|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
29.5.2008 8:08:04   
jernejav
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
29.5.2008 8:09:54   
METULJ1
pozdravčki,

vsem novim srečkam nosečkam iskreno čestitam.
Želim vam čim lepšo nosečnost. 

Bravooooooooooooo

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
29.5.2008 8:25:18   
diamantina
Tudi jaz se pridružujem čestitam in lepim željam srečkam nosečkam, za vse, kiv vas je obiskala tečnoba, pa veliko volje za naprej in držim pesti.

Pri meni je danes dan D, mens še nimam, prsa me pa bolijo že od prejšnjega tedna, tako kot pred vsako M, BT mi je že predvčerajšnjim padla, ampak imam še neko upanje, saj veste, dokler je ni ... Javim ko bo kaj novega.  

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
29.5.2008 8:31:56   
brkn83
čestitam vsem novim nosečkam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
29.5.2008 11:56:19   
sonček85
kalaxy:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo v soboto močna črtica

D.mateja:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ne obupajte punce vse bo ob pravem čaasu.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
29.5.2008 12:09:40   
sonček85
vam moram pa nekaj povedat.Tako sem vesela da sem na temi zanositev da vam še povedat ne morem.Kajti dva dni sem prebirala temi ALI SEM NOSEČA ALI NISEM in še eno podobno in sem mislila da bom skočla v računalnik in vse te ki so slabo pisale poslala nekam v tri p ............. m...........(se opravičujem),namesto da bi puncam ,ki so prvič noseče ali pa še ne vejo in sprašujejo za nasvete pomagale in jih pomirile jih naderejo.mislim da pop.......Nevem zakaj potetm sploh pišejo,sej nikjer ne piše da pa moraš odgovorit ,pač če ti ? ne diši pojdi na drugo temo ne pa da pišeš ''ja kaj ti pa me vemo ,če ti še G ne zna povedat,sej nismo jasnovidke in podobno''.Groza

ja sem morala povedati kaj si mislim ,ker sem pa cela puf in sem tako vesela da so ti dve temi blokirali ,da se ne da več pisati,ker bi take napisala da .....

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
29.5.2008 12:12:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene  vse ki jo ne pričakujete.

Samo rada bi delila z vami svojo izkušnjo in upam da bo katero spodbudilo (seveda vsaj tiste ki  nimate drugih zdrav.težav ki bi se jih moralo odpravljati zdravstveno) da poseže po teh rečeh in postane srečka nosečka.
Nedavno tega sem sama z vami upala in obupavala na teh straneh, še predobro vem kako je ko vsak mesec padeš zelo zelo globoko in gledaš kako ti meseci bežijo mimo kljub upanju in vstrajanju. Z možem sva se dolgo borila za najino pikico in končno je uspelo.......pa nama ni bilo namenjeno, nekaj tednov kasneje so me urgentno sprejeli na Lj ginekologiji zaradi IMn in obvezne operacije. Takrat so se mi podrle vse sanje in upi. Pa sem vseeno vstrajala kljub temu da že tako nisem mogla zanosit potem pa še odstranitev jajcevoda in še 50% manj možnosti......sem mislila da me bo konec, da se mi bo zmešalo.
In ravno pravi trenutek sem dobila pred sebe članek o spodbujanju ovulacije, o tem kako lahko na naraven način pomagamo da zanosimo. Šla sem v Sanolabor in tri magične stvari: matični mleček v ampulah, vitamin E in krvomočnica so mi pomagale da sem danes nosečkauser posted image . Jemati sem začela vse stvari hkrati takoj po končani menstruaciji, čutila sem ovulacijo kot še nikoli in vedela sem da mi bo uspelo. Ampule matičnega mlečka (jih je 10) sem jemala 10 dni približno med dnevi ko naj bi nastopila ovulacija, krvomočnico sem pila ves mesec in tabletke vitamina E sem jemala tudi cel mesec.

Mogoče se bo kateri zdelo neumno, ampak mogoče pa le kateri pomagam in bo kmalu veselo božala svoj trebušček.

Z mislimi sem vedno z vami in držim pesti da vam vsem uspeuser posted image user posted image user posted image

zanima me tista anonimna ,ki je to napisala ali si jemala tiste ampule v rdečem ali v modrem.hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
29.5.2008 12:40:50   
ursa30
jst čaj že pijem, bom šla pa jutri ali pa celo danes kupit matični mleček in vitamin E user posted image
zgubit nimam kej a ne user posted image
če je tebi pomagalo, bo mogoče še kateri, škodit pa tako ali tako ne more

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
29.5.2008 13:00:13   
sonček85
dobiš ga tudi v hipermarket tuš ali hipermarket mercator.vitamin e in matični mleček v tabletkah ali ampulah.sama sem včeraj šla vsanolabr in tega niso imela na zalogi pa mi je rekla naj grem v tuš in mercator in sem šla potem ko sem kupila pokazat in je rekla da imajo enakega.je pa od medex.tudi sama sem rekl škodit ne more.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
29.5.2008 13:47:53   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

dobiš ga tudi v hipermarket tuš ali hipermarket mercator.vitamin e in matični mleček v tabletkah ali ampulah.sama sem včeraj šla vsanolabr in tega niso imela na zalogi pa mi je rekla naj grem v tuš in mercator in sem šla potem ko sem kupila pokazat in je rekla da imajo enakega.je pa od medex.tudi sama sem rekl škodit ne more.

v katerem Sanolaborju si pa bila? jaz se mela iti namen v city park.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
29.5.2008 13:53:19   
sonček85
uh v super marker mercator-celje.Po moje ga imajo v ljubljani vsepovsod ,celje je pa bolj tako.ti kar pojdi pogledat samo kupi si ampule ,jaz si jih moram samo si jih bom naslednji mesec zdaj bom pa probala kar z kapsulami.veliko sreče.Pa da nama bi uspelo v juniju zagledat dve črtici

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
29.5.2008 14:14:18   
ursa30
bom šla pogledat klele v cityja, itak delam v btc tko da grem vsak dan mimo.
da zagledam user posted image  v juniju, bi bla pa najbol srečna na svetu..ti pa tut verjetno a ne user posted image  držmo pestiuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
29.5.2008 14:19:04   
tinči25
mene pa laho spet pobarvate v modra, saj je spet prišla, vsem nosčkam pa želim čim lepšihuser posted image , jaz grem pa spet v nove boje

7.11.2005 se je rodil moj sonček TAJ

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
29.5.2008 14:24:12   
lily32
 tinči25user posted image user posted image user posted image  pridruži se nam v juniju, me smo šle že vse kupit roza barvo, da bo seznam lepo pobarvan.user posted image

tudi jaz vsem novim user posted image  četitam. Uživajte kljub morebitnim user posted image

(odgovor članu tinči25)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
29.5.2008 14:31:09   
ursa30
tinči25user posted image user posted image user posted image  user posted image ..
potem pa dobrodošla v juniju..pa upam da bo takrat kaj več sreče a ne..

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
29.5.2008 15:14:06   
tane
Evo punce sem danes našla tole na netu: Krvomočnica pri neplodnosti

http://www.gorenjskiglas.si/novice/nasveti/index.php?action=clanek&id=21354&from=arhiv

Kot je napisal avtor 'rožica resda ne dela čudežev je pa vredno poskusit...'

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
29.5.2008 15:32:33   
uršika***

vam moram pa nekaj povedat.Tako sem vesela da sem na temi zanositev da vam še povedat ne morem.Kajti dva dni sem prebirala temi ALI SEM NOSEČA ALI NISEM in še eno podobno in sem mislila da bom skočla v računalnik in vse te ki so slabo pisale poslala nekam v tri p ............. m...........(se opravičujem),namesto da bi puncam ,ki so prvič noseče ali pa še ne vejo in sprašujejo za nasvete pomagale in jih pomirile jih naderejo.mislim da pop.......Nevem zakaj potetm sploh pišejo,sej nikjer ne piše da pa moraš odgovorit ,pač če ti ? ne diši pojdi na drugo temo ne pa da pišeš ''ja kaj ti pa me vemo ,če ti še G ne zna povedat,sej nismo jasnovidke in podobno''.Groza

ja sem morala povedati kaj si mislim ,ker sem pa cela puf in sem tako vesela da so ti dve temi blokirali ,da se ne da več pisati,ker bi take napisala da .....

Te popolnoma razumeme Sonček85!!! Meni tudi tako zavre, ko vidim, da se ene kar nekaj pizdijo brez veze. Pa kaj, če je bila tema napisana že 100krat, pa kaj če je nezanimiva, pa kaj če nismo jasnovidke in ne vemo točnega odgovora!!! Smo pa zato tukaj, da si med sabo pomagamo, se bodrimo in si napišemo kaj lepega, ne pa da se ene izživljajo nad drugimi ker imajo probleme  in vprašajo za mnenje.
Hvala bogu, da ste na zanositvi res same fajn babe in da si vedno pomagate in prisluhnete druga drugi. Zato pa se jaz še vedno vrnem najprej na zanositev, šele potem grem pogledat na nosečnost, ker vam vsem iz srca privoščim, da vam bo kmalu user posted image user posted image user posted image user posted image , tako kot meni

Good luck punce, zgleda da za večino v juniju, pa nič zato. Pridem navijat tudi v junij, pa glejte, da boste bolj pridneuser posted image , kot ste bile ta mesecuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
29.5.2008 15:44:29   
uršika***
Tedigo, Ploha, Kalaxyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kalaxy ne skrbi, ziher si nosečkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
29.5.2008 17:14:35   
sonček85
tane sem pregledala ta link in mislim da je res zelo uporaben.super bi bilo da bi ga dali moderatorji na vrh ker je res super,da bi ga videlo več udeležnk tega foruma. no mam pa tudi eno slabo novico in sicer pregeld ki bi ga morala imeti 30.6 so mi ga zaradi odsotnosti G prestaili na 16.7-presneti dopusti.Upam da bom že do takrat srečka nosečka in bom ta mesec brez klomifena že zanosila. a danes ni pa nobene nosečke?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
29.5.2008 17:44:34   
TEDIGO
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***
Kalaxy ne skrbi, ziher si nosečkauser posted image user posted image user posted image

se strinjam tudi jaz, jaz bi morala dobit user posted image  danes, pa sem test naredila že v soboto-videt je bila samo ena senca od črtice (baby check mini), v torek sem ponovila in senčka je bila že podobna črtica (res rahla koja opazna), Včeraj sem test ponovila in črtica je postala še bolj vidna, res da je še vedno tanjša kot ona druga, vendar se je ne da spregledat. Za prvo nosečnost je bila ista zgodba, komaj 5 dni po izostanku menstruacije je bila črta debela. No Clear blu pa mi ni nič pokazal takrat, niti en dan po izostanku menstruacije 8tako da ga ne uporabljam več-tudi cena je višja). res, da piše, da po 10 minutah se testa ne gleda več: jaz prejšnji mesec sem naredila test, ma ni bilo niti znamenja o črtici ne prej ne po 10 minutah!
Pokazala druga črtica po nekaj minutah ( cca 3 minute) in nikoli zginila, če v par minutah se ni pokazala tudi potem je ni bilo-NITI SLEDU.

TAKO TA ČESTITKE!!

Neposredna povezava do sporočila: 2070
29.5.2008 19:40:15   
baci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam vsem novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
29.5.2008 19:57:39   
uršika***
Saj v navodilih tudi piše, da je lahko ena črtica rahla in manj izrazita kot druga. Meni je pa ravno CB pokazal plus, FS pa zelo zelo rahlo črtico, ki ji tudi jaz nisem verjela. Zdaj, ko se pa komaj premikam po stanovanju pa verjamemuser posted image
to sem jaz že 14 dni  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nič ni koristi od mene, hvala bogu samo to, da nimam jutranjih slabosti, ampak popoldanske, ko pridem iz službe domov.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
29.5.2008 20:02:23   
sonček85
jupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nosečke.

pri nas se je trelo.naj me vrag vzame če junij ne bo vroč(beri roza).user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2073
29.5.2008 20:03:14   
sonček85

jupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nosečke.

pri nas se je trelo.naj me vrag vzame če junij ne bo vroč(beri roza).user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

popravek:treslo.to sva bla midva z dragim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
29.5.2008 20:05:46   
spps
punce,kaj dogaja?se še kje skriva kakšna nosečka?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?