Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 20.5.2008 20:00:16
|
|
|
|
RAKICA1
|
mama milchy potem si pa res boga da morš jutri zjutraj spet it se mi prov smiliš res je pa da boš potem imela kej od dneva pa srečo maš da maš svojga doma da ti lahko Žiga merka
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 20.5.2008 20:06:43
|
|
|
|
mala maja
|
oj pridne punce jaz še nekako vstrajam amapk bolj samo na - sladkarijah in pazim da se res ne bašem in ne mešam živil. Sicer gredo kg full počasi dol amapk upam da ostanejo v minusi. Sem se pa v nedeljo tehtala in je bila tehtnica -6kg, sej en vem sploh kako je šlo gor pa dol. Sam se mi je kar zasmejalo ko sme videla cifro. Aja pa danes sem grešila na veliko, tko da sem po riti za natepst. Sem v službi pojedla en sirov burek, ker sem mislila da me celi dan ne bo domov, ko pa pridem domov me pa še špageti čakajo. Pa nisem imela srca rečti mojmu da en bom. Sem se napokala ko sam sedaj me pa želodec boli za zjokat, sem tako zoprna Pridne bodite, pa čeprav se ne oglašam veliko ste mi za super motivacijo
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 20.5.2008 20:07:57
|
|
|
|
mama_milchy
|
ja, samo moj je delal danes 7-19 in jutri gre v nočno ob 19ih tako da nekako moram poskrbet za varstvo za Žigija, ne? imam dobrega šefa , ki mi gre veliko na roko in mu povem kdaj kaj rabim pa mi ustreže, če se le da
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 20.5.2008 20:13:23
|
|
|
|
RAKICA1
|
ja to maš pol zlo srečo da ti gre naroko do je fajn da se lahko zmenš pa vštimaš vse
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 20.5.2008 20:23:05
|
|
|
|
mama_milchy
|
ne, res; šef je 1A ampak kaj ko je preveč tistih nesramnežev, pa še kdo se najde ki ti je nevoščljiv in tako...zaenkrat mi je dobro tukaj, ekipa Ok, šef OK; vendar si jaz želim it delat v svojo stroko, tisto kar sem 5let drsala mize in klopi na faksu bi dela, urnik kot se zapove, ne deljeno, ne popolda, ne vikende,...
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 21.5.2008 6:32:22
|
|
|
|
mama_milchy
|
Jutro, izvolite Lep dan vam želim,
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 21.5.2008 8:02:58
|
|
|
|
luka jan
|
O mama_ milchy, hvala za kavico, pa takooo veliko. Danes me čaka kar naporen dan, začnem namreč s terapijami v zdravilišču, tako da bom bolj malo doma. Tako se bom oglašala bolj v večernih urah, vseeno pa bom z vami. Čeprav me je malo strah kako bom zdržala dieto glede na to da bom jedla zunaj, vseeno upam da ne bom preveč grešila in da že ta petek pridem na svojih 72 kg in tako dosežem svoj cilj. Potem pa absulutno nadaljujem. Pridne bodite in lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 21.5.2008 22:54:06
|
|
|
|
*erika*
|
debeluska itak da se bomo zmenile.no js sm malo slabse na racunalniku imam vsega dela cez glavo.no zj grem pa spat in jutri sporocim kile.
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 22.5.2008 8:40:18
|
|
|
|
sinnerka
|
evo eno za dobro jutro in kako ste kaj? jaz lepo malo hujšam zdaj sem prilezla na 88 in upam da bo šlo tako naprej no imam pa en problem pa bom vas tle vprašaša zdaj sem na novo začela s kt logest in zdaj ko je konc ene tablice imam že 2dni tak majhen krvav izcedek pa nevem ali e m ali kaj drugega ker drugače sem mela vedno bol slabo m zdaj pa gli tolk da se paca nekaj pa nevem če je m ali kaj drugega a se je keri to dogajalo
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 22.5.2008 20:13:39
|
|
|
|
luka jan
|
Dober veòer, drage moje dame. Pa kje ste, da se niò ne oglaèate? Jay sem v Dobrni in se vam moram mal oglasit. Imam èe eno masaùo, potem pa èibam domov. Moja dieta je bolj tako, tako, me je jutri kr strah stopirt na tehtnico. Pridne bodite, pa bolj pridno se javljajte, saj yunaj je itak nikakvo vreme, tak da je dost cajta ya sedet pred raòunalnikom.
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 23.5.2008 5:59:59
|
|
|
|
mama_milchy
|
Jutro, danes je dan za Ajej, meni.....
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 23.5.2008 7:37:36
|
|
|
|
sinnerka
|
jaz sem še vedno na 88
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 23.5.2008 8:21:15
|
|
|
|
RAKICA1
|
jutro no najprej vam postrežem z eno dišečo čeprav meni nepaše ker sem bolna no danes je vaganje in mi je pokazala vaga 77,60kg to pomeni da sem šla dol -0,90kg tako da sem zelo vesela no sedaj pa nazaj v pojstlo lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 23.5.2008 9:13:42
|
|
|
|
mama_milchy
|
hvala za kavico, jaz sem še vedno na 87,50 kg
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 23.5.2008 9:24:31
|
|
|
|
sinnerka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy hvala za kavico, jaz sem še vedno na 87,50 kg no sve pa blizu
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 23.5.2008 10:10:41
|
|
|
|
RAKICA1
|
no debeluški30 se je pokvariu računalnik in zato jezt sporočim njeno stanje 107,30kg
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 23.5.2008 11:01:35
|
|
|
|
birdy
|
No, jst sem na 67,1. Pa zadnje čase sam žrem. Kva bi šele blo če bi se kake diete držala? Zdej se grem pa zrihtat pa na sprehod pa pijačko. Čav bav!
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 23.5.2008 11:48:55
|
|
|
|
bibyzan
|
Moja kilaža ostaja ista.......................
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 23.5.2008 14:34:40
|
|
|
|
luka jan
|
Oj, moje kile tudi ostajajo iste, 72,3. Bo treba bolj pazit....
< Sporočilo je popravil luka jan -- 23.5.2008 14:35:01 >
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 23.5.2008 15:02:58
|
|
|
|
*erika*
|
moje kile so 78kg
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 23.5.2008 23:38:33
|
|
|
|
malamisha
|
Oj hujšarce! Kilaža 69,9 Zjutraj sem bila tako vesela, ko se je pokazala 6, da sem ga potem orenk zatupila Ni kaj, se bom že pokorila za grehe... Za razpredelnico -0,90 kg
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 24.5.2008 9:18:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dobro jutro, kako smo kaj? Za začetek dneva seveda . Mi smo dobro, se odpravljamo od doma, ker gremo malo pohajat pa popoldan na rojstni dan enga fantka. Danes sem fraj tako da moram izkoristi za Žigca. Lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 24.5.2008 11:38:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene. Nisem imela časa včeraj sporočiti, zato sporočam danes 70 kg.
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 25.5.2008 7:49:57
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dobro jutro, izvolite . Kako ste kaj? Ma kaj vse tako pridno hujšate, da zelo malo klepetate na RR. Evo, moja delovna nedelja; še niti dobro nisem začela ampak komaj čaka, da končnam in grem domov k mojima dvema fantoma; možek gre sicer danes v nočno in bi bila vsak malo rada z družinico skupaj; ta teden smo se bol malo vidli, kaj čmo tako pride. Ve, kako ste? Otročki? Lepo nedeljo,
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 26.5.2008 7:56:17
|
|
|
|
RAKICA1
|
dobrojutro da va postrežem z vročo upam da vam bo pasala no moja gripa je tudi malo bolje tako da lahko vsaj nekaj pojem ki prej dva dni nisem mogla nič kakor samo piti danes je tako lep sonček da bom lahko šla malo ven samo ne predolgo lep dan vam želim čau čau
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?