romy
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: romy Govorim o jogurtih in ne o omarah. Jogurt je pol evra, omara pa 1000 evrov! Za pol evra bi me bilo sram, ja res sram, ker nisem tako zajebana da bi se šla kregat za pol evra. Sicer pa če je en dan čez rok, je pa ful pokvarjen, ne in sploh ga ni za pojest, mislim katastrofa. Ker rok uporabe velja samo do polnoči tistega dne, 15 minut čez polnoči je pa že smrtno nevarno če ga poješ. Ti pa očitno nisi delala v trgovini, ker ne veš kakšen čuden folk moraš vse prenašat, da te kap. kot študentka sem namreč delala v trgovini z živili. Ampak sploh ne govorim o tem. pač se strinjam neseš ga nazaj in ti ga zamenjajo, saj tudi trgovke zamenjajo brez problema. Govorim o tem, da nekateri bi pa kar že inšpekcijo poklicali, pa najbolje da ekipo 24 ur,...Groza! Ne vem kje si napisala, da se strinjaš s tem, da bi nesla 5 jogurtov nazaj. SEm samo zasledila, da te je sram, da bi jih nesla. Sicer pa tudi jaz nisem napisala, daq bi klicala inšpekcijo. Nesla bi jih nazaj, prijazno povedala, bi mi jih zamenjale in to je to. O tem a sem delala v trgovini al ne, pa se mi zdi ti ne moreš ravno sodit. Draga moja. Še enkrat preberi moj post, zadnji del, ki je odebeljen. Mislim da sem slovensko napisala, da se strinjam, da ga neseš nazaj in ti ga brez problema zamenjajo. Tu sem mislila na vse tiste ki ga pač nesejo nazaj, mene osebno je sram in ga ne bi nesla, me pa ne moti da ga nesejo drugi in jim dam celo prav. Gre za njihov denar in njihov nakup. Jaz pa sem pač tak kerakter da ga ne nesem nazaj. Poudariti sem želela le to, kakšni smo slovenci, da bi zaradi jogurta klicali inšpekcijo in s tem škodovali drugim. O tem ali si ti delala v trgovini ali ne - mi je pa popolnoma vseeno!
|