|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2005
22.5.2008 22:23:43   
Čungalunga
Kukuc, evo mene. Sta včer Vesel in Milchy tko zavzeto debatirali, da se jima sploh nisem upala prdružit user posted image

Mala, lepo te je brat. Naš Jakob je tko na uč velik 97 cm al pa neki takega, težak pa 13 kg. Točno bomo vidli prihodnji teden, ko imava v petek sistematski pregled. V ponedeljek imava pa sistematiko pri zobarju, čerpav mi je mal mim, da moramo it, ker je bil že pri šolski zobozdravnici in ravno v torek greva ponovno, da mu bo zaščitila zobke.

Nič, šibam spat, jutr imamo pestro, pa v soboto tut, sama praznovanja user posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 251
22.5.2008 22:28:39   
vesel
jaa Čungalungauser posted image ! Pa saj forum ni za samo naju2 ampak tudi zate oz.vse. Škoda,da se nisi pridružila bi blo bl pestro!user posted image

Kaj si kuhala dobrga dons?

MILCHYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Čungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 252
23.5.2008 9:15:35   
mama_milchy
Jutro,

izvolite user posted image , kako smo danes? jaz delam dopoldan; včeraj smo malo pohajali pa nisem bila na RR...

Lep dan

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 253
23.5.2008 19:30:49   
vesel
user posted image !!
Danes sem Ajdo peljala k DR.,ker mi je od jutra tožila,da jo d.ušesek boli,vročine pa nima. Kri je imela BP.ušesek pa malo nadražen.Zdravila ni dobila.

Punce mene pa nekaj zanima Oz. fehtam. Zanima me,če ima katera od Vas kaj otroških pravljic?Tako,da se posluša na CD-ju!Mi imamo Grdega račka in Lonček kuhaj. Moja Ajda zadnje čase zelo rada posluša pravljice.
Bom plačala!

Milchy kako je kaj Žigec?In user posted image ?

Čungalunga,Mala in ANJA kako?

druzina je zame vse!!

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 254
23.5.2008 20:16:38   
mama_milchy
user posted image

ma kaj pa je Ajdi zdaj bilo? ji pošiljamo topel, velik user posted image

Jaz pravljicem kr kupim v sparu od sparky-ja, so cca 5,o eurov tako da ni hudo.
Žigec je super, nagaja in teka naokoli, kozice sicer še vedno odpradajo ampak po moje jih bo kmalu konec. Sedaj se pripravlja za banja; ga skopam, mu dam večerjo in spat. Danes čez dan ni spal, pa je že malo krize.

Moj dragi user posted image  pa je šel delat in tako da danes in jutri ne bo nič user posted image user posted image user posted image

user posted image
Čungalunga, nič se bat, kr se nam pridruži. Kako so otročki?
Mala, kako pa tvoji otročki? Pridni? A Zala že rola? user posted image

VESEL, kje si?

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 255
23.5.2008 20:26:30   
vesel
Tukaj!user posted image !

Kaj pa vem,kr jamrat je začela,da jo ušesek boli.Sma šle do P in je rekla,da je samo nadražen in kri je ok.Lahko,da se še bo kaj izcimilo-upam,da ne.
Škoda,da ne boš mela nčuser posted image user posted image user posted image . Kaj marico si našla pol zadničuser posted image ?

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 256
23.5.2008 20:42:28   
mama_milchy
draga moja vesel; tako so me preganjali
user posted image
se nisem upala niti približat, kaj šele da bi šla v marico user posted image  ali pa še kaj več....

dej, nahranim Žigca in ga dam spat pa pridem nazaj, čeprav me čaka full za pospravit, se je nabralo od selega tedna, kaj češ;

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 257
23.5.2008 20:50:53   
vesel
Kaj a policaji so te preganjali??user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja Milchy moja ti imaš pa res smolo. Upam,da junija ne dobiš M. A si ju3 na šihtu al si fraj??

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 258
23.5.2008 21:22:10   
mama_milchy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a ti verjameš???

ni vrag, da bi preganjali policajevo ženo ali pač user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ju3 sem fraj ma gremo na rojstni dan enga fantka, ki ima 2 svečki na user posted image  in je prijatelj od Žigca;
dopoldan bom skočkla k mami, pa v trgovino jo moram peljat po nakupih, pol popoldan pa grem na roj.dan z Žigcem, ker moj user posted image user posted image delat dnevno oziroma ne vem do kdaj ga ne bo domov (tam na mejo, ko bodo protesti pri Jorasu user posted image user posted image )

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 259
23.5.2008 21:34:53   
vesel
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bi pa bla fora ja,da bi policajevo ženo preganjaliuser posted image user posted image user posted image . No evo pa boš mela ju3 zapolnjjen dan in še veselo bo. Mi bomo pa verjetno šli na BTC festival pofirbcat in verjetno bomo šli vn jest.Za spremembo.

Čuj ni važno kdaj ti dec pride domov važno je,da jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in,da junija ne dobiš M.
Sm ugotovila,da ko si zaspan prav fajn paše user posted image ob kakih 4-5h zjutrajuser posted image .

Kaj pa kj una krava?Sj veš kero mislim?!user posted image

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 260
23.5.2008 21:48:25   
mama_milchy
una čarovnica misliš??? ajej, danes sem jo vidla ma se je obrnila stran; drugače pa nima stikov z njo, ker mi gre pol vsakič na user posted image user posted image user posted image , ko se spomnem na user posted image ; ravno jutri imam namen it na pokopališče, malemu user posted image

nest user posted image user posted image user posted image  in prižgat eno user posted image

evo, kr koža se mi naježi od muke....dej grem pospravit do konca....

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 261
23.5.2008 22:05:24   
Čungalunga
Hojla, deklice!

Evo mene, na prvem tiru. Dons smo mel ful pestro, sem mal prej šla iz službe, pa v nabavo, ker smo dons praznovali Maksov RD, s prijatelji. Mi je blo prav mal žal, ampak je tako naneslo, da nismo nič prosti in smo dons mogli nardit, ravn po teku, ki so ga organizirali v vrtcu - za družine. 5€ na družino je bla štartnina, denar je pa namenjen ureditvi otroških igrišč.
V glavnem, smo takoj po teku šibal domov, pol je blo pa prav luštn, so se otroci zabavali, Maks je sicer potočil par solzic, kar spada k vsakemu RD toliko starih otrok. Se že pri Nini spomnim, da so otroci - slavljenci - jokali na svojih praznovanjih in smo strokovno ugotovile (mamice user posted image ), da so tako v pričakovanju praznovanja, da jih potem zihr kaj iz tira vrže.

No, zdaj smo pa torto že skoraj pospravili, otroci so v posteljah. Danes gostimo tudi Ninino zelo dobro prijateljico iz skoraj drugega konca SLO, sta ful veseli, da se vidita, zdaj prav potiho čvekata na kavču v dnevni, ju slišim...user posted image

Sem mislila, da bom že dons spekla tut Nini torto, ker ima jutri prijateljice, pa nimam paketka masla. Ga ima katera na zalogi? user posted image

Uf, drugač pa mene tut čaka kup perila za zlikat, od celega tedna user posted image

Kaj pa ve delate?

Neposredna povezava do sporočila: 262
23.5.2008 22:15:40   
mama_milchy
ČUNGLALUNGA,
kako lepo, da si se javla.

Maksu pa user posted image

Lepo, da se tako zorganizirate v vrtcu; mi pa pridno zbiramo časopis in s tem denarjem pol kupijo nova igrala za na igrišče ali pa za v igralnice.

Evo, jaz imam v peti brzini in hitim pospravljat, da grem čimprej spat; sem že od 5:15 pokonci; popoldne sem se z Žigcem nekaj igrala, pa po kavču sva se valjala; ko je nehalo deževat sva šla malo ven, pa do sosedov nesla vabila za drug teden in tako; sedaj pa Žigec pridno nina, tati dela, mamica pa ureja hišo; cunje sem mela za pobrat in pozložit po omarah, nekaj jih je za likat ma bom počakala do nedelje, ponedeljka, ko bodo še te suhe in pol vse skup speglala; sedaj pa grem pomit še tisto od večerje in par kozarcev; pobrišem po kuhinji; mal po kopalnici uredim in pol pod tuš in postelja vabi.
Vi, ste zdravi sedaj vsi?
Kje pa je vesel?

Neposredna povezava do sporočila: 263
23.5.2008 22:17:51   
vesel
OOOOOO ČUNGALUNGA!

VSE NAJBOLJŠE MAKSU ZA ROJSTNI DAN
user posted image

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 264
23.5.2008 22:21:50   
vesel
MILCHY? TE LAHKO PROSIM ZA USLUGO?
KAJ LAHKO TUDI ZAME PRIŽGEŠ MALEMU

user posted image SVEČKO? user posted image user posted image  BI TI BLA HVALEŽNA!

KAJ SI ŽIGECU SKUHALA ZA VEČERJO?

druzina je zame vse!!

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 265
23.5.2008 22:34:41   
mama_milchy
user posted image

bom prižgala, brez skrbi....včasih sploh ne morem razumet zakaj in kako se lahko vse to dogaja majhnim nedolžnim user posted image

Ma Žigec je jedel to pipi salamo s sirom, kruh namazan z maslom in čokoladno mleko, pred tem pa je pojedel sladoled in jabolko; on meni včasih kri spije, ko se zmišljuje kaj bo in kaj ne bo; danes je zelo malo jedu; no zjutraj je pojedu 2žlički čokolinota, za kosilo mogoče dvakrat vzel ta široke rezance s parmezanom, golaža ni niti probal; so pa dnevi ko bi jedel in jedel in jedel...
kaj pa Ajda kej je?

evo še kopalnico imam; user posted image  sem pa hitra;

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 266
23.5.2008 22:42:05   
vesel
Uffffffff moja punca kr je oz.so dnevi,ko je ne moreš nafotrat.Danes jo je P.tehtala in ima dobrih 15,2 kg.Sm bla kr presenečena.
Danes od kar jo ušesek zajebava je slaboješča.Drugače pa kr pridno mlati.

Našaje pa jedla tople sendviče in šipkov čaj.
Si pa zelo pridna glede pucanja.Mi2 z Ajdo sma tud danes pucale stanovanje.Ko je šla pa spat sm pa še tla pomila po stanovanju,stopnišče in še garaži. Matr sm se tk prešvicala.user posted image

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 267
23.5.2008 22:47:10   
mama_milchy
Žiga včasih tudi je full ampak so dnevi, ko bi jedu samo čokoladice in bonbončke in se tukaj konca;
Jaz poskušam čistit sproti tako da se mi ne nabira; tudi cunje dam sproti prat in jih pobiram ter likam; ker če enkrat zapustiš vse skupaj, kam prideš? Ne maram, da je vse tipi-topi ampak tudi ne maram, da je razmetano. Edino smeti moram odnest jutri, ker je kanta predaleč, da bi sedaj šla ko Žiga spi.
Še tla v kuhinji in hodniku pobrišem in dokončam kopalnico in KONEC do naslednjič; bi si mogla lase umit ma se mi ne da...

Tebi Ajda tudi pri pospravljanju pomaga? Meni je fajn, ko Žigec kako čisti; vse na en kup pol pa metlo in smetišnico pa pometa; mi je prav dober, ko se gre kopat; se sleče in kar ima na sebi takoj v škaf za pranje in celo zna ločit pisano in belo perilo user posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 268
23.5.2008 22:56:11   
vesel
oooo ja tudi moja Ajda pomaga pospravljat.Metla ji sicer ne diši,obožuje pa sesalecuser posted image .resno.Saj jaz tud vsak dan posesam in odnesem smeti.Malo bolj pa pospravim ob petkih.Tla pomivam 2x/teden.
Moja mala sicer ločit perila še ne zna,znapa cunje dat prat,Tako,da zalaufa stroj js pa dam prašek in mehčalec v predal.In seveda pripravljene cunje da notr v stroj,sprogramiram jaz tipko pa ona pritisne.

Priden fant ta tvoj Žiga!

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 269
23.5.2008 23:06:10   
mama_milchy
Žiga me včasih krega, ko dam recimo kaken majce prat in zraen še morda eno ali dve brisači in mi reče: ˝to pa ne bo šlo; to pere en stroj in to drugi˝ pa jemlje ven iz stroja; zna vklopit in tudi ve kam gre recimo tekoči prašek in kam tisti v prahu pa kateri vanish je za pisano in kateri za belo; a ko pa pri nas dela sesalec, je Žiga gospodinja; me ne pusti niti zraven. Je res priden, za njegova leta včasih še preveč...

Draga moja VESEL, grem jaz v banjo sedaj in pol počasi ninat; morda pa dočakam še mojega user posted image  in bo kej tudi pri nas user posted image user posted image user posted image .

Lahko noč, se bereva jutri

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 270
23.5.2008 23:10:12   
vesel
grem tudi jaz ninatuser posted image .

Aja še nekaj ful semi je fajn s tabo menit! veliko akcije in uspeha ti želim!!

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 271
24.5.2008 9:16:11   
mama_milchy
morgen,
kaj še spimo? Izvolite
user posted image

Jaz se sedaj že odpravljam od doma; Žigec sam še poje do konca in gremo pohajat, ker je zunaj sonček čeprav piha veter...

user posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 272
24.5.2008 9:18:16   
Čungalunga
Vračamo toplo user posted image

Uživajte na sončku!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 273
24.5.2008 11:49:37   
vesel
Ojla!

Evo pijem user posted image mmmmm kako paše.
Zdj gremo pa v BTC na festival in vn jest--mi je mojuser posted image dal fraj dan,da mi ni treba kuhat.Pravi,da se moram spočit in uživat.

Lep dan vsem!!

druzina je zame vse!!

Neposredna povezava do sporočila: 274
24.5.2008 23:09:54   
Čungalunga
Kaj punce, nič ne klepetate? Uf, saj sem jaz tut zmatrana, smo praznovali včeraj in danes (Jakob pa tko trmica daje user posted image , da mi konkretno oteži priprave), zdaj sem še likala, počakam še en stroj, da se opere, pol pa direkt v "mižo".

Ste ve uživale na sončku? Je bilo prav fajn, kaj? Sem punce peljala na bazen in je izgledalo, kakoooo fejst piha, ampak zunaj je bilo pa prav prijetno toplo user posted image

Fino se imejte, pa izkoristite še frej nedeljo, pol bo spet ponedeljek. Nočko, user posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?