Jenny Anny
|
Hello Končno sva tud medve prispele z Dolenjske, malo sva se načakale na Golovcu, ampak za Dolenjko je itak značilno, da skozu nekaj pacajo in krpajo , se bom spet vozila ko Noe z barko, ko bom šla na šiht Klaudija še mi se prijavljamo na srečanje desetkotov in sicer 2 starca in ena beba. Vidim da tukaj skoz dogaja, pravi zakon tale RR, le glejte, da katero ne pošljejo v komuno. No jaz sem pa tak happy, sem se končno spet slišala s kolegico (zgubila njeno tel. št ), ki je rodila full prezgodaj punčko, ki je imela le 700g, no pa bojo zdaj stare skor eno leto in majo že 8kg. Se sliši še vedno full malo za enoletnico, ampak je tamala prava borka No drgač vidm da uživate v nakupih vozičkov, oz ste jih že kupile, jaz sedaj študiram, da bi kupila pa taveč voziček drug. Takrat sem kupila Graco, se mi je zdel full OK, ker se še lupinca lepo pritrdi gor, pa ogromno shopping košaro ma.... Ampak naša čez dan spi le še v vozeku, ta ji je pa majhen ratal sedaj, ji revci kar nogice dol visijo, ko pančka . Saj mam še marelo od ABC designa, s katero sem zadovoljna, ampak marela pač nima ravnega naklona, naša pa hoče na boku spat v vozičku. Ne vem, al naj investiram u nova kolca al ne, mal cvikam, ker nekateri pravjo, da se mali nočejo več vozit, ko shodijo. Bom še jaz nardila vozičkarsko dramo ko vanili Pot bisalke riti?? kje jih pobiraš Arsen bravo za zobek, sedaj pa v akcijo in griziiiiiiiiiiiii No zdaj pa šibam za nazaj brat, sem v zaostanku, ker sem na Dolenjskem plave sekala.
|