|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ta ....elektrika
17.2.2005 22:42:04   
TaRe*
Malo sem potegnila skupaj položnice in sem se spet nažucirala zaradi elektrike.:zmeden:Prejšnji teden smo namreč dobili poračun za elektriko.Mene je skoraj kap,ko sem videla položnico.49.000sit,s tem,da imam obroka 11.000.Po mojem,je pri meni kriv bojler,ki je že zelo star,pa mojmu ne morem dopovedat.:grrr:
povejte malo,koliko imate obroka,pa koliko hudih porabnikov imate priključenih.:racka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ta ....elektrika
17.2.2005 22:52:50   
frutka_
Mi imamo na elektriko vse, s kurjavo vred, kuhamo, peremo, grejemo vodo...Mesečni obrok imamo nastavljen na 24tisoč. Ne vem kakšen bo poračun. Prejšnji lastniki so rekli, da niso porabili več.BIli so 4 članska familija, mi smo 3članska. No, zaenkrat se tolažim s tem...ampak kaj bo pa ne vem!

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ta ....elektrika
17.2.2005 22:56:30   
frutka_
Aja, najhujši porabnik je zaenkrat centralna kurjava. Perem 3-4krat tedensko, stroj je energ. razred A, kuham na steklokeramični, sušilni stroje vklopim redko.

LP

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ta ....elektrika
17.2.2005 22:56:33   
TaRe*
ma,mi imamo pa samo šporhet,pečico,ki jo zelo malo uporabljam,hladilnik..nimam niti skrinje,niti pomivalnega stroja,za kar pravijo,da dosti pokuri.:hudicek:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ta ....elektrika
17.2.2005 22:57:03   
frutka_
Joj, ne me strašit...

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ta ....elektrika
17.2.2005 23:00:42   
andrejaz
Mi imamo 7.600 SIT mesečno - uporabniki pa so: bojlerji za toplo vodo, pomivalni stroj, štedilnik, hladilnik, pralni stroj, 2 televiziji, zamrzovalna omara, računalnih, glasbeni stolp,..
Naš poračun je bil letos samo :((18.000 SIT.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ta ....elektrika
17.2.2005 23:04:04   
Annny
Ojla,

ej, to ni še nič- mi imamo pozimi vsak mesec 50.000 sit elektrike. In sicer vsak mesec sporočimo stanje števca (nimamo standardnih obrokov).
In zakaj toliko? Zato, ker imamo vklopljeno eno termoakumulacijsko peč.
Čez poletje plačamo pa okrog 20 jurjev, pa nihče ne ve, zakaj. A je možno, da se nam je kdo priklopu na našo elektriko?:)-:)-:)-
Drugače imamo pa hladilnik, zamrzovalno omaro, štedilnik, pečico, pralni stroj, sušilni stroj (ta tudi kar nekaj pokuri) itd..
Tko da se kar potolažte- ziher ga ni junaka, ki bi mel več štroma za plačat, kt mi:)-
Da raje ne povem, koliko je vseh položnic:)
HMMMMMMMMMMMMMM....:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ta ....elektrika
17.2.2005 23:05:00   
Annny
Andrejaz, kako vam pa to uspe?:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Sem se kar malo zamislila...

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ta ....elektrika
17.2.2005 23:05:44   
lan
Mi pa placujemo 8.000 sit mesecno.Uporabniki:Bojler,pomivalni stroj,pralno-susilni stroj,hladilnik,zmrzovalna skrinja,1 televizija,racunalnik,glas.stolp,..
Tudi nas proracun je bil letos tam okrog 15.000 sit

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ta ....elektrika
17.2.2005 23:09:08   
JASNA D
Mesečni obrok imam 5800 SIT, kak bo poračun nimam pojma. Lani smo imeli obrok 6.621,00, pa smo imeli ob poračunu v dobrem 9 jurjev in neko malenkost. Sem bila prijetno presenečana. Uporabljamo pa: hladilnik z zamrzovalno omaro (4 predale), pralni stroj Gorenje (varč. razred A), sušilec Gorenje (varč. razred A), pomivalni Elektrolux mali (pojma nimam o energ. razredu, ker sem ga pojerbala), kuham večinoma na plin, el. pečica, in ostale malenkosti kot je feršterkerija, TV, računalnik, fen....

Grejemo se na plin, prav tako tudi vodo.

Jasna

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ta ....elektrika
17.2.2005 23:09:25   
andrejaz
Ja Annny sej ni tko mal - Lan ima podobno.
Dejte preverit če nimate na vašo elektriko priključeno še kakšno javno razvetljavo - tole je pa res malo čudno velik.:ups:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ta ....elektrika
17.2.2005 23:12:48   
frutka_
Annny požrešno peč imate....

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ta ....elektrika
17.2.2005 23:18:19   
Gina
Mi plačamo malo manj kot 9000,-. Pralni, pomivalni stroj in sušilec delajo non stop cca 8-10x na teden, pečica bolj malo, pa hladilnik in drobni aparati. Bojlerja nimamo. Grejemo se ne na elektriko Poračuna tudi še ni bilo, me kar malo skrbi...

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ta ....elektrika
17.2.2005 23:40:36   
Anonimen
Nekam dosti plačujete tiste, ki se ne ogrevate na elektriko.
Mi imamo obrok nekaj manj kot 9000, poračun pa je ponavadi za en obrok, pa živimo v hiši z vsemi klasičnimi porabniki, zraven pa pogosto še električni oljni radiator prižgemo, pa tu v mansardi, ko sem pri računalniku, grejem vedno s halogeno pečjo.
Drugače pa: pečica, ki dela najmanj 4x tedensko, hladilnik, zamrzovalna omara, 3x tv, računalnik, stalno priključen bojler 80l in 10l, občasno 50l, pralni stroj, poleti občasno klima, malih gospodinjskih aparatov ne štejem, žarnice pa imamo vse varčne.

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   ta ....elektrika
18.2.2005 7:06:38   
Lunca1
Midva sva do sedaj plačevala 6000 sit, zdaj sva pa dobila 30000 sit poračuna, tako da bo zdaj verjetno nekje okrog 9000 sit. Porbniki so pa hladilnik, bojler, ko ni centralne, centralna, hladilna omara (verjetno razlog za povišanje), pa računalnik:)-, kuhava pa na plin.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ta ....elektrika
18.2.2005 7:15:18   
india
Ojoj, to so pa astronomske cifre. Nas je v hiši 10, račun mesečni je 14.800, poračun je okrog 24.000, imamo pa 2 štedilnika ( 1 steklokeramični, 1 kombiniran s plinom), 2 skrinji, 2 hladilnika, 2 TV ja, 2 računalnika, 2 pralna stroja, pa še ogromno malih uporabnikov, ja pa luč na stopničšu gori dober del dneva.
Pa že naše cifre se mi zdijo ogromne:hudicek:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ta ....elektrika
18.2.2005 8:02:54   
žiža
Kurjava na ele. je draga ko hudič. Tiste ki niste še dobile poračuna, pa se prvo zimo ma ele. grejete boste lahko še fest presenečene. Jaz prižgem ele. oljni radiator samo za kakšne 2urici na dan. Jeseni ko še nismo kurili sva pa imela 2 radiatirja priklopljena po ene 5ur in sva v enem mesecu pridelala za 15jurjev minusa. Potem smo mesečni obrok dvignil. Tako sedaj plačujeva po 9jurjev. Pa malo si piševa porabo tako da paziva da ne greva čez. Termoakomulacijske so pa sploh svinjsko drage. :zmeden:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   ta ....elektrika
18.2.2005 8:23:36   
jana30
Mne je lansko leto skorajkap. Ko sva se z možem preselila v hišo njegovih staršev, smo dobili 160.000 sit poračuna.
Kao da sva vse midva skurla, ko imama vse nove aparate , vse A razreda pa sam dve osebi od zore do mraka v službi.
Koamaj čakam letošnji poračun, ker sem od lani pol sam ene dvakrat prala čez dan in likala med tednom, drugače sem vse delala ponoči. Od takrat plačukema 14.000 sit, samo dva pazi.
Kdaj ste pa dobile poračun.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   ta ....elektrika
18.2.2005 8:43:19   
maruškaD
Pri nas imamo mesečno okoli 20.000. V hiši živimo mi trije in moji starši ter moja sestra.
Imamo 3 hladilnike, 1 zmr.skrinjo, 2 pomivalna, 2 pralna, 1 sušilec, 4 televizije, 1 klimo, 1 toplotno črpalko, 2 mikrovalovni, 2 kuhalni plošči na elektriko, 2 računalnika,...

V mesečni strošek je vračunan poračun.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   ta ....elektrika
18.2.2005 8:48:54   
NinKa
mi imamo malo manj kot 8 jurjev. 5 sobno stanovanje. Porabniki: pralni, pomivalni stroj, 2 TV, 2 racunalnika, 2 hladilnika, steklokeramicna, gril plosca, pecica (ta se veliko uporablja), luci (tega nikoli ne pazim), pa tisti tamali gospodinjski....

Poracun imamo mi LJ okolica okoli konec marca zacetek aprila. Lani smo imeli minimalnega - mislim da okoli 9 jurjev od tega je 8 jurjev obrok.CE sem prav razbrala.

Men se ne zdi visko racuna. So pa tisto z 160 jurji take astronomske - a se niso malo zmotili?

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   ta ....elektrika
18.2.2005 9:04:35   
.ču
Madonca *tare,sm pa misla,da smo mi najhujsi primer v Slo pa zej sele vidm,da obstajate se hujsi:ups:ti pa Annny npr.
Pr nas mamo mesecno ene 12 jurjev,poracuna smo pa 35 dobil:zmeden::grrr:
V pogonu mamo pa hladilnik,racunalnik,en TV,kuham na strom,stolp le redko k je skoz TV przgan,pa pralni stroj se kr dost obraca,no pa pecko za dogrevanje vcasih v kopalnic przgem zarad ta malih,pecica pa sam kasno nedeljo laufa:kuza::)-Evo poj je pa pocas konc:zmeden2:

Ce ne bo treba res v akcijo prevert,da nimamo kaksnih elektricnih zajedalcev:)-

Pisuka,al pa nam RR tolk stroma pridela:ups:

Bo treba pocas zacet kenslat,sam RR pa ne dam9nebesa

LP

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   ta ....elektrika
18.2.2005 9:12:51   
simona1
Mi smo 3-je zjutraj gremo od doma pred 7.00 pridemo pa domov tam okol 17.00 al pa kasneje. Mesečni račun je 1900 sit, imava en mali bojler za kuhinjo, en štedilnik, hladilnik in televizijo, luči.
Res pa je da se izključno pere v nedeljah in lika se tudi samo ob nedeljah. Čez teden ne kuhamo nič, razen večerje, ki je pa itak več al manj za tamalo.
Žal imava midva totalno neredno hrano in večinoma suho hrano, tamala pa itak je v vrtcu.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   ta ....elektrika
18.2.2005 9:18:39   
baguSka
Hm pol mava midva tud velik, glede na to da sva bl mau doma. Na mesec mava cca 4000 sit (tv,home video,hladilnik,bojler,pralni stroj, pomivalni stroj, pečka, kalolifer, klima). Sam mava pa kurjavo zdej pozimi kar veliko:26000 sit. No pr poračunu elektrike nama bojo pa še nazaj dal..:zmeden:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   ta ....elektrika
18.2.2005 9:24:25   
Erdbeere
Anny ko smo mi kurili na termoakumulacijsko (2 ) sem mela en mesec 84000 elektrike...poračun je bil pa potem se 60.000 tko da smo še večji potrošniki...zdej mamo pa hvalabogu centralno, sicer na drva ampak vsaj nekaj je...aja mam pa na elektriko zdej vse kar si zmisliš pa imamo obrok 12000 kar je kr realno, če je pa kakšen mesec preveč odstopanja pa sporočim stanje šteca pa plačamo dejansko...poračun je bil pa 184 sit ...

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   ta ....elektrika
18.2.2005 9:28:28   
Anonimen
Ma imamo tudi preveč. 10.000 SIT na mesec, pa smo v dvosobnem stanovanju. Imamo pa sicer boljer, štedilnik (steklokeramična), ampak ne kuhamo vsak dan, pa hladilnik ter pralni in pomivalni stroj. Čudno se mi pa zdi, ker smo bili pri prejšnjem poračunu, pred pol leta, za 10.000 SIT v plusu, pa nam obroka potem niso nič znižali. Sedaj pa smo ob isti porabi dobili poračun za 11.000 SIZ za doplačat. Brez veze, kr neki.
Anny, vi pa lahko da imate števec pokvarjen! Tudi to je možno.

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?