Pandica
|
Dober večer! Komaj zdaj sem prišla do rač., prej ni bilo časa. Vidim, da ste pridno nakloftale in, da imamo Štajerke spet probleme kje se dobiti. Pa uro ste spremenile. Ojoj, ob 10h že, te bom ziher zamudila, ker mi2 bolj dolgo spima Kdaj zdaj in kje? Danes sem se prvo dobila z Alino_alin in Teko in sta mi naročili, da dam zanju glase za Mojo pizzerijo, da verjetno prideta, če pride VANILI. Zdaj pa preberem, da je nebo, pa daj Vanili no, a ne gre zrihtat nekje avta? Pol pa sem še bila z zalo07, pikijakobom in Noo1 v mestu na kavici. Pa, da se vam pohvalim imam mei tai Alina_alin še enkrat hvala, super je, res je full lep. Seveda sem ga takoj sprobala prej proti večeru doma, ko je bila miška že malo zaspana, sma šli z njim na sprehod in nekje po 10 minutah mi je zaspala v njem Lubica moja, kako jo je bilo užitek gledati, ko je tak lepo ajala. Samo, ko sma pa prišle nazaj domov pa sem jo hotela odložiti v posteljico pa se je itak takoj zbudila. Mama06 oprosti, ker me včeraj ni bilo pri pojedini, bom pa danes. Kaj vse ponujaš za jest, ker sem lačna, ko pes? Aja, lokacijo bivališča pa bom kar pustila Mb, itak sem tako blizu, da "špuknem" do Mb tako, da nem niti spreminjala
|