dojenč
|
jutro.....najprej vam moram povedati da sem prezivela strašanski vikend.v petek zvečer ko sem se stuširala, opazim, da mi nekaj nekontrolirano odteka(sicer malo)seveda jaz kot mlada nosečnica nisem vedela kaj to pomeni, pa sem se odločila da pojdem v porodnišnico(še prej poklicem povem kaj je in mi rečejo naj se takoj oglasim)ko pridem tja, me na vratih po 5 minutnem zvonenju, končno opazi sestra, ki me pride vprašat kaj je narobe.povem ji da mi je nekaj ne kontrolirano odteklo, ona mene vpraša, kaj vam je odteklo, jaz pa nevem, setra meni nazaj ja jaz tudi nevem kaj vam je odteklo.nato me dajo na ctg, in ko vidijo da sem noseca komaj 7 mesecev, enostavno niso vedeli kaj z mano .ctg sem imela kakih 20 minut, nato je prišel zdravnik ki me je pregledal, ampak pazi, ko so mi naredili test če mi je odtekla plodovnica, zacnejo zdravnik, in babice brati NAVODILA KAKO SE TEST UPORABLJA polna jeze, žalosti in skrbi, nisem vedela kaj pomeni, nihce mi nič ne pove.potem še mi naredijo ultrazvok.spet nihce nič ne pove.zdravnik kar odide ven, z mano pa ostane babica, ko jo vprasam kaj vse to pomeni, mi osorno odvrne tam mate zdravnika-vprašte ga.ko se z zdravnikom pogovarjama, ga spet vprasam kaj je?ja kaj bi lahko blo, kaj se lahko zgodi?ja ne vem saj nisem ginekolog .potem pa šok(vedela sem da če se otrok rdi v teh mesecih ni dobro.in on meni pove, da ne ve kaj mi je odteklo ampak če mi je plodovnica bom mogla it v maribor, rodit, verjetno pa da moja mala pikica nebi preživela.aja, ko sem bla na ctg, namesto da bi me babica podrila, spodbujala, ko še se jim ni sanjalo kaj je ona meni zacne govorit, saj to se ŽAL dogaja, tak to pride,....popolnoma sem bila na tleh.misel da bom zgubila mojo lubico, me je ubijala.no g.rece da bom ostala notri.po 1.5 uri končno vse konec parajt da se oblecem v tisto grozno spalno srajco, še hocem videt mojega dragega.čakal me je zunaj, revez celi zajokani z mano vred. ko mu povem kaj je nisem mogla zadržati solz . no pol sma šla v sobo pa se je bil 10 minut poleg mene, pol pa je mogel it.celo noc nisem spala,