cebrca
|
bella02 vidim ta ti je JUST malo poznan. Če imaš možnost dobit slezenovčevo mleko ali pa balzam za telo (to je bolj kot tonik). Oboje super pomaga. Mene prsa vsak večer srbijo za znoret pa jih namažem z enim ali pa drugim in mi jih umiri v minuti. Mogoče mi je balzam zdaj še bližji ker je vroče, da nimam mastno kožo, če pa je koža suha pa potem že z mandljevim mlekom namažem. Pa balzam za telo lahko ponucaš še drugače: meni z njim moj vsak večer masira noge in oteklina hitro uplahne. Lahko pa ga uporabiš še za obkladke na pike mrčesa, črnjavke, zvina, izpaha, vglavnem za vse kar zateka, ker zelo hitro umiri vsako oteklino! (uf sem se razpisala). Če te še kaj zanima, pa vprašaj sem zaprisežena uporabnica Justa in skoraj ne pogledam več drugih izdelkov! Naty naj se ti Nejc čim hitreje pozdravi do konca, zdaj je pa že kar božček! tejkaz si skrbela zaradi škrlatinke, pa je narava sama poskrbela, da je Eva ostala doma, ampak le hitro jo pozdravi, da se ne bo božčka matrala! sandra za vrata, da jih boš čim prej videla namontirana in da ti končno ne bo več treba kar naprej pucat prah. za tvojo princesko, zgleda da ima že dva navdušena fena! Zoja Miša za H&M se tudi jaz podpišem za hlače, so res dobre in tudi cena še ni pretirana. Takrat ko je hladno so lepo tople, ko je pa vroče pa prijetno hladijo in niso kot kovter. Za srečanje sem tudi jaz imela v mislih nedeljo, ampak se vse zapre že ob 15H in mislim, da smo lahko bolj sproščene na soboto. Če pa bo več želja za nedeljo, se bom pa potrudila in probala kaj poiskat kar je odprto tudi v nedeljo! Za med tednom te pa z veseljem obvestim za prvo priliko, ko bom imela opravke v Ljubljani! Mislim pa da očetovski dopust in očetovstvo vse urejata na CSD kjer sta prijavljena, sicer pa gresta vprašat in vama bodo vse povedali. Morata pa biti za priznanje očeta oba prisotna in oba podpisat, pa bolje da to uredita pred porodom, ker potem bodo bolj druge zadeve pomembne! Če pa hočeš imeti status samohranilke, pa pazi kaj povesta kje kako in kaj živita. Na vajinem mestu bi vztrajala na vajinih uradnih naslovih in ne povedala, da živita skupaj razen če vama je vseeno za to. m@j@ za punčko, res je zelo hudo. Če misliš da ne bi zmogla, raje ne it, da ne bo preveč stresa zate, ki se ga moraš ravno zdaj izogibat. Ti ne bo nihče zameril, če najprej poskrbiš zase. Moja najboljša prijateljica je rodila prekmalu in izgubila fantka, sem bila zelo žalostna in ravno takrat me je moj najbolj zbrcal, kot bi hotel reči, da ne smem biti žalostna in je bilo res težko obdobje, tudi jaz se nisem počutila najbolje, zato pazi nase. Srečanje Ljubljana 16.6. (City park/Supernova-Rudnik) cca. ob 16:00 (natančno se uskladimo kakšen dan prej) cebrca tejkaz Zoja Miša ? m@j@