|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
27.5.2008 0:02:27   
Tamy30
Punce dober ecer, sem malce pozna, sicer pa preden sem prebrala vse od vikendauser posted image uf uf

Lepo da ste se dobile in se imele skrajno lepo na srecanju, v CE in KR.

Danes sem imela pregled pa izvidi so me cakali od prejsnjega tedna ko sem dala vodo in kri v laboratorij, prav tako pa tudi cukr test z 50 g glukoze. Rezultati pa so naslednji: nisem slabokrvna, (to je ze nekaj), tudi sadkorne nimam (na testu sem imela 5,3, po eni uri pa 7,5; tako da je ginekologinja rekla da je vse OK), nasli so mi malce vec bakterij v urinu(in je g. rekla da je mogoce od izcedka)(zato sem dobila vaginalne svecke). Bo treba spet 10 dnevno kuro dati skozi, no samo da bo pomagalo. Edino kaj mi primanjkuje, je pa Kalij.
Punce a katera ve, kje se se da najti Kalij razen v bananah.???

Kg, so spet sli navzgor, zato mi je G. strogo zabicala da moram crtati sol in sladkor z jedilnika, pa obvezno pocivat 4 ure na dan. (Erin lahko spremenis seznam na +18 kg, naslednji pregled pa imam 9,6,)

Danes je bila prava poletna vrocica v mestu, se malo pa si bom zacela nositi 2 l plastenke s sabouser posted image  ali pa hoditi v koplakah naokrog. Pa smo sele maja, kje se je avgust....ja treba si bo omisliti kaksno pahljacouser posted image

Dojenc me veseli da si Ok. Bo treba res ze vlozke si nabaviti, ziiher je ziher...

Glede poroda pa bom jaz prvic kar naravno. Ce so do zdaj rojevale vecinoma naravno bom pa tudi jaz prezivela, ceprav nimam neki visoki prag bolecine. Res pa je, da sem nekoc razmisljala o epiduralni, ja no, v MS, pa so nam tako povedali da ce se prijavis za epiduralno, ni nujno da jo bos imel, ti anestezisti, bi jih lahko bilo malo vec kajne??

Nic gremo ajat, lepo nocko pa lep danuser posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
27.5.2008 7:21:31   
lana777
Jutro, jutro,

evo ena avgustovska sončna kavica/kapučinček s čokoladouser posted image  ...

... k sm ravn včeri zvedla, da nas čaka pasje vroče poletje ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
27.5.2008 7:32:36   
astrea
Dobro jutro!
lana777 hvala za user posted image . Prav zares tekneuser posted image .

lep dan želim vsem skupajuser posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
27.5.2008 7:33:09   
sandra123
Jutro,Lana, hvala za user posted image , sem jo ravnokar skuhala in sedla pred računalnik...Ja, meni je bilo že včeraj tako vroče, kaj šele bouser posted image
No, zdaj mi pa že hčerka visi za vratom...bo treba nehatuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
27.5.2008 8:39:21   
bambi14
JUTRO user posted image ,

ejte meni je tak pasje vroče user posted image . Ponoči spim pokrita samo z rjuho in moj user posted image se mi čudi, ker me je prej vedno zeblo, celo zokne sem mela obute,....uf je blo vroče ponoči.

Jaz sem tak srečna danes, ker mi je včeraj uspelo naredit predzadnji izpit....pssssst celo z 10.(saj se ne grebem ampak je pa fajn)
Samo še en lahek in diploma, ki mora bit do poroda, da se me bodo usmilili z vvelikim trebudom.user posted image user posted image user posted image

Grem na cofetko, se tipkamo.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
27.5.2008 8:42:09   
soncek3
Dan, dan souser posted image !

Tamy30 dobri viri kalija so krompir in paradižniki, banane, citrusi, breskve, suhe marelice, avokado in melone, sokovi iz citrusov, pusto meso, ribe, fižol in oreški.

Dojenč čuvaj se! Kaj si na bolniški, ali še hodiš delat?

Včeraj sem dobila inekcijo v ta zadnjo za rh-, pa vem da se je vedno govorilo, da se dobi Rhogan, jaz sem pa dobila Rhesonativ. A katera ve zakaj različno?user posted image user posted image user posted image
 A je to kakšen nadomestek ali kaj??user posted image user posted image

Erin lepo ste zrihtali kotiček za prihajajočega člana družine.user posted image user posted image user posted image  Verjamem da se bo v njem dobro in mirno počutil!

Neposredna povezava do sporočila: 4056
27.5.2008 8:45:17   
bambi14
Soncek3-najbrž je to ista stvar samo različne tovarne imajo različno ime za isto učinkovino. Važna je sestava,.....mogoče ima ta tovarna ceneje in mora bolnica naročiti cenejši preparat, ki pa ni slabši.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
27.5.2008 8:51:09   
soncek3
 Ja, Bambi, hvala, upam da je tako. Zdravilo je od inštituta za varovanje zdravja, na škatlici piše humani imunoglobulin.  Smao čudno mi je bilo, ko nikjer na netu ne piše nič od tega. Razen v seznamu zdravil je na IVZ.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
27.5.2008 8:52:11   
naty13
Jutro.

Lana hvala za user posted image .

Saj nisem tako dolgo spala. user posted image  Samo preden se z Nejcem zrihtava in pozajtrkujeva, je pa cela večnost. Vse mu moram v usta nest, še kruh, potem pa še tako počasi grize. Sem kar jezna. user posted image user posted image user posted image  Se mi pa že zrezki kuhajo v omakici. user posted image   Še Nejca preoblečem pa greva  v KR po barvo za steno in v Mullerja po plenice. Nama jih bo danes zmanjkal. Dva dni se samo še previjamo. user posted image

Pa še vročina bo. Meni že zakuha, ko začnem Nejca  "futrat". user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri, Erin oglasita se kaj.

Anita user posted image user posted image user posted image  za zadnji dan službe. user posted image

Se beremo, ko prideva nazaj.

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
27.5.2008 8:56:48   
mishel
Lep sončen pozdrav!!!

Vidim da ste vse vredu, da poletna vročina še ni preveč moteča user posted image . Mislim da se bomo kmalu začele pritoževati nad soncem, ki smi si ga tako želele. LANA hvala za kavico user posted image !!!

Vidim da ste porod že kar pošteno obdelale. Jaz bom tudi ena tistih, ki se bo potrudila naravno, čeprav v Celju tako ni veliko za izbirat, ker tudi če se dogovoriš za epiduralno, ni rečeno da jo sploh dobiš user posted image . Se mi pa zdi, da bi mi bilo še huje, če bi bila psihično pripravljena da me ne bo bolelo, potem pa...

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
27.5.2008 9:10:08   
anita goitan
helou punce,
jah danes bo peklensko, sem si sandale obula haha pa zaenkrat imam mrzle noge-neverjetno a. Se pa ravnokar bašem z jagodami, mnjami, pa vsi me sprašujejo kako zadnji dan v službi..sem čisto brez kašnih posebnih občutkov. Doma bom uživala, pucala ker do sedaj sem to bolj površno počela, mal zapravljalauser posted image  in se razvajalauser posted image
Se še beremo, lep dan

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
27.5.2008 9:25:05   
LinaK
bambi14 čestitke za 10ko!!user posted image user posted image Tko se dela!
Kar se tiče Rh-, tudi jaz v petek dobim Rhogan, mi je že zadnjič povedal!

Lep sončen dan!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
27.5.2008 9:31:44   
Višnja
Dobro jutro,
hvala za kavico. Ja, danes bo pa vroče a kaj ko pravijo, da bo konec tedna spet grdo. Nikoli nam ni prav - enkat je dež in smo tečne, drugič nam je vroče....;)Moj se tudi čudi kako mi je ponoči toplo a sem se vedno pokrivala do ušes.

Ne vem katera je nekaj časa nazaj spraševala za sramne kosti ....mene tudi fulll bolijo.

Zdaj sem popapcala brijoš, da slučajno ne bi zgubila kakšen gram user posted image

lep dan

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4063
27.5.2008 9:36:41   
karmar
Sandra hvala za lepe želje- res je blo čudovito gledat kaj se skriva pod kožo... Je pa prebrisan po tatu- preden sva šla notri, mi je migal trebuh kot za stavo, ko smo prišli na vrsto, sva pa videla kaj je naredil... Noge si je stlačil k obrazu in še rokice je imel na glavi, češ, ne boste me gledali..... Za spol se je posrečilo- nisva videla, čeprav bi mojuser posted image  rad vedel. Čudovito je blo...Z user posted image  HB vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 4064
27.5.2008 9:45:04   
karmar
Erin- res sem sporočila kasneje, saj sem se prijavila šele v petek. Pa nič hudega., če me ni blo na S, jaz moram pač malo "podrocat".
Kar pa se tiče poroda, jaz sem se odločila za naravnega, saj bi rada izkusila kako so to prenesle naše mame, ker takrat še ni bile vseh teh možnosti. Pa še ena kolegica mi je rekla da je bla v sobi (ko je rodila) z dvema, ki sta rodili s pomočjo AE in ona naravno- pa nista mogli niti vstat iz posteljice, ker ko jima je injekcija popustila sta bili precej bogi- je prišla nepričakovana bolečina za njima. Ona pa je dala najhujše po naravni poti in ji potem ni blo več panike, ker je že šlo na bolje. Na koncu jima je mogla ona vstajat in polagat user posted image  v posteljo k njima, če ni blo sester.
Je pa res, da če imaš probleme s srcem je mogoče bolje zate da greš v kako lažjo varianto. Kakorkoli pač že bomo- ven bodo prišli, ne?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
27.5.2008 9:54:17   
soncek3
Ja Karmar ven bodo že prišli, noben še ni notri ostaluser posted image user posted image user posted image . Jaz ne vem, kako bom rodila. Imam tudi nizek prag bolečine, pa kar slabo mi rata, včasih že ko mi kri vzamejouser posted image user posted image . Nisem se še odločila kako bo.

Meni se je ponoči prvič zazdelo, da našeuser posted image  kolca, prav hecen občutek. No vsaj zdi se mi, da se mu je kolcalo, upam, da nisem sanjala user posted image user posted image .

AnitaG ti kar zavidam tvoj zadnji dan v službi... Pol pa le popolnoma užij vsak trenutek v najlepšem pričakovanjuuser posted image .

Bambi čestitke za 10-kouser posted image . In uspešno "ustvarjanje" diplome.

Meni je pa spet slabo, kot na začetku nosečnosti. Saj to je menda zaradi tega, ker pritiska na želodec, ne?  Upam ,da ne bo kakih hujših user posted image user posted image user posted image  in bruhanja!

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
27.5.2008 10:00:27   
tejkaz
En lep dan še od mene. Jaz sem čisto vesela, ker je tako lep sonček. Vročina me zaenkrat sploh še ne moti. Mogoče malo moje noge ampak bodo že potrpele.

Bambi, čestitke za 10ko. Pridna si.

Anita, lep zadnji dan v službi. Jaz grem še 17 krat.

Jaz se raje ne odločim za EA ker je lahko kar nekaj stranskih učinkov. Med njimi močan glavobol (mojo sosedo je mučil en mesec) ohromele noge.... Pa itak sem v prvo čisto lahko rodila, v drugo gre pa menda še prej.

Zoja Miša, velja, ti kar sporoči če boš imela čas.

Delo kliče

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
27.5.2008 10:11:10   
Vilika
OOOOOOOOjjjjjjjjjjjjjj nocečkice!

Jaz sem od včeraj v user posted image , čisto prevzeta od 3D. Naša bebica je že sedaj takooo lepaaa, kot sonček je, taka lepa okrogla lička ima, pa majhen okrogel nosek (po meni)... Navdušena sem 100/h user posted image , kar cel svet bi objela.

Spola nisva izvedela - sva na začetku rekla da ga nočeva in se je G potem izogibal temu delu. Vmes naju je še 2X vprašal če sva prepričana da ne želiva vedet...user posted image

Mere so vse ok - blizu PDPja, sam glavica je za par dni večja po merah.. user posted image .

Tudi naše detece si je pol obraza zakrivalo z eno rokico... ko smo ga pobzali naj se premakne, je pa zanalašč še drugo gor dal (podobno kot pri Karmar) - si je mislil otroček - ne boste me gledali, kar počakite do konca, in ne me v glavico butat. Jaz sem se smejala, ker že sedaj očkovo trmico kaže... user posted image

Aja, pa še na glavico je trenutno obrnjeno detece  - sam bohve če bo tako ostalo... Ko bi vsaj..

Srečala sem tudi Sayuri - kot sem že v naprej vedela, je ful prijetna in simpatična punca in njen buši res malo izstopa  - ja, 2 dojenča nista kar tako. V porodnišnici je zelom mirno zanjo dobro poskrbljeno.
Sayuri, še 1X hvala ker si mi odstopila datum! user posted image  

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
27.5.2008 10:30:55   
karmar
Anita kolk fajn- zadnji dan v službi... Jaz pa še en mesec...

Ima mogoče katera doma sanjsko knjigo? Jaz sem danes sanjala nočno moro tako v živo, da še ko sem se zbudila nisem prišla k sebi. Lovil me je zelo inteligentni in razjarjen bik- po travi, po hiši,... Bolj kot sem se mu skrivala, bolj me je lovil.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
27.5.2008 10:57:16   
tejkaz
Karmar zate. O biku nisem pa nič našla

Hiša - Takšna, kot je hiša, takšna je naša osebnost. Njena zunanjost predstavlja naš »jaz« v takšni obliki, kot smo ga pripravljeni pokazat drugim ljudem, njena notranjost pa pomeni prostor, v katerega se pogosto zatečemo pred zunanjim svetom. Glej še posamezne prostore in fasada.
Trava - S svojo zeleno barvo trava obeta osvežujoče energije in ugoden čas. Od celotne sanjske vsebine, skladne ali neskladne pokrajine je odvisno ali se lahko prihajajočega časa veselimo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
27.5.2008 10:57:20   
tatly
ojla po dolgem casu!kako ste kaj?mene pa nekaj zanima sem namrec v 27 tednu in imam mleko je to dobro?

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
27.5.2008 10:59:00   
tejkaz
Tatly, normalno je da ti iz bradavice že kaj priteče. Meni tudi. Pižame menjujem vsak dan. Na žalost pa to nič ne pomeni kako bo naprej z dojenjem. Ali bo mleko ali ga ne bo. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
27.5.2008 11:00:35   
karmar
Ryssa po moje če ti je rekla da te noče strašit z nizkoležečo posteljico, to pomeni da je malo nižje ampak ni krize. Ena souser posted image  iz mojega kraja ima tako, pa je samo pas za nosečnice kupila, ker pomaga nosit trebuh, da se ne ponižuje.

Danes bomo imeli v MŠ predavanje- Sodelovanje očka in mamice pri porodu. Komaj čakam predavanje, verjetno da bo teoretični del bolj zabaven kot praktični...user posted image  

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
27.5.2008 11:14:29   
anita goitan
ja res je lepo punce, vse boste kmalu prišle na vrsto, če katera še ni slučajno na dopustu, hvala, bom uživala in vam poročalauser posted image
Včeraj sem pa do konca prebrala knjigo Materinstvo in dojenje iz srca, vsem priporočam, res krasno napisana knjiga!
vroče je, ful vroočee

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
27.5.2008 11:20:32   
karmar
Tejka hvala za pojasnilo- V hiši sem bla v predprostoru, ki je imel same polomljene cegle in ker sem se tiščala k njim, da me ne bi videl, so ropotali že ko sem dihala vanje. Fasada pa je bla bela- zunanjost hiše je taka, kot jo imamo- garaža zastekljena in obična bela fasada, rože na balkonu,... Trava pa je bla tako visoka, da me bik ni videl in sem se mu skrivala- trava je bla večja kot jaz...
Dobro, da so ble samo sanje.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?