|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
26.5.2008 9:01:11   
Maja T.
Lana777 in Neža hvala za izkušnje, ki so podobne user posted image user posted image user posted image . Saj to z norenjem najine user posted image je ok, samo to trdenje bušija pa mi je dalo malo vetra user posted image

Zdaj ko je boljše ni več panike, samo če ne počivam, pa se že pojavi ta nori občutek, ko te drži krč in spet pijem Magnesol 3x na dan - pomaga...

Neža praviš, da si tešč 4 ure, hmmmm jaz pa tak rada zjutraj jem user posted image , že vidim da bom zelo lačna user posted image user posted image user posted image

Bambi pridem 99,9%, če bo ok, ampak mislim, da bo, ker se stanje že od včeraj normalizira user posted image , zdaj sem prav fajn, grem vseeno malo v vodoravni položaj...

Erin vidim, da pišejo o sobici tvojega user posted image , sem šal prav iskat in sem našla slikico, kako cart sobica user posted image user posted image user posted image .

Uh sem res na preskok brala...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
26.5.2008 9:05:54   
bambi14

Bambi pridem 99,9%, če bo ok, ampak mislim, da bo, ker se stanje že od včeraj normalizira , zdaj sem prav fajn, grem vseeno malo v vodoravni položaj...

...FAJN TOREJ SE VIDIMO.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
26.5.2008 9:07:46   
bambi14
dojenč- KAKO  SI TI? A so te spustili domov?

Babika drži se in božaj bušija. user posted image Saj bo- mislim nate!!!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
26.5.2008 9:07:59   
miškolinček
Ojej dojenč, groza kaj se človeku vse naredi za popuser posted image .
Na tvojem mestu me tam ne bi več videli. Če ti ne znajo povedati kaj ti je odteklo in če je vse v redu to že ni strokoven kolektiv, sploh pa ne iz ginekološkega področja. Da morajo pa še navodila brati, halooooo to je pa čist za luno.user posted image user posted image

A si še v bolnici ali doma? Če si doma pojdi do svoje osebne G. pa ji povej kaj je bilo ali pa pojdi kam drugam po mnenje. Jaz bi na tvojem mestu šla, boš bolj mirna. Imava pa midve na isti dan PDP, me je kar stisnilo ko sem brala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
26.5.2008 9:08:22   
tejkaz
Dan

Spet en delovni dan. Še 18 krat moram vstat zjutraj, potem pa dopust user posted image zdaj se ga pa že prav veselim.

Super, da so srečanja uspela. Tudi naše srednješolsko je. Sva bili kar dve trebušasti, za drugo sploh nisem vedela.

Katja, drži se še tri tedne. Boš videla, da bo hitro minilo.

Včeraj smo bili v Velenjskih koncih. Eva je uživala na svojem novem poganjalčku, pa še na igrišče smo šli. Ponoči se potem tudi prestavila ni tako je bila utrujena, danes pa že divja v vrtcu.

Naty, upam da je Nejc bolje. Kokakola brez mehurčkov sicer pomaga tudi pri driski.

Danes ima pa moja Eva leto in pol user posted image Mini rojstni dan

Sem bila pri frizerju včeraj (moja sestra) in imam prvič frufru. Mi vsi pravijo da boljše izgledam. Malo se moram še navaditi pa bo.

Erin super sobia in lep trebušček.

MajaT super trebušček. Se mi zdi, da je full mojemu podoben.

Zoja Miša, kavica ta teden?

Dojenč, kaj se je pa potem zgodilo? Si v redu in doma?

Lepo se imejte

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 26.5.2008 9:10:51 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
26.5.2008 9:10:57   
Maja T.
Dojenč, to je pa kriza, saj res kje si, doma ali v bolnici? In kaj so potem na koncu ugotovili? Je z vama vse ok?

Držim pesti in ti pošiljam dosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Pa kaj je to bil neki čudni vikend?

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
26.5.2008 9:13:34   
dojenč
sem še v drugem delu napisala da mi nebi kaj zbrisalo.user posted image no, se jocem celo noč, molim da bi blo vse vsrede.in ta ginekolog ki me je pregledal, mi je relek da moja pikica nebi preživelauser posted image user posted image , komaj sem čakala, jutro da grem na ctg,nisem vedela kaj mi bodo rekli, al da je vse vrede, ali da grem v mb.zjutraj se jaz enkrat na ctg, kri in voda, pa počakam na vizito.pride drugi ginekolog, tudi na ić, in me nadere kaj delam paniko, in kaj hodim ponoci okoli, ce mi nic ni.user posted image
potem pa sem znorela, pa dobro kaj je z tebi zdravniki, kaj več nihce ni normalen, in človekoljuben, takoj poklicem mojega dragega ki je bil v rekordnem času pri meni, in mu povem da grem domov.ufff, sem si odahnila in bila presrecna da je moja pikica ziva in zdrava.torej na vsem koncu ni mi odtekla plodovnica ampak zgleda da urin (kar pravijo da je v zadnjih mesecih to normalno, da user posted image uhaja urin.toliko o zdravnikih, in odnosom do user posted image .najbolj mi je blo hudo, ker sem se spomnila da sem si v četrtek kupila prvi album za user posted image , in ko sem pomislila da nebo not slikic.user posted image user posted image
drage moje, lepo prosim res pazite nase, ta 2 meseca bosta hitro minila, potrpimo še malo.res, pazite nase.no, danes pa sem že vesela, user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj pa vas grem malo brat

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
26.5.2008 9:19:55   
anita goitan
boga dojenč ma haloo kašen odnos, pa za kaj so tam ti ljudje?? Mislm za jih stept ej, že tako si v strahu, šokiran, potem pa še oni taki debili ej, za popiz...user posted image
Ma hvala Bogu, sam da je vse ok, potem je bil samo urin al kkao? Mislm sej jaz tako veliko pijem da ima urin itak prozorno farbo in brez vonja in če bi se mi /se mi bo kdaj to zgodilo bom itak takoj šla v porodnišnico, ker saj ne veš kaj je, joj Drž se, pa pazi nase, naše pikice pa naj kar lepo še 2 meseca počakajo v bušiju, tam je najvarneje!!!!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
26.5.2008 9:21:13   
naty13
Dojenč user posted image user posted image user posted image . Me je kar groza brat takele zgodbice. Samo, da sta s pikico ok.

Maja T. ti pa počivaj. Meni tudi brca res cel dan in še ponoči me kdaj zbudi. Mi pa trebuh otrdeva velikokrat zvečer, ko se umirim, če čez dan ne počivam in veliko delam.

Tejka user posted image user posted image user posted image  za novo frizurco in user posted image user posted image user posted image  Evi za mini rojstni dan. Nas čaka čez dva dni. user posted image

pa pa

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
26.5.2008 9:32:15   
ANA_P
dojenčuser posted image , kaj se ti je dogajalo? In to v porodnišnici kamor greva midve rodit? ****....
Hvala bogu, da je z vama zdaj vse vredu. Jza sem sicer tudi bila v petek v porodnišnici ampak na ogledu preko MŠ in morem reči, da so res bili vsi face. Ti si očitno naletela na drugo izmenouser posted image . Ampak kaj si nor, kar ne morem verjeti!!!
Drži se, mačkica, pa počivaj. Jaz bi še vseeno danes poklicala svojega G!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
26.5.2008 10:10:05   
sandra123
Ja, danes pa ste vse čvekice prišle malo na čvekuser posted image ...
Naty, samo, da je Nejc boljeuser posted image
Dojenč...ja kaj ga pa ti sračkaš in nas strašišuser posted image , čuvaj se puncauser posted image
Maja T luškan trebuščekuser posted image ..., glede testa z glukozo...jesti ne smeš nič, piješ pa lahko navadno vodo-brez okusa..., moja user posted image user posted image sta tudi nonstop aktivna, najhujš je zvečer, ko se končno malo uležem, umirim, mala dva pa v akcijo - včasih tudi do 24-ih...trebuh kar valovi, na vsaki strani trebuha pa ritka ven tiščiuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
26.5.2008 10:18:07   
dojenč
tako sem vas prebrala, zdaj pa koment.
sandra-user posted image  za frizerja, kaj so ti lase bvarvali, ali si jih sploh lahko zdaj, sem nekje prečitala da ni to najbolje,za vrata pa se ne sekiraj bodo že.
ana_P-vse to se je zgodilo v porodnišnici kamor greva midve,itak sem na ptujsko porodnišnico še od nekdaj razočarana,moji mami so 2 puncki zafrknili tukaj ker ji niso hoteli nareti CR,pa ne bom zdaj tega razlagala. v glavnem eveda so prijazni, ko jih je več ko pa si sam notri pa si za njih samo št,nič druga.
bambi-user posted image  za seminarsko.
sayuri-LEPO da si vikend prezivela med domacimi,vem koliko ti to pomeni.si kar mislo+im kakšno domotožje imaš, jaz sem samo prespala tam ,pa sem mislila da bom umrla
erin-user posted image  za bušija, in sobico
košuta in naty-tudi jaz komaj čakam da bo gradnja pri koncu, ceprav smo včeraj komaj podrli že zadnje zide, in zasnovali sobico zauser posted image .

moram vam še povedat da sma z katjo kotnaktirali preko tel, in da vas vse lepo pozdravlja,in nam želi vse dobro.sicer je tudi ona in user posted image  ok, ima pa revica, velikanko domotožje.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
26.5.2008 10:19:48   
karmar
Dojenč 100 sreč, da je bla panika brez veze, je pa že bolje da greš se prepričat da je vse uredu. Ampak da gre pa osebje tako na roko... ne moreš verjamit.

Sem poklicala v Dravlje in so me naročili za danes- komaj čakam, da vidim naše presenečenje. Sam ne vem kako naj mu/ji povem kako naj vrti tisti UZ, da ne bo videt spola...

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
26.5.2008 10:33:28   
astrea
Dobro jutro

SAndra hvala za kavicouser posted image

Naty, upam da bo z Nejcem kmalu boljeuser posted image

MajaT lep bušiuser posted image user posted image user posted image . Tudi moj user posted image  ima včasih obdobja ko samo nori po trebuhu in mi je ful smešno to gledat, kako se trese vse skupaj. Je pa tudi meni danes ponoči otrdevsl trebuhuser posted image

dojenčuser posted image user posted image  kakšna groza!

tejkazuser posted image user posted image user posted image  za novo frizurcouser posted image

zej morm pa še sobico od ERin pogledat. Zgleda, da sem tudi jaz brala s preskokomuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
26.5.2008 10:33:40   
sandra123
No, Dojenč, ko si ravno pri vratih...si mi pa res srečo priklicala user posted image , so me ravnokar klicali, da lahko jutri pridemo po vrata user posted image ...barvala si pa las pa nisem, samo postrigla sem se...no, glede barvanja las mi je pa frizerka rekla, da ni nič nevarnostiuser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
26.5.2008 10:39:32   
astrea
Wauuu Erin user posted image user posted image user posted image  za sobico in bušijauser posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
26.5.2008 10:50:10   
dojenč
sandra-vidiš sem imela obcutek, da jih kmalu dobišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drugače pa ce se vam kaj podobnega zgodi upam da dobeni, res pojdite brez odlašanja v porodnišnico.
jaz sem moji bebici rekla naj me več ne straši, in naj se še kar 2 meseca carta v bušijo, naj se ji kar nikam ne mudi,naj kar lepo bo na varnem jauser posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
26.5.2008 10:58:31   
sandra123
Dojenč, se ti je že 2x posrečilo pri napovedih...user posted image user posted image user posted image , prvič, ko si spola mojih user posted image user posted image zadela, zdaj pa še za vrata...mi boš še sedmico na lotu priklicalauser posted image
No, samo, da je s teboj in s tvojo user posted image ok user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 26.5.2008 10:59:18 >

Lp, Sandra

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
26.5.2008 10:59:37   
tejkaz
Dojenč, še dobro da je bil samo lažni preplah. Drugače se pa v lekarni dajo kupit vložki za prepoznavanje plodovnice. Moj G jih priporoča tistim ki imajo hujše izcedke ali ne držijo vode. Punce, Keglove vaje delat!

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
26.5.2008 11:12:23   
naty13
Sem mela jaz enak primer kot dojenč 10 dni nazaj. Me je skoraj kap, ko sem samo nekaj toplega začutila. Zgodilo se je 2X zapored po malem. K sreči potem ni bilo nič več. Naslednji dan sem imela pa 3D UZ in je bilo plodovnice čito dovolj. Ja Tejka, krivo je to, da sem lena za keglove vaje in jih ne delam. Se bom mogla bolj v roke vzet.

Zdej sem si privoščila jutranjo user posted image . Je šel Nejc pančkat. Je že bolje danes. Tudi 3/4 banane sva uspela pojest pred spanjem. user posted image   V sredo grejo pa v živalski vrt z vrtcem. Upam, da se mu uspe skup sestavit do srede - tole s hrano, drugo je že ok. user posted image

Maja T. lep buši. user posted image user posted image user posted image  Sploh te ni veliko skupaj, glede na tvojih + ne vem kolk kilc. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim, da tista vaga pri tvojem G ne kaže točno.user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
26.5.2008 11:13:24   
naty13
Sandra koliko časa sta čakala na vratauser posted image  Midva jih skos pozabiva naročit. user posted image  Katere sta pa naročilauser posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
26.5.2008 11:19:41   
sandra123
Naty, pri Jelovici sva jih naročila, čakala sva pa skoraj 3 tedne...si ne moreš predstavljati, kako je mučno, če imaš vse v prepihu, pa prah nonstop...Tebi bi jih verjetno prej zrihtali, ker imaš Šk.Loko bližje - tam imajo sedež proizvodnje...plačati moraš pa celoten znesek - ni na obroke...user posted image
Super, da je Nejc boljše...kar se pa hrane tiče, pa ne pričakuj preveč lakote, sploh, če bo vroče...moja Tina takrat sploh nima apetita...glavno, da čimveč tekočine dobiuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
26.5.2008 11:27:54   
Neža7
Maja.T.... točno tako user posted image  jaz sem itak od 6t na dieti zaradi tega testa. Se mi kar meša user posted image

Dojenč..... ni nič hujšega.... včasih se mi zdi, da naši zdravnik imajo niti končano osnovno šolo user posted image  pa naše medicinske sestre so brez čustva in user posted image  Ja, mogoče so moj standard previsok, ker sem živela v tujini za 18 let in ko to vidim ali slišim sem tako user posted image  Jaz sem se razjezila po SS, da sem pisala svoji G kako mi gre njena medicinska sestra ne jetre (seveda na lep način) in sedaj v te user posted image  ima kot pri Hotel Hilton, ko gre m svoji G user posted image  no, saj sem samo hotila, da me malo bolj resno jemajo....

Sem pravkar prišla doma in sem se spet morala v sebi se razjezit. 
Šla sem šla na pošto in že ob 9:30 so bili že na malici. No ja! sem šla naprej v trgovino, da sem kupila nekaj za kosilo.
Ko sem se vrnila je bila gneča user posted image  sem notri stala več kot 5 min in nič se ni premikalo user posted image  klima ni delala in me je kar slabo bilo, da sem zunaj stopila, da si malo sebi pridem. Ko sem se vrnila seveda sem šla nazaj v vrsto in mi je ena prijazna gospa rekla, da naj pridem pred njo, ker je bila naslednja v vrsti. Ali sem tako sramežljiva ali neumna sem ji rekla "hvala, ampak bom ok" in sem ji nasmejala. Končno sem prišla na vrsti in seveda potem je bila pošta že prazna. Sem dobila pošto in ko se obrnem vidim, da je zaposlenka prižgala klimo..... Sem si mislila, da bi jo kar zadavila user posted image  
Domov sem šla pod hladen tuš. Sedaj se grem učit user posted image  čeprav sem še vedno zagreta user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
26.5.2008 11:31:45   
Vilika
Hoj hoj!!

danes imam tudi jaz 3D, in sem čisto evforična ker bomo videli naš paketek, skoraj nič nisem spala ponoči. Bomo spet po doooolgem času videli te malo ročice pa nožice, pa obrazek.... juuuu user posted image , pa da bo vse O.K.

Karmar - imava enak problem, midva tudi ne želiva videti kaj je med nogicami, pa ne vem kako bo to uspelo user posted image user posted image . Punce - a katera ve če se da nekako izognit temu da bi izvedeli za spol? Najbolje bi bilo če bi ga bebica sama skrivala user posted image , bomo videli...

se še oglasim za komentarje, če ne prej pa zvačer, zdaj moram malo delat
ČAVČI

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
26.5.2008 11:37:35   
naty13
Vilika najbolje bo, če poveš, še preden ti začne delat UZ, da ne želiš vedeti spola in naj se izogne tistemu delu. Bo že na 2d videla, če je tam spodaj vse ok. Pri nama se je na 2d videl luli (beri ga je videla ona, midva ne), na 3D pa ne, ker je ponosno skupaj držal nogice in skrival svoje premoženje. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?