dojenč
|
sem še v drugem delu napisala da mi nebi kaj zbrisalo. no, se jocem celo noč, molim da bi blo vse vsrede.in ta ginekolog ki me je pregledal, mi je relek da moja pikica nebi preživela , komaj sem čakala, jutro da grem na ctg,nisem vedela kaj mi bodo rekli, al da je vse vrede, ali da grem v mb.zjutraj se jaz enkrat na ctg, kri in voda, pa počakam na vizito.pride drugi ginekolog, tudi na ić, in me nadere kaj delam paniko, in kaj hodim ponoci okoli, ce mi nic ni. potem pa sem znorela, pa dobro kaj je z tebi zdravniki, kaj več nihce ni normalen, in človekoljuben, takoj poklicem mojega dragega ki je bil v rekordnem času pri meni, in mu povem da grem domov.ufff, sem si odahnila in bila presrecna da je moja pikica ziva in zdrava.torej na vsem koncu ni mi odtekla plodovnica ampak zgleda da urin (kar pravijo da je v zadnjih mesecih to normalno, da uhaja urin.toliko o zdravnikih, in odnosom do .najbolj mi je blo hudo, ker sem se spomnila da sem si v četrtek kupila prvi album za , in ko sem pomislila da nebo not slikic. drage moje, lepo prosim res pazite nase, ta 2 meseca bosta hitro minila, potrpimo še malo.res, pazite nase.no, danes pa sem že vesela, zdaj pa vas grem malo brat