Čungalunga
|
Hojla, deklice! Evo mene, na prvem tiru. Dons smo mel ful pestro, sem mal prej šla iz službe, pa v nabavo, ker smo dons praznovali Maksov RD, s prijatelji. Mi je blo prav mal žal, ampak je tako naneslo, da nismo nič prosti in smo dons mogli nardit, ravn po teku, ki so ga organizirali v vrtcu - za družine. 5€ na družino je bla štartnina, denar je pa namenjen ureditvi otroških igrišč. V glavnem, smo takoj po teku šibal domov, pol je blo pa prav luštn, so se otroci zabavali, Maks je sicer potočil par solzic, kar spada k vsakemu RD toliko starih otrok. Se že pri Nini spomnim, da so otroci - slavljenci - jokali na svojih praznovanjih in smo strokovno ugotovile (mamice ), da so tako v pričakovanju praznovanja, da jih potem zihr kaj iz tira vrže. No, zdaj smo pa torto že skoraj pospravili, otroci so v posteljah. Danes gostimo tudi Ninino zelo dobro prijateljico iz skoraj drugega konca SLO, sta ful veseli, da se vidita, zdaj prav potiho čvekata na kavču v dnevni, ju slišim... Sem mislila, da bom že dons spekla tut Nini torto, ker ima jutri prijateljice, pa nimam paketka masla. Ga ima katera na zalogi? Uf, drugač pa mene tut čaka kup perila za zlikat, od celega tedna Kaj pa ve delate?
|