Zoja Miša
|
Dan . Včeraj sem bila fraj, danes pa kar nekako ne nejdem časa . Sem včeraj doma tako dobre butle jedla, ki jih je moja mami spekla, da se mi še sedaj cedijo sline! Drugače sem vam hotela povedati, da porod bom imela kar naraven. In po pravici, čisto nič se ga ne bojim! Kar se pač mora se pač mora in tudi to naj bi bilo posebno doživetje! Četudi je boleče! Anita - uživaj zadnji dan v službi, še bolj ti bom pa fauš jutri zjutraj, ko bom jaz mogla dvigniti rit, ti pa jo boš verjetno tudi (ker si pač navajena), ampak treba ti je pa ni, kar je super! Uživaj!!! Bambi, pridna! Kar po 10 boš tolkla, ali kako? Tejkaz, sva na vezi! Aja, glede srečanja sem vam še hotela povedati, da super, da ste se imele fino in če ponovite, upam, upam, da se vam uspem pridružiti! Oz. bom naredila tako, da bo šlo!!! Vročina mene nič ne daje. Pisarna se je komaj malo ogrela, da lahko sedim v kratkih rokavih! 3/4 hlače ene imam iz Popka, bom šla pa danes še v H&M pogledati in še kakšno majčko s kratkimi bom rabila! Noge mi res malo zatekajo, a bodo že prenesle! Upam, da ne dobim kakšnih kršnih žil, to je menda zoperno! Moram vam pa povedati, da sem bila danes malo začudena, ko sem si htela nadeti uro, ki mi je bila pred ohlapna, sedaj pa me tišči! Zredila sem se v zapestje!Halo?! Imam pa drugače še vprašanje, če mi lahko katera pomaga - namreč v Trzinu, kjer živiva sedaj nisem prijavljena, niti začasno. Ali si moram, zaradi vrtca, to urediti? Oz. je bolje, ali nujno da se začasno prijavim na tem naslovu?! In če je to le začasno, ali to pomeni, da vse ostale stvari - bolniško...urejam še vedno v Velenju, kjer sem stalno prijavljena? Hvala vnaprej vsem za pomoč. Glede tega sem res na polno zmedena! Itak imam še 1000 vprašanj, ampak bom postopoma vas napadala!