|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
28.5.2008 14:32:49   
Zvezdica
Precej krvav:(. tako rjavo rdeč. Ni čisto sveža kri ampak ....
Ma ta jebe... občutek, da je nekaj narobe me spremlja že nekaj dni.

Grej jutri k atu Rešu. Sem tako žalostna.

i belive i can fly....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
28.5.2008 14:35:23   
gigi1
Zvezdica zakaj ga dans ne pokličeš? Če je karkoli narobe je treba hitro odreagirat.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
28.5.2008 14:36:49   
Abra
Zvezdica, jaz sem skor diplomirala z izcedki. Povej, je prav krvavo? Pa tut to še nč ne pomeni. Pokliči Reša, povej kdaj si imela et, kateri dan si imela beto in kolk je bla vrednost. Po vsej verjetnosti ti bo rekel, da si povečaj dozo prometriuma na 8 ur. Vem, da je vse ok in držim pesti! In počivaj!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
28.5.2008 14:37:28   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Precej krvav:(. tako rjavo rdeč. Ni čisto sveža kri ampak ....
Ma ta jebe... občutek, da je nekaj narobe me spremlja že nekaj dni.

Grej jutri k atu Rešu. Sem tako žalostna.

Zvezdica, nič čakat, vsedi se v avto in leti na urgenco...Lahko da ni nič, da je samo počila kakšna žilica, ampak tako boš vsaj vedela...Ne čakaj na Reša.

Tudi Sulfinija je pri naravni nosečnosti krvavela in je letela v bolnico in so jo dali na UZ in ji povedali, da je z njeno pikico (takrat) vse v redu. Tako da pot pod noge in na urgenco. Pa bodi kar vztrajna, histerična če je treba, kaj te briga, kaj si bodo o tebi mislili, samo da bo vse v redu s tabo.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
28.5.2008 14:38:40   
Abra
Zvezdica, takoj zdej ga pokliči. Zakaj pa misliš, da nam da svoj mobi? Za take situacije. Punce ga ob vseh urah kličejo, se spomnim, da ga je ena v nedeljo ob polnoči klicala ...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
28.5.2008 14:39:38   
mismis
Gigi,

tovje sporočilo je sedaj prišlo 3x user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
28.5.2008 14:41:30   
gigi1
Zvezdica to kar Miška pravi je res. Meni so na GK rekli, če pride do krvavega izcedka naj letim na ginekološko urgenco. Tudi na urgenci samo en svoj blok ima ginekologija. Morda najprej Reša pokliči, če ga dobiš. Če ne pa leti na urgenco.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
28.5.2008 14:41:49   
Abra
Jaz pa ne bi šla na urgenco, imam svoje izkušnje iz ravno takega primera. Prvo te bojo vprašali, če nisi svojega G klicala, ker je delavnik .... jaz sem bla tam na božični večer, 10. dan po poz. testu. Pa tko ti nimajo kaj narest, Reš ti bo kvečjemu rekel, da povečaj dozo in bo vse ok. Res, pokliči Reša, na urgenco greš še zmeraj lahko.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
28.5.2008 14:51:08   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Zvezdica, jaz sem skor diplomirala z izcedki. Povej, je prav krvavo? Pa tut to še nč ne pomeni. Pokliči Reša, povej kdaj si imela et, kateri dan si imela beto in kolk je bla vrednost. Po vsej verjetnosti ti bo rekel, da si povečaj dozo prometriuma na 8 ur. Vem, da je vse ok in držim pesti! In počivaj!

Ojla

Ja ma tako rjavo rdeče, pa na levi strani me boli če sedim. Sem klicala reška že prej, jutri po 12i uri šibam k njemu. Je reku, kar pridte, da vidimo kaj je ta strahuser posted image . Sej je facko tale naš reš.
Kar se izcedka tiče, je bil krvavkast, ne čis krvav, zdaj rjavo rdeč. No bl rdeč. Joj, kaj pa vemuser posted image Sem tako žalostna.

Ne sej je rekel naj počivam in naj jutri pridem. Naj se umirim.
In to delam.

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
28.5.2008 14:52:52   
Zvezdica
Hočem povedat, zdaj sem mirna in čakam. In počivam!!!
Kaj več nardit nimam. Bomo videli, kako se  bo razvijalo. Žalostna sem pa vseen.

Grem ležat, se kasneje javim.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
28.5.2008 14:58:40   
arneja
Zvezdica, držim pesti, da je le lažni alarm. Čeprav jaz ne vem, če ne bi Reša izsilila, da kar danes k njemu pridem. V glavnem, smo v mislih s tabo, ti se pa poskusi čimbolj sprostiti in pozitivno razmišljati, prav user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
28.5.2008 15:02:25   
gigi1
Zvezdica, če je tko reku, je tko reku. Kaj pa vem. Mogoče smo me tud bolj paniko zagnale k ne vemo kako to  zgleda. A to je izcedek al krvavitev. Mislim, kolk je to močno? Res pejd ležat. Naj gre tvoj po Liama v vrtec. Počivaj in probaj pozitivno mislit. vem, da je težko, pa vendar. Pa javi se kasneje, ko malo odležiš.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
28.5.2008 15:04:07   
Abra
Zvezdica, Reš ti je lepo rekel, da se umiri. Ga kar slišim user posted image ker je mene tudi že enkrat tko lepo pomiril in sem zadnjič tudi samo na tiste njegove besede mislila. On VE, da malo krvavitve čisto nič ne pomeni. Lahko, da je kaj narobe, je pa veliko možnosti, da ni. Precej IVFovk je na začetku krvavelo. Sploh takih z dvojčki. Mi je zadnjič ena razlagala, kako je celo prvo trimesečje krvavela, pa ima zdravega sinčka.
Jaz mislim, da bo še vse ok. Držim pesti in mislim nate, pa malo živaljskega kraljestva za srečo!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
28.5.2008 15:07:59   
arneja
Zdaj moram pa najprej napisati, ker sicer vedno pozabim, da je Reško meni tudi naredil tisti LA hatching ali kaj že, ko ovojnico stanjša. Upam, da bo pomagalo user posted image . Abra, ga je tvojima pikicama tudi? In braaaavo za šest tednov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vi trije imate šest tednov, midve/a pa že celih šest dni user posted image . Pa prehladek čimprej pocajtaj user posted image . Kaj pa njune slikice na 3. dan, sta "po šolsko" izgledala user posted image ?

Hedviga, sem zjutraj pozabila napisat, da sem se jaz pri drugem postopku tudi za vsako kapljico, ki je ostala v ampulci, sekirala. In enkrat vem, da sem kar precej tekočine notri pustila, ker enostavno nisem mogla pozaugati. Pa so foliklčki vseeno lepo zrastli, tako da kar brez panike user posted image .

Pija, si dobila srebne čeveljce user posted image ? To boš lepa nevesta user posted image .

Gigi, si kaj šla tiste slikce iskat? Tista Beckhamova je pa zdaj menda že v četrto noseča. Ste pa toliko kalkulatorčkov prilepile, da sem šla še jaz zase računat user posted image .

Kajsica, in tvoji čeveljčki? Kakšne si pa ti iskala? In kosilo s prijateljico padlo? Presnetite taščo čimbolj user posted image .

Pikovitek se pa zdajle sigurno po Evroparku sprehaja, pardon, šepa user posted image , in na veliko nakupuje user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 28.5.2008 15:18:21 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
28.5.2008 15:08:13   
Abra
Ja, to z urgenco malo pretiravamo, res ni takoj za tja dirkat. In bolje je, da nas pogledajo dohtarji, pri katerih se zdravimo. Se spomnim, da so Sayuri napizdili, zakaj si je dala dva ustaviti ... pa tam te pregledujejo specializanti, ki še uz ne znajo delat. Mene je pred abrazijo en tako na grobo pregledoval, da sem ful zakrvavela, prej nisem pa nič... da ne govorim, kako mi je uz delal, še sama bi si ga najbrž bolje.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
28.5.2008 15:10:58   
sayuri
Ojla punce. user posted image Se vam iz P javljam. Nisem nič na tekočem, ampak sem zdajle razbrala, da je naša Abra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj, kolk sem za luno user posted image ABra, čeprav malce pozno - ti iz vsega srca čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj, kako lepa novička user posted image .

No, jaz pa tlele v porodnišnici kar naprej našega ata Reša srečujem user posted image . Ko me je prvič videl, je vprašal, če sem že rodit prišla user posted image . Sem mu rekla, da samo malo na dopust in razvajanje user posted image . Danes ga je pa vse zanimalo - kolk sta že velika otročka, kakšno nosečnost sem imela, pa da naj pazim nase, da sem tukaj v dobrih rokah....user posted image Je blo fajn to slišat user posted image

Drugače sem ok - tiste ki ne veste - tukaj sem preventivno.user posted image Ta praksa se zelo dobro obnese in nosečke z dvojčki okrog 29. tedna zadržijo na opazoavnju za kak mesec. ČAs kar hitro mineva, pogrešam le mojega sinčka. Ampak bo že user posted image MArsikaj sem to nosečnost že dala skozi, pa bom še tole. user posted image

Pozdravček in veliko pluskov, mirno roko pri špikanju, veliko dobre volje in optimizma user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
28.5.2008 15:15:20   
arneja
Zvezdica, upam, da otročki zares na takšen način le kažejo, da nočejo biti udeleženi pri likanju user posted image . Imajo punce prav, Reš že ve, da izcedki niso nekaj groznega, zato te je pa šele jutri naročil. Tako da se samo lepo pomiri pa pikici božaj user posted image .

Haha, Abra, slonjo obleko z bleščicami, da bi si dala delat user posted image ? Koliko blaga in bleščic bi res porabila user posted image . Mislim, da bomo letos novo leto kar v trenerki in z nogavičkah pričakale v naročju naših srčkov user posted image . Abra, a ima Rešev sin črne lase? Si ga ti že kdaj videla? A je tebi tudi en otročiček v tisti cevki ostal pa je Reško potem moral ponoviti vajo, ali sem malo pomešala?

Zorica, je bilo včeraj res prevroče za kakšen izlet, pa tudi danes najbolj notri na hladnem paše user posted image . Vidva pa kar zdaj pridno user posted image , ker vama bo itak kasneje prepovedano.

Rubin in Julija, koliko jajčk je bilo user posted image ?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
28.5.2008 15:16:01   
gigi1
Abra ve Reškotove punce mal drgač gledate. Nas na GK vse živo pregleduje. Mislim, da se mi je samo 1x zgodilo, da me je isti 2x pregledal. 2 x so mi spoecializanti delali UZ (pa ni blo nobenga od glavc zraven, jim je sestra suflirala kaj morjo narest) pol smo pa kar eno uro čakale, da G pride, da po opisu pove, kaj naj z nami.
Moj IVF G me pa niti 1x ni pregledal odkar sem v postopku... Tle se moraš pač naučit vsem zaupat, ker jih je tolk. pa molit, da na tisti dan ko maš punkcijo, ET ali UZ, ko maš po 20 jajc že not dela kašen bolj nežen..

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
28.5.2008 15:17:00   
Zvezdica
Naj na hitro odg. Potem grem ležat. Ja Gigi moja, moj je šel po tamalga.

Ni krvavitev, ampak tak vedno bolj rjav izcedek. Ne teče kaj preveč, ampak ko se obrišem, je full na papirju. NA žalost je bilo tako tudi zadnjič, ampak takrat je šlo za IMN. Jast res srčno upam, da ne bo nič takega in je le izcedek. Je pa drek ker me boli ko sedim.

Tako, malo več kasneje, spet grem ležat.

i belive i can fly....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
28.5.2008 15:17:50   
Zvezdica
Zvezdica, upam, da otročki zares na takšen način le kažejo, da nočejo biti udeleženi pri likanju
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Arnejči, res upam, da je temu tako.

i belive i can fly....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
28.5.2008 15:18:08   
hedviga
O marička Sayuri..En mesec?!?! Mislim, seveda kar je treba je treba in ni težko, ampak a ti ni nič dolgčas, kaj pa delaš cele dneve?

Arneja,sta me z Gigi kar potolažili! Pomoje je tudi preganjavica en od stranskih učinkov Menopurja. In ta stranski učinek 100% imam.  user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
28.5.2008 15:18:59   
gigi1
Sayuri kolk časa boš še not? DSem zasledila, da so te za vikend domov spustil Tle ma kar nekaj punc vprašanja namenjena tebi. Bomo kar novo temo odprle "Vprašaj Sayuri" user posted image  user posted image  user posted image . Samo, da je vse ok.
Drži se. Upam, da ti hitro mine tole poležavanje v P.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
28.5.2008 15:20:49   
gigi1
Zvezdica a še nisi šla ležat?? daj prosim bodi pridna in pejd! Se pišemo kasneje.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
28.5.2008 15:21:26   
arneja
Ooo, Sayuri user posted image . A imaš zdaj začasno prebivališče v Postojni user posted image ? Kako pa res Filip preživi brez tebe? Reško se te pa potem lepo spomni user posted image ? Kdo te pa tam pregleduje, Merlo? Vas veliko nosečk tam preventivno leži? Dobro se držite še naprej user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
28.5.2008 15:24:21   
gigi1
Zvezdica IMN po moji logiki v IVF postopku ne more biti, ker ti dajo plod direktno v maternico.
Abra, ledenka prosim podprita me! Mam pravo logiko a ne?Tako, 1 skrb manj! Zdej pa res ležat!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?