Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 16:36:15
|
|
|
|
Anonimen
|
taanikaa a si že kaj ugotovila kako je s ta starim nickom?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 16:37:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ninny to pa zatoker se ne znaš igrat,tko da lepo prosim kr lepo začni jamrat
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 16:38:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, sem se odločila, da ne bom jamrala
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 16:39:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ne nisem nič ugotovila,sem pol kr na miru pustila vse...niti si ne znam naštimat,sem bolj tko tko še za računalnike ...sam veš kak šok me je zadnjič ,pa sej bom kmal še kako zvezdico dobila sem pa pri albumih vidla da še ena tanika obstaja ..
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 16:40:31
|
|
|
|
Anonimen
|
daj no sam enkrat mal zajamraj
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 16:40:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pomislila, da si šla namesto prijave na registracijo in ti je zato napisal da to ime že obstaja.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 16:41:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa daj no sam enkrat mal zajamraj če me pa nič ne špika, no včeraj me je kakšno urco potem pa je minilo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 16:41:17
|
|
|
|
she29
|
joj kaj se je meni zdaj zgodilo ..sem skos na RR in vsake tolko stisnem F5 da se mi osveži stran in skos 141. stran pa si mislim čudno da nobena nič ne piše, kaj so že vse v rimu? pol pa pogledam pa vidim, da je že odprta 144.stran .joj res sem ena .samo zdaj pa ne morem za nazaj brat, ker gremo jest .bom pa pol za nazaj brala .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 16:41:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: she29 joj kaj se je meni zdaj zgodilo ..sem skos na RR in vsake tolko stisnem F5 da se mi osveži stran in skos 141. stran pa si mislim čudno da nobena nič ne piše, kaj so že vse v rimu? pol pa pogledam pa vidim, da je že odprta 144.stran .joj res sem ena .samo zdaj pa ne morem za nazaj brat, ker gremo jest .bom pa pol za nazaj brala . se zgodi
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 16:44:00
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: she29 joj kaj se je meni zdaj zgodilo ..sem skos na RR in vsake tolko stisnem F5 da se mi osveži stran in skos 141. stran pa si mislim čudno da nobena nič ne piše, kaj so že vse v rimu? pol pa pogledam pa vidim, da je že odprta 144.stran .joj res sem ena .samo zdaj pa ne morem za nazaj brat, ker gremo jest .bom pa pol za nazaj brala . se zgodi če se pa mudi na 5.del, sam nas je tale vročina kr mal upočasnila
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 16:45:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo danes nam gre kar dobro
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 16:46:41
|
|
|
|
Anonimen
|
no sam da je minilo špikanje ..veš zadnjič prižgem rač. grem na ringarajo,pa ko se mi stran odpre,mi ponavadi napiše -noseči ste 38 tednov pa zgoraj pozdravljeni tajci27..pa nič od tega ni pisalo,češ da se moram prijavit,sploh me ni zaznalo,nakar moj dragi prizna da je cookije brisal in to...sem se poskušala prijavit pod starim nickom in geslom,pa mi je za vsako napisalo da to ime že obstajain geslo kot da že drug uporabnik uporablja..jst pa halo?! sploh me ni zaznalo...vsre živo sem probovala 1 uro po ta malem,še moj je poskušal pa ko obvlada pa nič...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 16:48:05
|
|
|
|
polly80
|
joj kaj se je meni zdaj zgodilo ..sem skos na RR in vsake tolko stisnem F5 da se mi osveži stran in skos 141. stran pa si mislim čudno da nobena nič ne piše, kaj so že vse v rimu? pol pa pogledam pa vidim, da je že odprta 144.stran .joj res sem ena .samo zdaj pa ne morem za nazaj brat, ker gremo jest .bom pa pol za nazaj brala . ja,saj sem jaz tudi rabla nekaj časa,da sem pogruntala ta sistem,pa še zdaj ga včasih ful poserjem..boš p mela kaj za brat vsaj sem pojedla zdaj pol planice
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 16:48:23
|
|
|
|
anaj22
|
Kaj se je men zdej zgodl. Jem en sočno lubenico pa na majci začutm da je mokro. Pa reč sam seb no krasn si popacala majco od , pol ma mal bl pogledam in vidm da mi dejansko ful iz jošk ven teče. A bom mogla že zdej une blazince not dajat al kaj?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 16:49:21
|
|
|
|
Anonimen
|
lej jo spet prehitevaš...men še nič ne curlja in kaplja...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 16:50:22
|
|
|
|
anaj22
|
pomoje je kriva vročina pa so brede zašvicale
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 16:51:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jst hodim po stanovanju v gatah in v zg.delu kopalk...kolk je fajn
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 16:54:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny zginla...hm po moje si ji anaj lušte nardila z lubenico al pa kak sladoled v senčki papca ...hm...če bolje pomislim si tud men nardila lušte
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 16:55:03
|
|
|
|
Anonimen
|
hm...pa tud mleko bi pila
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 17:00:35
|
|
|
|
anaj22
|
študiram če bi jo še pol zmazala - lubenice, sam pol nevm kaj bom jedla pa zvečer grem zdej še mal nogo v luft vrčt so me spet začele bolet te moje medvedje šape
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 17:04:43
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sem se pa čokolade lotila,,njami...lepo počivaj,jst tud počasi grem mal v horizontalo,če ne nebom več dolgo mela sexi nogice
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 18:00:54
|
|
|
|
D.anna 76
|
Vidim, da ni nobene čveke tukaj gor. Ste vse v horizontali? Alea01 - kar se tiče rojevanja sede, jaz sploh nisem razmišlajala o tem v kakem položaju naj bi rodila. Odvisno, kako mi bo najbolj udobno in kaj bodo babice dopuščale. To delam prvič pa itak nimam pojma kako in kaj. Tisto kar so povedali v MŠ je itak že pol izpuhtelo iz glave, še dobro da imam zapiske! Kar se dolžine poroda tiče so ene res ekspresne, druge se pa matrajo tudi po tri šihte. Mi je ena znanka razlagala, da ko je rojevala prvič je prišla konec ene izmene in rodila, ko je ta izmena ponovno prišla na vrsto. V porodni je bila več kot 16 ur. In to pri prvem otroku. Se ji pa porod ni tako zamerila da nebi imela še enega otroka. Ta drugi je prišel na svet pa za njo v ekspresnih 3 urah. Kar bo pa bo, če je šlo not bo šlo tut ven, se pa strinjam, da je šlo not bistveno lažje. Kaja pa Tina pa sta najverjetneje v P, morda ravnokar rojevata ali pa se že cartata s svojimi . Kdo bi vedel.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 18:15:30
|
|
|
|
D.anna 76
|
Še to moram deliti z vami. Sem bila danes v našem vrtcu, da se malce pozanimam kako in kaj je z čakalno vrsto in kako so zasedeni. To šolsko leto, ki se je začelo lanskega septembra so bili prisiljeni zavrniti 21 otrok ki so oddali prošnjo za v jasli. Novince sprejemajo v vrtec šele septembra kar pomeni da bo moje dete lahko sprejeto v vrtec septembra 2009. Vogo lahko podam takoj po porodu vendar bo obravnavana šele maja 2009, saj obravnavajo prošnje le enkrat letno za naslednje šolsko leto. Prednost za sprejem imajo tisti ki so oddali prošnjo prej, ki imajo enega od staršev prijavljenega v naši občini, socialno ogorženi, mame samohranilke,...... Kar hitro mi je bilo jasno, da bom težko dobila mesto za bebiko v našem lokalnem vrtcu. Če pa že bi dobila mesto bi lahko šel v vrtec šele septembra 09; kam naj ga dam pa čez poletje??????? Še sreča, da je moj dragi prijavljen v LJ občini, tako da imam možnost za vlogo tudi v LJ. In to vodji vrtca povem da bomo pač dali še vlogo v kakem drugem vrtcu, pol mi pa reče:''Ravno to, da starši dajejo vloge v več vrtcev njim čisto poruši sistem!'' HALO?????? Kaj pa naj starši drugega naredijo, če so možnosti za sprejem v določenem vrtcu tako majhne. Nimamo vsi staršev v penziji, ki bi lahko merkali, pa dovolj denarja za varuško!!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 18:16:27
|
|
|
|
D.anna 76
|
Danes imam pa jaz samogovore tle gor!!!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 18:34:45
|
|
|
|
she29
|
Kaj se je men zdej zgodl. Jem en sočno lubenico pa na majci začutm da je mokro. Pa reč sam seb no krasn si popacala majco od , pol ma mal bl pogledam in vidm da mi dejansko ful iz jošk ven teče. A bom mogla že zdej une blazince not dajat al kaj? anaj jaz sem tud včeraj opazla, da mi iz bradavic ven teče. te tekočine je blo sicer samo za vzorec, a začelo pa se je. kaj tebi pa prav ful teče? ej po moje bo to od lubenice .jaz pa to sezono še nisem lubenice probala.zdaj se hočem dodobra najest tistega sadja, ki ga po porodu ne bom mogla, lubenice se bom pa pol nacejala alea kje si se pa ti navdušila za rojevanje v sede? kaj na pručki to? meni se zdi to tko neudobno kaj pa vem, če pomislim mene nekako najbolj privlačijo tiste polsedeče oz polležeče postelje, ki so nam jih na diasih v MŠ pokazali.sicer bom pa videla kako mi bo njabolj pasalo. d.anna joj glede vrtcev pa je res kriza očitno.jaz se še nisem nič zanimala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?