted image tudi tebi in vsem souser posted image ,)

Lep večer in ne pozabite si namazat bušijev.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
30.5.2008 6:39:09   
Maja T.
Jutro!

Danes sem pa jaz prva, nič grem dobro user posted image skuhat, da se boste lažje prebudile user posted image ...

Držite pest danes pri G., da cuker vseeno ne bi bil previsok in da res ki ne grem v bolnico ležat, pa še tak vroče je tam... Konec koncev je vseeno ali imam dieto doma ali v bolnici.

Malo težim s tem, ampak mi je lažje user posted image .

Bella02 jaz se tudi zavedam kako čas beži in sem danes napolnila 30 t. in stopam že v 31 t. - še 70 dni do PDP user posted image user posted image user posted image ...

Sayuri lepo, da ti ni hudega v bolnici je pa škoda, da boš vikend ostala noter. Vse naj, naj Filipu za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Vilika praviš, da te tvoj user posted image heca, ko se je spet obrnil na nogice, pravi lumpi so že zdaj v trebuščku user posted image

Vse dobro danes na pregledu:

30.5. - LinaK
30.5. - vika1
30.5. - cicmic
30.5. - muklla
30.5. - gajka

30.5. - astrea 3D UZ
30.5. - Neža7 3D UZ

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
30.5.2008 6:42:36   
Maja T.
Ne morem verjeti, res ne morem verjeti, prvo strijo sem pridelala na bušiju od včeraj na danes user posted image user posted image user posted image

Se grem kar namazat...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
30.5.2008 6:51:00   
sandra123
Jutro souser posted image ...me je že Maja prehitela s user posted image , jaz pa vam pošiljam poleg nje še kar vam srce poželiuser posted image ...
Danes je za menoj najbolj obupna noč odkar sem user posted image ...sem bila skoraj celo noč na wc-ju, premetavala sem se po postelji, noben položaj mi ni ustrezal, mala dva sta se prebujala z menoj, krči so me grabili v nogah...user posted image , sem res kot zombi....Sem mislila, da se bom šele okrog 9-ih javila, ker imam pregled, no pa vseeno pošiljam vsem user posted image user posted image , ko greste na pregled...

30.5. - LinaK
30.5. - vika1
30.5. - cicmic
30.5. - muklla
30.5. - sandra123
30.5. - gajka

30.5. - astrea 3D UZ
30.5. - Neža7 3D UZ

Lp, Sandra

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
30.5.2008 7:09:48   
naty13
Jutro.
Maja T. hvala ta user posted image . Dobro opravi pri G. user posted image  Uffffffff strije so pa nadloga. Kar maži se, da ti ne bo šlo še naprej.

Sanda tudi ti dobro opravi pri G.

Sayuri -3kg samo s počitkom. user posted image user posted image user posted image  Potem šele vidiš kaj je počitek. Doma vseeno primeš za kakšno cunjo in narediš vsaj kakšno malenkost. Mi je bilo kar hudo pri srcu, ko ne boš mogla imeti zabave za Filipov RD. user posted image

Spala sem super, samo zjutraj od kakšnih 5.30 nič ker je taka vročina in mali je imel že jutranjo telovadbo. Pa je šele zdej nehal, ko sem vstala. user posted image  Sem pa že en stroj cunj obesla zdej, ker se mi ga včeraj zvečer ni dalo. user posted image  Gremo pa danes vrata naročit, če nam uspe. Včeraj nam ni. user posted image

Gajka mislim, da si ti spraševala glede sobice. oz. katerakoli user posted image   že je bila. Nimamo še parketa. Se estrih suši. Je tri tedne od tega in še tri se bo sušil, če se bo dobro sušil. Računamo na konec junija. Takrat enkrat pa tudi sobica za Nejca pride. Potem pa mal poslikam, ko naredim red. user posted image

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
30.5.2008 8:09:30   
miškolinček
Dobro jutro vsem skupaj, hvala za kavico.

dans je malo boljše jutro ko ni tako user posted image vroče, zaenkart.

Odette a sva midve komunicirale zaradi MŠ na Jesenicah? Če je bla pa katera druga potem pa to velja zanjo: Danes sem klicala, ni se potrebno prijavit. Kar prideš.
Je pa v ponedeljek ob 16.uri, zadnja za naju, julija je namreč ne bo, tako da imava zdaj zadnjo priložnost da greva.
Jaz bom verjetno šla, bom pa sama ker je namreč moj službeno odsoten tako da ga na prvih predavanjih sigurno ne bo, za kasneje bomo pa še videli.

Pa še eno vprašanje za sve ostale, a nosi katera medenični nosečniški pas. Sprašujem predvsem tiste ki nosite nizko. Zanima me če kaj pomaga, če kaj lažje hodite?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
30.5.2008 8:45:27   
maartinca
Zoja - Miša sva se videli včerajuser posted image  ?  Malo mi pomagaj sedaj itak vidim same nosečke pa ugibam katera bi lahko bila ?
Nič bat te ne morem špecati ker ne vem kam pašeš ...
No šibam še neke papirje uredit ... za našo hišico ...

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
30.5.2008 9:25:10   
Zoja Miša
Jutro punce!
Evo, kavico sem spila, malo prebrala, sedaj pa šibam delati, imam mizo polno papirjev!

Sayuri, lepo te je slišati tako pozitivno in dobre volje!user posted image

Vilila, uživaj na morju, sicer pa si še en teden tu, ne?!

Sandra, tudi jaz zadnje čase slabo spimuser posted image .  Javi kaj so ti povedali na pregledu.

Maja T, držim prstke za nizek pritisk. Joj tele strije! Meni je pa ravno kreme zmanjkalo, moram takoj nabavit!

Naty, pridna si, ni kaj.

Maartinca, mislim, da si danes tudi mimo moje pisarne letelauser posted image . Včeraj si se tudi tu oglasila. Moj šej je, no saj veš...user posted image
Dobro zrihtaj papirje. Očitno se bo s hiško začelo kaj dogajati. Mi user posted image  kdaj kaj namigne.

Danes je petek!!!! Jutri pa šoping!!!! Avstrija, here I come!!! user posted image
Sem pikici včaraj razložila, da gremo zanjo v šoping, pa je veselo začela brcatiuser posted image . Moj pa je rekal, naj jo nič na šoping ne navajam, da ne bo takšna kot jaz!user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu maartinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
30.5.2008 9:47:46   
nyna84
Pozdravljene po zeloooooo dolgem času.

Najprej hvala vsem skupaj za čestitke ob poroki. Zdej sem že cel mesec gospa.user posted image  
Se opravičujem, ampak mi ni uspelo prebrat, kaj vse ste napisale v zadnjem mesecu... ja, en mesec je že, odkar sem bila zadnjič tu gori. user posted image Ne vem, kako vam uspe vsak dan tako pridno čvekat na forumu. Jaz sedim v službi 8 ur za računalnikom in ko pridem domov, me že vse tako boli, da sploh ne morem več sedet na stolu. user posted image   Komaj čakam, da gredo mimo še ti trije tedni, da končam delat in bom lepo počivala doma, ker to je pa že prav mučno postalo.
Vsem, ki ste v zadnjem mesecu praznovale rojstni dan želim vse najboljše, veliko sreče, zdravja ljubezni in seveda lepe in zdrave dojenčke. user posted image
No, 26. 5. sem imela pregled, je rekla G da je vse tako v redu, da bolj ne bi moglo biti. user posted image  Naš user posted image  pridno telovadi, čeprav mu zdej verjetno že počasi primanjkuje prostora. user posted image  včasih se pogledam v ogledalo in se mi zdi, da sem kot user posted image . Še huje, ko stojim in gledam v tla, vidim samo moj velik buši. user posted image  Ta mesec sem bila tako pridna, da sem pridelala 4 kg. user posted image  
No upam, da je z vsemi vami vse ok in da uživate v user posted image . A boste hodile kaj na dopust? Jaz sem rekla, da gremo obvezno še na morje preden bomo spet pestvali. user posted image  Sicer ne daleč - v Rovinj, ampak važno da gremo. Da se odpočijem, posončim, pa že zarad naše Gaje moremo it, da bo malo uživala. Že zdej komaj čaka, kdaj gremo.user posted image

Bom probala zdej prpopat mojga bušija, če mi uspe... upam da bo šel na sliko.user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
30.5.2008 9:59:22   
nyna84
Sem ugotovila, da ne znam prpopat slike gor. user posted image  A mi lahko katera pove, kako se to naredi?

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
30.5.2008 10:00:05   
gajka
Živjo, punce! Sem ravnokar s pregleda in jezna kot user posted image ! Povsod piše, kako se ti po 30. tednu pregledi zgostijo, moj naslednji pregled pa je šele čez 5 (!) tednov, kar je slabe 4 tedne pred PDP! user posted image  user posted image  Pa sem še sestri rekla, če se ji to ne zdi rahlo pozno, pa me ona gleda kot tele v nova vrata z razlago, da je 1 mesec skoraj enako kot 4 ali 5 tednov, meni pa se je enostavno vse zafršmagalo in se mi enostavno ni dalo sploh njej dopovedovat, da naj bi bili pregledi bolj pogosto. Pa še moja G je gladko malo v kartoteko napisala, da je naslednji pregled čez 1 mesec... user posted image user posted image  Očitno so trdno prepričani, da pred PDP ne bom rodila. Saj vse lepo in prav, če so vsi izvidi OK (hemoglobina imam celo 151 user posted image ), pa ker je moj maternični vrat zaprt kot srednjeveška trdnjava, ampak vseeno! In zdaj imam pregled šele 2.7., zraven mi bodo izvedli tudi CTG in kot je G rekla tudi UZ. Če seveda optimistično verjamem... user posted image  Pa ker po novem 3. UZ (okrog 32. tedna) zdravstvena zavarovalnica ne plača več, ga tudi nisem dobila, možnosti, da pridem čez kak teden na samoplačniški UZ, pa čeprav samo za 30 EUR, sem se pa iz moje trme zaradi vsega današnjega odnosa odrekla! user posted image  Ne me narobe razumet, ampak, če lahko marsikateri drugi G naredi 3 ali pa še več UZ brez plačila, plačujem pa ravno toliko ali pa še več davkov kot marsikatera druga user posted image , ne mislim dati več niti ficka nobenemu doktorju. Za tak odnos že ne. user posted image  Za povrh vsega pa sem mogla še sama prosit za tiste obrazce, da sploh lahko začnem urejat papirje na CSD in za češnjico na vrhu smetane mi sestra niti ni znala povedat, kje se te pisarne, kjer to urejaš, sploh nahajajo, niti tega, a gre ta drugi obrazec delodajalcu ali osebnemu zdravniku... Pa tega še svet ni videl! Pa še iz mojih davkov so plačani... user posted image  Kot bi moja stara mama rekla, škoda, da jih zemlja nosi! Se že bolje počutim, samo da sem se lahko malo izkašljala. user posted image  

Erin, ko boš urejala sezname, lahko pri meni dopišeš skupno +9 kg, naslednji GP pa je šele 2.7.

Neposredna povezava do sporočila: 4263
30.5.2008 10:05:24   
gajka
nyna84 - greš na www.shrani.si. Izbereš svojo slikico, pod dodatnimi možnostmi obkljukaš tisto rubriko za pomanjšat sliko (izbereš še 320 ali 160 pikslov). Potem pa, ko dobiš kode, prekopiraš tisto, kjer ti piše, da je za forum (mislim, da je ta druga, nisem pa sigurna).

< Sporočilo je popravil gajka -- 30.5.2008 10:06:20 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
30.5.2008 10:07:59   
nyna84
Gajka, da te potolažim, ti lahko povem da bi imela tudi jaz naslednji pregled šele čez en mesec, pa sem v 31. tednu nosečnosti. HB je bila potem sestra prisiljena naročiti me po treh tednih, ker grem potem na dopust. user posted image
In meni so zadnjič napisali v karton CTG, pa mi ga potem niso delali. Tako da nikoli ne vem, kaj lahko pričakujem. V bistvu mi je na tem zadnjem pregledu naredila samo UZ, pa zvagali so me in pritisk so mi izmerili. To je bilo to.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
30.5.2008 10:10:27   
Vilika
Hoooj!

Hvala Bogu da je petek -  meni pa zopet kar glava dol pada od zaspanosti user posted image
Saj mi bo zdaj sodelavka kavico dopl prinesla, pa bom mogoče preživela še 6 ur do konca šihta...

Zanima me, če vas je več takih ki vam otrdevajo trebuščki? Pri meni se še nič kaj takega ne dogaja. Ali to pomeni da moja maternica nič ne bo vadila...
Maja T. - a to otrdevaje fino boli ali je samo neprijeten občutek?? user posted image  Se bojim, kaj če me kdaj med vožnjo kakšen nepričakovan krč zagrabi....

Zoja Miša - upam da bom res uživala na morčku - drugače pa moram še cela 2 tedna čakati do takrat... ne bo še tako kmalu user posted image

Danes imamo spet šolo za starše, meni je kar interesantno. Nič ne dolgovezimo in tudi na praktičnikh primerih se kaj pove... V sredo smo previjali lutke, hehehe, to je bilo smeha. Jaz še lutke ne znam prav prijeti - kako bo šele z živim user posted image . Baje da pol to vse samo po sebi rata.

Ooo, kavica prihaja.... grem se hitro nalivat z njo....

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
30.5.2008 10:12:52   
Višnja
Daaaaan,

hvla za havico...zdaj bi lahko naredili že kakšno ledeno kavico s sladoledom.

Včeraj sem bla v laboratoriju - železo OK, sladkor ok. Se vidi, da pijem tablete za železo. user posted image user posted image user posted image

Joj, jaz bi tudi mogla it mal po nakupih ampak se nekako takooo ne da.

Boste letos vseeno šle kaj na dopuste??????

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4267
30.5.2008 10:25:28   
nyna84
Evo ga moj buši (malo čudna slika, ker sem se sama slikala, ma za silo pa je user posted image ):

user posted image

Gajka, hvala za pomoč. user posted image

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
30.5.2008 10:33:40   
sandra123
Lep pozdravček še enkrat user posted image ...se šele zdajle oglašam, ker sem imela user posted image doma in mi je okupiral računalnik...torej na pregledu je bilo super, user posted image user posted image pridno pridobivata na kilaži (1130g in 1104g), plodovnice imata oba dovolj, sta zelo živahna...HB meni kg stojijo, je pa rekla G, da se ji zdi, da sem začela malo zatekatiuser posted image , potem sem ji še povedala, da me spodaj špika, me je hotela pogledati ginekološko, pa sploh ni moglauser posted image ...sem tako dobro zaprta, da še tista mašinerija ni hotela noter zlezituser posted image , pa mi je kar vag.UZ naredila...skratka MV je dolg še vedno okrog 40mm, ampak eden od user posted image user posted image se je zopet obrnil - tokrat v prečno lego...ni čudno, da me tako tišči v trebuhu, drugi pa je še vedno z glavico dol...In se malo pogovarjava z G, jaz ji povem, da ne morem spati, pa malo potožim o bolečinah, ona pa meni reče, da me bo dala v bolnico za 2 dni na opazovanje, če ne bo boljšeuser posted image ...in seveda jaz takoj nazaj, da to pa še ne bova izpeljali, ker me potem sploh ne bodo več ven spustiliuser posted image ...no, nisem dobila napotnice za bolnicouser posted image ...imam pa zelo slab urin, moram ponoviti lab....No in potem sva se še malo pogovarjali in je G rekla, da naj zdržim še 4-6 tednov in da potem lahko grem rodituser posted image ...
Erin za evidenco: naslednji pregled 12.6.

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 30.5.2008 10:37:00 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
30.5.2008 10:53:41   
sandra123
Gajka...ja tale tvoja G je pa res malo čudnauser posted image ...pa saj lahko greš že rodit do naslednjega pregledauser posted image ...
Nyna...luškan trebušček...user posted image , pa večkrat se javi...
Bambi...kako se reče tistemu čaju za odvajanje vode oz. čaju, ki pomaga pri vnetju (brusničniuser posted image )- ga bom nabavila in poskusila, če se bo urin kaj izboljšal...imam bakt. in glivično vnetjeuser posted image
Tejkaz, Eva je prava mala princeskauser posted image
Vilika...tudi meni eden od user posted image user posted image malo nagaja in se obrača sem in tja...
Naty, kako je kaj Nejcuser posted image Upam, da sta boljše...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 30.5.2008 10:56:10 >

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
30.5.2008 10:58:23   
dojenč
matajka-nič se ne boj zaradi brcik, pravijo da naj bi user posted image  čutili med 8-17 uro 10 krat,moramo pa vedeti, da naši mali tudi spijo, kar se nam seveda ko jih ne čutimo par ur, zdi nemogoce, imajo že tudi malo manj placa zato brcike niso več tako izrazite.dokler jo čutiš vsaj parkrat na dan,s e ne rabiš bati.tvojuser posted image , se veselo počiva.
pa upam da si kupila komodo, in da i zadovoljnauser posted image
erin-sem tudi jaz vesela da si boljša, kar se pa tice tvojega črevesja, poskusi, z donatom, ali pa kako svečko, morda bo bolje.user posted image
linaK, vika1,, cicmic, muklla sandra123,gajka, DA BOSTE DANES DOBRO OPRAVILE S PREGLEDI, IN DA SLIŠITE SAME POZITIVNE STVARI,PA HITRO JAVITE
ASTREA, NEZA-TUDI VAMA VSO SRECO NA 3D,
ANDREJABORIS-kaj pa je narobe z urinom, da bi tole lahko povzročlo prezgodnji porod?
zojamiša-sem ti poslala še enkrat.user posted image
MAJA-T-HB,da je vse vrede, pa drzimo pesti , za današnji pregled, sladkarijam  pa se le odrečiuser posted image  upamo da se res ne boš znašla v bolnici, ce pa že, vedi da je to v dobro tebe in tvojegauser posted image

ja sayuri, zakaj pa se skrivaš, bi te bilo prav lepo videt na televizijiuser posted image se mi prav smiliš, da ne moreš domov , ampak glej na to kot na pozitivno stvar, jaz vedno rečem, je že tako usojeno,....sicer pa še velikooooooooooo let boste skupaj in še velikoooooooo RD, IMA FILIP pred sabo.drži se.
SANDRA123-NE BIT ŽALOSTNA,...SAJ JE TVOJA PUNČKA,...res pa je da so to neponovljivi občutki.user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo pupu, in odlične špotrne dosežke,ja sandra,mi je kar težko ko prebiram da si imela slabo noč, ti krci so res zoprniuser posted image , jaz se jih kar bojim ko zdrabi, zgrabi

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
30.5.2008 11:04:32   
sandra123
 user posted image , Dojenč...sem te že kar malo pogrešalauser posted image ...ja, mene najbolj skrbi, da me ne bi tile krči v bolnico spravili...no, danes G ni uspelo, da me tja napotiuser posted image , je pa rekla, da naj več počivam, jemljem magnesol, veliko pijem...Pa saj nisem žalostna...ampak, ko pogledam svojo princesko, kako hitro odrašča, mi je kar hudo včasih...sploh zato, ker čas tako hitro bežiuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
30.5.2008 11:44:26   
maartinca
Zoja Miša, ja sedaj mi j pa kapnilo ...user posted image  ne bom nič špecala ti si kar dej duška ...

Lep pozdravček vsem ...

Neposredna povezava do sporočila: 4273
30.5.2008 11:50:21   
mishel
Po dolgem času se vam spet mal javljam!

SAYURI sem vesela da si dobro, naslednji vikend si pa le izbori in veselo praznuj s Filipom. Upam da ti bo uspelo user posted image .

ERIN moram ti povedati da je tudi moja prebava pospešena odkar sem noseča. Prej sem kar neredno hodila na stranišče, zdaj grem pa brez težav vsak dan. Pa tako sem se bala kako bo, ker vsi pišejo o zaprtju med nosečnostjo user posted image .

MAJA T da te potolažim, meni trebuh kar pogosto otrdeva že od 16. tedna user posted image . Vendar do zdaj kljub temu nisem imela težav. Ena je spraševala kako to izgleda. Pri meni ni boleče, le napetost občutim v trebuhu in trd rata.

Glede srečanja v CELJU pa bi jaz lahko prišla po 20. juniju, ker bova od 10.06. do 20. 06. na morju user posted image

Sem pa tako vesela danes, sem bila pri zobozdravniku po 1 letu user posted image in mi ni nič delala, pa še naročila me je čezm pol leta na kontrolo user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

Neposredna povezava do sporočila: 4274
30.5.2008 11:56:31   
tejkaz
Dan

Sem že tako utrujena kot da bi bil že večer.
Bedim itak že od petih. Moja gospodična ne zna spati dlje user posted image
Že ob sedmih sva bili pri P. Sem morala po list za bolniško pa Evo sem malo pregledat nesla. Je rekla da je vse ok.
Potem sva bili pa do prejle zunaj na igrišču. Uf sem letala za njo. Huje kot da bi bila 8 ur v službi. Na poti nazaj je bila že tako utrujena da še hodit ni mogla več, sem jo nosila do doma. Pojedla je malico in zaspala v hipu.
Potem sem si malico naredila še jaz in zdaj sedim kot en slon tle in se še premaknit ne morem. Joj, ko bi vsaj do postelje prišla. user posted image

Vidim, da se je tudi vam že dogajalo na vse zgodaj zjutraj.
Gajka, tole je pa res malo pozno. Po drugi strani si pa lahko vesela da je vse kul in da ne rabiš dodatnih pregledov.

Sandra, super za pregled. Pridna si glede kilogramčkov. Nasploh si ena najbolj aktivnih in pridnih mamic ki nosijo dvojčka. Ene nosečke z enim dojenčkom niso tako pridne kot ti. user posted image user posted image Seveda je ista Sayuri, ampak ona je na žalost v bolnici.

Vilika, mislim da sem tebi zadnjič pozabila odgovoriti. Jaz ne vem koliko je težek moj fant. Zato sem tebe vprašala če veš težo da vsaj približno vem koliko bi moral biti moj težak. Verjetno čez kilo je že.

Sandra in dojenč, tudi jaz sem skakala danes iz postelje. Me je v meču takšen krč zagrabil. Joj, to še cel dan potem boli. Drugače pa še vedno cele noči spim. Sem srečnica, kaj?

Zoja Miša, uživaj jutri v nakupih.

Nyna, luštkan trebušček. In res se nam večkrat javi.

Višnja, mi gremo na dopust in sicer 28.6. Čez slab mesec. Gremo pa v Baško na Krk. Jaz se že full veselim.

Miškolinček, jaz nimam nosečniškega pasa tako da ti na žalost ne znam odgovoriti. Mislim pa da ga je imela Sayuri in če se prav spomnim ni bila ravno navdušena.

Naty, ko bo sobica gotova jo pa le poslikaj. Midva jo bova delala v nedeljo. Eva bo šla na dopust v Velenje za en dan, midva bova pa delala.

MajaT, sočustvujem za strijo. Ti ne povem koliko jih imam jaz user posted image

Lepo se imejte babnce, jaz grem malo počivat

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?