|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
29.5.2008 8:30:18   
Višnja
Jutro,

hvala za kavico. JAz se nalivam z vodo, ker mi je takoooo vročee!!!!!!

Danes sem se odločla, da grem v laboratorji  - že ker me moj gine ni poslal že dolgo. Grem malo pokontrolirat železo pa sladkor.

bella02.... tudi mene srbi trebušček in res ne vem kaj bi pomagalo razen tega, da si mažeš s kremico.

upam, da vam ni prevroče.....ne smemo že zdaj jamrat, ker kaaaaj bo še!!!!user posted image user posted image

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
29.5.2008 8:51:02   
sandra123
Jutro še enkrat...sem morala prej Tino v šolo peljat, pa v laboratorij sem šla dat vodo...zdaj pa čakam svaka, da mi vrata za stanovanje pripelje, da jih že enkrat končno zmontiramouser posted image ...Sem bila pa včeraj na koncertu pevskih zborov naše osnovne šole - tudi moja princeska veselo prepeva v pevskem zboru in je bilo super, še mala dva v trebuščku sta uživala 100 na uro - sta tako brcala, da sem že mislila, da bom morala pobegniti od tamuser posted image user posted image user posted image
Višnja in Bella....meni proti srbenju trebuščka pomaga Eucerinovo olje proti strijam - res je bolj drago, ampak se moram pohvaliti, da tudi zelo učinkovito, saj kljub temu, da nosim user posted image user posted image nisem pridelala še nobene strije (samo stare od prve nos.so ostale), je pa res, da mene najbolj trebuh srbi, kadar se koža zaradi rasti user posted image user posted image razteguje...poskusita, mogoče bo kaj pomagalouser posted image .
Tejkaz...ubožica Eva...upam, da se čimprej pozdravita user posted image user posted image user posted image user posted image
Naty...samo, da je tvoj Nejc boljše, pa uživajta zunaj, čeprav je že prava vročina user posted image

No, jaz se bolj notri zadržujem...mi tale vročina čisto nič ne odgovarjauser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
29.5.2008 8:53:36   
anita goitan
jutro,
hvala za kavo, tudi sama jo ravnokar srkam na terasi, potem pa se vržem v eno hitro čistilno ker pričakujem obiske.
zoja miša tudi mene zanima roba s H&M, ker prejšnji teden niso imeli še čisto nič novega, je kaj več na zalogi?

Želim vam en krasen četrtek in ostanite v user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
29.5.2008 8:54:22   
Zoja Miša
Jutro babike!

Sandra, hvala za kavico. Paše!

Veste kaj, glede te vročine mene nič kaj ne skrbi, ker se mi zdi, da spet pretiravajo, da bo vroče poletje in kaj vem kaj še... Potem pa je itak pol poletja dež in mraz. No, sicer pa bomo videle. Važno, da se bomo počutile dobro!

Cebrca, super za super pregled! In čestitke za RDuser posted image ! Glede srečanja, jaz sem za, ampak bi bilo boljše v nedeljo 15.6.!!! Kjer koli si napisala mi je o.k.! Drugače, pa se lahko dobiva tudi med tednom, načeloma delam do 16.30, potem pa se lahko pripeljem kam...javi pa se lahko zmeniva.user posted image

Matjaž, hvala za pozdrave od Katje! Super, da je bolje in da bo šla domov! Jo pogrešamo!!!

Bella, 3/4 hlače so 25,00 eur, meni se ni zdelo veliko. So pa res super, kamot in tanke, da mi res ni prevroče.

Lana, uživaj na morju! Joj res ti bo luštno, ti malo zavidam, v pozitivnem smlislu seveda!user posted image

Tejkaz, joj, boga Eva! Pozdravi jo! Tako s poljubčkom od mene in dobesedno!user posted image  Za kavico pa nič se ne sekiraj, pa drug teden, ni problema. Se bova zmenili!

No pa se kasneje kaj beremo...
Anita, kako je na dopustu?! Kar pohvali se malo!!!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
29.5.2008 9:05:12   
Zoja Miša
Anita, verjetno so potem ravno robo dobili, ker so imeli veliko majčk, s kratkimi in brez rokavov. Ampak te brez rokavov mi nekako niso bile všeč. Imajo tudi nekaj simpatičnih srajčk, za katero mi je žal, da si je nisem kupila zadnjič.user posted image  Hlače pa tudi, dolge ali 3/4 iz bolj lahkih materialov. Bilo je tudi dosti kratkih hlač - olivno zelene, črne, bele in jeans.
Imajo tudi nekaj bolj elegantnih stvari ki pa jih nisem tako gledala, ker sem rada bolj kamot! user posted image
Koliko so pobrali od torka pa do danes, pa ne bi vedela.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
29.5.2008 9:10:52   
anita goitan
zoja miša dopust je zakon ne, mal lenarim, mal kuham, pečem (to bolj zvečer ker je vročee), jutri grem v šoping, zvečer mal na trim stezo en hiter sprehod gor pa dol, uf in še bi se kaj našlo, drug teden bo še bolj pester grem k mami, tam bo pa tudi akcija mal v Italijo, malček robutanja češenj user posted image
Skratka sej boš vidla in vse ostale dnevi tečejo ekspresno hitro tudi če si doma.

Neposredna povezava do sporočila: 4181
29.5.2008 9:37:51   
sandra123
Anita, kar naužij se svobode zdaj, ko ni treba več v službo...sicer se ti bo sedaj zdelo, da čas malo počasneje teče, ampak se boš hitro navadila novega tempauser posted image , pa čuvaj se zdajuser posted image ...A prideš še k meni malo čistilne akcije narediti? Saj sem bila včeraj pridna in sem zlikala vse moževe srajce s kratkimi rokavi - prvo rundo...danes me čaka druga...

Zoja Miša....jaz bom tudi morala počasi v šoping za hlačami na 3/4...sicer imam sedaj gor ene hlače, ki so mi prav...je malo elastika popustila, pa lahko nosim še stare...no, za kakšne 14 dni še bodo user posted image

Aja, pa ravnokar so mi vrata pripeljaliuser posted image , spet bo en delaven vikend, pa še nečakov 1.rojstni dan nas čaka ta vikenduser posted image

Vse, ki imate danes preglede želim vse najnajuser posted image
29.5. - Barbarinha
29.5. - PABLO
29.5. - košuta
29.5. - andrejaboris

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 29.5.2008 9:44:08 >

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
29.5.2008 9:49:36   
iva77
Ufffffffff, kako je že vroče, bogi naši user posted image , čez dan sploh ni šanse da grem ven user posted image

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
29.5.2008 9:53:57   
m@j@
Cebrci in vsem ostalim hvala za dobrodošlico, pa ful bi bla za srečanje v Ljubljani. Kar napiši kdaj, pa se verjetno vidimo.

Jaz tudi vidim, da bodo dopustniški dnevi kar zleteli. Midve z Anito morava nadoknadit vse za nazaj.

Naj vam pa še povem, da sem zadnji dan službe doživela grozen šokuser posted image . Namreč umrla je punčka, ki je hodila v naš vrtec (nesreča) in danes sem nameravala jit vsaj kropit. Ampak sem poklicala sodelovko in ji rekla, da pa res ne morem. Mislim, da ne bi prenesla. Žal so spomini že tako preveč sveži in boleči. Pa itak menda pravijo, da v nosečnosti ni dobro.

Da ne bom preveč zamorila, upam da kmalu napišem kaj lepšega in bolj veselega.

Lep dan,

Neposredna povezava do sporočila: 4184
29.5.2008 10:12:40   
Zoja Miša
M@j@ to je pa res grozno. Ampak, mogoče res bolje, da se ne izpostavljaš! Pazi nase in na svojega user posted image .
Saj pravim, življenje je res kruto!!! Zato punce, uživajte vsak trenutek, ki vam je dan!

Jaz imam pa eno vprašanje. Kje si moj rihta očetovski dopust? V občini oz. upravni enoti, kjer je prijavljen ali na zavodu? Mora imeti kakšne papirje? Ti, ki sem jih staknila na netu, so dovolj?
In kje se potem ureja, ker bo otrok imel njegov priimek, nisva pa poročene, niti nisva prijavljena na istenm naslovu, čeprav živiva skupaj (tu kjer sva nisva sploh prijavljena)user posted image
Hvala vam že vnaprej!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
29.5.2008 10:22:05   
anita goitan
zoja miša tukaj si preberi, pr nama je podobno, nisva poročena, drugače živiva na skupnem naslovu
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/ocetovskiDopust.asp

Neposredna povezava do sporočila: 4186
29.5.2008 10:29:41   
soncek3
Zoja Miša, ne bi ti vedela točno svetovatuser posted image . Verjetno, bi bilo prav , da se tukaj kjer sta, začasno prijavita, saj bo tudi otrok nekje prijavljen in bo najlažje, če tam kjer sta, to tudi urejata. Pozanimaj se na pristojnem centru za socialno delo.

Daj poglej, če najdeš kako informacijo na  tej strani, je govora tudi o očetovskem dopustu (ali pa kar postavi svoje vprašanje): http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=1062-

Neposredna povezava do sporočila: 4187
29.5.2008 10:30:18   
sandra123
Punce, jaz sem pa ful dobre volje danes...mi je moj očka sporočil, da mi je končno naročil voziček za moja user posted image user posted image ...ampak dobavni rok je pa 4-6 tednovuser posted image , pa s Švedske bo baje prišel...no ja, glavno, da imam še to urejeno, da bom potem imela vse pripravljeno za moja razgrajača...user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
29.5.2008 10:31:20   
gajka
Še en vroč dan se nam obeta. Včeraj se je še naša psica kar po hiši skrivala in sploh do večera ni hotela ven. user posted image  Ponoči komaj kaj spim, ker mi je tako vroče! In največja ironija je, da imava od prejšnjega tedna v najinem bodočem gnezdecu namontirane klime, ampak žal še ni vseljivo! user posted image  Če bo šlo tako naprej, bom magari šla tja spat kar na tla in v prah, samo da bo malo bolj hladno! user posted image

Anita, m@j@, andrejaboris - vam malo zavidam, da že uživata v dopustu! No, saj jaz tudi zdaj delam večinoma kar od doma in je potem itak že malo dopustniško razpoloženje. user posted image

m@j@ - jaz itak trdim, da starši ne bi smeli nikoli biti v situaciji, da pokopljejo svojega otroka! Res žalostno glede punčke iz vrtca! user posted image  Zate pa menim, da je dovolj, če se spomniš nanjo in res ni nujno v tvojem stanju še na pogreb rinit.

Višnja in bella02 - tudi jaz uporabljam Eucerinovo olje proti strijam. In tako kot sandra123 novih strij še nisem pridelala in tudi srbečice nimam. Žal pa imam zadeva ne deluje na stare strije, drugače bi bilo to olje čudežno! user posted image

cebrca in bambi14 - obema vse najboljše (z nekajdnevno zamudo)! user posted image

cebrca - bi se rade volje udeležila srečanja v LJ, ampak dvomim, da mi bo zneslo se ravno takrat še v LJ vozit, čeprav sem še vedno HB precej mobilna. user posted image

lana777 - sem ti kar malo favš, da se greš na morje sproščat! user posted image  Daj še malo za nas noge v vodo pomoči!

Jaz se tudi pridružujem vsem tistim, ki morajo še v šoping po kaj bolj kratkega za oblečt! Trenutno se doma valjam v kratkih hlačah domače izdelave. Sem navadno elastiko vzela iz pasu in jo zamenjala s tisto elastično vrvico, ki jo zavežem na poljubno dolžino/širino. Za v beli svet pa razen dolgih hlač ne pravim čisto nič več nase! user posted image

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
29.5.2008 10:32:27   
cebrca
bella02 vidim ta ti je JUST malo poznan. Če imaš možnost dobit slezenovčevo mleko ali pa balzam za telo (to je bolj kot tonik). Oboje super pomaga. Mene prsa vsak večer srbijo za znoret pa jih namažem z enim ali pa drugim in mi jih umiri v minuti. Mogoče mi je balzam zdaj še bližji ker je vroče, da nimam mastno kožo, če pa je koža suha pa potem že z mandljevim mlekom namažem. Pa balzam za telo lahko ponucaš še drugače: meni z njim moj user posted image vsak večer masira noge in oteklina hitro uplahne. Lahko pa ga uporabiš še za obkladke na pike mrčesa, črnjavke, zvina, izpaha, vglavnem za vse kar zateka, ker zelo hitro umiri vsako oteklino! (uf sem se razpisala). Če te še kaj zanima, pa vprašaj sem zaprisežena uporabnica Justa in skoraj ne pogledam več drugih izdelkov!

Naty naj se ti Nejc čim hitreje pozdravi do konca, zdaj je pa že kar božček!user posted image

tejkaz si skrbela zaradi škrlatinke, pa je narava sama poskrbela, da je Eva ostala doma, ampak le hitro jo pozdravi, da se ne bo božčka matrala!user posted image

sandra user posted image za vrata, da jih boš čim prej videla namontirana in da ti končno ne bo več treba kar naprej pucat prah. user posted image user posted image user posted image za tvojo princesko, zgleda da ima že dva navdušena fena!

Zoja Miša za H&M se tudi jaz podpišem za hlače, so res dobre in tudi cena še ni pretirana. Takrat ko je hladno so lepo tople, ko je pa vroče pa prijetno hladijo in niso kot kovter.
Za srečanje sem tudi jaz imela v mislih nedeljo, ampak se vse zapre že ob 15H in mislim, da smo lahko bolj sproščene na soboto. Če pa bo več želja za nedeljo, se bom pa potrudila in probala kaj poiskat kar je odprto tudi v nedeljo! Za med tednom te pa z veseljem obvestim za prvo priliko, ko bom imela opravke v Ljubljani!

Mislim pa da očetovski dopust in očetovstvo vse urejata na CSD kjer sta prijavljena, sicer pa gresta vprašat in vama bodo vse povedali. Morata pa biti za priznanje očeta oba prisotna in oba podpisat, pa bolje da to uredita pred porodom, ker potem bodo bolj druge zadeve pomembne! Če pa hočeš imeti status samohranilke, pa pazi kaj povesta kje kako in kaj živita. Na vajinem mestu bi vztrajala na vajinih uradnih naslovih in ne povedala, da živita skupaj razen če vama je vseeno za to.

m@j@ user posted image za punčko, res je zelo hudo. Če misliš da ne bi zmogla, raje ne it, da ne bo preveč stresa zate, ki se ga moraš ravno zdaj izogibat. Ti ne bo nihče zameril, če najprej poskrbiš zase. Moja najboljša prijateljica je rodila prekmalu in izgubila fantka, sem bila zelo žalostna in ravno takrat me je moj user posted image najbolj zbrcal, kot bi hotel reči, da ne smem biti žalostna in je bilo res težko obdobje, tudi jaz se nisem počutila najbolje, zato pazi nase.

Srečanje Ljubljana 16.6. (City park/Supernova-Rudnik) cca. ob 16:00  (natančno se uskladimo kakšen dan prej)

cebrca
tejkaz
Zoja Miša ?
m@j@

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
29.5.2008 10:34:11   
m@j@
Sandra 123 user posted image  za voziček. Pa saj toliko boš pa še zdržala. pa še preden prideš iz porodnišnice, pa preden greš ven, pa bo voziček zihr doma.

dej nalimej slkco, kakšen bo.

Neposredna povezava do sporočila: 4191
29.5.2008 10:35:45   
Zoja Miša
Hvala punce za linke. Bom prečekirala!

Sandra user posted image  za voziček!

Jaz pa to soboto res grem v Avstrijo! Po postlco in previjalno in cotke....Vse bom pokupila, če bodo le imeli tako, kot sem si namislila!user posted image  Pa še tašča bo šla zraven, je rekla, da bo ona postlco kupila! Joj, to bo luštno!!!
Komaj že čakam!!!!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4192
29.5.2008 10:35:52   
gajka
sandra123 - user posted image  za voziček! Pa nič ne skrbi glede dobavnega roka, itak ga boš dobila dovolj hitro. Bosta že tvoja razgrajača pridno počakala, da prideta na vrsto za prihod na ta svet. user posted image

Zoja Miša - ja, če pa taščo z denarnico zraven pelješ, pa glej, da boste šli tja s čim večjim prtljažnikom! Naj se bodoča babica malo izprsi! user posted image  Pri nama so tako nesrečne, ker še niso dobile zelene luči za šoping! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 29.5.2008 10:38:14 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
29.5.2008 10:39:17   
cebrca
gajka kolikor boš lahko zmogla, mi je jasno, da imamo že prave trebuščke in je vožnja vsak dan težja, jaz zaenkrat še zmorem mojih 40 km do Ljubljane in še sama šprintam po pregledih in trgovinah, čeprav se že z veliko težavo sklanjam v nakupovalne vozičke user posted image user posted image user posted image . Mi je pa jasno da kmalu ne bom več zmogla sama, sploh pa če bo ta vročina kar vztrajala, mi čisto nič ne paše!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
29.5.2008 10:44:21   
cebrca
sandra user posted image user posted image user posted image voziček, držim pesti da bo zagotovo prišel še pravi čas!

Zoja Miša ti pa le uživaj v Avstriji in dobro izkoristi ponudbo user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
29.5.2008 10:44:45   
Zoja Miša
Cebrca, hvala za vse informacije. Ja, verjetno bi bilo dobro, da samohranilka ostanem. In če sem samohranilka, je potem logično, da ima otrok priimek po mojem? Upam, da ja!

Za srečanje, če bo 16.6. , torej v nedeljo, sem 100% za! Ob 16h, je super ura, dobimo pa se lahko v kakšnem kafiču, ki je odprt dlje časa, saj ne rabimo v nakupovalnih centrih sedet! V okolici BTC-ja je sigurno kaj, kjer bi lahko posedele zunaj, ali pa notri, če bo služajno dež! Tam nasproti Emporiuma so kafiči. Pa še gužve ne bo, ker je nedelja, pa nihče ne hodi v šoping!!!user posted image
Jaz sem si že datum pocahnila, tako da....

Če boš pa kdaj med tednom, Cebrca, pa mi samo kakšen dan prej javi, da se lahko uskladiva.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
29.5.2008 10:49:42   
cebrca
Zoja Miša tudi če si samohranilka je logično, da ima user posted image priimek po očetu, je pa veliko bolj enostavno papirje uredit prej kot pa potem.

Za srečanje pa obljubim, da bom naredila še raziskovalno akcijo še za nedeljo!

< Sporočilo je popravil cebrca -- 29.5.2008 10:50:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 4197
29.5.2008 10:52:44   
sandra123
Voziček, ki ga čakam... http://www.emmaljunga.de/start.asp?lang=UK&country= 
( Twin cerox 360, za dvojčke, modre barve)...ne vem, zakaj mi noče slikce shranituser posted image

Zoja Miša...predlagam ti obisk http://www.toysrus.de/index.php?mapid=5&PHPSESSID=ea4a1975982a121ae22df62390fb19fd# midva sva tam kupila posteljico za najina user posted image user posted image , imajo ogromno izbiro, v paketu lahko dobiš popolnoma vse, kar potrebuješ za posteljico - od jogija do posteljnine...Midva sva kupila posteljico na strani 58-59 v katalogu, ki ga lahko najdeš na spletni strani, nahaja se desno zgoraj...( winnie the pooh)

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 29.5.2008 11:02:58 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 4198
29.5.2008 10:52:49   
Vilika
Hoj!

Al sm jst čudna al kaj - a ni 16. 6. ponedeljek??? user posted image user posted image  
Jaz sem od 14. 6 na dopustu, žal, in tako e morem na to srečanje.... user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
29.5.2008 10:57:22   
gajka
Ne, nisi čudna! user posted image  Imaš prav!

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?