Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 8:59:45
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby O buči, a si včeraj kakšenga prkurla? Da ne bo kmalu zgledalo kaj takega , da ga bo Tilen kuru Niste resne
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 9:03:03
|
|
|
|
larisa
|
Vi niste resne.... še mal pa sploh ne bom rabla več brat znat No grem kar ven, pa v trgovino Tara (Dolenjka morš oridet tud ti k nam pogkedat če imajo v Tari kaj za Taro ) malemu kupit kaj za oblečt, ker raste kot konoplja pa še vroče mu je s temi hlačkami na stopalce
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 9:06:03
|
|
|
|
misar
|
letim ven, dokler še ni 30°C...lepo se mejte, pa nehite čvekat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 9:06:53
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dobro jutro punce! Jaz pa sem si kavo kar sama skuhala. Pri nas pa danes ni sončka, je prav prijetnih 20 stopinj zunaj. bamby čestitke za obletnico poroke , midva imava pa 7.6 peto obletnico poroke. Joj, jaz bi pa takoj čas nazaj prevertela, mi je tisti dan bil res najlepši, oziroma ves tisti čas pred poroko, od dekliščine naprej. Sicer pa sva skupaj že 12 let, mater kako hitro beži čas. Februarka tudi tebi čestitke za obletnico poroke, upam, da sta jo lepo preživela. Pa vesela sem, da ti Larisa tako lepo spi zdaj. Vidiš, da je postala pridna, dojenčki pač rabijo neki svoj čas. Pina ti pa boš danes od vseh nas najbolj uživala. Imaš čisto prav, ti kar lepo, kako mu že pravite, gospoda Pinota zaposli zvečer, da tamali porihta, ti pa uživati. saj si glede na tvoj podnapis res zaslužiš malo sprostitve . lp
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 9:15:06
|
|
|
|
ella79
|
bamby a to ti udari v glavo po 9-tih letih zakona mi smo tudi danes spali super (beri od pol devetih do osmih). Zdej sva pa že redi in greva vn predno bo vroče
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 9:15:38
|
|
|
|
Suzi*
|
niste resne. midve šibava ven. papa pinči, hvala za kapučin.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 9:31:59
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 bamby a to ti udari v glavo po 9-tih letih zakona Saj boš sama videla po 9. letih . To dogaja očitno, če si poročen, če pa nisi, pa ne vem, če kaj v glavo udari
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 9:35:53
|
|
|
|
bamby
|
pina ti si Ano tudi poti TBC cepila. Ima morda Ana na mestu vboda kakšno večjo bulico? Jaz sem zdaj prav malo bolj začela našo gledat, pa se mi tist predel ne dopade preveč . Ima kar večjo bulo in rdeče. Mislite, da bi bilo dobro se it pokazat? Je pa že skoraj 2 meseca odkar je bila cepljena.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 10:55:11
|
|
|
|
Neni13
|
Dobro jutro, smo imeli bolj pestro noč. se je ob treh zbudil in začel tako glasno jokat. Nimam pojma kaj je bilo. Pa sva zjutraj še malo poležavala. Očitno ste vse zunaj, bravo.. Midva tudi greva. Sem slišala, da so včeraj ene mlade mamice pri Kavalu po pivu tolke.. Mislim, kaj vse ne doživiš v Sloveniji..
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 11:00:19
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby pina ti si Ano tudi poti TBC cepila. Ima morda Ana na mestu vboda kakšno večjo bulico? Jaz sem zdaj prav malo bolj začela našo gledat, pa se mi tist predel ne dopade preveč . Ima kar večjo bulo in rdeče. Mislite, da bi bilo dobro se it pokazat? Je pa že skoraj 2 meseca odkar je bila cepljena. bamby naša je mela in še vedno ma rdečo bilico. To je normalno. No nam se je še zagnojilo vmes, pa sem tisti glnoj ven stisnila ( eprav nebi smela) in sedaj je samo rdeča bulica. Je ok. nič bat. Ej de j mi libk pošlji od teh sajlijev, ker so noro dobri kam ste zdej vse pobegnile??? Midve sva se že navozičkale ins edaj smo doma v hladovini, ker je venih noro vroče.. Pa spet me je glav azačela boleti. Hudič pa ta prehled. Zgleda sem a pošteno fasala... ah evo to se zgodi če se premalo pogovarjate doma . Moj oče bi reku, da imam pomanjkanje kuramicina
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 11:01:09
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: ella79 bamby a to ti udari v glavo po 9-tih letih zakona Saj boš sama videla po 9. letih . To dogaja očitno, če si poročen, če pa nisi, pa ne vem, če kaj v glavo udari mi je ravno vročina v glavo stopila zunaj je vroče za pop**** vsa eno uro in pol šibale, zdej pa sam še noge v luft pa pir
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 11:02:59
|
|
|
|
ella79
|
pina to pa je če živiš v pomanjkanju tri lekadole sej veš kam dat, pa bo bolje
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 11:10:22
|
|
|
|
larisa
|
Pa sem šla zastonj do trgovine Poletni delovni čas:od 12 h dalje Pa ne bojo meli tolk biznisa dons, k ob 12h pa ne bom nazaj hodila. Ampak Nejc pa vseen ne bo imel za oblečt Ella, katerga bova odprle in nazdravle?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 11:16:56
|
|
|
|
ella79
|
sem zdele po hladilniku brskala, pa ni več nobenga piva
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 11:18:14
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 sem zdele po hladilniku brskala, pa ni več nobenga piva , tole pa že tko z k Ruglju (naj počiva v miru) zgleda Prid k meni, jaz ga imam dost! Vabljena!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 11:40:12
|
|
|
|
ella79
|
ooo hvala za vabilo, sam sem že zmenjena jaz bi mogla tebe povabit, k ti si že včeraj častila sam morm prej hladilnik napolnit
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 11:42:31
|
|
|
|
MetiLu
|
babe zmešane Mi smo tudi prišli z vozičkanja pred eno urco, smo bili zunaj od devetih, pa smo prišli kuhani nazaj sem zdele tamalga dala kar na previjalno blazino brez pleničke, da se mu mal koža nadiha, pa na igralno podlago, da mu ni dolgčas Sem mu pa košaro podložila, da ima malo naklona, pa je bilo kar fajn, čeprav bomo pomojem res na športni del prešaltali, ker se mi je v košari skoraj skuhal, nobenega zraka ni notr, strehice mu pa ne morem podret zarad sonca ... Grem neki pojest, pa na en kofi... še zmeraj sem brez sladoleda bo treba v štacuno
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 11:53:17
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pina to pa je če živiš v pomanjkanju tri lekadole sej veš kam dat, pa bo bolje verjetno res, ker lekadole žrem že ene 2 dni pa ni nič haska. sem vsak dan slabša. Uho se je še zamašilo, pa grlo že celo boli. IZ nos apa teče kot pri norcih. Ej, me kot doječe matere kaj sploh lahko žremo, da nam pomaga za grlo in nos az bi tudi eno pivo sedaj, pa ga niti požret ne morem eno idejo kaj na hitro danes skuhat prosim!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 11:59:31
|
|
|
|
Suzi*
|
ojla. me smo tud nazaj. smo 2 ure in pol vozičkale. no, vmes sem kolegice srečala, pa smo ob naši lepi Krki sedele in sem si končno ledeno kavo privoščla. njam, je bla dobra. pa še tako lepo hladno piha tam ob vodi, da je blo prav carsko. ej, Meti, a si ti kupila tist modrček za dojenje od Lisce, ki je malo s čipko narejen in je samo ob strani skupaj dan, ko se odpne????? ker jaz ga pri nas sploh ne dobim več. pa bi nujno rabla tazga v beli barvi. Imajo samo take, ki so v trikotnik narejeni, ko se odpnejo, jaz pa ne bi tazga, ker ne morem nobene poletne bolj odprte majčke gor oblečt.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 12:01:05
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Ej, me kot doječe matere kaj sploh lahko žremo, da nam pomaga za grlo in nos antibiotike. drugač pa probaj fiziološko al pa kej podobnega v nos, pa angal pršilo za grlo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 12:03:06
|
|
|
|
Neni13
|
Mi smo že tudi nazaj... A hodi katera na telovadbo? Mi je ravno kolegica hvalila telovadbo s svojimi . Da je full dobr. Tamalim pa itak full dogaja.. Me je včeraj mama vprašala, če kaj telovadim!? Da trebušnjake bi pa že lahko začela delat!!! Moj se nič ne buni, pol pa mama s tako izjavo...
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 12:03:46
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ojla. me smo tud nazaj. smo 2 ure in pol vozičkale. no, vmes sem kolegice srečala, pa smo ob naši lepi Krki sedele in sem si končno ledeno kavo privoščla. njam, je bla dobra. pa še tako lepo hladno piha tam ob vodi, da je blo prav carsko. ej, Meti, a si ti kupila tist modrček za dojenje od Lisce, ki je malo s čipko narejen in je samo ob strani skupaj dan, ko se odpne????? ker jaz ga pri nas sploh ne dobim več. pa bi nujno rabla tazga v beli barvi. Imajo samo take, ki so v trikotnik narejeni, ko se odpnejo, jaz pa ne bi tazga, ker ne morem nobene poletne bolj odprte majčke gor oblečt. az tudi rabim en modrc bol fini za dojenje. samo v Kp jih ni za dobit
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 12:20:28
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby pina ti si Ano tudi poti TBC cepila. Ima morda Ana na mestu vboda kakšno večjo bulico? Jaz sem zdaj prav malo bolj začela našo gledat, pa se mi tist predel ne dopade preveč . Ima kar večjo bulo in rdeče. Mislite, da bi bilo dobro se it pokazat? Je pa že skoraj 2 meseca odkar je bila cepljena. bamby naša je mela in še vedno ma rdečo bilico. To je normalno. No nam se je še zagnojilo vmes, pa sem tisti glnoj ven stisnila ( eprav nebi smela) in sedaj je samo rdeča bulica. Je ok. nič bat. Ej de j mi libk pošlji od teh sajlijev, ker so noro dobri Saj naša ima pa verjetno tudi gnojček noter, ker se v sredini vidi kot bi bilo gnojno . A pol naj kar pri miru pustim, pa se ni treba it nič pokazat . Link od smajlijev je nam pa že vsem poznan http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm Pol pa samo iščeš . Ne vem pa, kje je ella najdla tisti cool hladilnik Za kosilo bova midva imela danes kar makaronovo solato (še od včeraj ) pa mesni narezek bom opohala. Se mi ne da nič pacat , je prevroče !
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 12:21:52
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, midve sva tud že doma. Je vroče zunaj za pop****. Hvala vsem za voščilo, ja, res je tamala postala pridna. Sam ne vem kaj jo je pičilo na vozičkanju, ker je bla ful sitna. Zgleda ji je blo prevroče. Jo bom dala zdele v spalnico, kjer je prijetno hladno. Evo, že morm it. Pina in Suzi, jaz mam za ven kar normaln modrc gor, da dam lahko vsaj kakšno sexi majčko gor, če ne sem ko stara mama.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 29.5.2008 12:24:31
|
|
|
|
dolenjka
|
Tako, tamala spi že drugo rundo zunaj v senčki med ptički, jaz pa pod tuš in v mesto (beri Ivančno Gorico ) v kozmetični salon pa v trgovino, pa mogoče še kam No, do treh bom nazaj, ker mora princeska jest (mi je škoda rezerve v skrinji kurit, če bom tko blizu) , pa še praznik občine je danes in zan bit pol gužva AJa, pa 1 pivo si bom privoščila z našim pol ko se vrnem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?