Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 19:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
****t*** spet ne znam slike limat
< Sporočilo je popravil caffee -- 29.5.2008 19:48:59 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 19:49:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 19:50:54
|
|
|
|
Anonimen
|
pa zdaj:
|
|
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 19:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Uuuuuuuuuuuu, caffee... sem se full ustrašla madona ej...pa glih zdaj me mora tale slika zaj***
|
|
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 19:51:42
|
|
|
|
helloKitty
|
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 19:58:44
|
|
|
|
Erdbeere
|
lepa lepa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 19:58:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 20:01:12
|
|
|
|
Anonimen
|
no, v glavnem...VELIKA je ....jz se pa spet lahko sama sebi smejim (skupaj z vami, valda)
|
|
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 20:01:57
|
|
|
|
Anonimen
|
a lohk kateri ki je malo bolj računalniško-programsko inteligentna, da mi prilima slikco?
|
|
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 20:05:13
|
|
|
|
April
|
pojdi na www.slikomat.com , naloži sliko, in potem kopiraj kodo v sporočilo
|
|
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 20:07:45
|
|
|
|
Anonimen
|
tkole?
< Sporočilo je popravil caffee -- 29.5.2008 20:10:41 >
|
|
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 20:11:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jeeeee! Hvala April!!
|
|
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 20:13:10
|
|
|
|
Magi*
|
u mater, upam, da Raho ne vidi Štefke. mislim, da bi se sijajno podala k njeni novi ogrlici.
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 20:13:19
|
|
|
|
emaa
|
lušna, katera vrsta je, pa nimam pojma
|
|
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 20:17:41
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee Jeeeee! Hvala April!! prosim
|
|
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 20:18:35
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee tkole? Belouška. Nenevarna in koristna. Miši okrog hiše zagotovo ne boš imela.
|
|
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 20:22:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to, da vse miši požre naš maček, tejle lepotici ne preostane drugega kot da se zadržuje ves čas ob in !! V VODI! in lovi ribe! Z mojim sva jo opazovala kako je v vodi, skrita pod skalo lovila ribe! Ne morš verjet, res... Za lažjo predstavo o njeni velikosti; dolga je kakšen meter, raje kak cm več, njeno telo je debelo kot moje zapestje...Res je kapitalka . Čudovita je Ja, belouška je, strupena ni, ima pa boleč ugriz
|
|
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 20:30:14
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee Glede na to, da vse miši požre naš maček, tejle lepotici ne preostane drugega kot da se zadržuje ves čas ob in !! V VODI! in lovi ribe! Z mojim sva jo opazovala kako je v vodi, skrita pod skalo lovila ribe! Ne morš verjet, res... Za lažjo predstavo o njeni velikosti; dolga je kakšen meter, raje kak cm več, njeno telo je debelo kot moje zapestje...Res je kapitalka . Čudovita je Ja, belouška je, strupena ni, ima pa boleč ugriz Tudi ribe rada lovi. Zato jo pa velikokrat tudi srečaš kje ob potokih in mlakah. Pri nas imamo tudi eno tako. Hodi pa se sončit na lesene stopnice, ki vodijo v sadovnjak. Otroka pa sta našla ob ribniku na vrtu tudi malo kačico.
|
|
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 20:41:30
|
|
|
|
Anonimen
|
O kolk je lepa .....sicer nisem glih ljubiteljica kač, sam ta je pa res lepa. Da pa kače lovijo ribe pa res nisem vedla
|
|
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 20:45:17
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee Aja, ime ji je Štefka Moji udomačenki je pa ime Zara. Tudi ene vrste plazilec.
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 20:45:52
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Da pa kače lovijo ribe pa res nisem vedla A ne vidiš trneka zadaj na sljiki?
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 20:54:22
|
|
|
|
Anonimen
|
To je belouška (ima značilne bele lise za "ušesi"). Pa da se ne boš preveč hvalila o velikosti . Moja mami je 14 dni nazaj v vrtu našla 88 cm dolgo belouško. Katera ima večjo ?
|
|
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 20:55:42
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Da pa kače lovijo ribe pa res nisem vedla A ne vidiš trneka zadaj na sljiki? Sem šla prav še enkrat, pa ne vidim trnka
|
|
|
|
RE: naša udomačenka - ni za tiste, ki se boji... 29.5.2008 21:07:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica To je belouška (ima značilne bele lise za "ušesi"). Pa da se ne boš preveč hvalila o velikosti . Moja mami je 14 dni nazaj v vrtu našla 88 cm dolgo belouško. Katera ima večjo ? tole je pa natančna izmera. Do centimetra
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?