|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
25.5.2008 9:46:01   
ANA_P
Ojla, se pozna lepo vreme. Je ta vikend kar zatišje tukaj gor.
user posted image user posted image user posted image  vsem tistim, ki ste se zbrale, se spoznale v živo in ''malo'' poklepetale.

Včeraj sem Katji poslala sms in nam sporoča:

'Oj. Hvala vam za lepe želje, vas berem preko neta na mobitelu in vas zelo pogrešam. Z nama je vse OK, najin fantek pridno raste in brca. Dobila sva že inekcijo za pljučke.Komaj čakam, da minejo še 3 tedni, da bom šla lahko domu. Vse avgustovke lepo pozdravljam in uživajte na sončku, jaz nažalost ne morem. lp, Katja'

Draga naša Katja, drži se!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
25.5.2008 10:14:43   
miškolinček
Dober dan tudi od mene.

Kot je že Naty napisala sva bile včeraj same, klepetale sva pa za vse ostale ki niste morale priti.
DRugače pa si Naty skoraj čisto takšna kot sem si te predstavljala. sem vesela da je Nejc spal in da nisi imela večjih problemov z njim ko sva tako dolgo čvekale.
Kot si opazila sem ena velika klepetulja, upam da si sploh prišla do besede..
Sem prišla domov šele ob 21.30 ker sem šla kao samo pokruh še v Spar, pol sem pa nazdnje pol trgovine domov nesla, tako da me je moj že vmes klical ker je vedel da je že vse zaprto mene pa še ni.

Sem definitivno za da se srečanje ali pa vsaj kakšna kavica ponovi,jaz sem tako ali tako vsaj 2 krat na mesec na poti na Jesenice.

Včeraj si imela ti žurko v bušiju, moj je bil pa neverjetno priden in miren, ampak danes jo imam pa jaz, tko da ga skoz nekaj tipam pa skušam mal premaknit.
Pa hvala ker si mi pokazala slikce iz 3D,žal mi je sam da jih moj ni videl bi bil potem mogoče malo bolj za, tako si pa ne predstavlja. Mene pa čedalje bolj mika,se bom mogla hitro odločit da ne bom prepozna.
A mogoče veš do katerega tedna jih delajo?

PA še nekaj linkov, kot sem obljubila, če sem pa kerga pozabla me pa spomni:
-http://www.recinko.si/products.php
-http://http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&artikel=&skupina=32&podskupina=73

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
25.5.2008 10:15:51   
miškolinček
Ta prvi link je za posteljico, ta drugi pa za nalepke o katerih sva se pogovarjale. Upam da ti oba odpre.

Sem vidla da ta druzga noče odpret, pojdi na www.busi.si, pod opremo, tam najdeš nalepke.

Upam da se ti Nejc čimprej pozdravi.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 25.5.2008 10:17:47 >

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
25.5.2008 10:29:50   
naty13
Miškolinček hvala za linke. Ja prav lepo je bilo čvekati. Saj sem prišla do besede, sva se kar fajn izmenjavale. user posted image user posted image user posted image user posted image  Za 3D so pa meni rekli, da je najbolje od 26-28 tedna. Tako, da imaš zdej zadnji čas. Z Nejcem sva šla takoj domov, pa v pižamco in spat. user posted image

Sandra upam, da nadoknadiš spanec čez dan.

Moj Nejči pa spet spančka. Ne vem kaj mu je. Samo, da je zjutraj vstal, je že nergal. Zdej pa spi. Jesti noče. HB je vsaj 200ml mleka popil in HB je vstal v njem in ga ni pobruhal. Sem mislila, da bo vsak dan bolje, je pa vsak dan slabše. Samo, da vročine ni. Bogi. user posted image

ANA_P lepo, da nas obveščaš o Katji. Pozdravi jo in povej, da mislimo nanjo. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3954
25.5.2008 10:45:33   
sandra123
Naty, tale mali Nejc ga pa res nekaj sračkauser posted image ...a antibiotike še ima? Kaj če mu le-ti ne odgovarjajo? Čimprej naj okreva, pa user posted image za oba...
Lepo, da sta se načvekali z Miškolinčkomuser posted image ...
Jaz sem pa ravnokar moja dva spakirala, jima sendviče pripravila, zdaj sta pa šlauser posted image ...upam, da bosta uživala še namesto mene...mi je kar težko pri srcu, ker ne morem z njima, ampak vožnje tako daleč res ne bi prenesla...najmanj 1 urco je do Logarske doline od našega doma, jaz pa vožnje ne prenašam več dobro...user posted image ...no ja, se bom pa spočila, ker je bila noč res obupna....mala dva sta brcala skoraj vso noč, križ me je bolel, nobena poza v postelji mi ni odgovarjala, potem sem nekako zaspala, pa je user posted image začel smrčatuser posted image , ob 4.30 sem šla v dnevno sobo na kavč...pa spet žurka v trebuhu...sem že ob 6-ih vandrala po netu, no potem sta se mala dva umirila in mi je uspelo malo zadremati s presledki do 8-ih, pa je že Tina ropotala po stanovanju...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
25.5.2008 11:40:28   
naty13
Sandra nimamo več antibiotikov, ker je virusna angina in ne bakterijska. Zdej ma pa še drisko v blagi obliki, kaj bo pa ne vem. user posted image user posted image user posted image user posted image  Si predstavljam, kako se počutiš, ko sta tvojedva sama odšla. Meni bi bilo tudi hudo.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3956
25.5.2008 11:54:33   
sandra123
Naty, ja, saj mi je res neprijetno, ampak včasih pa prav paše malo miru in tišineuser posted image , imam pa itak spet cel kup perila za zlikatuser posted image ...No, pa še moja dva sta ravnokar sporočila, da sta prispela na cilj in da me pogrešatauser posted image ...jaz grem pa zdaj malo likat, potem pa malo vodoravnouser posted image ...
Bošček Nejc...veš kaj najbolj pomaga pri angini??? Kokakola (se gnojna sluz lažje odlušči z mandljev), za drisko pa bobi palčke...poskusi...mogoče bo pomagalo-vsaj pri nas je...sol zadržuje vodo v telesu, tako, da mali ne bo dehidriral, če ima te težave...Upam, da ti ni kakšen rota virus staknil v bolniciuser posted image

Zgleda, da imam monologe danes...no vsaj ti se malo javiš, Natyuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 25.5.2008 11:58:07 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
25.5.2008 13:17:07   
miškolinček
Naty, če ti tudi danes ne bo ne ve kaj jedel ali pa pil, mu očitno še nekaj ne odgovarja. JAz bi ga na tvojem mestu jutri peljala še enkrat pokazat, pa povedala da nič ne je in pije in da ima poleg vsega še lažjo drisko, pa da včasih bruha. Naj ga zdravnica še enkrat pregleda, da ni res kaj na Jesenicah staknil.
Takšni mali otroci zelo hitro dehidrirajo če ne jejo pa pijejo, če pa še včasih malo več kaka pa bruha se pa to ni za igrat.
Smo bili mi tudi že na tem in smo imeli doma že napotnico, če ne bi bilo bolje da bi šli direkt v bolnico, samo jepotem HB začel nazaj počasi jesti.
Tako da ga rajši pelji pokazat, boš tudi ti bolj mirna, če boš vedela kaj je. Mogoče pa le ni tako nedolžno in potrebuje antibiotike, kljub temu da je virusno.

Držim pesti, da bo vse v redu. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3958
25.5.2008 15:22:09   
naty13
Miškolinček in Sandra hvala za tolažbo. HB driske ni bilo več. Jemo nič. Pojedli smo malce kruhka in nekaj žličk juhice. Je pa začel kar fajn piti. Danes že cca. pol litra. Pa še zjutraj 2dcl mleka. Bomo šli k zdravniku, če ne bo v dveh dneh začel nazaj jesti. Zdej je glavno, da mi pije in da driske ni več zaenkrat. Bruha ne. user posted image   Ga je pa moj user posted image  prej mal ven peljal, pa je bil potem dobre volje, ampak se hitro zmatra. Zdej spančka.

Kje pa ste ostale čvekeuser posted image  Nastavljate bušije sončku?

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3959
25.5.2008 15:44:38   
anita goitan
ojla punce,
sem vas samo na hitrco prečitala, sečanje v KR bo potrebno res ponovit, jaz bom sedaj imela časa na pretek-os srede naprej bom na dopustu.user posted image
naty jao antibiotiki pa vedno tud meni pustijo še drisko za na konecuser posted image
Bušija pa nič ne nastavljam sončku ker ga trenutno v Kamniku več ni, sem pa eno urco oddremuckalauser posted image in je blo super, včeraj sva bla pozna s piknika, okrog polnoči, uf sem kar padla v posteljo.
Punce, a ve ste sedaj tudi uradni šoferji vašihuser posted image ker pač ne pijemo so sedaj poskrbljeni s prevozom, bomo že vrnileuser posted image
Sedaj čakam na kosilo, ja šele sedaj bo:pečen krompir in pečenka,
prav eno lepo nedeljo na dan mladosti-še pomnite tovariši???!!user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
25.5.2008 19:06:22   
sandra123
Ja, danes je pa zatišje tukajuser posted image ...no, jaz sem si spočila, moja dva sta ravno na poti domov...spet me je tako ščipalo spodajuser posted image , tako, da likala nisem nič, sem pa spala 2 urci popoldan...je malo boljše, sem pa spila en magnezol...zgleda, da imata moja user posted image user posted image že malo prostora, da mi tako pritiskata na MV...sicer imam pa pregled v petek, če ne bo nič boljše, bom šla pa prej na kontrolo...
Naty, samo, da je Nejc boljšeuser posted image
Nič...lepo se imejte še naprej, se jutri zjutraj slišimo...

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
26.5.2008 7:10:29   
sandra123
Jutro, punce,  postrezite si s toplouser posted image user posted image user posted image user posted image , pa še kakšen piškotek si privoščite zravenuser posted image ...
Današnja noč je bila malo boljša, sem samo 1x vstala in sem še kar nekako naspanauser posted image ...
Upam, da vas bo danes kaj več pokukalo sem goruser posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 3962
26.5.2008 8:11:03   
miškolinček
Dobro jutro, Sandra hvala za user posted image user posted image user posted image . Jo ravno pijem, zraven pa napolitanke meljem. So mi tako zadišale da bodo kar za zajtrkuser posted image user posted image .
Lepo da si spala, a ne kako si potem takoj boljše kljub vsem ostalim nosečniškim tegobamuser posted image user posted image .

Naty, kako ste pa vi? A je Nejc kaj bolje?

Neposredna povezava do sporočila: 3963
26.5.2008 8:20:34   
naty13
Jutro.

Sandra hvala za user posted image . Si jo bom privoščila takoj ko moj user posted image  pride, da jo v miru popijem.

Miškolinček hvala, smo bolje, saj mislim.

Sem imela zdej maratonski zajtrk (beri več kot pol ure) z Nejcem. No vsaj jedel je, ampak je šlo počasi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Plenička je bila samo mokra ponoči, mislim da je bila driska včeraj nekaj prehodnega.  Spali smo pa tudi celo noč. user posted image  Mi je pa hudo, ker sem klicala v vrtec, da ga ne bo, pa se ravno slikajo danes. user posted image user posted image user posted image user posted image  V sredo grejo pa v živalski vrt. Če bo dobro, ga bom kar peljala, ker zrak mu ne more škodit. user posted image  Samo jest mora začeti. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3964
26.5.2008 8:25:05   
Maja T.
Jutro !

Se vam na hitro oglašam, ker grem potem kar naprej počivat. Malo težje sedim ob računalniku user posted image .

Prvo čestitke za srečanje v CE in KR user posted image user posted image user posted image .
Mi je zelo žal, da se nisem mogla udeležiti, samo ko moram še kar počivat. Buši malo manj trdi, moram se pazit, da se mi ki ne ponovi četrtek in petek, ko me je krč držal celi čas user posted image . Se je pa to pojavilo zaradi tega, ker mi moja mala žabica tako nori noter, da mi maternica cel čas vibrira. Razlaga G.

Kaj še ima katera tako živega user posted image , da ji miga non-stop, ampak res non-stop in čisto nič ne počiva?user posted image

Sicer mi je fajn, ker jo ves čas čutim in se ji zelo smejim, ker dela takšne bunkice na mojem bušiju in potem ugotavljava, kaj je, ali rita, ali nogica, ali glavica..., samo si tudi mislim, kaj je to normalno, da tako nori in da ni čisto nič utrujena.
G. ni nič komentiral...

Ne morem vas kaj dosti komentirati, ker sem vas res samo na preskok prebrala, koliko sem si zapomnila.

Sayuri user posted image user posted image user posted image za prost vikend...

Katja super user posted image user posted image user posted image , da je z vama vse ok. Vem, da ti mora biti v bolnici tečno, samo saj bo hitro minilo in avgust bo tu, ko bomo cartale naše user posted image .

Tejkaz upam, da si uredite to s stanovanjem čim bolj optimalno, držim pesti user posted image

Erin lep, lep buši, prava user posted image , res super...

Ostalim lep sončen dan in uživajte koliko se da user posted image user posted image user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
26.5.2008 8:29:57   
lana777
Jutro, hvala za kavico ...

MajaT - tud naš user posted image  je pravi razgrajač in je kr veselo ...
Morm pa rečt, da nikol ne vem, s katerimi okončinami dela izboklineuser posted image  Včeraj je očitno eno rokico/nogico
molel/a pri popku in sm mela en lep čas eno smešno bunko sredi trebuhauser posted image user posted image user posted image  Je blo zanimivo,
ker jeuser posted image lahko  prav občutil ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
26.5.2008 8:32:55   
Maja T.
Sandra oz. ostale, ki ste imele 100 g. cuker test. Kaj ste v teh 4 urah lahko kaj jedle ali si cel čas tešč??? oz. se lahko pije saj vodo?

Koliko pa ste imele vrednost sladkorja: jaz sem ga imela na 50  g. testu 8,2 in je rekel da ni kao kritično, a mi je bivša sodelavka rekla, da so njej paniko delali že pri vrednosti 7,5???  Zdaj pa ne vem? 

Danes sem polna vprašanj user posted image , bom zelo hvaležna za odgovore user posted image user posted image user posted image ?

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
26.5.2008 8:34:30   
anita goitan
jutro punce,
sandra hval za kavo, sedaj se bo vedno bolj prilegla ledena, uf baje bo že danes okrog 30 st.!!!
Puncse se še beremo, hitim po delu, da bodo vsaj še kaj od mene imeliuser posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
26.5.2008 8:42:58   
Neža7
Lep pozdrav user posted image

Upam, da ste lepo preživele vikende user posted image

Maja.T ....... user posted image  kako presrčkano. Najini je tudi zelo živahen in tudi dobi obdobje, ko samo brca, da tudi mene gre nasmeh. user posted image  vedno rečem, "najnimu se je spet zmešalo" user posted image
No, ja! drugač ne bi motila imeti user posted image

Mene se tudi včasih dogaja, da me gre trebuh ful trd. Največ se mi to dogaja, ko hodim gor v stanovanje (5.nadstopja brez dvigala) Kakšen čuden občutek je to user posted image
Sem pa lahko hvaležna, da nima hudih težav. Krči v nogah bom že preživela, a ne! user posted image

user posted image  vsem user posted image ..... Lepo pazite na user posted image  in kar počas (uživajte)

Jaz grem sedaj na sonček preden bo preveč vroče  user posted image  (ima že lepo barvo v obrazu in zgornji del telesa, ampak noge user posted image user posted image  katastrofa! bele kot sneg ) user posted image user posted image user posted image

Jutri ima zadnji izpit user posted image

ciao, ciao punce user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
26.5.2008 8:45:40   
Neža7
Maja.T.... cel čas si tešč in ne smeš okoli hodit user posted image  vzemi si nekaj za po testa user posted image
VELIKO SREČE user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
26.5.2008 8:46:14   
Maja T.
Še nekaj bolj veselega user posted image , moj buši pri 29/2 t. Mi je moj včeraj malo bušija slikal za naš arhiv user posted image user posted image user posted image

user posted image

ZARA - 08.07.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3971
26.5.2008 8:50:41   
ozziebo
Jutrooo bejbike, sem na hitro preletala, kaj se je dogajalo čez vikend -
user posted image user posted image user posted image  za srečanja v Ce in Kr
Naty, sam da je Nejc bolje
Maja T. ti lepo počivaj in pazi nase
Erin  - krasna sobica oz. otroški kotiček
Pa user posted image  za vse ostale!

Zdaj pa moram razmontirat voziček, da ga končno operem, ko je že tako lepo vreme, pol pa mal počivat. Sem se cel vikend potepala, v soboto pri naših doma, včeraj na Primorskem pri sestri in sem še čist polomljena. Pa , pa uživajte v senčki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3972
26.5.2008 8:52:30   
bambi14
Jutro user posted image ,

Tudi pri meni ima tamalauser posted image žurko v trebuhu od 7.00 zjutraj do 23.00 zvečer in ponoči pridno spančka ....ali pa sem jaz tako utrujena, da nič ne čutim.user posted image

Pridno čvekate, jaz pa se še vedno ubadam s seminarsko. V peek mi je prof odobril(kao, da je OK) in danes ob 16.00 imam predstavitev in sem končno rešena tega izpita. In potem še samo 1 in KONEC za VI/1.
MajaT-kaj pa tebi nagaja tvoja mala,....ju boma dale skupaj pa naj se naganjata okrog.user posted image user posted image user posted image

A prideš danes na MŠ? Saj imamo danes ob 18.00?

Nič grem vadit nastop,....če si misliteuser posted image .

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
26.5.2008 8:55:04   
miškolinček
MAja T. lep buši maš ni kaj.

Glede cukr testa ti ne morem pomagat, jaz sem bila v prvi nosečnosti negativna, zdaj me pa tamal teste še čaka enkrat drug teden. Pri nas je tako da moraš biti že za 50 g test tešč, pijem lahko samo vodo, tako da mislim da moraš tudi za tega biti tešč.
Ti bo katera druga več pomagala, drugače pa pokliči v laboratorij pa vprašaj, saj zato pa so tam.

Lepo počivaj

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
26.5.2008 8:57:32   
dojenč
jutro.....najprej vam moram povedati da sem prezivela strašanski vikend.v petek zvečer ko sem se stuširala, opazim, da mi nekaj nekontrolirano odteka(sicer malo)seveda jaz kot mlada nosečnica nisem vedela kaj to pomeni, pa sem se odločila da pojdem v porodnišnico(še prej poklicem povem kaj je in mi rečejo naj se takoj oglasim)ko pridem tja, me na vratih po 5 minutnem zvonenju, končno opazi sestra, ki me pride vprašat kaj je narobe.povem ji da mi je nekaj ne kontrolirano odteklo, ona mene vpraša, kaj vam je odteklo, jaz pa nevem, setra meni nazaj ja jaz tudi nevem kaj vam je odteklo.nato me dajo na ctg, in ko vidijo da sem noseca komaj 7 mesecev, enostavno niso vedeli kaj z manouser posted image user posted image .ctg sem imela kakih 20 minut, nato je prišel zdravnik ki me je pregledal, ampak pazi, ko so mi naredili test če mi je odtekla plodovnica, zacnejo zdravnik, in babice brati NAVODILA KAKO SE TEST UPORABLJAuser posted image polna jeze, žalosti in skrbi, nisem vedela kaj pomeni, nihce mi nič ne pove.potem še mi naredijo ultrazvok.spet nihce nič ne pove.zdravnik kar odide ven, z mano pa ostane babica, ko jo vprasam kaj vse to pomeni, mi osorno odvrne tam mate zdravnika-vprašte ga.ko se z  zdravnikom pogovarjama, ga spet vprasam kaj je?ja kaj bi lahko blo, kaj se lahko zgodi?ja ne vem saj nisem ginekologuser posted image user posted image user posted image .potem pa šok(vedela sem da če se otrok rdi v teh mesecih ni dobro.in on meni pove, da ne ve kaj mi je odteklouser posted image user posted image  ampak če mi je plodovnica bom mogla it v maribor, rodit, verjetno pa da moja mala pikica nebi preživela.aja, ko sem bla na ctg, namesto da bi me babica podrila, spodbujala, ko še se jim ni sanjalo kaj je ona meni zacne govorit, saj to se ŽAL dogaja, tak to pride,....popolnoma sem bila na tleh.misel da bom zgubila mojo lubico, me je ubijala.no g.rece da bom ostala notri.po 1.5 uri končno vse konec parajt da se oblecem v tisto grozno spalno srajco, še hocem videt mojega dragega.čakal me je zunaj, revez celi zajokani z mano vred.user posted image user posted image ko mu povem kaj je nisem mogla zadržati solzuser posted image .
no pol sma šla v sobo pa se je bil 10 minut poleg mene, pol pa je mogel it.celo noc nisem spala,

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?