PikicaStonoga
|
Cipresa, žal ne vem, kaj bi ta štirica pomenila. Ko je mene sestra poklicala, tudi ni nič razlagala, samo da naj pridem, da ne čakam na naslednji pregled. V sredo sem morala do osebne zdravnice po ene recepte pa sem jo sproti še vprašala, kako je z vodo v nosečnosti in mi je povedala, da to hitro pride, da je urin slab in da vse, kar lahko naredim je, da pazim, kako dajem urin. potrebno je namreč s čistimi rokami sramno ustnico razpreti, se malo polulati in v lonček spustiti srednji curek. Če tega ne naredimo, je veliko večja možnost, da izvid pokaže kakšno bakterijo. ko sem ji povedala, da ko sem dajala urin, sploh nisem mogla dat in sem iztisnila zadnje kapližjice, je rekla, da potem pa ni čudno, če ni bil srednji curek in sem komaj malo dala, ker na sramnih ustnicah pa bakterije vedno so prisotne. In da če je tako, daj ne skrbim. No včeraj sem bila potem pri ginekologinji, me je pogledala, vzela bris, ampak že takoj rekla, da nič ne vidi niti srbečice, malo sicer rdeče, ampka da naj veliko pijem, in v ponedeljek ponovno dam urin, da sicer izvid kaže na neko bakterijo v nožnici ampka verjetno je to samo posledica tega, da sem dala premalo urina. In ponovno je povedala, kako pomembno je, da damo srednji curek. Torej upam na najboljše in me nič več ne skrbi! :)
|