|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.5.2008 11:21:14   
bella02
Ojla, punce!
Vsak dan berem, pisat se mi pa glih ne da. Govorite o porodu. Meni je bloprvič zelo hudo in sem že razmišljala (in še študiram) o EA. Sem pa malo zajec in ti neprijetni stranski učinki (ki pri enih so, pri drugih ne) me kar malo oddaljujejo od nje. Sej sem takrat hitro rodila, samo ker so mi našibali umetne, me je ful bolelo. Je pa res, da imam nizek prag bolečine. Tolažim se s tem, da je vsak porod lažji user posted image , čeprav ne vem ... Bojim se, da bi se pri samem porodu zakrčila od strahu. Bom se še malo pozanimala.

Vilika in karmar - bravo, da sta zdržali. Mene pri 1. user posted image tudi ni niti malo zanimalo, kaj bo, zdaj pa nisem mogla zdržat. Čeprav ne dan vse na povedano, bomo videli, ko pride ven. Mala si želi sestrico, samo jo pripravljamo, da je lahko tudi bratec.

Bambi, čestitam za 10-ko! Jaz se sploh ne morem spravit učit user posted image !

Naty13, upam, da bo Nejc kmalu spet zdrav. Te čisto razumem, da obupuješ. Samo, da bo bolš.

Vroče nam bo pa še! Sem šla včeraj za 2 uri na faks in sem mislila, da se bom vžgalauser posted image user posted image user posted image ! Zdaj so na vrsti japonke in kratke hlače, sam kaj, ko jih bo treba it kupit. A je katera kje dobila nosečniške 3/4 ala trenerka?  Ker glih kratkih ne bi imela, sem tako že user posted image , v kratkih bom pa kot noseči user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Nič, bodite pridne, jaz grem likat. Pa 1. stroj cunjic za user posted image tudi že visi user posted image ! Malo me skrbi, ker je mala zimska, da bo treba zamenjat oz. dopolnit izbor.
Pa pa

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
27.5.2008 11:32:44   
naty13
Dan.

Vidim, da ste čisto poletno razpoložene. user posted image user posted image user posted image user posted image  Midva z Nejcem sva nazaj iz KR sva šla v Mullerja po robčke in pleničke. Jojjjjjjjjjjjj kako jih hitro zmanjka. user posted image  Pa še v Pikopolonico sva mogla zavit, da je mami mal pofirbcala. user posted image user posted image user posted image  Ko bi pri firbcanju ostalo. user posted image user posted image user posted image  No, sem pa dobila jogi rjuho 120X60 v zeleni barvi - mentol barvi. Take barve imam prevleko za kovterček, pa pri Nejcu nisem dobila zelene, ampak smo meli kar rumeno, pa ni bilo panike, ker smo meli rumeno obrobo. user posted image  Pa še nastavek za WC za Nejca sva kupila, ga je bilo treba takoj sprobat. user posted image  In mali je prvič lulal na stranišče. user posted image user posted image user posted image user posted image  Najbolje od vsega je bilo pa gumbek za vodo pritisnit. user posted image user posted image user posted image  Zdej pa aja, se je zmatral, v avtu ga je scvrlo, pa po sončku je hodil, pa pomalicala sva,.... Si zasluži počitek, mami pa tudi. user posted image user posted image user posted image

Anita še par urc in boš za eno leto rešena. user posted image  Zdej te čaka dva meseca uživanja, razvajanja, poležavanja in kot si rekla malo zapravljanja. user posted image

Tejka tudi ti boš kmalu doma. user posted image

Vilika in Karmar user posted image user posted image user posted image user posted image  za zdrave user posted image  in lepe občutke. user posted image

Bambi user posted image user posted image  za izpit in 10ko. user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
27.5.2008 11:38:21   
Vilika
Zdaj sem našla čas za nekaj komentarjev...

tatly - meni mleko teče že od 20tega tedna, en dan bolj, drug dan manj... kot je tejkaz napisala - to baje ni nobeno merilo kako bo po porodu...

anita - user posted image  za zadnji dan dela, mene še 6 TEDNOV dela čaka... bo še dolga

vročina - me ubija, celo noč nisem spala, pa odprto okno sva imela... poleg tega sem še vsa navdušena imela celo noc predo očmi naš prelepi obrazek user posted image .
Koj še bo, ko se bo vročina še stopnjevala...

porod - ne razmišljam o alternativah, sem za naravno. Bomo videli kako se bo izteklo, pa bom za drugič vedela. Imam pa po moje dokaj visok prag bolečine in mislim da bi moralo iti kot po maslu user posted image  Samo da bebica ostaen pravilnno obrnjena... pa bo.

bambi - user posted image user posted image  za izpite in za vztrajnost - dobra si.

dojenč ti si pa imela celo kalvarijo med vikendom, samo da se je srečno izteklo... so pa res neprijetni tile lažni preplahi. Luškan članek - hvala. 

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

Neposredna povezava do sporočila: 4078
27.5.2008 11:39:24   
tatly
ja pa je mleko tako bol vodeno videt?

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
27.5.2008 11:41:29   
Zoja Miša
Dan user posted image .

Včeraj sem bila fraj, danes pa kar nekako ne nejdem časa user posted image .

Sem včeraj doma tako dobre butle jedla, ki jih je moja mami spekla, da se mi še sedaj cedijo sline!user posted image

Drugače sem vam hotela povedati, da porod bom imela kar naraven. In po pravici, čisto nič se ga ne bojim! Kar se pač mora se pač mora in tudi to naj bi bilo posebno doživetje! Četudi je boleče!

Anita - uživaj zadnji dan v službi, še bolj ti bom pa fauš jutri zjutraj, ko bom jaz mogla dvigniti rit, ti pa jo boš verjetno tudi (ker si pač navajena), ampak treba ti je pa ni, kar je super! Uživaj!!!user posted image

Bambi, pridna! Kar po 10 boš tolkla, ali kako?user posted image

Tejkaz, sva na vezi!

Aja, glede srečanja sem vam še hotela povedati, da super, da ste se imele fino in če ponovite, upam, upam, da se vam uspem pridružiti! Oz. bom naredila tako, da bo šlo!!!

Vročina mene nič ne daje. Pisarna se je komaj malo ogrela, da lahko sedim v kratkih rokavih!
3/4 hlače ene imam iz Popka, bom šla pa danes še v H&M pogledati in še kakšno majčko s kratkimi bom rabila! Noge mi res malo zatekajo, a bodo že prenesle! Upam, da ne dobim kakšnih kršnih žil, to je menda zoperno!
Moram vam pa povedati, da sem bila danes malo začudena, ko sem si htela nadeti uro, ki mi je bila pred user posted image ohlapna, sedaj pa me tišči!user posted image  Zredila sem se v zapestje!Halo?!user posted image

Imam pa drugače še vprašanje, če mi lahko katera pomaga - namreč v Trzinu, kjer živiva sedaj nisem prijavljena, niti začasno. Ali si moram, zaradi vrtca, to urediti? Oz. je bolje, ali nujno da se začasno prijavim na tem naslovu?! In če je to le začasno, ali to pomeni, da vse ostale stvari - bolniško...urejam še vedno v Velenju, kjer sem stalno prijavljena?
Hvala vnaprej vsem za pomoč. Glede tega sem res na polno zmedena!
Itak imam še 1000 vprašanj, ampak bom postopoma vas napadala!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
27.5.2008 11:43:29   
tejkaz
ja tatly, čisto vodeno je. Malo rumenkaste barve.

Zoja Miša, v vrtcih imajo prednost tisti ki imajo stalno prebivališče v kraju kjer prosiš za vrtec, torej bi dobila več pik če bi imela stalno prebivališče v Trzinu. Kako je z začasnim ne vem. Tudi z bolniško in začasnim prebivališčem ti ne znam pomagati. Zapestje imaš pa širše ker ti verjetnop tudi roke zatekajo. Jaz sem zaročni prstan že dala dol, poročni me pa proti večeru začne tiščati.

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 27.5.2008 11:47:50 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
27.5.2008 11:48:57   
Anonimen
Pozdravček, punce user posted image !

.......jooooj, ko sem mislila poslat, pa sem stisnila narobe in mi je vse pobrisalouser posted image .......Skratka,.....

Imam kar slabo vest, ko se od sobote oz. po srečanju v CE še nisem nič javila. Mi nekako ne uspe. V teh dneh intenzivno delamo na obnovitvenih delih, tako da si je user posted image cel teden vzel dopust v ta namen. Konec tedna se mora nekje poznati, tako da smo pridni.......

Sem vesela, da sem kljub zamudi uspela spoznati gajko, košuto, mishel in sandro123. Vse so super punce!!! Vse so zgovorne, zanimive, simpatične, nasmejane, pozitivne,.....user posted image !!! Sploh ne vem, kako nam je uspelo ves ta čas obsedeti pri eni sami pijači. Smo tako čvekale, da se sploh nisem spomnila, da pa bi bila naslednja runda npr. moja user posted image . Pa naj ponudba velja za prihodnjič, ko se zopet uspemo dobiti, OK?! Pohvala seveda gajkinemu fantu tudi z moje strani user posted image . Pa če se ne motim, se gajka tudi še ni nič oglasila?! Upam, da ni kaj zamerila?!

< Sporočilo je popravil PABLO -- 27.5.2008 11:51:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 4082
27.5.2008 12:02:53   
Vilika
še nadaljevanje....

Julija - grozno kaj se je dogajalo s tvojim user posted image , me je kar bolelo ko sem brala.. zdaj sigurno ne bo več maral rib user posted image

erin - upam da je z motnjami že kaj bolje user posted image  Lep kotiček sta uredila za bebico. Jaz bom čez kakšen mesec začela...

srečanja - bravo za uspešna srečanja CE, KR, naslednjič pa moramo še eno skupno v LJ narediti.

katja je tudi meno odgovorila na sms da ji veliko pomenijo naše bsede in vzpodbida... Želim da ji čimhitreje mine čas.

naty - lepo da gre Nejčku že malo na bolje...

maja T - uapm da se je tvoj dojenček in otrdevanje kaj umirilo user posted image

matejka in nati - hvala za nasvet kako naj se izognemo da bi videli spol..

Punce in hvala vam za lepe želje in držanje pesti za 3D! user posted image

zdaj grem pa res še kaj za šiht naredit - se tipkamo....

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
27.5.2008 12:09:57   
mishel
Spet jaz user posted image !

Mal sem prišla prebrati kako ste, drugače pa že celo dopoldne uživam na ležalniku v senčki user posted image .

TATLY meni mleko sicer ne teče, se pa občasno pojavi kapljica ki je vodena včasih pa tudi rumenkasta.

PABLO lepo da si se oglasila. Upam da nam res uspe še kakšno srečanje.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
27.5.2008 12:27:58   
soncek3
Nekaj nasvetov za premagovanje manjših nevšečnosti!

http://www.zurnal24.si/cms/zstil/vasotrok/casnosecnosti/39260

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
27.5.2008 12:35:02   
anita goitan
naty super za nakup, pa bravo Njecu za prvo lulanje, ta prav poba je!user posted image
Veš kaj me zanima, pišeš da hodiš v Mullerja, pa vprašam tudi druge: kje kupujete plenice in katere oz kje jih boste-tiste katere ste prvičuser posted image , kolegice hvalijo papmerske iz Mullerja pač da je očitna razlika kot pa če jih v Sparu kupiš? je res kja nad tem in kašne so pa cene?

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
27.5.2008 12:36:12   
soncek3
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Moram vam pa povedati, da sem bila danes malo začudena, ko sem si htela nadeti uro, ki mi je bila pred user posted image ohlapna, sedaj pa me tišči!user posted image  Zredila sem se v zapestje!Halo?!user posted image

Zoja Miša, meni se tudi zdi, da imam zjutraj nekam bolj debele prste in zapestje. Pol čez dan mine, popoldne, pa če sem na nogah ali na soncu pa spet. Ampak jaz bi rekla, da je to od otekanja. Sploh zato, ker se spreminja. Na kilah sem pa res na 7+, pred kakim mescem pa 4 manj.user posted image

Tatly to je normalno, da ti teče iz bradavic, meni tudi že kaka dva mesca, na bradavici je belo, če pa stisnem, pa priteče rumeno/vodeno. Edino ne vem, kako je s tem, ko je neprijetnega vonjauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
27.5.2008 12:48:33   
Erin
Dan...

Se samo na hitro malo javim da vas pozdravim...

Mene še vedno prebava "daje" pa raje počivam...user posted image
A se spomnite ko sem rekla da sem kupila nov pralni stroj in da nekaj čudno cvili...no včeraj je začel ornk ropotat in sem že klicala serviserja pa čakam kdaj si bo gospod dovolil pritiuser posted image user posted image user posted image dobro da sem pred tem najnujnejše oprala. Kako sovražim ko kupiš nekaj novega pa ne dela kot bi moralo, grrr...

Uf.. grem nazaj v horizontalo...pa mogoče še kaj pridemuser posted image

Papa

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
27.5.2008 12:59:24   
naty13
Anita kupujem Pamperske v Mullerju in sicer tiste, ki so v škatlah pakirane. Sem pa danes videla, da se začnejo s številko 3. Me bomo pa začele s številko 2, ki so od 3-6kg, številka 1 se ne splača, so samo od 3-5kg in hitro premočijo.

Erin naj se ti že prebava porihta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa pralni stroj naj tudi gospod po hitrem postopku pride popravit. user posted image user posted image user posted image  Ti maš že vse oprano, jaz pa še nič. user posted image  Mogoče bom pa jutri zutraj dala, da bo zvečer suho. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
27.5.2008 13:09:47   
sayuri
Oj punce. user posted image Zdaj šele vidim, kako je, ko vas ne spremljam redno user posted image . Pojma nimam, kaj se pri kateri dogaja, vse skupaj samo preletimuser posted image

Danes je ful ful vroče in kar nekaj bluzim po porodnišnici user posted image user posted image user posted image Še dobro, da sem si prinesla krae majice, ker tele njihove halje in spalne srajce so tko vročeuser posted image
Pri meni ni nič novega. Razen tega, da ful pogrešam Filipa user posted image Včeraj zjutraj, ko sva se poslovila, je imel kar solzne učkeuser posted image , jaz sem pa komaj sol7zice zadrževalauser posted image . Verjetno bo vsak teden huje se poslovit.
Včeraj sem spoznala energično in nasmejano Viliko user posted image user posted image Sem jo kar v čakalnici počakala.user posted image Sva malo poklepetali, potem pa ju je že prišel dr. iskat. user posted image Vilika, upam, da si bila zadovoljna in da si si končno oddahnila, ko si videla vajino bebico user posted image
dojenč sem prebrala tvojo grozno izkušnjo. Bogicauser posted image V takšnih trenutkih je še najmanj potrebnih slabih besed in nejevolje zdravnikov. Me pa jezi to, da so ti rekla, da če bi rodila, da user posted image ne bi preživel.user posted image Kako, da ne? Saj si stopila že v 30 teden. Poznam kar nekaj primerov otročkov rojenih pred 30 tednom in so preživeli. Sicer nekaj časa v inkubatorju, ampak je šlo.... Tko da....bodi kar pomirjena.
sandra tvoji brcačici sta zares aktivni user posted image Super, da sta obe na glavici.user posted image Mogoče boš pa res lahko naravno rodila. user posted image
naty je Nejc kaj boljši?

Punce, moram it, ker me je sestra prišla iskat za UZ user posted image

LP, pa se še slišimo user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
27.5.2008 13:11:49   
gajka
Pri vsej svoji lenobi sem se malo zbrcala v rit in se še jaz javljam. user posted image

PABLO - sem se že oglasila, ampak samo enkrat user posted image , nisem prav nič zamerila. Meni je bilo srečanje prav fajn in ga bo nujno treba še ponovit. Upam, da to uspemo izvest še pred avgustom. Ali pa tako kot je že moj user posted image  predlagal, kar določit spet en nov datum, pa je! 2. polovica junija mogoče?

Erin - moja stara mama pravi, da ko ima user posted image  mlade, jih ima več. Očitno je tale tvoj pralni stroj resno podlegel tej teoriji. Pa veliko sreče s serviserjem! user posted image

košuta - ja, imaš res dobre argumente, zakaj se kljub moji bojazni pred dolgočasjem vseeno splača na dopust. Nekako računam, da samo še svoje projekte zaključim, kar bo trajalo kakšna 2 tedna, odvisno od moje delovne vneme user posted image , potem pa se tudi jaz predam malo dopustniškim užitkom.

anita - še par uric, pa boš rešena za 1 leto! user posted image
Julija08 - ti prav nič ne zavidam scene s tvojo user posted image . Upam, da se ji smrček lepo celi, ker vem da naj bi bil to pri psih precej občutljiv organ.

K_a_t_j_a - lepo, da si tudi v bolnici na tekočem z našimi čvekami. Naj ti še tile dnevi čim hitreje minejo! Pa, ko te spustijo ven, naredimo ponovno srečanje v CE, da se nam boš lahko tudi ti pridružila. user posted image

sandra123 - in končno ste dočakali vrata! user posted image  Upam samo, da niso pri naročilu česa zašuštrali, da vam ne bi noter pasala. user posted image

Vilika, karmar - user posted image  za 3D UZ! Pa lepo, da zdržite, da vas ne premaga firbec po spolu! user posted image

dojenč - tvoja zgodba pa ni bila prav nič lepa za brat. Sploh, ko si jo tako elegantno razdelila v 2 dela in me je že prav zaskrbelo, ko najprej ni bilo ne duha, ne sluha o srečnem razpletu. user posted image  Pa nikar si preveč k srcu ne ženi odnosa v P. Mogoče pa so samo imeli slab dan, pa še za vikend so delali... user posted image

A je kateri kaj znano, katera P se mogoče bolj priporoča - SG ali CE? Malo sva v dilemi, ker vožnje je do obeh enako.

Pa vidim, da nisem edina s pokvarjenim termostatom. user posted image  Jaz sem tudi ponavadi ta zmrzljivejša polovica, te dni pa spim pri odprtem oknu vsa odkrita, pa me user posted image  ves skrben pokriva, jaz pa se potem vsa sitna odkrivam.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
27.5.2008 13:12:09   
bella02
Erin, te čisto razumem, v takem primeru tudi jaz dobim ošpiceuser posted image . Pa naj se ti prebava hitro zrihta!

Tatly in sonček3: to je čist normalen pojav. Enim teče bolj, drugim manj. Je pa zdaj še prozorne barve ali malo rumenkaste, potem bo belo, pa tudi vonj je mal čuden, sam to tko je. Sonček, baje pa ni fajn, da bi ga kakorkoli poskušala stiskat. Ne vem zakaj, samo to sem nekje prebrala.

Zoja Miša, otekale bomo vedno bolj. Jaz sem tudi dala dol zaročni prstan, poročnega imam pa še. Samo bo šel prej ali slej v šatuljo ... Pri krčnih žilah naj bi bilo tako: če jih ni imela tvoja mami in babi, potem jih verjetno tudi ti ne boš imela. Baje je dedno. Jaz sem zelo hitro prašala, če jih imata, ko sem 1. bila user posted image .
Če si prijavljena v Velenju, tam urejaš vse papirje, tudi očetovstvo (ne vem, če si poročena). To vem, ker smo se mi pri 1.user posted image s teden starim user posted image pozimi vozili iz LJ. v ŠK. Loko urejat papirje. Se pa pozanimaj, če ti Velenje kaj prispeva ob rojstvu otroka in kako je s tem v Trzinu. Sicer ni denar vse, samo če na lepe oči dobiš 200 ali 300 EUR, pa tudi ni od muh. Za vrtec je pa bolje, da si prijavljena tukaj. Morda se lahko prijaviš mesec po rojstvu in dobiš v Velenju še nagrado (ČE jo imajo) user posted image .
Pablo, user posted image za gradbena dela, vam nič ne zavidam v tej vročini.

Ostanite v senci!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
27.5.2008 13:21:54   
karmar
Sonček hvala za ta link, sem ugotovila da delam napako... Jaz se mažem po trebuhu kar z vsako rečjo, ki mi pride pod roko... Še najraje paimam parfumska tekoča mleka, ker so fajn mastna pa še na dišave sem nora...A mislite da bo kaj narobe?

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
27.5.2008 13:22:58   
tejkaz
Anita, tudi jaz kupujem pamperske v Mullerju. So nemške in so veliko boljše od teh "naših" poljskih, ki se dobijo v merkatorju ali šparu. Tudi kupim kar tiste ki so v škatli. Sem pa dolgo kupovala prav plenice od Mullerja znamka Beauty baby vendar so jih prenovili in so zdaj prav zanič. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
27.5.2008 13:36:18   
MATEJKA_
plenice - sem že iz večih strani slišala, da so tiste pamperske iz mullerja (narejene v nemčiji) dosti boljše kot ostale (ki so narejene na poljskem ali na madžarskem). zanima pa me - katere na začetku uporabit - 2-5kg ali 3-6 ????

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
27.5.2008 13:40:08   
anita goitan
MATEJKA_ naty13 pravi da od 3-6kg ker št.1.prehitro premočijo.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
27.5.2008 14:00:03   
tejkaz
3-6 kg. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4097
27.5.2008 14:11:54   
Vilika
spet jaz user posted image , ja mal mi je dolgcas ratalo, pa moram vas morit...

probam eno slikico s 3D prpopat, če mi uspe - je pa gor vidna leva polovica obraza, lička, nosek, učka (desna stran slike), drugo liko in učko si pokriva z rokico.. upam da bo možno kaj razvozlati, meni je vse jasno... user posted image

user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
27.5.2008 14:33:23   
Tamy30
¸hello punceuser posted image  uf a se sam meni zdi da je fullll vrooooce, ces cas ze pijem pa se nikakor ne morem ohladit. Ze 2x sem bila pod prho, pa nic ne pomaga. Pa smo komaj stopli v poletje. Kaj sele bouser posted image  

Prej sem malce pospravljala stanovanje, cakam elektricarje, pa sem morala do konca sprazniti kuhinjo. Upam da bodo danes naredli kar mora narest, upam da ne bo se spet vleklo cel teden....user posted image

Vilika kak lepo se vidijo okrogla licka. Moj pikec je na 3d ultrazvoku tud malce nagajal, pa se ni hotel cel pokazat, tak vneto je tiscal roke pred obrazom, na konco pa smo le lahko videli njegova okrogla licka, ljubek nosek in ociuser posted image

karmar vzemi kaksno olje, ki je fajn mastno za nego trebuscka. Priporocajo olja, jaz uporabljam mandljevo je brez vonja, pa z nezno masazo se fajn vpije.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
27.5.2008 14:52:37   
sandra123
Pablo, lepo, da si se javilauser posted image , upam, da boste čimprej zaključili z obnovouser posted image
Sayuri...upam, da si preživela lep vikend s svojima najdražjimauser posted image , pa upam, da ti dnevi v bolnici čimprej minejo - saj bo kmalu vikenduser posted image , verjamem, da je najtežje, ko se moraš posloviti od Filipauser posted image
Vilika, zelo lepa slikca...lepa lička ima tvoj user posted image
Tamy...meni je tudi tako vroče...kaj šele bo z nami, ko se poletje zares začneuser posted image
Gajka, lepo te je slišati...na dopust pa čimprej pojdi user posted image
Erin, čuvaj se, pa čimveč tekočine, da ne dehidriraš...
Mishel, a tebi ni nič vroče, da poležavaš zunajuser posted image ...jaz sem bila malo prej zunaj, ko sem šla po Tino v šolo...sem se skoraj skuhala v avtu...komaj sem čakala, da pridem nazaj v stanovanje

Lp, Sandra

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?