Zoja Miša
|
Dober večer punce! Lepo vas je bilo prebrati, moram sicer priznati, da sem bila bolj površna, a prebrala sem vse! Tako bom lahko tudi malo kometirala, ampak najprej podatki: Erin, bila sem na pregledu (sem imela dopust ) in je vse o.k. Dala sem tudi kri in vodo, upam, da je njuno stanje o.k.Verjetno je, ker se počutim res super! Bila pa sem pred G še na pregledu za ščitnico, kjer so mi tudi vzeli kri , tako da so me danes čisto prpikali, ampak sem super. Izvidi pridejo v roku parih dni. Naslednjič grem k G 9.6., ko dam zopet kri in dobim injekcijo za Rh-, prav pregled imam pa po mojem dopustu in to je 9.7., kar se mi zdi super, ker bom ravno z morja in spremembe in to, da bom šla preveriti stanje svoje pikice. In sedaj Erin, da ti še povem, da je kotiček za super! Res cart!!! In buši, lep! Upam, da so prebavne motnje minile. Maja T, lep buši. Matjaž in Ana_P hvala za info of Katje! Katja ti pa ki nas bereš, upam, da ti tako tudi krajšamo čas! Tejkaz, kavica ta teden, sem za! Ampak ti še nič ne morem obljubiti. Jutri imam pedikuro, v sredo greva pa z mojim v MŠ, pa potem ne vem kako bo naprej, ali bo v četrtek tudi.... ti javim, prav? Jupiii za novo frizuro, bi te res rada videla!!! Vilika in Krmar, upam da sta uživali na 3D UZ, ker to je res nekaj čudovitega! Sandra, za vrata! Naty, upam, da je Nejc sedaj dober! Dojenč, ne morem verjeti, kaj vse se dogaja! Le da je vse o.k.!!!! In kot je rakla Tejkaz - Keglove vaje!!! Sayuri, ti pa se drži! Se beremo jutri. Nočko!!!